Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 801 . 802 . 803 . 804 . 805 . 806 . 807 . 808 . 809 . 810 . 811 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:17
- Nahlásit

Artroza
už jsem se lekla, že tě to urazilo

articek
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:19 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Artroza
dorazila pozvánka, teda ještě jsem jí nečetla, ale to snad do 17.2. zvládnem

Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:22
- Nahlásit

articek
jo jo, nam uz taky...
doufam, ze prijdete...
uz jsem to dala na pobocku, jeste tam musim doplnit cas a program....

tě to urazilo
prosim te...... kliiiid

articek
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:24
- Nahlásit

Artroza
to já byla u nás v pondělí na poště a málem jsem se zhroutila. paní předemnou šla dávat nějaké příkazy a pošťačka evidentně nevěděla kde to jako hledat. Tak volala na jiné pošty a ty jí pomohli. Závěr byl když to konečně vyplnila a dala k podpisu tak jí paní řekla, že je to blbě. A pošťačka nahodila ksicht jako děsná otrava. Mě se zase ptala jestli jsou ty dopisy doporučeně. No proč by nebyly, když mám vyplněný i lístky

articek
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:26 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Artroza
uf to jsem si odfoukla
Snad jo, záleží na štěňatech nerada bych z toho tady měla kulničku na dříví až by jsme se vrátili
Od té doby co je pouštíme z bedny, je zrovna bedna nějak nepopulární

Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:26
- Nahlásit

articek
pamatuj si ze na vsech postach delaj mimozemstani

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:36
- Nahlásit

corleona
Rudnou.. jo, to bude od sdružení MSC... u těch se mi zrovna tratě nelíbily, trapně lehký, spíš ovály, technika - natahují motorkou, tudíž to dýl trvá... no uvidíte...já teď když už mám jinou možnost , tak na ně nejezdím... nevím jak to tam teď vedou...
Artroza
no tak pak už leda koňovi za ocas to přivázat... ale to by honil nejspíš toho koňa...

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:39
- Nahlásit

Artroza

jo jo a z nějaký divný hodně pomalý planety

articek
počkej za chvíli, to budete nepopulární i Vy, že je zavíráte, u nás je nepopulární celá kuchyň a každý, kdo v té kuchyni je

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:40
- Nahlásit

corleona

já tenhle sport zavrhla, i tak se Cita vrhá venku za každým papírkem a větvičkou, a taky za divně vypadajícíma lidma a vůbec nemluvím o psech, jestli to není boxer, že?
Provozovala by pak coursing celoživotně a všude, to raděj ať běhá po sutinách

Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:46
- Nahlásit

Cituška
coursing celoživotně
o tom jsem taky uvazovala.....
uz takhle ma trochu trenink- nejakej "týt" u nas venci setrici tak, ze ji na kraji lesa vypusti z auta, sam jede po asfaltce a ona stiha auto.... bohuzel to udelal kdyz jsme s Mistrem II vencily uprostred toho lesa..... takze tahle nase "budoucicoursingovahvezda" pronasledovala to co se tam mihlo..... jeste dodam, ze byla tma... vyborny...
ale obrany si taky pes nespojuje s praxi- takze asi bude rozlisovat...

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:54
- Nahlásit

Artroza
určitě bude rozlišovat, to já se spíš vymlouvám a taky chci dělat záchranařinu pořádně a ono se na pěti židlích sedět nedá ona je šílená skokanka, určitě by se jí líbilo i agility, ale to bych už musela mít ty psy aspoň dva

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:54
- Nahlásit

Cituška
za divně vypadajícíma lidma jo, jo, lidé s kapucí, kloboukem, deštníkem, invalidi s holemi, či na vozících.. všechno je to volaaké podozrivé
A nejzajímavější jsou bambule na dětských čepicích.
Od kamárádky fena, když míjeli vycházku školky, ukořistila jednu rukavici, visící na šňůrce z rukávu jedné ratolesti. Taky dobá propagace plemene. Zděšeno 25 dětí a tři hysterické vychovatelky

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:58
- Nahlásit

Cituška
Artroza
u nás to bude tak či tak celoživotní coursing, takže proč to nevyužít. Další hvězda cousingu je Keri. Srna, zajíc, veverka.. za dvě hodiny je zpátky jak na koni.. Jednou ty srny pak dokonce předběhl a otáčel se a díval se na ně, jak krásně běží. Pak se rozdělily a to Kerda v mozku už tak rychle nezpracoval, takže mu kámošky utekly..

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 12:05
- Nahlásit

Cituška
tak to už pak máš stejně jedno ne?!
jinak zcela mylná představa - pes ti rozlišuje co smí honit a co ne... (jako s figurantem třeba... ovšem pokud je to čistej sporťák-rukávník! )
to by bylo na dlouhý debaty...
ale sím tě, vám už by se to do programu fakt nevlezlo...
to je jak já, bych chtěla zkusit záchranařinu, jenže zas když chci, aby měla i volno (a já taky) na kamarády a lítačky, tak se to nedá, to bych musela dát výpověď!
Artroza
ale obrany si taky pes nespojuje s praxi- takze asi bude rozlisovat...
pes rozlišuje parádně co lovit a co ne...pokud se mu v tom ještě i trošku pomůže, že..., tak tuplem.
zas má náhradu za lovení, což je psí přirozenost - G. má dovoleno-poručeno "honit" rukáv a střapeček. a mě ještě jinak nic a nikoho!
a např. G. hned ví, já nevím ani jak, jestli na tu samou louku jsme přijely stopovat nebo coursingovat, to zmerčí než ji vyndám z auta... už má vyhodnoceno...

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 12:14
- Nahlásit

Denisa

To je jasný, byl to jen pokus o žert, Cita taky ví, jestli zastavíme u lesa stopovat nebo hledat pánečky, ale fakt je ten program nabitej a všechno se stihnout nedá (a já mám ještě dítko ale to ty budeš brzy taky, že

corleona jo jo, známá si tuhle stěžovala, že její pes má alergii na lidi s hůlkou, já se přiblble usmívala a říkala si, no a, Cita má alergii skoro na všechny
jo a mrchy srny, co to tomu Kerdovi vyváděj

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 12:17 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Cituška
No Kerin je děsný. Nemůžem ho v lese vůbec pouštět. Něco se šustne a je v prachu. Ozvat se tenkrát z posedu rána, nikdo by se nemohl divit Žádného myslivce nezajímá, že to je jen veselý Ital a ne škodná..

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 12:33
- Nahlásit

corleona

veselý Ital

jdu za veselou Češkou, právě se vzbudila a provozuje sopránový part v kuchyni

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 12:44
- Nahlásit

Cituška
byl to jen pokus o žert...no tož tak to jo, ale víš co já jsem zvyklá, že někteří lidi (Ipáci, ale víš kteří kotec-auto-plac) si klepou na čelo a prý jak si takhle můžu dobrovolně kazit psa no jo, ale nechápou, že my jsme někde jinde a tvrdím, že psa mi tohle teda vůbec nekazí! fakt nee!
všechno se stihnout nedá...však vás mě ani nenapadlo se ptát, zda byste nám nechtěli dělat sparing-partnery... jinak všechny boxery co potkám, tak se majitelů ptám a dělám reklamu coursingu... ale asi blbě, když v Brně žádnej neběhá...
jo jo, snad budu mít hodně "dítek" boxeřích!
(krycí list Martinovi se bude vypisovat až tak ke konci tohoto roku...)

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 12:46
- Nahlásit

krycí list Martinovi

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 13:00
- Nahlásit

corleona
no, ale počkej, to je vošajstlich! ještě taky uvidím, kolik si řekne za krytí!!! jestli nějakou nehoráznou sumu a nereálné podmínky..., tak ještě budu muset zvažovat... no rozhodně s takovým předstihem (plánované) jako u Giordi a Lega, to dávat na stránky nebudu!!!

Cituška
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 14:01
- Nahlásit

corleona
Denisa

mám dalšího adepta na coursing a musím se dnes večer zeptat Jitky, umí-li rychle běhat
vzala jsem malou na chvíli na sluníčko a bez City, aby se projevila, tak se jevila - lítala jak šílenec, chtěla žrát sníh, a domů ani za nic - ještě že Jitka nezná G.!!!

articek
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 17:32
- Nahlásit

Cituška
už se na tom pracuje

Markét
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 17:40
- Nahlásit

Ahoj všichni,
po téměř týdenním cestování po vlastech českých jsem se vrátila a jsem na příjmu, akorát mi potrvá, než to všechno zase přečtu... neprošvihla jsem něco důležitého???

Krista
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 18:40
- Nahlásit

Artroza
Není začNepospíchám na to,tak se dohodnem na nějakou výstavuHlavně,jestli to k něčemu bylo...

VŠEM
Teda vy mě štvete!!!!!!Jsem nemocná a už skoro 14 dní jsem ležela pouze v posteli.A dnes od rána mrznu u compu,abych dočetla 35 stran!!!!Se styďte,fakt

articek
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 18:55
- Nahlásit

Krista
dovedu si to představit, já radši ani nemyslím na to až někam odjedem kdo to bude číst

Markét
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 19:01
- Nahlásit

articek
Teď jsem shlédla vaše aktuality - a Cedrik mě úplně dostal - ten vyjící ksichtíček je k zulíbání.
Dokonce čuby, které jinak na zvuky z PC nereagují, se seběhly podívat, co se to ozývá (máme dvě falešky zrovna "kolem porodu", ta, možná proto?). Teď mě pronásledují, jestli už tu hračku konečně vydám

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 20:26
- Nahlásit

corleona
jo, jo, lidé s kapucí, kloboukem, deštníkem, invalidi s holemi, či na vozících.. všechno je to volaaké podozrivé - wo tom mi ani nepovídej, stačí, že se přestanou hýbat a podezřele se zastaví. To je snad nejhorší. Když vidím fyzicky postiženýho, hned chytáme psiska. Prostě jsou to divní šupáci.

ukořistila jednu rukavici, - náš Chovík žere a krade rukavice a baseballové čepice. Bambule mu nechutnaj. Je schopen celou procházku jít zakouslej paničce do rukavice. Lehce si zubama přidržuje rukavici naplněnou prstama a panička ho při tom lochtá na patře. Joudoš.

Kamarád měl boxerku, která mu honila srnky, vždycky mu prej zdrhla za srnama - cca 500m za nima běžela, pak se zastavila a běžela zpátky a otáčela se, jestli budou zase srnky honit ji. No prostě boxer.

articek
.... kde je to video s Cedrikem, o němž všichni mluví?

Markét
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 20:30
- Nahlásit

Tommy Gun
kde je to video s Cedrikem, o němž všichni mluví?

www.bosim.cz - štěňata/Welpen - Cedrik - 20 dnů
Fakt to stojí zato!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 20:33
- Nahlásit

Markét, articek
Dík za tip.
Video Cedrik - Trumpetka.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 20:34 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

articek
taky jsme si teprv teď poslechli toho vaše zpěváčka, je to prostě úžasný, Viky se přiběhnul podivat tak mu řikám podivej to je tvuj brácha. Fakt velká škoda že jste ty videa nedělali i při vrhu B.

Viky se dneska leknul vlastního smradu tak že povalil dvě barový židličky. Ležel napasovaný mezi barem a židličkama zase typicky na zádech s nohama do vzduchu a najednou vystřelil že židličky letěli do půlky obýváku a bylo tam šíleně zamořeno. Objednala jsem totiž granule a oni je měli přivést včera jenže dorazili až dneska, tak jsem včera koupila maso od Vetamixu a dala mu to s rýží, tak nám tu teď solidně puší, je to teda smrad neuvěřitelnej, to bude zase noc, možná že už se ráno ani neprobudíme, protože se udusíme.

<< 1 ... 801 . 802 . 803 . 804 . 805 . 806 . 807 . 808 . 809 . 810 . 811 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání