Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 801 . 802 . 803 . 804 . 805 . 806 . 807 . 808 . 809 . 810 . 811 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 12:52
- Nahlásit

articek

Jeje, to je krásný, už Ti to začíná, ale to je super, že tak žerou, paráda!
Já už se na ně tak těším, mám přes noc absťák, jsem příšerná!

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 12:53
- Nahlásit

Markét

Máme jednou měsíčně soustředění a jinak nejmíň jednou týdně si lidi cvičej po skupinkách, já se snažím postupně do každé zapojit a je-li poptávka, přispět radou
Tenhle trénink byl v Hodoníně na staré fabrice, pozval nás Pavel Svoboda a bylo to super.
Cituše byla nadržená, tak makala jak šroubeček

Markét
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 15:02
- Nahlásit

Cituška
Hm, tak to smekám před vašimi tréninkovými objemy... já jsem ráda, když cvičíme jednou za měsíc. Jinak si občas jdu kousnout a když se hodně snažím, tak si udělám i poslušnost. Stopu ne, to by mě omyli, to budu zas pilovat až těsně před další zkouškou...

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 15:50
- Nahlásit

articek
tak jsem taky pustila doma končerto Cedriko. Hlásím, že Nunýk má totálně ukroucenou hlavu a tím, že si to dal dohromady s tou porodní bednou v obýváku, nemohl pochopit, proč nejsou ty štěňátka, na které se tolik těší v té bedně, ale v té malé bedýnce No a Viktorie to vyřešila po svém.. neřešila, odkud jde zvuk, šla to řešit k hlavním dveřím a tam řvát jak tur.

No a zítra, plís, držte paluchy, luční koník alias Heduš, co už není Heduš, čili naše "Dži" se pokusí získat posledního CACe k šampionátu Slovač. A držte palce i ostatním, co ani nenahlásili, že jedou
No, ale hlavně, abychom tam vůbec dojeli, krz ty hory doly čierny les, je to tam Sodoma a Gomora, přes hranici a ty kopčiska, čerti se žení a zimní pneu, nezimní pneu, cesta bude strastiplná..

articek
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 15:57
- Nahlásit

corleona
Nunýk to by byla dobrá máma. To můžeš pak pouštět tvým štěňátků zaručuju, že zrovna tohle se učí fakt rychle. Pak to doma budeš mít naživo. No cestu vám fakt nezávidím, u nás sněží to je teda děs běs a držím palečky ať máte doma dalšího žampiona

articek
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 15:58
- Nahlásit

Cituška
I když na ně teď nadávám budou my taky chybět

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 16:51
- Nahlásit

articek

To je jasný, navíc takhle vypiplaný pak chybí dvojnásob!

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 17:17
- Nahlásit

Markét

Akorát děláme ty tréninky kraťoučky, aby psi odcházeli ještě nažhavení, já dělám většinou jeden cca 5 - 15 minutový speciál dle potřeby a terénu a buď to zakončím přímákem a tím končím, nebo udělám druhé kolo jen přímák nebo něco, na čem spravím problém-je-li nějaký
Já trénuju tak 3krát měsíčně záchranařinu, cca jednou týdně obranu a jednou týdně poslušnost i míň. Stopy účelově, nemá je ráda, takže hodinovka na IPO 3 (jednou, možná) bude pro nás strop

Markét
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 17:23
- Nahlásit

Cituška
No stejně to zní, jako že fakt makáte... škoda, že se asi nepotkáme na soutěžích, já nějak ten IPOR nemusím

ola
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 19:55
- Nahlásit

Zdravím při sobotním večeru,
tak u nás stále nijaká velká změna k lepšímu. Kuba dnes ještě pořád teplotil. Nemám z toho dobrý pocit, co se mého nástupu do práce týče. A to už nevím, čím bych ho kurýrovala!

Jinak mám dotaz - dnes na prochajdě v parku si můma na zámeckých schodech urvala dráp. Je to u toho horního prstíku. Všimla jsem si toho až doma, když jsem se divila, kde se berou kapky krve (v parku lítala jak dělová koule a nejevila známky poranění). Nevím, co s tím???? Má to až do nervu. Když jí na to hmátnu, tak kňukne. Teď si lehala do křesla a taky zakňučela a vystřelila si lehnout na zem. Přitom chodí za mnou, jakože "podívej a dělej něco!!!" Ale co??? Prosím, poraďte.

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 20:02
- Nahlásit

ola

Mně se to občas stane, zaleduju na chvilku, potřu hypermangánem a pokud je přes noc v klidu, do rána tam je zavřená ranka, pak tak týden dávat pozor, aby se do toho netřískala (hry se psy, obrana - nic takového) Ale pokud ji to tak bolí, možná zavázat?

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 20:04
- Nahlásit

Markét

Potkáme, určitě uděláme otevřené soutěže podle našeho zkušebáku - bude podobný národnímu svazovému, jen možná ještě víc do praxe, můžem se potkat na atestech a taky doufám, že některé statečně brigády nás třebou pozvou na jejich soutěže - mítinky a podobně, které nejsou podle zkoušek Svazu. Já IPOR taky moc nemusím

ola
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 20:08
- Nahlásit

Cituška
Mno, ona je fakt cíťa!
Hlavně bych potřebovala vědět - ten dráp nemá utrženej úplně, ale zalomenej tak 1/3 od lůžka drápu (dá-li se to tak napsat ), takže jak si o to zavadí, tak ji to bolí. Ustřihnout to nemám odvahu a asi by to byl děs, co s tím tedy? Nějak zafixovat? (náplastí?) Fakt nevím...

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 20:16
- Nahlásit

ola
Aha, tak to chce ale ustřihnout, my to Citě dělali předevčírem, jeden držel (já) a Pavel střihal, ale záleží jak moc to má, možná tedy zafixovat a v pondělí ukázat veterináři, ale ten to asi taky ufikne, Citě se ted po štěňatech takhle ulomily oba.
Kvikne, ale pak to právě tolik nebolí, protože není o co zavadit

Markét
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 20:17
- Nahlásit

Cituška
Tak to zní zajímavě, že by?

ola
Rozhodně to potři hypermanganem nebo Betadinou, aby se to zatáhlo. Pak bych to, jak říká Cituška, zafixovala, aby si s tím nehýbala. Ale stejně myslím, že se to bude muset fiknout. Samo se to nijak nespojí a stejně by si to asi urvala. Nevím, jak to vypadá, pokud je to po celém průměru drápu, tak bych to radši nechala na vetovi, může to hodně krvácet.
Charley si v létě ulomila dráp, ale podélně napolovinu. Tak jsem se "zavřenýma očima" musela fiknout tu odstávající půlku - kvikla, ale za chvilku o ničem nevěděla a během chvilky se to zatáhlo a dráp normálně dorostl.

Markét
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 20:18
- Nahlásit

Cituška
ola
Těší mě, že máme stejný názor, ale Cituška je holt rychlejší

ola
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 20:25
- Nahlásit

Markét
Cituška
Holky díky!!!
Asi počíkám až přijde Zdeněk a střihnu jí to. Moc jí toho tam teda nezbude, ale ta větší část se drží jen na kousíčku. Můžu místo hypermanganu dát Jodisol?

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 20:25
- Nahlásit

Markét

Dávám na stránky nový fotky štěňat a poslední den s Kájinkou video tak visim na compu, to proto

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 20:27
- Nahlásit

ola

Jestli nic jinýho nemáš, tak aspoň to, holt ten Hypermangan je asi nejlepší, ale desinfekce to je
Co na to Markét ?

ola
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 20:29
- Nahlásit

Cituška
Hypermangan mám taky, ale nemůžu ručit za to, jak je "čerstevej". Má to nějakou trvanlivost? A jak to ředit? (sorry, ptám se jako Pažout!)

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 20:34
- Nahlásit

ola
nařeď do růžové, nesmí to být úplně do tmava, aby ji to ranku nespálilo, je silný. Většinou má trvanlivost dlouhou, s tím si hlavu nelam. A až to zaschne, stříkni to i tím Jodisolem

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 20:50
- Nahlásit

Hoj všem
NAKRYTO
Fatty viděla Perryho postavila se a ani se nesnažila sním laškovat.Prostě se šlo rovnou na věc Byli svázaní asi hodinu.Fakt to bylo dlouho.Fatty už pak knukala bo ju to nebavilo.Měla toho plné kecky.CEsta na hov...Sněžení a fučení udělalo svojeAle zmákli jsme to.Jeli jsme krokem.A teda žádná sranda to nebyla.TEd jsme si přitukli na štěniky a psisa spijou jak zabité.

ola
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 20:56
- Nahlásit

Ada
Gratulation! Tak hlavně, aby šlo vše hladce! Super zpráva! Jo, a jaký na tebe udělal Perry dojem "live"? (vím, že jsi ho už viděla, ale přece...)

Teta
Koukala jsem na zprávy, kde ukazovali pivo pro psy. Jmenuje se Kwispel - holandsky je to prý "vrtěti ocasem". Jak by se holandsky řeklo "vrtěti psem"???

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 21:00 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

ola
Ona naše Aida je taky po Perrym.Už jsme na něj kryli jednou.Je to bomba pes.Pěknej a super povaha.Perry je moje srdcovka.Nedám na něho dopustit.
A taky ty povahy po něm jsou jedna radops¨t

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 21:03
- Nahlásit

Ada

Hurá, hned si jdu na Vás připít!
Gratulace veliká

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 21:07
- Nahlásit

Cituška
Jj.taky jsme si připíjeli.Aby tam nějaké míma byli.No uvidíme.Bojmlovi si taky připíjeli tak snad.Ale mám s toho dobrej opocit.Ale nic nechci zakřiknout.

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 21:09
- Nahlásit

Artíček
Video je super.Takovej koncert to je bomba.Fatty si málem ukroutila hlavu a Aida sní
Cituška
I tvoje videa jsou super.Jak vidím ty bobánky tak si přeju at máme už taky nějaké ty prcky doma

Cituška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 21:36
- Nahlásit

Ada
všichni

přeju krásnou dobrou noc, jsem úplně grogy z té přemíry čerstvého vzduchu dnes, jdu do hajan

Stýnka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 21:38
- Nahlásit

Ada
tak to sou supr zprávy, hlavně že ste v tomhle počasí dobře dorazili.

všem
rozpis kruhů v Brně URL
tak kdo jedete mrkněte

Markét
Člen
# Zasláno: 27 Led 2007 22:01
- Nahlásit

Ada
Gratuluju k úspěchu - jaká byla cesta do Plzně a zpět?
Už se těším na další malá Perryátka, taky na ně nedám dopustit, odchovy po něm jsou fakt super!!! (Charley souhlasí )

<< 1 ... 801 . 802 . 803 . 804 . 805 . 806 . 807 . 808 . 809 . 810 . 811 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání