Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 963 . 964 . 965 . 966 . 967 . 968 . 969 . 970 . 971 . 972 . 973 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 21:05 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

bubu
Tak přeju úspěšný lov! Jak ten sobotní, tak ten nedělní.
Musím uznat, že to je tedy vášeň výstavní!!!

Lenda
dokument o Srbsku a muž na mě volá,ať se jdu podívat,kam že to chci jet Nestraš.. snad nám tam neopečou psy na rožni.. To místo, kde se to koná, vypadá kultivovaně, hotel velmi solidně a Novi Sad je kousek od hranic s Kečkemetskem, když tak, utečem tam

Dala jsem na stránky fota našich "květinových dětí". Už se jim to krátí.. Kalendář začíná houstnout jejich jmény u různých dat (dny odvozu)

bubu
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 21:09
- Nahlásit

corleona
Musím uznat, že to je tedy vášeň výstavní!!!
eh...no...hm...

bubu
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 21:10
- Nahlásit

corleona
jmény u různých dat (dny odvozu)
no a to ste je nemohli střelit do výkupy fšecky naráz? a měli byste klid

Cituška
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 21:13
- Nahlásit

corleona

moc hezký fotečky a Baracuda je fakt fešanda, krásně papulatá a souměrná a hezky vybarvená, už se na ně všechny nezřízeně těším!!!

bubu
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 21:15
- Nahlásit

Cituška
už se na ně všechny nezřízeně těším!!!
se na ně jedeš kouknout? se máš, já cu takýýý

corleona
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 21:19 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

bubu
toš je tu nával.. zítra má přijet i sarkak s Eduardem..

střelit do výkupy fšecky cyniku veterinární!!!! Budu ryčet, jako když mi rvou dítě od prsu..

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 21:30
- Nahlásit

corleona
Konečně pátek!!!!!!!! tyran je na pivu a my s Apaluchou si to užíváme.Fotky jsou moc povedené.Jak se ti podařilo je udržet v klidu?

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 21:35
- Nahlásit

corleona
Zabudla jsem se zeptat,co je nového?

Cituška
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 21:42
- Nahlásit

bubu

v pátek 23, už mě má Corleona v kalendáři, že jo?
tak se připoj
dyž já nemůžu odolat

bubu
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 22:20
- Nahlásit

corleona
sarkak
jůů, pozdrafujte šarkaka moc moc, že vzpomínám na naši veleúspěšnou "akci rudná"
Cituška
v pátek 23,
to já budu prát a žehlit

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 04:42
- Nahlásit

bubu
Akce rudná,se má moc dobře.Paní je moc šťastná a pes dvakrát tolik.Vřelé DÍK hlavně za psa.

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 05:03
- Nahlásit

Dobré ráničko.To jaro!!! Jsem totálně vykolejená(jindy teda taky,ale včil totálně)nebo doufám že je to počasím.Večer padám unavou na hubu,pak zase nemůžu spát.Hlavně jsem líná jako veš!!!!!! Ale má to i svoje plus,když jdu tekhle ráno venčit máme klid.Doma chrápe ALFA samec víc než deset placatek a venku řvou ptáci.Tak jsi jdu protáhnout kostru za doprovodu ptačiho koncertu a budu doufat že někdo taky brzo vstává,ale moc nedofám.

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 06:13
- Nahlásit

No,jak jsem předpokládala.Nikdo!!! Který cvok by taky v sobotu tak brzo nespal? To jen já jsem pako! No nic,venku už je světlo tak jdu aspoň opucovat okna a vyprat záclony.Čau později.

Cituška
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 06:26
- Nahlásit

SIO Apalucha

já se jako pako připojuji, byla jsem vzhůru už v 5.50 a tak se těším na den boxera, že tam bude [bAda,[/b]Denisa
a moje štěňátko chlapíček Maxíček, že už mám umytou hlavu, snídám, batoh zbalen a jen čekám, až bude 7.00

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 09:35
- Nahlásit

SIO Apalucha
Apalucho, já jsem byla taky v šest vzhůru, nicméně jsem uklízela noční spoušť v příbytku našich roztomilých štěňátek. Byl tam teda dost Saigon a ještě navíc rozšlapaný. Převrácené misky, vylitá voda, nachcáno v bedně a plyšový kocour se už chudák točí v pračce - pokadili mu hlavu. No a jak to rozšlapali a snažili se dobýt ven, tak místo bílých dveří byly se zeleno-hnědými žíhanci až po kliku. Až se k nim připojí i tryskomyši, to si opravdu neumím představit ani v nejčernějších snech..

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 10:03
- Nahlásit

Ada
Včera jsem mluvil s vaším hospodářem. Prý předseda vaší ÚP položil fci, ale budete mít kooptovanýho předsedu - současného tajemníka. Paní Vlhová dle sdělení hospodářky prý momentálně tvoří zápis z této schůze. Takže bez předsedy nejste - pochopil-li jsme to správně?!

Artroza
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 10:51
- Nahlásit

nazdarek vsici!
tak diky za gratulace

corleona
nooo to znam

Tommy Gun
tak vida vida...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 11:04
- Nahlásit

bubu
moc sežeru! - koukám, že trávení máme oba dobrý. Já taky sežeru všechno a není to na mě vidět.
akorát nevím kde vyhrabali tu charakteristiku plemene -
Držíme palce ftej vejkendovej cizině!!!!
střelit do výkupy fšecky naráz? a měli byste klid - ty si fakt vostrá.

SIO Apalucha
tyran je na pivu - co to používáš, prosím Tě, za výrazy.

Artroza
Potřeboval jsem dohnat Ježíšku na křížku, jelikož jsme včera spolu mluvili, něco se slíbilo a nedodrželo. Tak jsem žhavil mobil nic. Od Ady jsem se tuna dozvěděl, že maj neska den boxera. Tak jsem zavolal Adě a nechal si Ježiškunakřižku předat. Tak opět všechno odkejváno. No a ptal jsem se Ady na toho nového předsedu no a o ničem samozřejmě nikdo nic neví.

corleona
Máte moc pěknou žlutou kytku i vázu.

corleona, Teta
Právě sháníme hotel v Beogradu.

Artroza
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 11:09
- Nahlásit

Tommy Gun
Právě sháníme hotel v Beogradu.
jo jo, taky uz se big na neco dival... kdyztak dame vedet....

Corleona
si je tam prispendlila ne? nebos je vystrasila????

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 11:09 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

corleona
Máte moc pěknou žlutou kytku i vázu. - Jo a ty různý sošky boxerů vedle té kytky jsou taky pěkný.
IMHO - dle fotek jsou nejhezčí sošky hi-piss-áků (nehledě na barvu) Baracuda a Berenika.

Teta
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 12:00
- Nahlásit

corleona
Moc krásné fotky, jak ze studia. Tulipánky jsou nádherné! Že by dáreček od SIO Apaluchy?

Tommy Gun
Tak pak děj vědět jaks dopadl. Držím palce. I když ty to budeš mít asi lehčí když jedete bez psů.

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 12:15 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Teta
Jo, jo, Apalucha ví, jak žluté tulipány miluju.. Apalucha je takový můj "posel jara" ..

Artroza
si je tam prispendlila ne? nebos je vystrasila no bylo to o nervy. Je to foceno v ložnici na prádelníku, čili se furt chtěli vrhat dolů. Dělala jsem různé zvuky,ať je aspoňa na chvíli upoutám, ale to zas přišel Nuny a lezl mi do ksichtu.. No orosila jsem se u toho focení.. ještě u přetahování fotek do PC mi tikalo oko..

Tommy Gun
on i Bugatti je hezký, ale jaksi to "neuměl prodat", spinkal a u tulipánů v tom chtěl pokračovat, musela jsme ho dokola budit, tak je tam rtakový ozespalý s padající hlavou.. přetím totiž řádili na zahradě..

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 12:24
- Nahlásit

SIO Apalucha
Co znamená Tvůj nick?

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 12:28
- Nahlásit

Tommy Gun
Co to?

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 12:35 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

SIO Apalucha
nick není nadávka.. neboj, nick je přezdívka
To jsem zvědavá, jak to napíšeš, jak vznikla "apalucha"

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 12:37
- Nahlásit

Tommy Gun
Promiň zapoměla jsem že tu je aj chlap!!!! No po patnácti letech co by si chtěl? Jsou i mnohem horší jméne.Ne jenom TYRAN!!!!! Ale neboj není to všude tak krásné.Jsou i krásné imaginární vztahy,a tam to funguje na 100%.

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 12:37
- Nahlásit

Tommy Gun
cos mi to poslal, kobzole?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 12:52
- Nahlásit

corleona
No pozdrav ze Srbska, nee? To je ale ourodička, co?
Kobzole jsou předpokládám brambory po vašem?!

SIO Apalucha
Ale co znamená ta Tvoje přezdívka SIO Apalucha, porát něznáju.

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 12:53
- Nahlásit

Tommy Gun
ja, ja, kobzole su kobzole..

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 12:55
- Nahlásit

corleona
kobzole su kobzole.. - ježiši, ježišinky, tak jsou to potejtous bo nejsou? To sem fcelku v řiti, z tý ostrafštiny.

<< 1 ... 963 . 964 . 965 . 966 . 967 . 968 . 969 . 970 . 971 . 972 . 973 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání