Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 801 . 802 . 803 . 804 . 805 . 806 . 807 . 808 . 809 . 810 . 811 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 22:48 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

corleona
Tak to tam zejtra rozstřelte!
Jak dopadli dnes Bubuovi - už máš info?

ola
Máme doma to samé. Zjistili jsme to po 2 dnech. V boudě krev, doma krev. Je potřeba to vysušit - hypermangan, novikov.
Záleží jak moc to je - buď slepit, nebo odstranit. Na podzim jsme měli to samé - vypadalo to hnusně - a jedna paní veterinářka, kterou všichni znáte říkala - to chce pryč - škub - a už to bylo dole, že to ani nepoznal. Drsnýýýý, ale účinný - má v tom grif!

Ada
Tak at vám to doma za dva měsíce pěkně štěká!

Dnes jsme byli na 1,5-hodinové zakázané prochajdě jihočeským lesem. Kulekouš řádil jak trotl, ryl ve sněhu a byl totálně na žmach (lítal sněhem, který mu byl po krk). Orioník se choval už s nabytou moudrostí a nadhledem a vše pečlivě značkoval. Museli jsme pak psiska odvézt domů k topení a vysušit a až pak jsme mohli jet pogratulovat skorotchánovi k svátku.

corleona
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 00:15
- Nahlásit

Tommy Gun
bubu se štěňátkem v otevřené V2,res.CAC

Zdravíme z Bašky, corleona & Artroza

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 00:55
- Nahlásit

corleona
Děkujem za info a že gratulujem.
..... drž se, at tě Artroza moc neopije. Víš jak to minule dopadlo.

Cituška
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 07:06 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit

corleona
Já také grutuluji Bubu

všemkrásné ráno
dnes v noci nejprve Pája, v jednu chodil po bytě a hledal Kájinku a ve tři náš ledvinář Kendík nutně musel ven
to abych po těch štěňatech neměla rovnou šok z klidnýho spánku
dneska budu až večer, jedem na rodinný výlet
tak úplně všechny zdravím!!!!!!!!!!

Ada
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 08:45
- Nahlásit

Stýnka
Tommy Gun
Markét
Děkuji.Taky doufám že tu za dva měsíce budou pobíhat čertíci s placatou talamičkou.
Počasí nic moc.Chvílema jsme měli co dělat aby jsme dojeli.Ale táta jel opatrně a zmákli jsme to.Nejhorší je to u nás na vysočině.Klasika, neprohrnmuto neposypáno.Navíc hodně sněžilo a fučela.Na dálnici dvě bouračky ale naštěstí nic vážného.Tak to nebylo zasekané.Jen ty kamiony.Ale to nebudu komentovat.

Markét
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 09:40
- Nahlásit

corleona
Držím palce - aby cesta i výstava proběhla tak, jak má!

Ada
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 11:45
- Nahlásit

corleona
Taky se přidávám.At' je cesta OK a výstava taky

Denisa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 12:43
- Nahlásit

Zdarec all!
ola
taky bych to šmikla... určitě to bude v poho, protože Giordina takhle přišla už 2x o dráp, resp. až někdy jsem si všimla, že ho má skoro celej urvanej... nijak jsem to pak už neřešila (neb nebylo co), ale vždy to pak hezky dorostlo samo...

chudák Kubas , tolik snížku a on musí být v postýlce co... já dnes řádila asi za něj, normálně 5 letý harant hadra... jsme se s Marťanem střídali na podprdelníku a Giordina nám ho kradla z pod prdelí...!

Jsme udělali i ostudu - M. stál dole pod kopcem, já nahoře s lopatičkou a nemohla jsem na ni nasednout jak na mě Giordina furt skákala a rvala mi ji z ruky za to držátko... tak jsem na Martina řvala - "pane, chyťte si toho psa, ježišmarja on mě sežere, pane tak dělejte s tím čoklem něco...atd.!!!" a kde se vzal, tu se vzal pán-pejskař a šel mi na pomoc! no to byl trapas, když jsem mu vysvětlovala, že děkuju, ale že ten čokl, co mě žere za živa, trhá mi bundu, rozcupoval kulicha atd. je fakt můj a ten "pán" dole, že taky patří k nám a ještě si to "drama" fotí...!!!

Ada
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 12:50 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Denisa

Tys mě pobavila.Chudák pán.Si musel myslet věci.G. je pěkná raubířka co?

Denisa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 12:51
- Nahlásit

ale náhodou byla G. i hodná, například mi po té co mě povalila, pomáhala vstát!

Ada
gratulace k nakrytí!!!
už se těším jak budeš psát o miminkách!

corleona
tak ať to vyjde!!!

Ada
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 13:01
- Nahlásit

Denisa
DíkJestli nějaké mimi budou, tak určo budu dělat foto i video dokumentaci
No vidíš jak je na tebe hodná.I vstát ti pomůže

ola
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 13:45
- Nahlásit

Tommy Gun
Denisa
Ohledně toho drápu - na cvikoši ráno při poslušnosti div, že nenapadala na všechny čtyři. Při vypuštění na lítačku s psiskama o nějakém drápu ani nevěděla. Při obranách jí to taky nevadilo. Cestou k autu už zase hrála divadílko.
Včera jsme odstranění nezvládli. Zdeněk držel, já myslela, že to střihnu, ale nešlo to. Pak jsme si pohrávali s myšlenkou to ušklubnout, ale taky z toho sešlo. Na cvičáku se mi výcvikář smál, že to moc řeším, a že beztak nemůžu být bez toho, abych veterináři přispěla 500,- na jeho novou ordinaci!

Denisa
Ještěže nedostal Martin od toho chlapíka do nosu, že se ti směje a neodvolá svoji krvelačnou bestii...

Mimochodem - domácí lazaret se rozšiřuje. Marťas začal posmrkávat a teď leží! A Zdeněk pravil, že ho nějak bolí nohy a pak si 3x kejchnul! Ach jo!

Markét
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 14:01
- Nahlásit

ola
Tak aby těch zranění nebylo málo, Charley si v rámci amoku na zasněžených pláních udělala něco s ramenem - ani se na tu nohu nepostaví. Za odměnu spala se mnou v posteli (jako aby byla v teple ) a spadla v noci jen jednou, přičemž mě škrábla do tváře... a po bytě chodí smrdutá, protože jí to masíruju IBU-Hepou. A k tomu trošku Alavisu, aby se to brzy zlepšilo.
Ovšem dodržet klidový režim hraničí s týráním psa, když jdeme ven jen s Lakinkou (Cille domácí režim nevadí, nesnáší brodění lavinou), tak lítá ode dveří k oknu a je absolutně zoufalá. No co, nemá bejt nemehlo, ne?

ola
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 15:56
- Nahlásit

Tááák jsme to urvali. Bylo to fakt jen na kouštíčku. (šlo spíš o to, že jak si o to FeeBee brnkala, tak ji to vždycky zabolelo). Teď bude mít pokoj. Musím ovšem přiznat, že jsem z toho měla málem infarkt a Zdeněk se opotil jako nikdy. Hned jsem jí to namočila do hypermanganu a půjdeme na prochajdu, aby přišla na jiný myšlenky. Začíná tu být teda ale strašlivej vítr...

ola
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 15:57
- Nahlásit

Markét
Tak to máš doma taky maroda. Chuděra, snad se to Charley brzo srovná. Udržet ji trochu v klidu bude asi o nerv, co?

Ada
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 16:18 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

ola
Jj,tady taky začíná fučet.To psali na netu.Že má přijít velkej vítr a má bejt do zítřka.Tady celej den sněží.A jak do toho začíná fučet tak to budou silnice zafujané zas aspon 3 dny než je tu protáhnou
Markét
Snad ju to brzo přestane bolet.

Markét
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 16:22
- Nahlásit

ola
Gratuluju k hrdinskému činu! Mně je jasný, že Fee si z toho celkem nic moc nedělala, ale pro vás to musel být horor. Jste pašáci!
Ale na druhou stranu - taky jste mohli nechat veta trochu vydělat, ne?

ola
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 16:57
- Nahlásit

Ada
Tak tady už prší. Procházka byla tak akorát na získání rýmy. Lepší doma v teple s hrnkem čaje (+rum)!

Markét
pro vás to musel být horor
To si teda piš! Zdeněk se jí omlouval a dokonce dostala kus dortu. Očividně se jí ulevilo a na procházce na nás vrhala vděčný pohledy.
Mimochodem - můj vet už má nově postaveno, nové vybavení ordinace, teď zřizuje nový obchůdek s granulema, takže jak je vidět, přispívám až až...

Ada
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 17:37
- Nahlásit

Čaj a rum je dobrá volba

bubu
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 17:57 - Změnil/a: bubu
- Nahlásit

všem
tady bubu, tady bubu, hlásím dnes v1 CWC, v otevřené!

Markét
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 18:41
- Nahlásit

bubu
Já jsem poslední dobou byla mimo - to ocenění je boxerské?
Jinak samozřejmě gratuluju (mj. k úspěšnému návratu)

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 19:00
- Nahlásit

bubu
Dobrý, gratulujeme ke včerejšku i dnešku !! Kolik km najeto?

Artroza
Gratulace k výsledkům a "ke splněným podmínkám".

corleona
Co vy a koník?

ola
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 19:02
- Nahlásit

bubu
Je někde "k podívání" oceněný psí šampion?

Artroza
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 19:19
- Nahlásit

Tommy Gun
diky diky

jinak gratulujeme italskemu koniku k dodelani SK zampiona a i vsem ostatnim

a samo i briardikovi

Ada
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 19:31
- Nahlásit

všem uspěšným veliká gratulace

Artroza
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 19:34
- Nahlásit

Ada
tobe drzime palec! teda cubine

bubu
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 19:38
- Nahlásit

Markét
díky za gratulaci, boxerské není, jenom vyboxované
Tommy Gun
najeto 1112 velmi dobrodružných km, vřele doporučuji, hlavně přechod ze slovenska do polska ve výšce nějakých 900 m
ola
žampión bohužel ještě nemá vizitku, corleona se fláká ale mám tu jedno záložní pf, tak jestli máš mail, pošlu
Artroza
Ada
díky, díky, jsme rádi, že jsme to přežili,
teď si jdeme otevřít portské, když už doma není nic k jídlu

Ada
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 19:39
- Nahlásit

Artroza
Že děkuje

Ada
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 19:43
- Nahlásit

bubu
Si myslím.Sem koukala že teda cesty nic moc.Ale hlavně že jste všichni dobře dojeli

bubu
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 19:47
- Nahlásit

jinak v trenčíně bezva parkoviště na louce - včera natlusto pod sněhem, úžasně velké kruhy s bezvadnou podlahou (něco jako leštěný mramor), pro zdivočelé briardy na běhání super, uprostřed koberec velikosti rohože na boty, všude mraky místa (pes nemůže utéct i kdyby chtěl, nemá kudy), perfektně vyškolený ringový personál(netuší kdo má nastoupit) žádné zmatky(zadávání caciba před posouzením další barvy...) vřele doporučitelná výstava
v glogowe parkoviště ještě originálnější, 10 cm rozbředlého sněhu posypaného stavebním pískem, kruhy velikosti zahradního bazénu, ale skutečně perfektní organizace i atmosféra, doporučuji doopravdy

<< 1 ... 801 . 802 . 803 . 804 . 805 . 806 . 807 . 808 . 809 . 810 . 811 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání