Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Noemi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:10
- Nahlásit

Zase jsme měli veselý víkend (a to vám dlužím informace o výletu kolem Jevan, ze kterého mám spoustu fotek a 14 se přemlouvám, že sem něco šoupnu ).

V pátek večer jsme vyrazili na prochajdu autem (pršelo ). Auto jsme nechali na druhém konci obce u dvorního automechanika (výměna oleje a brzdové kapaliny). Návdavkem jsme hned dostali od matky automechanika sprďunk, že s sebou bereme psa, protoře jejich fena hárá... Médi počuchal, ale jinak dobrý. Cestou zpět jsem přemýšlela, jestli ho mám na Dlouhovině pustit z vodítka, aby se neotočil a nešel zpět za háravkou, ale kupodivu asi byla panička, co se právě vrátila z Prahy zajímavější...

V sobotu mě Bédin vzbudil ve čtvrt na sedm - dle něj se něco pohybovalo kolem baráku. Vzhledem k tomu, kolik bylo hodin, jsem vystřelila z postele a šla ho zbuznout, že nemá budit souseda a co nevidím - Na silnici se promenáduje fena od automechanika vve společnosti jakého černého pejsana... Aby nebylo málo hluku, tak přešli k sousedovic plotu k Bleskovi, pejsani se zuřivě štěkali přes plot a Deni u tho seděla a na plné kolo vyla :-D. No ale vsadím se, že ten rachot zase bude mít dle souseda na svědomí Médin :-/ .
Cestou do krámu jsem pak zase měla obavy, že bude Médin při volném pohybu zdrhat, protože jsme šli, kudy šla i háravka, ale jen pozorněji očmuchával a jinak dobrý...

Také máme za sebou první návštěvu divadla a rovnou i muzikálu :-D.
V sobotu u nás nocovali vodáci, mám dojem, že to byla jakási škola z Litoměřic nebo odkud... Představení Zalovlásky bylo avizováno dlouho dopředu cedulí na krámu... Původně jsem Médina brát nechtěla, ale on tak koukal, že odcházíme pěšky a bez něj, že jsem neodolala a vzala ho s sebou.
Bédin byl pro děti samozřejmě větší atrakce než pohádka, ale nakonec došlo i na pohádku.
Akce se odehrávala venku mezi obecním úřadem a obchodem, plně ozvučená. Médi se choval vzorně, jen potlesk doprovázený hvízdáním ho evidentně znepokojoval... Tak příště do Národního :-D

Jo a včera jsem brzy ráno razili na fotbal a neměla jsem čas se nakrémovat (Bédin dostal s vycházkou přednost). Vzhledem k počasí a velkým brýlím vypadám jak demaskovaný Zorro, jen ta snědost jaksi chybí na úkor červené :-D

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 15:16
- Nahlásit

Byla jsem se dnes podívat v útulku. Původní plán byl sice až ve středu s mamkou, ale mě to nedalo...
Na fenku jsem se těšila a byla jsem zvědavá, jak vypadá ve skutečnosti. Když jsme vešli do prostoru s kotci klasicky se ozval štěkot z každého kotce. Tím pádem bylo vidět i rozrušení na polosalašnické fence. Působila na mě na jednu stranu klidně v tom smyslu, že neskákala, nelítala sem a tam a na druhou stranu rozrušeně vzhledem atmosféře, která ji k tomu nutila. Bojácná ale nebyla. Bylo vidět, že pána, který mě ta vzal zná a vrtěla na něj ocasem. Pán mi i řekl, že vykastrovaná podle něj není a že věkově bude kolem 2 let. Taky, že je hodná.
Já jsem ruky nějak moc přes klec nestrkala (po vzoru Cesara - trochu jsem okoukala jeho chování, když je v útulku). Jen jsem si dřepla bokem k fence, aby si mě očuchala.
Vzhledově je fena o něco menší než Barney, myslím, že mě může být tak ke kolenům. Má pěknou srst, není vůbec zanedbaná, oči má světlé jako Barney......no, dobře, kdybych mohla, už ji mám doma No, nemám, ten pán, co tam se mnou byl říkal, že on psy nevydává. Jo a taky mi říkal, že pokud si ji vezmu, že nebudu muset platit rok poplatek městu a pokud si vezmu rovnou dva psy, že nebudu platit za ně poplatek nikdy Tak mu říkám, že tři psy, to by teda nešlo.
Asi jdu napsat mail tátovi.

Evey
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 15:33
- Nahlásit

Noemi
Na silnici se promenáduje fena od automechanika vve společnosti jakého černého pejsana... Evidentně mají to hárání pod kontrolou.

MartinaBarney
že nebudu muset platit rok poplatek městu a pokud si vezmu rovnou dva psy, že nebudu platit za ně poplatek nikdy U nás je to takto už u prvního psa.
A Bárníka postavíš před hotovou věc?

Strejda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 15:35
- Nahlásit

Evey

To je taky otázka. Jak kdybys nevěděla, jak to ženské dělají.

Evey
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 16:09
- Nahlásit

Strejda
To je taky otázka. Jak kdybys nevěděla, jak to ženské dělají. Hluboce jsem se zamyslela.
S chlapem bych to nejspíš nekonzultovala, ale u psa ano.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 16:44
- Nahlásit

Evey

To by se muselo provést následovně. Nejprve bych bylo potřeba, aby oba psi byli vyvenčení aspon trochu a teprve pak by následovalo setkání na neutrální půdě....A to by byla ta chvíle, kdy by se zjistilo, jak by to fungovalo dohromady a taky ta chvíle, kdy by padlo konečné rozhodnutí. Jenže nevím, jestli by byli ochotní na můj plán přistoupit......

worick
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 17:05
- Nahlásit

MartinaBarney
To by se muselo provést následovně. - jééé, Ty to fakt myslíš vážně?! Jsem napnutá jak malé gatě, jak to dopadne A držím palce feňulce ať dobře

Evey
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 17:47
- Nahlásit

MartinaBarney
Jenže nevím, jestli by byli ochotní na můj plán přistoupit...... nenapadá mě jediný důvod proč by neměli, pokud si tedy přejí feňuli umístit.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 17:54
- Nahlásit

No, my jsme to s Alfrédem taky nijak moc nekonzultovali. Chudák, tešil se na pizzu k narozeninám a dostal malého otrapu. Ale myslím, že ženská je ženská, to bude bez řečí, i když dojde na sdílení společného bydliště)

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 18:00
- Nahlásit

worick
jééé, Ty to fakt myslíš vážně?
Právěže jo. Docela bláznivej nápad, to uznávám i já Tátovi jsem psala mail, co a jak a uvidím, jak se mu to bude pozdávat. Úhrada kastrace by totiž byla na něm....

Kessie
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 21:49
- Nahlásit

MartinaBarney
Tátovi jsem psala mail, co a jak a uvidím, jak se mu to bude pozdávat. - držíme moc pěsti, aby se táta rozhodnul tak, aby to bylo pro tu pěknou fenečku to nejlepší a já doufám, že to nejlepší by bylo, kdyby si moc dobře porozuměla s Bárníkem!!! Budeme s Kessičkou moc držet pěstičky!!! - jinak je to od Tebe, Marti, moc hezké... - já doufám, že až se nám to tady nějak ustálí, tak do dvou let, budeme mít taky hafíky dva a třeba taky nějakého krasavce nebo krasavici zachráníme - moc se mi teď líbil ten zlatý retrívr Badík, co byl nabízen na Bernském salašnickém psu v nouzi... vždycky se mi chce brečet, když si čtu, jak chudáčci hafíci dopadají...

Kessie
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 21:55
- Nahlásit

Tak jsem si myslela, že už je krize překonána... Kessie už papká, z toho mám velikou radost, ale vždycky až ji dám několik granulek z ruky a pořádně se s ní pomazlím těsně před tím, než jde k misce... dneska jsme nestíhali (pondělí ráno...nikdy nestíhám, než se zase do toho pracovního kolotoče dostanu) a Kessce dával Honzík... než jsme jeli, šla jsem se ještě podívat, jestli granulky spapkala a nic...ani se jich nedotkla... Opět jsem jí musela dát pár granulek z ruky a pak už papkala sama, já jsem jí u toho chválila, jaká je šikulka a nejhodnější a nejkrásnější holka na světě a pak už se rozjedla a spapala všechno... já nevím co s tím... nejsem moc velkej cíťa? dělám kolem toho moc velkej humbuk nebo myslíte, že se něco moc zkazilo... (to pořád ještě kvůli tomu králíkovi minulý týden)??? Nebo jsem už blázen? (Někteří kolem mě si klepou na čelo, je to přeci jen pes, až bude mít hlad, sní to...)

Evey
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 06:20 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Kessie
Nebo jsem už blázen? (Někteří kolem mě si klepou na čelo, je to přeci jen pes, až bude mít hlad, sní to...) To znám, vzhledem k mé špatné zkušenosti to určitě nepodceňuji. Ale u nás to mělo příčinu zdravotní, a to jistě není Váš případ.
Jestli jinak vypadá v pohodě, má stálou váhu, není hubená atd. tak jí to neublíží a neřešila bych to.
Pokud by to v tobě přeci jen hlodalo, tak s ní zajdi na odběr krve, aby jsi se uklidnila, že je v pořádku a není třeba to řešit.
Má ke granulím stálý přístup anebo jen v čase krmení?
Elza teď také stávkuje, má falešku, tak ji ani nepřesvědčuji ...
Ambra také nebyla velký žrout, spolehlivě to vyřešil příchod Elzy.
Holt to my ženské máme v genetické výbavě, jsme spokojené až v okamžiku, když je miska (talíř) prázdná...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 06:22
- Nahlásit

No, já Alfréda při nervácích z blížící se bouřky taky krmím z ruky ...

worick
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 11:55
- Nahlásit

Evey
Byla tam výstava voříšků a prohlídka útulku - vy jste s Marťou hrdinky Já si nedovedu představit, že vlezu do útulku. Já bych od začátku do konce tak bulela, že bych ani pejsky neviděla...Natož, kdyby některý dal najevo, že bych se mu jako panička líbila. Ne, to prostě nejde Z toho, že bych je tam nechala, bych měla můry do konce života Je pravda, že poslední dobou prohlížím špice v útulkách - za Alfíčka Včera jsem s ním byla na prochajdě (využila jsem toho, že jsem musela na poštu) a chodí moc špatně, chvílema se zastavil a už to vypadalo, že nemůže...Jenom když se rozeběhne, chytí nějaký správný rytmus a pak mu to celkem jde

worick
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 12:07
- Nahlásit

Při cestě zpátky jsme to vzali přes bábu....a našla jsem ji ležet u postele na zemi Prý se jí chtělo na záchod (ale má pleny) Mamka, když bába spala, honem natírala na balkoně zábradlí, já tam byla nakouknout, než jsem šla na tu poštu....no a za půl hodiny už ležela Říkala jsem mamči, že budem muset od Charity vzít tu nemocniční postel, kde se zvedne bočnice, aby neutíkala, nebo se přerazí. Ona už se sama nepostaví, ani nejde, musí ji mamka zvednout a posadit na tu židli-WC. Jenže mamka má sotva 60kg, bába 54kg - má co dělat, aby ji dotáhnula aleapoň tam. Musela jsem jí pomáhat. Je to fakt děsné. Takovýto člověk, s posledním zbytkem rozumu, absolutní ztrátou soudnosti, začíná se chovat jak zvířátko - lidská důstojnost pryč - to není správné, takhle dožívat, opravdu ne....

worick
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 12:13
- Nahlásit

Noemi
Na silnici se promenáduje fena od automechanika vve společnosti jakého černého pejsana... - koukám, že už máte veselo stejně jako my
S náma teďka chodí na prochajdy těhotná Máša Jak vyrazíme, hned se někde objeví
A čekáme na ty fotky z Jevan. To víš, ty známe jenom z bulváru

worick
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 12:23
- Nahlásit

Kessie
no, ty maturity nezávidím Ale za chvilku budeš mít dlouhé prázdniny ne? Co plánujete? Třeba výletík na náš konec, co?
To s tím jídlem dobře znám, člověk se bojí, aby nezůstali o hladu, oni mají třeba nějaký problém, tak špatně jí, jenže velice brzo zjistí, že když budou dělat cavyky, že se to vyplatí a páníček se přetrhne, jak jim bude podstrojovat....Ať mi nikdo netvrdí, že pes není vyčůraný.... Teď si jistá nejsi, jestli tam není větší problém, to je jasné....stejně jako Drakopsová při bouřce - ale ta to ví 100% - že je problém. Já už to neřeším, kluci nejsou ve vývinu - nechceš, nežer. Jenomže pak šáhnu Workovi na záda a jsem zděšená a mám zase tendence ho ukecávat a dělat všechno možné, jenom aby alespoň něco snědl

Evey
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 13:16
- Nahlásit

worick
vy jste s Marťou hrdinky Já si nedovedu představit, že vlezu do útulku. Ale kdeže... já jsem se byla podívat jen vevnitř a venkovní kotce jsem sledovala z bezpečné vzdálenosti.

Strejda
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 13:23
- Nahlásit

worick
To s tím jídlem dobře znám, člověk se bojí, aby nezůstali o hladu, oni mají třeba nějaký problém, tak špatně jí, jenže velice brzo zjistí, že když budou dělat cavyky, že se to vyplatí a páníček se přetrhne, jak jim bude podstrojovat....Ať mi nikdo netvrdí, že pes není vyčůraný....
Naše čubizny jsou tak žravé, že když nežerou, tak se jim podívám do huby, jestli tam nemají vzpříčenou kost nebo tak něco a jedu k vetovi. Vždycky to bylo důvodné. Ale ony jsou fakt hrozně žravé.

Evey
worick
vy jste s Marťou hrdinky Já si nedovedu představit, že vlezu do útulku. Ale kdeže... já jsem se byla podívat jen vevnitř a venkovní kotce jsem sledovala z bezpečné vzdálenosti.
Ani tam nemusíte vlézt a už jste v ohrožení. Jedna známá šéfová z útulku začala nezávazným hovorem o počasí a najednou jsem měl před sebou fotku berňuchy od nich z útulku.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 13:34
- Nahlásit

worick
vy jste s Marťou hrdinky Já si nedovedu představit, že vlezu do útulku
Já jsem se toho taky bála, že to budu špatně snášet. Ale nějak jsem to brala v pohodě. Soustředila jsem se na to, že se jdu podívat jen na tu jedinou fenku a taky na to, že prostě musím zůstat naprosto v pohodě. Na ostatní psi jsem se nedívala, pamatuji si jen toho v prvním kotci - celý bílý, taky to bude asi špic. Ten štěkal a skákal na klec. A zrovna u něj mají na webu popisek, že jeho pán někam odjel na delší dobu a že proto musí tento ,,Puňťa´´ čekat v útulku, ale že ten pobyt tam nesnáší dobře. Ani se nevidím, vzhledem k celkově špatné atmosféře....No a pak si samozřejmě pamatuju tu fenku, na kterou jsem se šla podívat. A ted na ni sem tam myslím, že je chudinka pořád zavřená v té kleci. V každé chvíli, ve které si ni vzpomenu, tak je tam zavřená a je tam sama apod.

Jinak dneska nám dovezli závoz v Vetamixu. Tak ráno Barney dostal velkou morkovou kost. Zkusila jsem se k němu přiblížit s tím cílem, že si tu kost, jako vůdce, můžu kdykoliv přivlastnit. Napřed se mu to moc nelíbilo a trochu zavrčel. Neodešla jsem, protože bych mu dala najevo, že on je ten silnější. Naopak jsem si stoupla a nohou jsem si pomalu přivlastnovala tu kost...Nakonec hlavu odvrátil sám od sebe a přenechal mi ji. Mise splněna

worick
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 16:13
- Nahlásit

MartinaBarney
Já už Vetamix brát nebudu, psiskám to opravdu moc nechutná a ani se jim nedivím. Jak jsem už psala - maso od řezníka voní masem, tohle divně zapáchá. Mě vůbec nevadí, že je tam semleto všechno možné, to si právě myslím, že je pro psa i lepší, ale kdyby to nepáchlo. A to tři dny starou, čuchlou kost z lednice, která mně už taky smrdí - tak tu sní s chutí. Ale tohle ne
Já už jsem tu taky četla: nepokoušejte trpělivost psa takovýma kravinama, jako že se mu hrabete v misce, nebo mu berete kost. Tak to se mi vůbec od věci nezdá....pes by mi jako pánovi měl odevzdat, nechat, co budu chtít. Když to přeženu: vysypu mu konzervu do misky a ve chvíli, kdy to začne žrát, uvidím tam střep. A co pak, když se budu bát psovi misku vzít??
Zrovna dneska se mi podobná situace stala - hodila jsem jim na trávník kosti a Tom vyletěl ze dveří, že ho postříkal na plevele. tak jsem je musela vzít a zanést na dlažbu......což Berry pochopil hned, ale Woriček stál nad kostí a smutně koukal a nevěděl, jestli už ji teda může jíst, když před chvilinkou nemohl... Kluci byli od mala učení, že jídlo si hlídat nemají, že s ním my můžeme libovolně manipulovat....třeba i proto, že náhodou tu mohla být malá sousedka a nejsem zvědavá, aby ji sežrali kvůli žvanci. Nezavrčí a ví, že jim ho nikdy neberu jen tak ze sportu, ale má to důvod a hlavně jim ho zase vrátím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 16:16
- Nahlásit

worick
k sahani v misce spis neni dobry to prehanet a nenechat psa nazrat, tam by pak chudak moh mit nejakej problem, kdyz mu tam pan saha co 10 sekund kazdej den, jinak je taky od veci kdyz je zvyklej, ze se mu tam sahne, prisype.

ps: mas ve spicich fotku ty koupelny co jsi chtela videt

worick
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 16:31
- Nahlásit

cernej caj
No, dyť píšu, že spíš náhodně, když si uvědomím, že jsem tam chtěla něco přimýchnout, nebo kost dát z trávníku - prostě i aby pes viděl a věděl, že to není jen pruda, ale páník má své důvody....kterým on (pes ) třeba nemusí rozumnět, ale musí mi věřit... A třeba když odevzdá na chvíli kostičku, tak za to pak dostane dvě

A teď jsem si uvědomila, jak Woriček rychle pochopil, že když nechci, aby mi něco bral a přinese a odevzdá mi to, že dostane veeeelkou pochvalu a kokinko. Třeba včera jsem měla na zemi hozenou tubu s voskem na stromy, vyhazuju věci na kompost, hodím po něm okem a vidím, Worka opatrně ,,krade" tubu. ,,Wori, to nekousej, to potřebuju na pracovníky" (pracovníky - to je takové zaklínadlo - co je na pracovníky se nesmí brát a ničit ) A Woriček hned šup a už se s tubou šourá ke mně :

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 18:24
- Nahlásit

worick
Já už Vetamix brát nebudu, psiskám to opravdu moc nechutná a ani se jim nedivím
No, já jsem tentokrát vůbec nebrala drůbeží mletý a už nikdy nevezmu kuře!!! To jako krásný voňavý dršťky a krásný voňavý ryby oproti tomu kuřeti. Taky jsem ho vyhodila. Jinak všechno v pohodě. Barneymu šmakuje, tak jsem mu akorát upravila poměr zeleniny k masu a hotovo.

Já už jsem tu taky četla: nepokoušejte trpělivost psa takovýma kravinama, jako že se mu hrabete v misce, nebo mu berete kost. Taky jsem to četla kolikrát. Ale jak říkáš ty, můžou nastat situace, kdy mu prostě do misky sáhnout musím nebo mu musím kost na chvíli sebrat apod. A pes mi to musí dovolit bez jakýchkoliv známek odporu.
Barney mě do misky pustí bez problému, i k jeho uzené kosti, kterou má běžně na zahradě jen tak pro hlodání, mě pustí. Jiná situace je, když dostane kost obalenou masem a já se rozhodnu k němu přiblížit. To si ji hned hlídá, abych mu ji náhodou nesebrala a nesnědla a proto na mě výstražně zavrčel. Jednou v podobné situaci před pár týdny jsem udělala chybu a vzdálila se. Tentokrát jsem si řekla, že toto na mě zkoušet nebude a že když tu kost chci, tak mi ji taky dá.

Ptala jsem se našeho veta, na kolik by u něj vyšla kastrace feny zhruba. Napsal mi, že kolem 4 000,-. Druhá možnost je laparoskopicky, což je velmi šetrná metoda, ale taky dražší...7 500,-. Pěkná pálka. Proč to není jak u koček za pětibábu

Evey
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 06:45
- Nahlásit

MartinaBarney, worick, cernej caj
K šahání do misek a dobrovolnému vydávání pochutin...já to vyžaduji, nevím jak u ostatních, ale u nás zatím vždy stačilo krátké vysvětlení ve štěněcím věku. Žádného dalšího průběžného tréninku netřeba.

MartinaBarney
Proč to není jak u koček za pětibábu protože jsi si vybrala velikánskýho hafana... Víš kolik váží? Před nedávnem kastrovala kamarádka basetku, která má 18 kg, vyšlo ji to na 3 tis. (u vesnického veterináře) Tak si myslím, že ty 4000 kč za velkou fenu je dobrá cena. Zmínila jsi se, že ji zachraňuješ z útulku? To by pak mohl být vet třeba i sdílnější...

worick
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:41 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

MartinaBarney
Evey
Zmínila jsi se, že ji zachraňuješ z útulku? To by pak mohl být vet třeba i sdílnější... - no fakt, v tom má Evey pravdu, zmínila jsi se?

U báby mně Worka naštval Protože slepice běhaly volně po zahradě a nebyla šance, ža by šly sedět, tak jsem ho nepouštěla z vodítka a kličkovali jsme kolem nich s Workovým vybíháním a mým nadáváním. Měl ho navolno a zaběhnul mi na hnůj, za starou kadibudku. Já se ohlédnu, šňůra za roh, jdu se tam kouknout a on leží na slepici Ještě jí nic nedělal, ani nestihnul, jen ji držel předníma tlapama. Dostal sprdunk a zajistila jsem ho na dvorku. Zpátky jsme udělali ještě okruh vesnicí, ale Berry se strašně táhnul (bylo vedro, i když už 19h) a tak jsme se drželi kolem potoka a kluci tam jak jen mohli zbíhali brodit. Už jsme byli v zahradě u domku, když Berry najednou vyskočil, jak kdyby šlápnul na zmiji - no, šlápnul na včelu To jsem poznala až když ji vyrval zubama kdesi od kotníku a vyplivnul. Večer jsme ho pozorovali, jestli z toho něco nemá. Pak přišel za francouzké okno v obýváku Woriček a jak bylo na ventilačku, řval a řval, jako by chtěl něco říct nebo ukázat. Poslední dobou to dělá celkem často a pak nevíme, jestli otevřít (a tím to bude dělat pořád ) a když neotevřem, jestli nebude nějaký průser. Nakonec je Tom radši pustil dovnitř. Worka ale pořád nervózně popocházel, mezitím šel do mé pracovny kočce vyžrat misky, pak se zdejchnul kamsi do haly - Tom říkal, že mu určitě v pracovně vyžírá z koše papírové kapesníky Nakonec šel otevřenýma dveřma ven a každých pět minut se zase vrátil a tak pořád dokola asi půl hodiny. Pak se vrátil a mlaskal a olizoval si pořád hubu...to jsem měla podezření, jestli někde neolíznul ropuchu To už jim ale Tom šel dávat večeři. Tu snědli oba normálně. Ráno jsem nikde zakouslou ropuchu nenašla, ale nakonec jsem našla asi 5 papírových kapesníků vyblitých na hromadě - to bylo to olizování asi

Strejda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:49
- Nahlásit

worick
Já se ohlédnu, šňůra za roh, jdu se tam kouknout a on leží na slepici
To svoji čestnou funkci ošetřovatele slepic vzal za špatný konec.

Berry se strašně táhnul (bylo vedro, i když už 19h)
Ráno chodím ven hodně brzo, ale stejně to je jak kdybych venčil dvě lokomotivy.

worick
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 11:40
- Nahlásit

Strejda
To svoji čestnou funkci ošetřovatele slepic vzal za špatný konec - spíš až moc vážně ,,blbá slepice, nepůjdeš sedět? To já tě tam teda dovleču, to si k...a piš!!"
Ráno chodím ven hodně brzo, ale stejně to je jak kdybych venčil dvě lokomotivy - jo a plouží se s hlavou dolů, co noha nohu mine, 10m za náma.... Teď je u nás něco jako ,,dusno před bouřkou" Berry leží schovaný za obývákem na břidlicové dlažbě, papulu otevřenou a funí, jako by uběhnul maraton

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2011 11:57
- Nahlásit

Tak si tak prohlížím stránky spokojenypes.cz a vybírám, co koupím Barneymu k narozkám....dalo by se namyslet plno věcí, ale ten nejlepší dárek by byl bazén pro psa Viděla jsem to u Cesara Millana v tom jeho pořadu. Na netu jsem našla zatím od firmy Karlie za 1700,- asi. Co vy, koupili by jste si to nebo ne? Spíš to jsou vyhozený peníze, co? No, jo, zase vymýšlím kraviny.

Ted přemýšlím, že kdybych to postavila na zahradu, tak už fakt nevím, co si o mě budou někteří říkat. Někteří totiž nemůžou pochopit, že krmím psa masem a zeleninou a že by se chtěli mít jak můj pes apod. Zrovna včera jsem dala na facebook nějaký fotky Barneyho s morkovou kostí a ségřin přítel mi tam k tomu napsal komentář: ,,Chtěl bych být tvůj pes! Aspon na 2 dny! Jen bych nechtěl být tak blbej....

Nebudu dělat, že mě to nenaštvalo. Cokoliv někdo křivýho řekne o Barneym, tak si koleduje o to, aby si to se mnou rozhádal Schválně jsem se ho teda zeptala, podle čeho soudí, že je můj pes blbej?! Zatím neodepsal. Taky by vás to naštvalo?! Nebo to já moc přeháním? Asi to beru tak, že prostě, kdo uráží mýho psa, tak tím prostě uráží mě.

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání