| Autor |
Zpráva |
bubu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:51
- Nahlásit
bubu
asi určo
který idiot tenhle obrat vymyslel??
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:52
- Nahlásit
bubu
acha..
no my jsme měli hlavně problém s tím, že nechtěji ubytovávat se psy. A když, tak že mají nějaký spešl plejs pro psy. No tak do kotce u hotelu bych svého psa nedala! To raděj nechat v autě. Pěkně to podcenili, Srbové..
|
alli
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:53
- Nahlásit
Denisa
Jo na Martina chodíme pořád "kousat", no obzvláště s tím naším šaškem to bude fakt sranda, domácí cvičák občas dost pobavíme
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:03
- Nahlásit
alli
my jsme taky skvělí baviči!
Cituška
tak jsem se dívala na mapu a tak jak chci jet já, anebo spíš jak mi říkal Tomáš M., že je to nejlepší cesta, tak je napsáno hodina a čtvrt, tak já bych dala sraz v 7.30h, třeba tam budeme dřív jak v 9h, ale tak ještě je můžeme předtím aspoň proprdět anebo si našlápnout stopu...
jo a nalodila bych vás zde:
http://www.mapy.cz/?query=brno+kralovo+pole+husits k%C3%A1¢erX=138111834¢erY=132919162&zoom=1 1&sug=2#centerX=138113712@centerY=132913184@typ=ba se@zoom=16@vizType=none@vizIds=none
zná to, pan choť?! kdybyste tam byli dřív, tak se můžete jít proprdět, teda Cita samozřejmě do parku na Slovaňáku...
hodí se to tak? nic lepšího jsem nevymyslela...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:11
- Nahlásit
Vcelka
No, jsou flexiny i na tuším 80 kg, ale jak to použít na dva psy, to nevím.. Myslím, že Ti bude stačit, když budeš mít Vikiho na flexině a malý bude na volno. Myslím, že se Vikiho bude držet a sám se nikam nepustí. Bude vlastně neviditelně připoutaný k Vikimu. Podle mých zkušeností je totiž druhý pes kolikrát pro štěně větší guru, než páníček.. Bude ho ve všem kopírovat. To znamená, když se naučí zdrhat, tak jste v pr.. Čili od začátku to nepodcenit a využít jen kopírování toho dobrého.
Já jsem Kerimu pořídila tohle http://www.baron.cz/pes/-samonavijeci-voditko-sede -lanko-5432-k-X000224-PP000114-X000536.html a nejspíš na něm už někdy chodil, protože dokáže obejít strom a nezaplantat se.. Nebo je tak prudce inteligentní? To ne, to je blbost..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:11
- Nahlásit
jó a ještě včera s tím roťáskem, to je fakt hrozný, on si po běhání lehne a G. na něm rajtuje jak na žíněnce nebo spíš na trampolíně... on je takovej gentleman až to pěkný není a ta moje je taková rajda, že to už vůbec pěkný není!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:13
- Nahlásit
Denisa
no to má Legouš pěknou nevěstu..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:16
- Nahlásit
corleona
no to on Legoušek není taky žádnej svatoušek! zahýbá Giordince, má mnoho nemanželských dítek... no sodoma gomora!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:22
- Nahlásit
corleona
Jééé jedeš za Liborem jo.Jak on to má?Teda jako kolikátýho?Hned na začátku prázdnin?Já se chystám do Plzně.A na Ošikov.Furt váhám jestli jít na jedničku.
A ty budeš s nějakým zvíře dělat nějakou zk.?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:28
- Nahlásit
Ada
tuším, že první týden v červenci.. a zkoušku, to uvidím, kolik toho Viktora přes "těhotenství" a mateřství zapomněla. Ještě kojí a to už štěňata mají přes 4 týdny. Dneska ráno zas ležela vzorně v bedně..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:37
- Nahlásit
corleona
TEda ta je vzorná Fatty jsme tam museli nahánět.TA chtěla běhat po zahradě a hrát si.Nějaké kojení jí nezajímalo.No krkavčí matka to je
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:40 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit
corleona
Jasně že Libora znám a měla jsem i čest na něj kousat, a mám dojem, jestli nebude zase u nás na dnech boxera, zatím nikdy jako figurant nechyběl a je to stará škola, ale myslí mu to a je supr!!!
Denisachoť je prudce inteligentní a tudíž tam v 7.30 určo budem, a strášně se těšíme, já teda rozhodně, protože tam uvidím Karibička a tatínka Mobidička a tak...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:42
- Nahlásit
corleona
To je fakt dobrá, ale Cita byla naštěstí taky, přestala kojit až v šesti týdnech naším zásahem
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:52
- Nahlásit
corleona
když se naučí zdrhat, tak jste v pr..
No právě s toho mám noční můru Ze začátku myslim že by i Viky možná mohl chodit na volno a že by si hleděl malýho a nečuměl a nevyhledával srnky, no ale kdo ví jak to bude. Zkusíme to a uvidíme jak se bude chovat. Horší pak až bude Blejd už větší a dospělejší, myslim že tohle je zrovna věc kterou se naučí od Vikyho hodně rychle. No bude to zajímavé, přála bych si aby zrovna Blade byl ten psík který ty lovecký pudy nemá tak hrozný.
Nevim jestli jsi včera postřehla jak sem ti sem psala, že by jsme si pro něj tedy asi přijeli toho 29.3. jestli by to tedy šlo a byli jste doma?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:56
- Nahlásit
Vcelka
jo, jo, píšu si to do kalendáře, oukej..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:09
- Nahlásit
Cituška
o.k. já se taky docela těším, tolik placatých pohromadě, to bude žůžo!
hele, myslíte, že ta kočička ještě žije? dobrá hra, to pořídím domů Giordince!
http://www.youtube.com/watch?v=QBoe80xh5v8&mode=re lated&search=
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:14
- Nahlásit
corleona
že nechtěji ubytovávat se psy
jo, v těhle zemích je to trochu akční jet na výstavu, jsem v jedné takové zemi přihlašovala a doteď nemám tušení jestli vystavujeme a bydlíme, ale zato mám alergii na "nema problema"
Nejvtipnější bylo, že na propozicích bylo pořadatelem uvedeno několik hotelů a pensionů, a všude mi řekli, že se psem neubytovávají
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:17
- Nahlásit
Denisa
naprosto úžasný
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:40
- Nahlásit
blažena
Denisa
Fakt super, a já pustila i ty ostatní videa a to miminko jak se učí chodit a to byl kolaps, Cita vystřelila z křesla, vletěla na počítač, shodila stojan na tužky a telefon a nevěřila, že tu není co zachránit, olízat a nakojit
prosím Vás, kdy odcházejí ty mateřské pudy???
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:45
- Nahlásit
Cituška
některé skutečné matky to maj doživotně
ano i ostatní videjka jsou kouzelný
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:51
- Nahlásit
bubu
Přesně tak, nema problém a pak skutek utek. Psy? Neeeee, ani náhodou, na ty máme special place kousek od hotelu. To tak určitě! Bude to asi 4 dny velké dobrodružství! Když jsem volala do dvanáctého hotelu tak jsem už byla tak na*ratá, že jsem zavolala do kanceláře ATIBOXu abych se tam zeptala co to mají za bordel. Atibox píše že "dogs accepted" ale v hotelých trvdí opak. Paní suše řekla že ví, že nejsme první kdo volá, ale opravdu ty hotely říkali že to nebude problém?. Tak paní říkám že to bude mít asi velký problém protože uřčitě tak dobře půlka lidí odmítne dát psy do "special place". Ona na to pouze "yes, yes, yes".
Ještě jsem se vtipně zeptala co tedy radí, jestli si mám vzít stan a jít na kemp a ona na to "kempy, ty v Novým Sadě nejsou". Pipina jedna.
Včelka
Jsem psara začátečnice, ale můžu potvrdit slova Corleona. Malý se opičí a učí od velkého. Ze začátku pro něj byl velký i důležitější než my lidi. Už to teď pochopil, ale jen protož že s ním strejda cvičí zvlášť a oba je bereme občas i na procházku zvlášť. Malý je z toho vždy trochu špatný a pořád čeká u dvěří jestli toho Legouše fakt sebou nebereme.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:56
- Nahlásit
Teta
no a co jim tahle hacknout www stránky s mapama aktuálního zaminování a trochu jim je pozpřeházet?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 11:07
- Nahlásit
bubu
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 11:07
- Nahlásit
To s tou cenou hotelu na Atiboxu je docela hustý. Není někde poblíž nějakej kemp?Já to hledala na netu,ale nic nenašla.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 11:08
- Nahlásit
Teta
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 11:24
- Nahlásit
articek
šlapka je zase doma, dneska tu stopu natočím, ať se kouknete, jak čuchá erdel
a k obědu jsem vymyslela zapečené nudle s uzeným masem, mňam
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 11:45
- Nahlásit
Denisa
Cituška
No když se k nám přijedete podívat na mimináky tak vám ukážu jak si Fatty hraje s kocourkem.No úplně stejně jak na tom videu.A na živo je to lepšííííí
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 11:46
- Nahlásit
Ada
to je velmi lákavá nabídka, berem tě za slovo!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 11:47
- Nahlásit
Já zasejc mizím.Jedu dělat nákup.A mám hroznou chut' na citronovou zmrzlinu.Tak snad už budou mít.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 11:49
- Nahlásit
Cituška
No jasně že mě berete za slovo V to jsem doufala
|