Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 963 . 964 . 965 . 966 . 967 . 968 . 969 . 970 . 971 . 972 . 973 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 07:10
- Nahlásit

Cituška
Dovolená snů by byla, kdyby byl ATIBOX třeba pod Nanga Parbat. Takhle je v Srbsku - kolem N. Sadu samá "rovina".

Teta, corleona
No za 100 éček hotel neberu, za to máme 1/3 domu na dovolenou ("stanu"), kterej vydrží 6-7 let. Ten hotel, je fakt blbá investice. Cesta do Bělehradu nám trvala od nás cca 12-14 hodin, ale to jsme frčáli via Belehrad, Zagreb, Maribor, Vienna. Takže si myslím, že to za 10 hodin sfouknete fpoho. My budeme vyjíždět v pátek večer, abychom byli v sobotu ráno na místě.
Myslím, že tam Srbáči budou pěkně vařit prachy - nechci jim křivdit, ale mám z toho takovej pocit - i viz. způsob plateb, zveřejněný na webovkách. Pokud jsem si hledal před časem hotely v N. Sadu a okolí, tak mi to vyhazovalo ceny mezi 25-60 éčky za dvoulůžák se s snídaní. Ted se docela "pochlapili".

Ada
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 07:30
- Nahlásit

Dobré ránko
Teda to zasejc byla noc.Nemohla jsem usnout a když se mi to nakonec povedlo začala Fatty mlátit miskou do sporáku bo jí došla voda,pak Adluša chtěla na záchod.Za chvilu u dveří ječel kocour že chce taky ven. To už jsem myslela že budu vraždit.Pak konečně zase klídek ale to mi zasejc nešlo usnout.No a když jsem usla tak už se začalo rozednívat.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 07:41
- Nahlásit

Ada
No, tak to máš blbý. Já prostě kdy spím, tak spím a můžou vedle mě dříví štípat a se mnou to ani nehne. Sice nespím moc, ale do chvilky jsem tuhej jak špalek.

corleona
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 07:55
- Nahlásit

Tommy Gun
Ty se máš.. Albi to má stejně.. Já jsem vstávala k vyjícím štěňatům ve dvě a dala jim jíst, v domnění, že přestanou ječet a usnou, ve tři jsem jim už bušila na stěnu, ať už boha neřvou. A v šest mě vzbudil šílený rykot. Otevřu dveře a tam sedí hned u dvěří Blejd, hlavu zakloněnou dozadu a: haůůůůůůůůůů!!!

Ad "na Bělehrad": Možná ho taky stihnem, chceme tam být už od pátku. Hele, my budem mít nějaké hafy s sebou, takže být ubytovaný bez klimatizace a pro nás bez sprchy, je v létě úplně na houby.. Pamatuju si, jak v noci bylo na chcípnutí a jak jsme psy chladili v koupelně.. ať už v Holandsku, nebo Zagrebu.
No a spaní ve stanu, to pro mé staré kosti není, já mám už odčundrováno a odspáno pod širákem, celtou, stanem.. Mám revma a při změně počasí bez brufenu nemůžu existovat. Letos vlastně ještě jedno spaní ve stanu budu absolvovat: na LVT, to mi bude stačit..

Cituška
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 07:58
- Nahlásit

corleona

hoj hoj, a kam jedete na LVT, není-li to tajné?
Blejdík, to bude záchranář

Cituška
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:01
- Nahlásit

říkám si co mi to v té pračce šustí - a hle, pytlíky na hovínka už mám všude, a teď dokonce vypraný

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:01 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

corleona
Včera jela kolem nás sanitka a haúúúúú bylo taky - Orioník chovík ležel v záhodě a dělal z huby trumpetu. Kulekouš se válel na lavičce a nevěřícně na něj koukal. Pak letěli štěkat k plotu na souseda, kterýho nesnášej a servali se o to, kdo bude víc nalepenej na plot. A to máš vidět, když jednou do měsíce zapnou "zkouška sirén, zkouška sirén" - to trumpetěj voba dva.

Jo ještě jedna poznámka: na "lučićskejch" dálnicích se dá platit na mýtnicích éčkama v nevýhodném kurzu (lépe vychangeovat dináry), nedá se tam platit kartama jako jinde (SLO, HR). O PHM jsem se zmiňoval - levné a fpoho platební karty. A ty cíga, za ty ceny. Nejlepší je to v djútyfríšopech (tam jeste fungujou) - karton "máček" za 8,50 éček, lihoviny taky levný (některý).

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:26
- Nahlásit

Cituška
Taky furt šustíme....

bubu
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:28
- Nahlásit

brýtro všem

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:36
- Nahlásit

Jé, já měla taky šílenou noc, byla mi zima, furt jsem se budila zimou, ale nechtělo se mi lozit až do sklepa zapínat topení, zakrývala jsem Giorďasku a normálně se mi zdálo o štěňatech!!!!!!!!!!! Byla jsem při porodu u corleoniných štěňat, byla tam se mnou ještě jedna holka ze základky (to nechápu proč vůbec, to ani nebyla nějaká má kámoška) a byla jsem tam na exkurzi abych jako věděla jak a co u porodu štěňat!

Tý jo a včera Giorďadlo super kousalo, lítalo do toho jak pakoš a skolila figoše!!! normálka upadl, asi uklouzl, ale i tak to bylo efektní!!! prej neřízená střela je...

Cituška
dnes jsem z auta viděla tvého chotě... u Bohemky na přechodu! jsem zvolala, jééé pan Cituška a Martin cóóó, co to je za příjmení...?

alli
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:38
- Nahlásit

Krásný den všem

Denisa
Jestli se Allis nezačne hárat a nastoupíme do vlaku (Allis pojede teprve podruhé), tak také dorazíme zítra na Den boxera.

corleona
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:39
- Nahlásit

Cituška
LVT Luková (organizátoři Hanka+Libor)

vyprané sáčky

Tommy Gun
kuřáci jedni.. holt každé hobby něco stojí!!!!

bubu
a jak vy? Máte už reserved hotel?

Markét
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:39 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

corleona
hahá a v kolika hospodách režon a ohříváčky měli?
Režon od II. cenové skupiny výše a ohříváčky podle věkové struktury hostů - když tam chodili dědkové, tak tam ohříváček bejt mušel, i když to byla zaplivaná "čtyřka"

bubu
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:39
- Nahlásit

se mi dneska zdálo, že mi kámoška zatajila výstavu v jihoafrické republice kterou bysme tutově vyhráli a byla levná a probudila jsem se totálně na ni na.raná, že jí musím hned zavolat a říct že s ní končím a pak zhynul na faře mayerových ten malý bílý pes a my jsme ho po týdnu omylem vyhrabali a on mrkal a to se mi líbilo a říkala jsem, že musíme vyhrabat i toho ovčouna co leží pod ním, jestli taky nemrká, že by měli majitelé radost

nevíte někdo co to znamená...?

corleona
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:40
- Nahlásit

Denisa
pan Cituška No ten by měl radost.. totální ztráta identity..

Cituška
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:40
- Nahlásit

Denisa

hezký, chudák Martin!

v kolik mě má milý choť zítra privézt a kam? Nabídl se sám....
Asi chce mít klidné dopoledne

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:41
- Nahlásit

alli
no to je náhodička, já právě chtěla psát, jestli ještě žijete a jestli nechcete dojet na Den boxíka? Tak to je super!!! Jsem si na vás vzpomněla včera, protože na obranách byl figoš Martin z Kuřimi se štěňátkem ovčáka, tak jsem si říkala jestlipak na něho chodíte kousat...
tak doražte!!! bude legrace, tolik cvičících placatek!

Cituška
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:42
- Nahlásit

corleona

jo jo, ani chudák netuší, ale recepty se mu z diskuzky moc líbí a používá je, jak Tety, tak vánoční

hm, Hanka + Libor, no zeptám se osobně v pátek
a stihnu doufám ještě všechna štěnda?

corleona
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:42
- Nahlásit

bubu

dejte si už pauzu, vorkoholíci!!!!!

Cituška
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:43
- Nahlásit

Markét

teda, já ani nevěděla, že jsi to studovala

Markét
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:43
- Nahlásit

bubu
nevíte někdo co to znamená...?
Debatu o šílených jsme tu vedli nedávno, ale to jsi sem asi ještě "nechodila"
Ten tvůj sen mezi nás celkem dobře zapadá, jsme se shodli, že už jsme na tom všichni dost špatně - např. Denisa měla kočičky na koloběžce, Corleona nějakou popovou zpěvačku, co se ostříhala a já jsem vyměšovala veřejně na ulici a sbírala to vzorně do pytlíku... takže pohoda

blažena
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:44
- Nahlásit

corleona
Fredy je zpět - děkuju

Markét
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:45
- Nahlásit

Cituška
Jojo, hotelofku mám. Ale bohužel nejsem žádnej prachatej "restaurátor", anžto jsem rychle zabrousila do jiných sfér

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:45
- Nahlásit

Cituška
jo a v kolik tam máme být, nevíš? já to mám doma...

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:47
- Nahlásit

Markét
jó, kočičky, to byl pěkný sen! Ale jely na trojkolce!

Cituška
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:48
- Nahlásit

Denisa

vím vím, v 9.00 hodin!

Markét
mohu-li soudit, ty jiné sféry Ti sluší líp a jsi v nich úspěšná, ale umět prostřít a zamíchat drink není k zahození

corleona
Člen
- Nahlásit

Cituška
No malý-velký Heleport!! Nedělám tajnosti, myslela jsem, že je to známá postavička

všechna štěnda jo, jo... všech 15!!!

Včera se tryskomyši předvedly. Přijela známá, skoukla nejdřív ty starší - poměrně hodná a klidná štěňátka, znavená celodenním pobytem na čerstvém vzduchu. Pak jsme šli k tryskomyším a ty měly teda den! Útoky všemi směry, v závěru všichni vrčeli a štěkali. Nejlepší je Cervantes, ten návštěvy nesnáší.. sedí nakvašeně a nadává a nadává.

Vcelka
Člen
- Nahlásit

corleona
A v šest mě vzbudil šílený rykot. Otevřu dveře a tam sedí hned u dvěří Blejd, hlavu zakloněnou dozadu a: haůůůůůůůůůů!!!
No je to prostě miláček. To on už určitě trénuje k nám protože v šest vstáváme do práce, tak nám asi bude dělat živýho budíka.
Psala si že jste na Kerina koupili flexinu, myslíš že ta flexina udrží třeba i dva boxery na jednou?
Já si včera udělala s Vikym dlouhou procházku, bylo nádherně, bylo to super, měla jsem ho ale na 5 metrové stopovačce, protože v místech kde jsme šli je srnek jak nas*áno. Taky v jednom kritickym místě, Viky docela jančil, v tu chvíli sem fakt ocenila že ho mám na vodítku protože jinak by byl zase fuč.
Přemýšlim tedy nad tom flexinou, je to s ní asi lepší než když je na stopovačce. V některých místech ho budu stejně pouštět na volno ale někde se to nedá, u nás je těch srnek fakt moc a jsou vlastně hned u města.

bubu
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:49
- Nahlásit

Markét
Debatu o šílených jsme tu vedli nedávno
no tak to dík za odpověď

corleona
a jak vy? Máte už reserved hotel?
jsem se zašla zeptat, no napřed jsem musela vysvětlit o jakou akce jde a kdy....že to eště neřešil...jsem sdělila příjemnou zprávu o vývoji cen...chvíli ticho...tak to se hodí jet spát do maďarska...konec vysílání
no a já asi určo nejedu, neboť bude 4 dny pře evropou a budu pilovat kromobyčejně ladný krok a postoj

corleona
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:49
- Nahlásit

blažena
JÁ a BK děkuje!

<< 1 ... 963 . 964 . 965 . 966 . 967 . 968 . 969 . 970 . 971 . 972 . 973 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání