Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 810 . 811 . 812 . 813 . 814 . 815 . 816 . 817 . 818 . 819 . 820 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Vcelka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 13:14 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

ola
ty nikdy nezklameš
K tomu drápu ti už tady odpověděli, Vikymu se to stalo nedavno že si ho o něco zatrhnul, veterinář mu to uštípnul uplně na kraji a taky něčim potřel aby to nerkvácelo. No teď už mu zase docela vyrostl a mam strach aby se mu to nestalo znova, protože on si ho nechce za žádnou cenu nechat od nás zkrátit.

Všem kdo měli úspěšný víkend na výstavách nebo na námluvách, moc blahopřeju.
Vůbec to tu nestíhám číst.

V sobotu se nám po... foťák, tak jsme na nějaký čas dofotili. Fotili sme na akcičce a najednou nic, ani objektiv se už nezavřel. Akce byla ale výborná, vypila sem asi půl litru vodky a pak sme šli k ránu 4 km pěšky domu. Byla to docela sranda, já sebou flákla hned po pár metrech chůze a Zdeněk měl zase celou cestu škytavku.

blažena
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 13:18
- Nahlásit

Ada
mno u vás ty bitky jsou taky čim dál tim častějc
můžete su s TG vyměňovat zkušenosti a nové chvaty jak na lítou zvěř

Stýnka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 13:21
- Nahlásit

blažena
Ada
teda ten náš spolek se nebude za chvilku jmenovat Boxerklub, ale Killerklub...

sem jestli zavítá nějaký potencionální zájemce o boxiša tak si to asi musí rozmyslet...

blažena
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 13:23
- Nahlásit

Stýnka
no měli bychom to info trochu filtrovat - to je pravda
kolik jsi pokořila koblih?

Stýnka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 13:29
- Nahlásit

blažena
jenom jednu, ale babí mi uvařila tak skvělej obídek, že sem jí poradila aby si otevřela italskou restauraci. Teda dovča a ještě se o mě starají, to se někdo má

ola
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 13:29
- Nahlásit

Denisa
že bych řekla..."to přejde za chvilku"
Cha, chá, to je vidět, že ještě nejsi matka.
Již několikrát jsem tuto metodu neúspěšně použila a v případě, že se dítě uvězněné v kombinéze, omotané šálou a rukavicemi na šňůrce kreténsky protaženými rukávem začne dožadovat čůrat v horším případě ...., nezbývá ti, ať jsi kdekoliv, servat overal a umožnit požadovanou záležitost provést. Nejhorším hororem je, když vystojíš frontu na úřadě, zapařená jak závodní kůň, protože kabát se bojíš nechat ve vestibulu (dítě v náručí váží cca 15kg) a když na tebe konečně dojde řada, tak tvoje horkem opruzená zarudlá ratolest zabéká "eeee,éééééé!".

Artroza
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 13:41 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

Stýnka
Killerklub
jo jo, to by tak sedelo, kdyz to tu clovek procita ....

ola

tvoje historky s detma jsou na sepsani coby mozna antikoncepce...

Teta
pohoda, uzivam si to tu....

Articek
jsi tu??

pro fsechny : u corleonu se koule nerozsypala.... ona se pak ozve...

blažena
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 13:45
- Nahlásit

Stýnka
si tady mocně slintám na tričko, já sem dneska nják nestihla ani oběd, až přijdu dom sežeru ledničku i s dveřma

blažena
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 13:46
- Nahlásit

ola
jo hele nepiš to sem - českej národ vymírá a tady by se pár potenciálních rodiček našlo - tak je nestraš jo

Stýnka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 13:47
- Nahlásit

blažena
sežeru ledničku i s dveřma
to nedělej, to bude bolet radši přijeď k nám, ještě zbylo

blažena
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 13:52
- Nahlásit

Stýnka
což to jo, já bych přijela, ale víš jakej sem řidič - můj strop je Plzeň a eště s vytřeštěnejma vočima
a co že ti babí ukuchtila za ňamku - že bych to zkusila doma ukuchtit (mám v plánu jen cibulačku a jako druhej chod - špagety) - chybí mi inspiracione

blažena
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 13:54
- Nahlásit

a vůbec jedu dom.....čaudík večer

ola
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 13:58
- Nahlásit

blažena
Všechny zde přítomné potencionální rodičky budou mít zcela jistě ty nejhodnější a nejroztomilejší dětičky! (ještě se mi to rýmuje! )

Mimochodem - už takhle pečlivě vybírám ty přijatelnější historky...

Denisa
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 14:01
- Nahlásit

ola
no však já vzápětí psala no ono by nepřešlo, tak bych to stejně pak musela "řešit"... ale jinak má pravdu blažena sím tě, jsem ráda, že jsem se jakžtakž vymanila ze spárů Antiharant klubu, jehož jsem byla zakládající členkou a stačí mi odstrašující případy zde v práci, historky tety z MŠ a kamošek matek... ještě ty tu "odstrašuj" a nechám si z G. vrhu 2 fenky a bude po "problému" a nepůjdu do žádnýho neperspektivního "krytí"!
JO a prosímtě už jsem se asi ptala, ale vy máte Kubikulu a potom Matěje? nebo Martina?

blažena
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 14:05
- Nahlásit

ola
tak to vidíš - vopatrně!!!!
Denisa už zvažuje 2 čtyřnohý děti místo jednoho dvojnohýho
ale ona je zvláštní případ - když vidí ty svý neposedný klientíky -jeden by se jí ani nedivil....

ola
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 14:07
- Nahlásit

Denisa
Máme nejdřív Martina (říkáme mu i Mates) a pak jsem měla nějaké zatmění mozku a následoval Jakubín!

A dětiček se nezříkejte, je to to nejlepší, co člověka může potkat. Vážně!

articek
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 14:07
- Nahlásit

Artroza

Artroza
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 14:09
- Nahlásit

articek
......
nahlas se

Cituška
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 14:10
- Nahlásit

ola
Souhlas, mám jen jedno, ale stále se bavíme, včera v Orlové v hospodě se puberťáček neustále něčemu řehtal, takže vylil mě slivovici a babičce malé pivo, a po cestě domů oznámil, že to byl ten nejlepší výlet, co zažil, co není k sežrání?

Ada
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 14:11
- Nahlásit

Blažena
Stýnka
Jenže oni se rvou tak, že si nic neudělaj.Spíš jen děsně ječí a hážou sebou ze strany na stranu.Jen já jak je od sebe dohazuju vždycky utržím nějakéj šrám.
Jinak jsou to zlatíčka,nunánci,prdelky a princezničky.Takže jestli to tu čte nějakej zájemce o boxoše tak BOXÍCI JSOU NEJLEPŠ!!!!!!!!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 14:11
- Nahlásit

blažena
už zvažuje 2 čtyřnohý děti místo jednoho dvojnohýho

ale ona je zvláštní případ ...ó, děkuji, za takový kompliment!
ola
Martina (říkáme mu i Mates) aháááá! no právě, že jednou píšeš Mates, pak Marťas... no je fakt, že Marťasové jsou někdy pěkní Matesové! a Jakub je hezký jméno!

Denisa
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 14:14
- Nahlásit

Cituška
já ho teda znám spíš jen od vidění, toho vašeho klučinu, ale zrovna ten mi přijde jak vzorné dítko!!! rozhodně tak tedy působí, už na první pohled (i na ten druhý)!

Ada
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 14:18
- Nahlásit

S dětma je občas prča.Souseduv klučík, když ho někdy hlídám, chce vždycky na cvikooš.A když přijedeme tak si omotá ruku hadrem a dělá figuranta.Už ho to drží hodně dlouho.Je to sranda se pak dívat ja Fattči rve do hubiny ruku a Fatty nechce.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 14:19
- Nahlásit

blažena
jo bábi to je kuchařka-z ničeho udělá zázrak (anebo je to tím, že sem pažravec nenažranej?)

ale recepis ten to MĚ nechtěj!!! Byly tam těstoviny, čerstvý žampiony, kkuřecí masíčko (bez masa to by nebylo nic pro mě), nějaký to kořeníčko, smetana a niva. A jestli ještě něco tak mi to bábi zatajila anebo sem to tam nenašla...

Stýnka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 14:20
- Nahlásit

Denisa
ola
blažena

jo moje mamka už taky začala (asi ze zoufalství) štěňatům říkat, že to sou její vnoučátka....

Denisa
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 14:23
- Nahlásit

Stýnka
a co myslíš, že je u nás v rodině pro naše matičky Giordinka? (4nohá vnučka!)

articek
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 14:25
- Nahlásit

ola
už takhle pečlivě vybírám ty přijatelnější historky děkuji

Cituška
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 14:28
- Nahlásit

articek

Denisa

Pája je bezvadnej, ale nesmí ani špičkou nohy překročit práh školy, to je pak postrach slabších učitelek a miláček všech senzacechtivých dětí - včera opět napomenutí třídního učitele za neustálé vyrušování - a když ho napomínám, tak mě prosí, abych s ním chodila do školy, že když tam budu, bude určitě hodný

Artroza
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 14:30
- Nahlásit

Cituška
no a vy nechodite???
articek
tvoje mimco urco bude to nejhodnejsi, neboj!
vubec to tady necti

Cituška
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 14:31
- Nahlásit

Stýnka

no jo, je to nakažlivý, já jim říkala moje dětičky a nejhorší je, že jsem to tak i myslela....

<< 1 ... 810 . 811 . 812 . 813 . 814 . 815 . 816 . 817 . 818 . 819 . 820 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání