| Autor |
Zpráva |
Cituška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 07:55
- Nahlásit
Tommy Gun
Dobré raníčko,měl jsi pravdu, včera to vykládám v náznacích kamarádce a Pája se na mě tak najednou podívá a vážně říká, mami, ty jako myslíš, že se třou o sebe 2 těla, že? ....a dál si vyráběl luk....no nic, vzpomněla jsem si na film Prci... a jablkový koláč od mámy a možná časem vyzvu otce , aby s ním prohovořil následky "nechtěného početí", i když osvěta je ve školách dneska velká
bubu
Díky Bubu, teď v tom máme jasno, takže jen mezinárodní záchranky....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 07:56
- Nahlásit
Dobré ráno!
Tak u nás byla ráno 0 a škrábala jsem námrazu. Ale slunce už do toho pere, takže odpoledne bude určitě pěkně. Teda doufám. Já pojedu navštívit toho veta, to zase bude vzrůšo!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 07:58
- Nahlásit
Cituška
Já si zase vždycky vzpomenu na Kameňák a "viděl jsi tu videokazetu Pepane, viděl jsi ty baby tam, jo? A víš kdo to s nima dělá Pepane? Jenom jedničkáři, jedině jedničkáři Pepane!"
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 07:59
- Nahlásit
Cituška
ablkový koláč od mámy a možná časem vyzvu otce -
Čaues později.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:05
- Nahlásit
ola
jo to je taky hustý, jedničkáři
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:16
- Nahlásit
Articek, je to presne tak jak pise Ada, mame neplanovane nakrytou jezevcici... Postupem casu vypada jako kdyz ji nekdo dofukuje fotbalovy mic co spolka... Ac jsem rikala ze kdyz si to zpiskal otec, tak at si to vsechno obstara, ale moc mi to neda...takze uz vidim jak ty drobotiny budu vypiplavat ja. Hlavne at jich neni moc A to se nam jeste zacala harat bassetka, takze sup s ni do voliery a bude to Abychom pak nemeli pocet stenat jako u Corleonu
Jee Ado, ty si videla Misu? Tak moc dekuju za pozdrav, on je skvelej soumen Tak to mame skoro termin podobny, tak to budeme obe netrpelive ocekavat den D
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:30
- Nahlásit
Artroza
gratulace veliká!!!
a v Brně nebylo vidět ničehož nic teda!
Paja s Tinou
čau, že se tu taky ukážeš! ať vám to s jezevčicí dobře dopadne!
zzizalka
tak v pátek to na 13.h nestíhám velmi pravděpodobně... ale v to úterý by to šlo, akorát pak máme pravidelný venčení s RR a kříženečkem, to bývá na půl sedmou! takže bychom předtím dali tu stopičku... to bude Giordinka 4 hoďky venku, to se jí bude moc líbit! ještě si napíšeme v to úterý jo?!
Děcka, já už chcu taky děcka! jenže musím počkat až po Giordi-děckách...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:37
- Nahlásit
Artroza
velikánská gratulace k očekávanému přírůstku
už mě pár stránek svrběl jazyk, měla jsem takový pocit
no Cituška se zeptala za mne
jinak dnes nebudu, arbajtkuju od rána jak šroubek...., od 10 h další velká besídka - už se to chystá, mňam , mňam
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:40
- Nahlásit
Denisa
no nejlepší recept : nejdřív zabřezni ty a v rámci předmateřské dovolené strávíš s G.prcky pohodové 2 měsíce
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:40 - Změnil/a: bubu
- Nahlásit
blažena
arbajtkuju od rána jak šroubek
jasně, okopat brabouky, zalít brabouky, zazpívat braboukům aby hezky rostli...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:47
- Nahlásit
blažena
to by se mi moc líbilo! jenže jsem pak vymyslela, že kdybych si třeba musela jít lehnout do nemocnice nebo prostě byly nějaký komplikejšn (jedna kamoška bude ležet celý těhotenství...), tak kdo by se staral o box prťata... tak radši až páááák...
budoucí matky
zrovna na této diskuzce probíhá pokec zdejších cz-pes budoucích rodiček, i těch co to už mají za sebou jakože mimino a pes atd.
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5601_0.html
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:47
- Nahlásit
Cituška
To s tou osvětou nesmíš moc promeškat.Já sice synátora trochu proškolila,ale v těch 14-ti už se nechytám.Jen mi odpoví:"Ale mami,nejsem blbej" a já vůbec nevím,jestli mu je všechno jasný.
O Vánocích si zbalil spacák a byl si v něm lehnout na louku(ne sám).Prý jen taková legrace.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:49
- Nahlásit
Denisa
Já se přikláním k blaženě,to je dobrej nápad.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:50
- Nahlásit
bubu
ale njákej nešťastník něco požral - má nejen Campylobactera ,
ale i salmonelu a nemůže mít obyčejnou (enteritidis), muší mít něco extra - tož se s tím aglutinuju vod božího rána, sérum stíhá sérum....a stejně to skončí v referenční laboratoři,
no maj ty lidi rozum????
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:51
- Nahlásit
Cituška
tak opožděně vše nej Pájovi k narozkám!
Lenda
jestli mu je všechno jasný já bych si tipla, že ve 14 už určo mu vše jasný je!
jo a co se týče puberty, má jedna psycholožka od nás skvělou radu pro rodiče pubošů - nakrmit, nedráždit!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:56
- Nahlásit
Denisa
Tím se doslova řídím.Nakrmím,ošatím a nechávám žít(nedráždím).
Trochu mám teda strach,jestli to můj chlapeček zvládne.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:59
- Nahlásit
blažena
Nás zase pro změnu zaplavilo množství lidí nad 80 se slepáčky a krčky a na sále se rozhodnou to zabalit.Hrozný týden,ještě že mám dnes volno.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:09 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Lenda
no to mě čeká s mým broučkem.. Ale vzhledem k tomu, že jeho oblíbený film je Román pro ženy, tak se o něj moc nebojím
Jo a k té spondy: No samo, že je fajn, že máte nulu, to je supr. Jen jde o to neukolébat se, že se to nemůže zhoršit např. ve čtyřku. Nad tím pozdějším rtg, který se dělal z důvodu problémů psa, mi fakt vypadla huba z pantů.
Cituška
OK, píšu si do kalendáře k pátku 23. : CITUŠKA
ola
Artroza
articek
To tady nějak plynule přešlo v gynekologicko-porodnickou poradnu nebo v ordinaci v žůrové ohradě!!!
ola
Ano, ano, dojčenie taky doporučuji, je furt navaříno, pohodička..
Já jsem v podstatě prožila 14 měsíců s prsem ven. (resp. 7 s levým ven a 7 s pravým..)
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:13
- Nahlásit
corleona
teda, vy dneska perlíte!
Lenda
tak já taky pomalu začínám systém nakrmit, nedráždit a nejvíc jdou suché čerstvé rohlíky, těch padne za odpoledne třeba 6
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:14
- Nahlásit
corleona
a máte zkušenost s prevencí? Jestli třeba pomůže podávat chasoton nebo alavis, když je čuba permanentně v zápřahu?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:14
- Nahlásit
corleona
Já jsem štastná za ten začátek.On vet na to koukal a říkal,že tam asi něco bude.Já jsem měla docela strach.Ale koukala jsem na vyhodnocení u Deckera a tam se mi zdálo,že na hůř než 1 nebude.
Já,co mi umřela předčasně ta první fena,tak jsem docela vystrašená,aby něco zase nepřišlo.
co se kojení týče já 6 a 6
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:17
- Nahlásit
Cituška
Rohlíky u nás taky zabírají.
Jinak po B.včera lezla zase ta hnusná klíšťata.A to byla jen na zahradě.
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:27
- Nahlásit
denisa
Ok tak v úterý. Já sem na stopě v podstatě každý úterý a čtvrek v medlánkách takže se ani nemusíme moc domlouvat. Jen se stačí rozhlídnout a uvidíš to moje vozidlo a někde v okolí budu šlapat stopu. v půl pátý jsem tam pravidelně.Jsem se do tý stopy ponořila protože potřebuju udělat zas nějakou zkoušku. jen kdyby se něco změnilo, například počasí, dám ti vědět na meilíka že tam nebudu
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:37
- Nahlásit
zzizalka
se stačí rozhlídnout a uvidíš to moje vozidlo a někde v okolí budu šlapat stopu jasnačka!
ve čtvrtky určo nee, protože máme pravidelně obranaření, ale ty úterky vyzkúšáme!
budu se těšit!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:39
- Nahlásit
už máme objednaný ten RC a já se na něj těším jak kdybych ho měla žrat sama!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:52
- Nahlásit
Ty brďo, tady je to fakt jak v ordinaci v růžové zahradě
U nás je teď 5 kolegyň v jiném stavu a všechny dělají ve stejném oddělelní. Umíte si asi představit jak si dělá celá firma legraci z vedoucího toho oddělení. Mimochodem, i jeho žena v 8. měsíci
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:59
- Nahlásit
Teta
to už nemůže být náhoda! Ale aspoň se nám ve státě zvedne porodnost
P.S. Já kojila 5+5
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 10:09
- Nahlásit
blažena
no maj ty lidi rozum????
no kde by k němu přišli, lidi nenažraný Lenda
množství lidí nad 80 se slepáčky a krčky
no nezodpovědnost to je, nezodpovědnost!! corleona
mi fakt vypadla huba z pantů.
a spravili to hned na veterině, co?
[b]Cituška
pomůže podávat chasoton nebo alavis,
ne spondylózu?? ne e
Lenda
On vet na to koukal a říkal,že tam asi něco bude
kdyby byl zticha, udělal by líp, kromě toho nesmí nic říkat
Denisa
RC a já se na něj těším jak kdybych ho měla žrat sama
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 10:13
- Nahlásit
Pane bože já se z vás zbláznim, vůbec nestihám to všechno číst, teď jsem to zase jen tak v rychlosti přelítla a takových novinek se hned dozvim.
V první řadě teda moc gratuluji Artroze k té šťastné události a přeji ať vše vyjde tak jak má. Mam pocit že teď je fakt období kdy jsou těhotný absolutně všude, u nás v práci jsou taky dvě těhulky.
Doufám že teda když si pořídíme ještě jednoho boxera, na mně ten bacil taky už konečně přeskočí, když teda jako teď lítá i mezi boxerkáři. Nebo jestli to skáče jen na ty co maji těch boxerů ještě více než jen dva?
corleona
tak bych to viděla že ode dneška za 14 dní by jsme se mohli vidět, co ty na to? Tak si prďolky posledních 14 dní pořádně užijte.
Lenda
Viky si s tý zdrhací akce v neděli taky přinesl klíště, už potvory vylejzaji.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 10:17
- Nahlásit
bubu
včera sem si na tebe vzpomněla, sem viděla knedla uvázanýho u pošty na Letný, teda jako ne přímo tvýho knedlika ale to plemeno. Byl takový trošku špinavoučký.
|