| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 15:10
- Nahlásit
Teta
a boxer = bobr!...jo, tak to je fakt!
druhou polovinu dubna, tak asi 23/4 - 28/4... už si to píšu do kalendáře!
Mějte se tu, čágo, já už dnes můžu vypadnout, tak prchám!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 15:11
- Nahlásit
To už jsem tady jediný idiot který sedí v práci?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 15:39 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Teta
Ani Mistr ani MistrII.Ale mistr vožrala.Von chlast* jak doga.My se měli učit a on nasával.Fakt mazec.Ale zasejc je fakt že mixy a koktejly uměl báječně
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 15:44
- Nahlásit
Ada
to víš, praxe je praxe!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 16:09
- Nahlásit
Ada
Hele, mám to od svého bývalého manžela, což jest mistr barmanský (nyní už restauratér ), starý hotelovák, to ještě v Restauracích a Jídelnách řádil Paroubek..
Jo, to nebyly takové vymoženosti, jako třeba vepřová šťáva v prášku, nebo nahřívač talířů, nebo ohřívátko do piva. Když chtěl někdo teplejší pivo, tak si ho musel nechat skozit a talíře, aby byly teplé pro podávání jídla, tak se na chvilu prdly do trouby.. Žádná křeč.. No a led na míchačky se dělal v utěrce.. Teď je NOVÁ DOBA!!! (a host vyhazuje vrchního!)
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 16:18
- Nahlásit
corleona
poslala jsem ti maila na info@....atd.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 16:58
- Nahlásit
Artroza
GRATULACE!!!!!Ale teda ten termín
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 19:00 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Teta, corleona
platit mýtné a píšou že berou pouze místní měnu - na mýtnicích berou i eura (2x jsme Srbskem projížděli) - a nejen tam, zaplatíte s nima téměř všude (samozřejmě je výhodnější, eura eksčejndžnout za jugošský dináry). Benál je tam taky pod euro (fpohodě zaplatíš kartou), cíga za polovic co u nás - co víc chtít. Hele, dejte mi nějakej tip na ubytování, za koli bydlíte vy? Dík.
Naše via už je taky naplánovaná bez routeplanneru - Vienna, Blava a pak asi jako vy. Hele, jak je to s mýtným v Hungary?
Teta
Koukám, že jsi neska jedla ftipnou kaši.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 19:07
- Nahlásit
corleona
Teta
teda já vam tak závidím, já se musím jedině "neskromně" někdy na ten Atibox probojovat, ale výlet teda doma neprošel ani za nic!
na stopách se nás sešlo 7, jako malý závod, taky jsme byli tak nervozní, když jsme navzájem za sebou šli... ale super trénink
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 19:16
- Nahlásit
Cituška
Si z toho nic nedělej, my taky nejezdíme každej rok. V Holandsku jsem nebyl, v Portugalsku už vůbec ne.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 19:17
- Nahlásit
Tommy Gun
třeba na nás nezapomenou a budou fotit a psát a referovat, žejo?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 19:53
- Nahlásit
Všem
Nikomu to nepřeju, ale helejte, jak to placatka zvládá:
corleona
nebo nahřívač talířů, nebo ohřívátko do piva. Když chtěl někdo teplejší pivo, tak si ho musel nechat skozit a talíře, aby byly teplé pro podávání jídla, tak se na chvilu prdly do trouby
Tak buď jste na ostravsku byli hrozně pokrokoví a nebo hrozně pozadu... Ohřívací pult na talíře se jmenuje režon a obvykle odděluje kuchyň a výdejnu - číšníci tam talíře z jedné strany šoupou a kuchaři z druhé strany vyndávají a prdají na ně jídlo. A pak to přes ten pult podávají číšníkům.
Ohříváčky na pivo bývaly takové malé kovové válečky s háčkem (velikosti cca desítky stříkačky), ty se naplnily horkou vodou a zavěsily na okraj sklenice s pivem.
Jen ta ledová drť se dělala stejně.
Mám na tyhle věci maturitu
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 19:59
- Nahlásit
Tak su doma s kousaček.Figurant měl narozeniny a donesl dort.Kupovanej ale dobrej.Tak jsme zakousali a pak seděli u kafete a dortíku.(alkohol se nepil bo všichni řídili).Ale prej si to příští tejden vynahradíme
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 20:11 - Změnil/a: bubu
- Nahlásit
Markét
jak to placatka zvládá:
zvládá, ale je nějak málo placatá
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 20:59
- Nahlásit
bubu
ale je nějak málo placatá
Bo je americká. A v Americe není žádná placatka dostatečně placatá (teda kromě importu od Artrozů)
Ada
My jsme taky kousali, ale jenom do figuranta, do dortu ne
Ještěže mě Charley potěšila kvalitou zákusů i po pauze. I Labík chválil
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 21:30
- Nahlásit
Markét
tak to je super, Labík se mi líbil (jako figurant), taky jsme ho jednou kousli
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 21:35
- Nahlásit
Cituška
Markét
Lábík je fajn.Jen mi u něho chybí kontakt s psovodem.On málo vysvětluje.Je spíš na zkušené mazáky
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 21:37
- Nahlásit
Markét
No a v USA ted' mají i zmražená sperma Perryho.A už tam i čeká nějaká fenula po něm mimi
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 21:42
- Nahlásit
Ada
zmražená sperma Perryho - tý jo, ty se maj.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 21:48
- Nahlásit
Mizím do hajan.Je mi nějak blbě.Tak dobrou.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 21:59 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tommy Gun
bílá je teď v kurzu..
a chceme my Ti to vůbec říct, kde bydlíme? Dáš si s náma turnaj f těnisje? Máš bílé šortky?
Markét
hahá a v kolika hospodách režon a ohříváčky měli?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 22:02
- Nahlásit
zmražená sperma
už to zbývá jen vystřelit do kosmu (Knoflíkáři)
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 22:20
- Nahlásit
corleona
Jo knoflíkáři, to byla snad nejlepší scéna celého filmu!
Tommy
přes Maďarsko musíš mít dálniční známku kterou koupíš na hranicích. Projedeš přes celníky a hned za nima jsou takové budky jak na mýtné, tam sedí maďarské dámy a u nich si tu známku koupíš (lze platit v eurech). Ale nemysli si že přijedeš ke kunče a z okénka do okénka koupíš známku. Ne, musím projet kolme kuňky. Zaparkovat auto, dojit zpět pěšky k tomu okénku kolem kterého si projel, a až pak se baba s tebou začne bavit. Atroza potvrdí, fakt zajímavý zážitek který nedával moc smysl.
Jinak skoro všechny hotely chtějí tak 70 až 100 za noc se snídaní za pokoj.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 22:22
- Nahlásit
corleona
Jsem si představila Tommyho ftom bílím wimbledonském tenišovém autfitu a smíchy jsem málem upadla ze židle
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 22:24
- Nahlásit
Teta
i na ty snídaně se těššššššššýýýýýýým.. to já rád, to já rád, opečené párečky, slaninka, vaječinka, toť salámek takový, toť inčí, tu sýreček takový a uzený a tady chlebík křupavý a krosánek a na závěr nějaké to dolče... .. doufám, že se budou stoly prohýbat.!!!!. jinač kurrrrrrrňa, ňa naserů!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 22:26
- Nahlásit
Teta
A pojede dom z atiboxa s tenisovým loktem..
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 22:27
- Nahlásit
corleona
Se moc neraduj, jedem do srbska. Aby nám nenaservírovali Bobika!
Pro jistotu si beru sebou pár láhvinek rumu!
Kdepak, musím ti dát za pravdu. Ty hotelové snídaně jsou nej nej nej. Už jenom to že tam člověk příjde a voní tam ty vajíčka a slaninka atd. Vždy s dobrým úmyslem směruji ke stolu s jogurty a zrním musli, ale nějak se u těch vejci zaseknu!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 22:38 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Teta
jo jo!!!!!! Přesně!!!! Ale kdyby tam ten oddíl se zrním a jogurty nebyl, tak se strašně ofrním a budu rozčilovat, co je to za burdel a nesolidní hotel, že JÁÁÁ jsem si to tedy CHTĚLA dát, ale BOHUŽEL, musím si dát ty nechutné "vraždy" mé diety..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 23:31
- Nahlásit
Teta, corleona
Nám je jedno, gde budem "bydlet". Tenis jsem si občas pinknul - naposledy asi před 10 lety. Bílé šortky nemám - vlastně mám - se souložícíma bůvolama. Jestli je systém nákupu maďarský dálniční známky takovej, jakej píšeš, tak to i v Bulharsku je to lepčejší - tam to koupíš rovnou z auta.
70-100 éček za noc za dvoulůžák se snídaní? To to ty Lučićové na ten Atibox pěkně natáhli! Za 100 éček bychom bydleli v Albánii 10 dní (3 postele, jeden seslík, 1 stolek, lustr, vypínač, 2 zásuvky, balkon, hajzlík a vana společná)?! Asi berem stan nebo sklopíme sedačky v autě. Ne, asi se pojedem vyspat do Bělehradu - 65 km - protože v Novim Sadu to koukám bude pěkně natažený. Na společneský večer nejdem určo, já chci vidět Bělehrad - už dvakrát jsme tudy projížděli, a ještě jsme si ho nestihli prohlídnout a o to fakt stojím. Jak památky vůbec nemusím, tak to město se mi fakt líbilo. Při té příležitosti tam asi přespíme.
Ada
Pevné zdraví, at te to přejde.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 06:53
- Nahlásit
Tommy Gun
corleona
Teta
teda, vy tak krásně dráždíte nezasvěcený by si mohl myslet, že diskuzka boxíků vyráží na společnou dovolenou snů
dobré ranko všem
|