Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 810 . 811 . 812 . 813 . 814 . 815 . 816 . 817 . 818 . 819 . 820 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
bubu
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 19:51
- Nahlásit

a dojela i corleona? prý dostali co chtěli? žeby už měla láhev otevřenou že se ani nehlásí?

ola
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 20:05
- Nahlásit

bubu
zdenek.stojan@quick.cz Předem díky!

Všem úspěšným rovněž gratulujeme!!!

Artroza
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 20:23
- Nahlásit

bubu
jo jo! byli jsme opravdu na stejne vystave

corleona dostala co chtela ... nevim, jestli doma nema frmol....skrzeva ty tloustice..
měla láhev otevřenou
a nebo....

Cituška
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 20:24
- Nahlásit

Všichni

už jsem tu

ola
Tak to nakonec bylo drama, ale někdy to jde blbě, hlavně, že jste to zvládli

bubu
Hezký!!!!!!!!!!!!Velká gratulace!
Nám tam dnes kamarádka erdelářka taky vyhrála kdeco

Artroza
A koho jste vystavovali vy? Jsem mimo, ale přesto gratuluji!
Že by mého oblíbence?

Corleona

taky velká gratulace!!

nezapomněla jsem snad na někoho?

Cituška
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 20:28
- Nahlásit

Denisa

krásná fotečka! Cita loni tahala lidi na bobech a saních, ale oni nějak nechtěli a ona se neptala

bubu
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 20:31
- Nahlásit

ola
posláno, můžeš písnout jestli došlo?
Artroza
trenčín-město
Cituška
díky, tenhle víkend byl asi vhodný na výhry

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 20:31 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

ola
Dnes byly asi skrvny na slunci. Ráno mě probudila psí rvačka. Panička byla odhrabovat noční sněhovou nadílku a vzala s sebou Kulekouše. Ten když přišel dom, začal hrubě "vychylovat" na dospávajícího Orioníka. Tak si to mezi sebou začali řešit - vylítnul jsem polospící, polonahý z postele a ve třech (s papíkem, který přiběhl ze sklepa) jsme to trhali. Kulekouš lehce kouslej pod okem, Orioník natržený pysk a totálně "amputovanej" dráp na zadní noze. Když šel po kuchyni, zustavaly za nim kapky krve. Tak jsem zjistoval odkud to kape, až jsem našel ze 2/3 urvanej dráp. Panička jedním zkušeným škubem dráp odstranila (Orioník ani nepíp, protože věděl, že má průser) a už jsme máchali nožku v hypermanganu a mazali Betadine. Na prochajdě stejně za sebou nechával krvavé stopy. Už to má fcelku zaschlý a dobrý.

bubu
žeby už měla láhev otevřenou že se ani nehlásí? - nebo možná už vypitou a proto se nehlásí. Nebo jí včera (d)ožrala Artroza.

corleona - gratulace k šamp. SK vaší "klisně".

Ada
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 20:33
- Nahlásit

Cituška
Taky jsem hned koukala jak dopadl.Orry je to prostě fešák

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 20:34
- Nahlásit

bubu
1112 km - to ještě jde, ale i tak je to dost. Ale po těch silnicích a v tomdle počasu - to vás trochu lituju. Ale když to člověk dělá s nadšením ....... tak je mu to zcela jistě jedno.

bubu
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 20:38
- Nahlásit

Tommy Gun
ježíšik, to je u vás neustále takové drámo?? jinak všem co si nalomí, zlomí nebo jinak poškodí dráp - buď strhnout - pokud je to až u drápového lůžka - co nejrychleji (bolí setinu vteřiny) nebo co nejvíce zkrátit, protože každý dotek dost bolí, lehce vymáchat v betadině, nechat zaschnout, pokud krvácí utřít tamponkem a zakápnout vteřinovým lepidlem (fakt nekecám). hlídat následující dny kvůli případné infekci, při podezření sofort atb.

Ada
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 20:39
- Nahlásit

Tommy Gun
Prosím, když posíláš meil ,tak stačí jednou.Si poslal video s tančíci tlustou slečno jak ju nakonec spláchli hasiči devětkrát.

bubu
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 20:42
- Nahlásit

Tommy Gun
o nadšení tedy nemohla být řeč vůbec, trasa s přechodem sk/pl zvolená při zatemněném mozku, přesun trenčín/glogow 11 hodin,
přesun glogow/dom 4 hodiny

jo na ty drápy jsou nejideálnější elektrikářské štípačky (fakt nekecám)

bubu
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 20:44
- Nahlásit

nemáte někdo výsledky boxerů z trenčína??
dík

articek
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 21:02
- Nahlásit

gratulace všem vystavovatelům, hlavně že jste dorazili v pořádku

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 21:02 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Ada
eeeee - já to poslal 1x

bubu
To s tím "sekunďákem" je výborný nápad. Dík.
Ty elektr. štípačky máme doma, drahé polovičce jsem to navrhoval i minule (u zalomení Chovíkova paspárku), ale nějak z toho sešlo. Šlo to škubem.

nemáte někdo výsledky boxerů z trenčína?? - koho to zajímá? Artroza už mi něco hlásila - Artrozko - písni to sem. Dík.

Teta
Gde se flákáš?

bubu
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 21:19
- Nahlásit

Tommy Gun
koho to zajímá?
neuvěříš, ale moje vlastní iniciativa, abych byla taky trochu v obraze, když už jsem tu omylem

Teta
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 21:33
- Nahlásit

Tommy Gun
Mám fofry, ale jedním okem su tu

Mažu ale do hajan, ráno opět pracovat

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 21:34
- Nahlásit

bubu
Věřím.

Teta
Já taky láno placovat - taky se mi nechce.

Nehledejte za tím reklamu, ale docela pěkný článek:
http://www.firstmate.cz/cz/index.php?id=klouby

Cituška
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 21:37 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit

articek

Artíčku , myslím že reklama na actimel doposud uvedená v televizi a také na pribináček (zdraví z posázaví) se může jít zahrabat, až pošleš ta videa do televize
tradičně úžasný videa i fotky, a štěňulky se teda mají k světu, Cyr na hadře vypadá jak velkej pes

Cituška
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 21:40
- Nahlásit

Tommy Gun
teda, já Vás obdivuju, já bych z těch rvaček měla už tik v oku a nejedla bych a nespala a nakonec by mě Ti psi sežrali na sváču

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 21:41
- Nahlásit

Cituška
Bylo to divný - byl 14 dní klid a dnes se to všechno nějak vygradovalo.

Cituška
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 21:44
- Nahlásit

Artroza

tak já mrkla na stránky a vím vše a ta K napoli je teda taky super krasavice, tak velká gratulace k tolika úspěchům

Tommy Gun
já právě už na to neměla nervy, hlavně u nás mi bylo fakt líto 11letýho Kendíka, kterej se nepral a byl vždy seprán, a teď po tý kastraci - už 8 měsíců klid

articek
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 21:55
- Nahlásit

Cituška
jsem říkala, že by měl Aktimel za takovou reklamu zaplatit chutná jim a je to ještě bezva hračka. Děkujem. Jsem měla s aktualizací trochu zpoždění. Dneska hajzlíci objevili, že neexistuje jen jedna místnost, tak jako by se nechumelilo, prolítli celej barák. Odnesli to sedačky a kožešina, které jsou na kousání prostě ideální. Vypadá to, že už je to všechno špatný za náma

Cituška
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 22:26
- Nahlásit

articek

To jo, musíme to zaklepat, ale vypadaj fakt suprově a hrozně čile. U nás měli k dispozici obývák, předsíň a kuchyň a stejně se rvali ještě do ložnice a dětskýho, a to byla sranda, když seděli na dveřma do ložnice a vrtěli a vlnili se na ty zavřený erdely
Jinak zprávy od Kájinky super, kaká a čurá venku, je oražená a žere dobře, tak můžu tuhle "kapitolu" uzavřít a už se jen těšit z této a těšit na další
Pojedeš na ten svět? Myslím vzhledem k miminku

Cituška
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 22:36
- Nahlásit

fšem dobrou nějak mě dneska ten den zmohl, nebo možná ještě dospávám štěňata, tak jen doufám, že dnes nebude Pája hledat Kájnku a Kendík prospí celou noc

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 23:24
- Nahlásit

Tak to je mazec- URL

Krista
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 00:14
- Nahlásit

Tommy Gun
Tak to teda jo...

alli
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 06:37
- Nahlásit

Gratuluji všem vystavujícím .

Ada - tak přeji ať se zadaří a jsou štěníci .

Denisa -
My si v sobotu sněhu taky řádně užili, byli jsme skoro na tříhodinové sáňkovací procházce, s Allis jsme udělali i tažného psa, zapřáhli jsem ji to saní a táhla Martina, jen před ní musel někdo dělat "zajíce", tedy jen do chvíle, co pod takovým mírným kopečkem uviděla běžkaře a rozběhla se přímo na něho , naštěstí běžkař se rychle pakoval na stranu, strach mu koukal z očí až k nám, Allis se mu krásně vyhnula a zastavila vedle něj a pěkně čekala až k ní doběhnem, strašně se jí to líbilo a Martinovi taky, že to byla paráda. Jinak se nám samozřejmě celou cestu snažila krást rukavice, pomáhala táhnout sáně...
A teď tu od večera prší a parádně fučí

Cituška
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 06:53
- Nahlásit

Tommy Gun

To teda je mazec,úplně se mi udělalo špatně

vítám se s Vámi a zároveň loučím neb nám celé dopoledne nepojede elektřina, tak se tu hezky bavte, já se připojím někdy odpo

blažena
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 07:05
- Nahlásit

fšem
celý víkend nám nešel internet
takže aspoň tagle opožděně: velká gratulece fšem vystavujícím
i štastně se z krytí navrátivším

<< 1 ... 810 . 811 . 812 . 813 . 814 . 815 . 816 . 817 . 818 . 819 . 820 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání