| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 21:05 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
bubu
Tak přeju úspěšný lov! Jak ten sobotní, tak ten nedělní.
Musím uznat, že to je tedy vášeň výstavní!!!
Lenda
dokument o Srbsku a muž na mě volá,ať se jdu podívat,kam že to chci jet Nestraš.. snad nám tam neopečou psy na rožni.. To místo, kde se to koná, vypadá kultivovaně, hotel velmi solidně a Novi Sad je kousek od hranic s Kečkemetskem, když tak, utečem tam
Dala jsem na stránky fota našich "květinových dětí". Už se jim to krátí.. Kalendář začíná houstnout jejich jmény u různých dat (dny odvozu)
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 21:09
- Nahlásit
corleona
Musím uznat, že to je tedy vášeň výstavní!!!
eh...no...hm...
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 21:10
- Nahlásit
corleona
jmény u různých dat (dny odvozu)
no a to ste je nemohli střelit do výkupy fšecky naráz? a měli byste klid
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 21:13
- Nahlásit
corleona
moc hezký fotečky a Baracuda je fakt fešanda, krásně papulatá a souměrná a hezky vybarvená, už se na ně všechny nezřízeně těším!!!
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 21:15
- Nahlásit
Cituška
už se na ně všechny nezřízeně těším!!!
se na ně jedeš kouknout? se máš, já cu takýýý
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 21:19 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
bubu
toš je tu nával.. zítra má přijet i sarkak s Eduardem..
střelit do výkupy fšecky cyniku veterinární!!!! Budu ryčet, jako když mi rvou dítě od prsu..
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 21:30
- Nahlásit
corleona
Konečně pátek!!!!!!!! tyran je na pivu a my s Apaluchou si to užíváme.Fotky jsou moc povedené.Jak se ti podařilo je udržet v klidu?
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 21:35
- Nahlásit
corleona
Zabudla jsem se zeptat,co je nového?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 21:42
- Nahlásit
bubu
v pátek 23, už mě má Corleona v kalendáři, že jo?
tak se připoj
dyž já nemůžu odolat
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 22:20
- Nahlásit
corleona
sarkak
jůů, pozdrafujte šarkaka moc moc, že vzpomínám na naši veleúspěšnou "akci rudná"
Cituška
v pátek 23,
to já budu prát a žehlit
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 04:42
- Nahlásit
bubu
Akce rudná,se má moc dobře.Paní je moc šťastná a pes dvakrát tolik.Vřelé DÍK hlavně za psa.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 05:03
- Nahlásit
Dobré ráničko.To jaro!!! Jsem totálně vykolejená(jindy teda taky,ale včil totálně)nebo doufám že je to počasím.Večer padám unavou na hubu,pak zase nemůžu spát.Hlavně jsem líná jako veš!!!!!! Ale má to i svoje plus,když jdu tekhle ráno venčit máme klid.Doma chrápe ALFA samec víc než deset placatek a venku řvou ptáci.Tak jsi jdu protáhnout kostru za doprovodu ptačiho koncertu a budu doufat že někdo taky brzo vstává,ale moc nedofám.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 06:13
- Nahlásit
No,jak jsem předpokládala.Nikdo!!! Který cvok by taky v sobotu tak brzo nespal? To jen já jsem pako! No nic,venku už je světlo tak jdu aspoň opucovat okna a vyprat záclony.Čau později.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 06:26
- Nahlásit
SIO Apalucha
já se jako pako připojuji, byla jsem vzhůru už v 5.50 a tak se těším na den boxera, že tam bude [bAda,[/b]Denisa
a moje štěňátko chlapíček Maxíček, že už mám umytou hlavu, snídám, batoh zbalen a jen čekám, až bude 7.00
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 09:35
- Nahlásit
SIO Apalucha
Apalucho, já jsem byla taky v šest vzhůru, nicméně jsem uklízela noční spoušť v příbytku našich roztomilých štěňátek. Byl tam teda dost Saigon a ještě navíc rozšlapaný. Převrácené misky, vylitá voda, nachcáno v bedně a plyšový kocour se už chudák točí v pračce - pokadili mu hlavu. No a jak to rozšlapali a snažili se dobýt ven, tak místo bílých dveří byly se zeleno-hnědými žíhanci až po kliku. Až se k nim připojí i tryskomyši, to si opravdu neumím představit ani v nejčernějších snech..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 10:03
- Nahlásit
Ada
Včera jsem mluvil s vaším hospodářem. Prý předseda vaší ÚP položil fci, ale budete mít kooptovanýho předsedu - současného tajemníka. Paní Vlhová dle sdělení hospodářky prý momentálně tvoří zápis z této schůze. Takže bez předsedy nejste - pochopil-li jsme to správně?!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 10:51
- Nahlásit
nazdarek vsici!
tak diky za gratulace
corleona
nooo to znam
Tommy Gun
tak vida vida...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 11:04
- Nahlásit
bubu
moc sežeru! - koukám, že trávení máme oba dobrý. Já taky sežeru všechno a není to na mě vidět.
akorát nevím kde vyhrabali tu charakteristiku plemene -
Držíme palce ftej vejkendovej cizině!!!!
střelit do výkupy fšecky naráz? a měli byste klid - ty si fakt vostrá.
SIO Apalucha
tyran je na pivu - co to používáš, prosím Tě, za výrazy.
Artroza
Potřeboval jsem dohnat Ježíšku na křížku, jelikož jsme včera spolu mluvili, něco se slíbilo a nedodrželo. Tak jsem žhavil mobil nic. Od Ady jsem se tuna dozvěděl, že maj neska den boxera. Tak jsem zavolal Adě a nechal si Ježiškunakřižku předat. Tak opět všechno odkejváno. No a ptal jsem se Ady na toho nového předsedu no a o ničem samozřejmě nikdo nic neví.
corleona
Máte moc pěknou žlutou kytku i vázu.
corleona, Teta
Právě sháníme hotel v Beogradu.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 11:09
- Nahlásit
Tommy Gun
Právě sháníme hotel v Beogradu.
jo jo, taky uz se big na neco dival... kdyztak dame vedet....
Corleona
si je tam prispendlila ne? nebos je vystrasila????
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 11:09 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona
Máte moc pěknou žlutou kytku i vázu. - Jo a ty různý sošky boxerů vedle té kytky jsou taky pěkný.
IMHO - dle fotek jsou nejhezčí sošky hi-piss-áků (nehledě na barvu) Baracuda a Berenika.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 12:00
- Nahlásit
corleona
Moc krásné fotky, jak ze studia. Tulipánky jsou nádherné! Že by dáreček od SIO Apaluchy?
Tommy Gun
Tak pak děj vědět jaks dopadl. Držím palce. I když ty to budeš mít asi lehčí když jedete bez psů.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 12:15 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Teta
Jo, jo, Apalucha ví, jak žluté tulipány miluju.. Apalucha je takový můj "posel jara" ..
Artroza
si je tam prispendlila ne? nebos je vystrasila no bylo to o nervy. Je to foceno v ložnici na prádelníku, čili se furt chtěli vrhat dolů. Dělala jsem různé zvuky,ať je aspoňa na chvíli upoutám, ale to zas přišel Nuny a lezl mi do ksichtu.. No orosila jsem se u toho focení.. ještě u přetahování fotek do PC mi tikalo oko..
Tommy Gun
on i Bugatti je hezký, ale jaksi to "neuměl prodat", spinkal a u tulipánů v tom chtěl pokračovat, musela jsme ho dokola budit, tak je tam rtakový ozespalý s padající hlavou.. přetím totiž řádili na zahradě..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 12:24
- Nahlásit
SIO Apalucha
Co znamená Tvůj nick?
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 12:28
- Nahlásit
Tommy Gun
Co to?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 12:35 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
SIO Apalucha
nick není nadávka.. neboj, nick je přezdívka
To jsem zvědavá, jak to napíšeš, jak vznikla "apalucha"
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 12:37
- Nahlásit
Tommy Gun
Promiň zapoměla jsem že tu je aj chlap!!!! No po patnácti letech co by si chtěl? Jsou i mnohem horší jméne.Ne jenom TYRAN!!!!! Ale neboj není to všude tak krásné.Jsou i krásné imaginární vztahy,a tam to funguje na 100%.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 12:37
- Nahlásit
Tommy Gun
cos mi to poslal, kobzole?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 12:52
- Nahlásit
corleona
No pozdrav ze Srbska, nee? To je ale ourodička, co?
Kobzole jsou předpokládám brambory po vašem?!
SIO Apalucha
Ale co znamená ta Tvoje přezdívka SIO Apalucha, porát něznáju.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 12:53
- Nahlásit
Tommy Gun
ja, ja, kobzole su kobzole..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 12:55
- Nahlásit
corleona
kobzole su kobzole.. - ježiši, ježišinky, tak jsou to potejtous bo nejsou? To sem fcelku v řiti, z tý ostrafštiny.
|