| Autor |
Zpráva |
Markét
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 12:08
- Nahlásit
blažena
Díky, dmu se pýchou - a za odměnu jdu odpoledne s Charley zakousnout Labíka. To aby toho zachraňování nebylo moc. Je potřeba taky obraňovat, ne?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 12:09
- Nahlásit
Markét
zas něco jinýho asi je nalézání bomb, zbraní, drog... pletu to vše dohromady... kámoš teď cvičí psa "bombaře", to musí být asi dost hokna!
všichni rajzující si venku!
fakt teda štvete!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 12:12
- Nahlásit
Ada
měním téma
dnes si jedeme zakousat a pak polítat s RTW, no to moc lítání nebude, toho Giordi hned užene, tak aspoň se pak budou okusovat a G. po něm bude lozit, moc ráda po něm když leží šlape!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 12:13 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit
Denisa
Nevstekej se, držím stebou partu a čumím na to pěkné počasí z okna
Corleona
Tak šup šup, konec siesty. Aby se ti to nezalíbilo. Mazej vytírat nebo vařit krupicovou kašičku!
Nezahltila jsem vám včera e-mailovou schránku?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 12:15
- Nahlásit
blažena
já věděla, že než se rozhoupu, tak to bude zodpovězeno
Jinak můj erdel Kendík byl fak "hrobař", měla jsem podezření, že raději zachraňuje ty neživé, a u něj byla metodika jednoduchá - pod tzv. vzorek jsem mu zahrabávala misku (spousta opatření okolo, aby tam nebylo mnoho mého pachu), takže značil hrabáním a odměňoval se vlastně sám
Určitě se to dá i s míčkem
Tak a teď už vážně jdu
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 12:16
- Nahlásit
Teta
no jo
mně se sice náplň mé práce líbí (plat tedy už méně), ale tolik času bych tu trávit nemusela...
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 12:18
- Nahlásit
Vcelka
tvýho knedlika ale to plemeno. Byl takový trošku špinavoučký
to mi nedávno meldovala kámoška, že v olomouci viděla bliárda, nebo asi tak něco, no byl prý "nějaký celý divný"
Adina
nazdárek
Cituška
není prostě nic???
hm, ne e
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 12:48 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Teta
Ne, ne, nezahltila.. Jsem ráda, že už to je vyřízené a nemusíme se dál starat. Dívala jsem se znova na to voyeura a je to tam móóóóc pěkné. I na to středisko, kde to bude. Já už se TĚÉÉÉÉŠÝÝÝÝM!!!!!!!!!!!!!!!!
Mazej vytírat .. no dyk už du....
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 12:54
- Nahlásit
corleona
No, hlavně když vše co píšou bude opravdu fungovat
Taky se už moc těším, vypadá to super! Hele, balíme i plavky a tenisové rakety jo
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 12:57
- Nahlásit
Teta
Jasan!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 13:09
- Nahlásit
Teta
tak a už jsem profárala i mapu a už vím, kudymo pojedem.. My to hrknem hyn tuto na Slovač a pak dólů do Blavy, přes celé "kečkemetsko" je dálnice až na hranici.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 13:15 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Markét
Dneska je u Vás Lábík?U nás v Jihlavě už dlouho nebyl.Ale dnes taky jedem kousat.Na Štěpánka.Je suprovej a umí to s boxošema.Navíc se mi líbí že všechno vysvětlí.Proč a jak co dělá.S Aidou si vždycky parádně vyhraje.TEd nacvičujem obíhání plent. ale není to zase tak hrozné.Ona Aida naštěstí rychle chápe.Fatty jsem to učila dva roky(nekecám)a nakonec na nu vzali na cvikoši elektriku.Já teda raděj ano moc nekoukala.Ale zase na druhou stranu to zabralo hned na poprvé.Dostala jednu ránu a pak už nikdy víc.Fatty ale byla fakt extrém.
Snad dneska natočím nějaké to video a nafotím foto.
Artroza
A nafotím Ti Ščepky mrně.No ona už teda moc mrně není no
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 13:20
- Nahlásit
Denisa
To my budem po kousání lítat s Caníkama.Aida je z nich úplně poprděná.I když to ona je z každého.Ale teda je fakt že ovčouny nemusí.Jinak je kámoška ze vším.Dokonce i s neteřiným králíkem.Jo a ještě papouška vždycky pozoruje v kleci.Ale to nevím jestli ho pozoruje ze srandy, nebo vymíšlí plán jak se k němu dorvat a oškubat ho
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 13:31
- Nahlásit
corleona
Ha, koukám že máme stejnou deformaci. Já už založila "složku". Cestu jsem vyjela z internetového "via Michelen" a je přesně tak tak jak píšeš!
Jinak jsem si vyjela i info o vizu a tak. Vízum nepotřebujeme, psy a kočky mají mít potvrzení o ze země původu anebo ze země kde žijou o zdravotním stavu. Nepíšou jak staré, takže by měl stačit asi pet passport.
Jinak se na místní komunikaci bude platit mýtné a píšou že berou pouze místní měnu
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 13:53
- Nahlásit
Teta
se bavíte o Atiboxu? tak ale nechte mi tu ženicha!!! ne, fakt co kdyby se to tak vyvrbilo... ach bóóóže!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 13:59
- Nahlásit
Denisa
Atibox je až první víkend v červnu! To určitě do té doby stihnete! A kdyby ne tak ti po cestě vyložíme pejska doma, budeš ho ty 3 dny hlídat a kdyžtak si i rovnou nakryjete
No, anebo si ho vezmeme sebou a uděláš si hezký výlet do Srbska
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 14:01
- Nahlásit
Potvory jedny. Teď hlásí v rádiu že mi zdraží oblíbené pití o celých 5,- Kč!!!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 14:01 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Teta
ano, ano, já taky přes via michelin ale tak daleko jsem ještě nešla: očkování, mýtné
rum-bum? tak přejdeš na mojito, ne
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 14:04
- Nahlásit
Teta
To bylo dobré, jak v té naší vesnické nóbl hospodě jsi řekla sevírce "A já si dám rum!" A ona: "Rum jako.. RUM?"
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 14:06
- Nahlásit
corleona
jo jo, nějak divně čučela!
Jsem si myslela že na té Bašce jsou trochu více otrkaní
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 14:12 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Teta
No, kdyby to byla hospa kousek dál, tak by si zase asi pan hostinský myslel, že mochito je sprosté slovo.. tam by měl nabídce jistojistě z alka akorát trojboj rum-fernet-zelená a z míchaček tam dělá akorát tak bavoráka..
Jééé už se těším na sobotu, máme rezevovaný stůl (je tam o víkendu nával!!) dáme si tatarák, několiko piv a budem cestou dom na kopec bzučet jak trasformátoři "žžžžžžžžže tn t-trááák ... škyt... byl sssssuprrrrrr.. škyt.."
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 14:22
- Nahlásit
Teta
mno, doufám teda... uf uf... zatím je čas tedy...
ale to by byla teda hodně blbá kombinace-variace (ON by se u nás necítil a nic by nebylo třeba a štrachat se s ONOU tak daleko, tak by se necítili oba, ON by tam viděl ty krasavice z Atiboxu... no ani nechci domýšlet!) musí se to stihnout před nebo po té show! tak a basta fidli!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 14:26
- Nahlásit
corleona
tak přejdeš na mojito, ne
Jak už víš ze stodolní, tak mojito já miluji! Je ale dosti pracné na výrobu. Mám doma i takový speciální mlýnek na ten led, aby byl pěkně rozdrcený. Dřív jsem si doma dělala mojito a drtila led v takovém tom stojícím mixeru ve kterým melu masíčko na tataráka atd., ale zjistila jsem že bych si brzo dosti otupila ty nožíky. Pak jsem dostala od kámošu ten mlýnek který koupili normálně v Ikea za pár babek.
Ale Tuzemák naliješ a rovnou můžeš bumbat. Tomu se nic nevyrovná.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 14:28
- Nahlásit
Denisa
cha, tak to se pleteš. Když bude nevěsta voňet tak nakryje klidně i v cizí kůlně.
Už jsme jednou takto kryli i na parkovišti před očima celníků
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 14:31
- Nahlásit
Teta
ty brďo, strojek! Já dám kostky ledu do utěrky a buším do toho paličkou na maso, až mám drť! Holt Praha je Praha..
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 14:34
- Nahlásit
corleona
Já dám kostky ledu do utěrky a buším do toho paličkou na maso, až mám drť!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 14:41 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
corleona
Teda ty seš barbar. Já když jsem si dělala barmanskéj kurz tak jsem to tak jednou taky chtěla udělat.No a mistr mě přetáhl útěrkou a nakopal do zadnice.(se divím do těd' že si nezlomil nohu)
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 14:49
- Nahlásit
Ada
mistr mě přetáhl útěrkou a nakopal do zadnice
A který mistr? Mistr nebo Mistr II
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 14:59
- Nahlásit
Teta
jé, tak to su hned klidnějšííí!
tak to já Giordinku vyšampónuju, navoním parfémem od D&G a může jít pan Mačo na to, cizí kůlnu nebo parkáč seženeme...
i v cizí kůlně. jo počkej, jak víš, že máme z baráku kůlničku na dříví!? kůlnička na dříví made by kazisvětka G.!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 15:06
- Nahlásit
Denisa
jo počkej, jak víš, že máme z baráku kůlničku na dříví!?
No přece protože G. je boxerka, a boxer = bobr!
Nedělej si starosti, to určitě vyjde. Já tipuju druhou polovinu dubna, tak asi 23/4 - 28/4
|