Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 801 . 802 . 803 . 804 . 805 . 806 . 807 . 808 . 809 . 810 . 811 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 09:12
- Nahlásit

Blažena

vlastně první nejsem, Vy už určitě od rána pilně pracujete

Ola
co Kubík a co chřipajzna? Je to lepší?

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 09:20
- Nahlásit

Ahójte!
Tak naše včerejší kousačky na sněhu byly ještě zábavnější než obvykle... ale musím se pochválit, ani jednou jsem nehapala, vždy jsem to vybalancovala.
akorát jsem si strhla na dlani kůži, karabinka mi k ní přimrzla...
a pak jsme dali ještě vyhopsání s Igískem! Hej hola, Igi, snad nám to zase příště vyjde...

už jsou fotky z nedělního coursingu, posílám G. a jejího sparing-partnera závodníka irského setříka (neb jiná placatá tlama nebyla na skladě)

Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 09:31 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

dobre zasnezene rano vsem!!

Denisa
hele koho boxer predbehne a s kym uz nema sanci, mas vyzkousene??

blažena
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 09:37
- Nahlásit

Denisa
a hele, proč má G. na hubě košík ?
to je povinná výbava na coursing nebo ho nosí jen bejvalá killerka

blažena
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 09:39
- Nahlásit

Cituška
bacily už jsem zdárně identifikovala, beru si kus dne dovolený a jedu dom
tak Kájinka už to má za pár, co
to bude smutek, to bude smutek......

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 09:40
- Nahlásit

Denisa

No nazdar, já jdu kousat dneska, tak si mám vzít sněžnice?
Setr má taky košík nebo blbě vidím?

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 09:42
- Nahlásit

blažena

no jo dneska večer, já jí dělám výbavu, jako bych vdávala dceru, Jitka si bude myslet, že jsem pošuk, právě ji zavařuju krůtí maso, aby nemusela hned něco kuchtit, dám jí na cestu 3kg hovězího a nejradši bych jí dala na cestu sebe

articek
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 09:50
- Nahlásit

bubu
Neznáš Bilefeld z Atiboxu 1993.Art

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 10:10
- Nahlásit

Artroza
no boxer nevím, ale Giordana je zdatná soupeřka i setrům, ohařům, ridgebackům, ... ale jak kterým taky... ona je lehká a dá do toho všechno, takže jako jo, ale samozřejmě každý plemeno má svůj styl běhu, jak vybírá zatáčky atd.
na coursingu přímo se to moc srovnávat nedá, to není jen o rychlosti - kdo doběhne první, ale třeba taky o tom jak si šikovně nadběhne střapci, jak ho v cíli zakiluje...apod.
boxer predbehne ...mám zkušenost, že pes kterej by měl daleko větší šanci být rychlejší, tak není třeba proto, že do toho nedá tolik jako třeba G., ta běží vždy s plným nasazením, nikdy ne "vlažně"...
s kym uz nema sanci,...no s chrtem fakt nee... leda s nějakým obézou co by se mu nechtělo běžet, nebo by třeba měl jen 3 nohy...
blažena
jo, má košík. povinná výbava to bývá na závodech třeba... v případě běhu se setříkem jsem jí ho dávat nemusela, protože jsou kámoši, ale jednak ať je zvyklá běhat i s ním a druhak ráda rozcupuje v cíli střapeček a oni pak musí navlíkat další, tak bývají rádi, když má košíček... ale střídám jí to, aby se taky mohla pořádně zakousnout.
jo a jinak s cizí fenou bych jí ho dala vždy, protože v cíli se můžou chytnout o střapec! no a samozřejmě trvám na náhubku i u cizího sparing partnera!
Cituška
sněžnice asi ne, už jsme to tam dostatečně ušlapali, někteří i uváleli...
že pozdravuju Kájinku!!! a nesmutni, tu budeš vidět určo nejčastěji!

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 10:26 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Denisa
až nám ty dvě pruhovačky odrodí, těš se těš!! Myslím, že mám doma dva skryté talenty na tento sport Ale obávám se, že náhubky budou muset mít obě dvě, i když poběží spolu. Nebo bychom museli vozit šití.
Ale kdy si na ty náhubky zvyknou, nevím nevím.. Viz posledně, jak jsem jela s tou Vikinou busem a ona tam předvedla u řidiče ten tanec Sv. Víta a otloukla náhubkem dvířka k řidiči..

Cituška
mě to připadalo, že dávám dítě k adopci..

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 10:27
- Nahlásit

Cituška
bezva videjka s bezva Kájinkou!
jsem si úplně vzpomněla na G. - hlavně na tom videu ranní aktivita... a jak jsi psala, stačí mi vidět kousek a úplně si to dokážu domyslet...

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 10:32
- Nahlásit

corleona
no jestli jsou "talentky", tak při vypuštění střapečku si ani nevšimnou, že mají na čumáku košík... toho bych se fakt nebála...akorát je nutno košíčky dobře utáhnout!

Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 10:33 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

corleona
otloukla náhubkem dvířka k řidiči
tak my se snazime delat propagaci plemene a ty nam delas takovouhle ostudu .....

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 10:35
- Nahlásit

Artroza
a celou cestu ke zděšení celého busu tloukla do okna, protože se chtěla dívat, jak ubíhá cesta..

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 10:42
- Nahlásit

Denisa
Jo, loveckou a kořistnickou vášeň (vypadne jim mozek) mají. Zlatá taky, ale ta běhá jak luční koník, pink--- pink---pink, z té by si diváci mohli smíchy ucvrnknout do textilu.

Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 10:46
- Nahlásit

corleona
je mi to jasne: mamiii jak bych chtel stenatko boxera....ne ne ne, tudle jsem videla nejakou pani s boxerkou, ktera se malem sama umlatila v autobuse, chtela saebevrazedne vyrazit okynko a skocit pod nejblizsi auto, ztloukla vsechny ocasem a panicka pak odchazela smer chocholousek.....

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 10:46
- Nahlásit

corleona
jo jo, tak "bezmozkáči" jsou ti jediní správní coursingáři!
pink--- pink---pink počkej, náhodou to může být taky zajímavý!!! tak existují různý styly běhu že jo... náhodou byste obohatily program!
a navíc teda ráda bych to viděla!

Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 10:51
- Nahlásit

Denisa
kde se to da zkusit?
...eeee mame doma jednoho adepta, ktereho by to mohlo bavit ( taky nema zadny mozek) ale nechcem se hned pred vama na cvicaku ztrapnit
uz to s Mistrem II resime....... asi ho privazem za auto ( strapec) a vyzkousime

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 10:55
- Nahlásit

Artroza
No ale zato, když vyrazím do ulic s vzorným Nunýkem, tak se to srovná.
(Akorát nesmí zdrhnout přes celé sídliště za krysaříkem, bišonkem, bulíkem, ovčákem, podvraťákem, ridžbečkou. Za retrívřicí až k nim do domu a tam ji před dveřma na rohožce zmasakrovat. Snad jsem na nikoho nezapomněla.)

Denisa
My jsme tím právě obohacovali program na obraně. Figurant si musel pak dát pauzu, aby se dosmál.

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 10:58
- Nahlásit

Snad jsem na nikoho nezapomněla.) Jo a ještě ti dva pudlíčci! Mikinek s Cílinkou! Ti vypadali, aprikoti..

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:01
- Nahlásit

Artroza
pro vás jsou nejblíž tyto organizace, o kterých vím:
http://www.coursing.net/
http://www.coursingcz.info/

za auto... to spíš za motorku když už...
jinak je rozdíl jak to která organizace dělá, ve stavění tratí a jiných věcech, i technice - naviják,...
já bych vám za sebe doporučila brněnskej coursing club, ale to máte z ruky...
corleona
chm, fakt? a to má jako od narození?

Mistr II
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:02
- Nahlásit

corleona

Snad jsem na nikoho nezapomněla

to znam, na sidlisti toho beha, a zajimavy je, ze kdyz hara tak je dobrej kazdy i den nejmensi podvratak ale jindy to honim mezi autama a vyndavam z drzky chlupy

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:03
- Nahlásit

Denisa
na koho se ptáš? na vraha pejsků nebo lučního koníka?

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:04
- Nahlásit

corleona
na Hopa!

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:04
- Nahlásit

Mistr II
honim mezi autama a vyndavam z drzky chlupy přesně!

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:06
- Nahlásit

Denisa
Hopík je hopskavý od narození. Ona hopská někdy i na výstavě. Doporučuji nedělní Trenčín. To bude "Luční koník v akci"

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:07
- Nahlásit

Denisa
My máme nejblíž tu Rudnou..

articek
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:12
- Nahlásit

Artroza
Budha ti poradí, dělá to taky
Jsem myslela, že my nějak vtipně odpovíš na mojí narážku a nic a já zrovna měla takovou rejpavou náladu, jsem zklamaná

Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:13
- Nahlásit

Denisa
to spíš za motorku když už
tak tu nemame...jedine ze bych vyprudila pana bratra... ten ma sice obr silnicni, ale nejezdi na ni tak rychle, aby ho pes nedohnal, on je proste postrach silnici
corleona
"Luční koník v akci"

Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:16
- Nahlásit

articek
bezva optam se...dulezite je mit dobreho ucitele

nooo nahodou postu tam mame! a svete div se- vsichni jsou tam velmi prijemni, ochotni a rychli...aspon naka vyhoda na vidlakove....
ale tuhle prisli znami, ze si tam koupili mobilni telefon - vytrestila jsem oci- u nas? ve vesnici????? normalne si ze me udelali legru
omluva, ze jsem zklamala

<< 1 ... 801 . 802 . 803 . 804 . 805 . 806 . 807 . 808 . 809 . 810 . 811 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání