| Autor |
Zpráva |
bubu
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 08:48
- Nahlásit
blažena
díky za přivítání, nojo, nekteří to mají blbý, brabouci chcou holt asi brzy krmit
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 08:50
- Nahlásit
Cituška
mě pes vzbudil ve třičtvrtě na osm a tvářil se jako neviňátko, tady je mínus pět, lehce bílo, lehce fučí, já po ránu nepoznám jestli je zima nebo ne, až po jedenácté
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 08:52
- Nahlásit
bubu
co brabouci - ty by to vydrželi klidně do oběda, ale nedočkaví pacoši i dochtoři chtěj hned po ránu vědět - co že je příčinou obtíží
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 08:53
- Nahlásit
blažena
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 08:54
- Nahlásit
Cituška
ještě 36 hodin
eště bude prstíčkem hrabat, vzpomínat se slzou v oku na noční bitky atd....
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 08:56
- Nahlásit
Cituška
u nás silně bílo, jasno, zima jak v ruským filmu a to zejtra má bejt až -20
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 08:59
- Nahlásit
Teda, ja to vzdavam, vas snad ani nedosctu Vyuzivam malinkate chvilky volna abych alespon v rychlosti na vas jukla, uz jsem se dostala do faze ze vecer moc nemuzu spat, jak stale makame...uz at je to za nami a mame takovy klasicky pracovni den...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 09:02
- Nahlásit
blažena
fakt -20? no nazdar! Já zimu mám ráda, ale ne až tak
jo jo, prstíčkem hrabat, ráno mu ji vždycky přinesu do postele, tak ho vzbudí něžným lízáním
to si ještě vzpomene, já ho teda v sobotu ráno lízat a ještě něžně rozhodně nebudu
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 09:07
- Nahlásit
Zdravím po ránu,
jsem totálně grogy. Fakt jsem to chytla od Jakubase, rýmu mám, že se mi dělají zrovna bubliny u nosu, teplotu a navíc hlavu jak ve svěráku. Když jsem se ráno viděla v zrcadle, tak jsem si furt říkala, co tam vidím za podobu... a pak jsem na to přišla - sádrovej Lenin!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 09:14
- Nahlásit
Cituška
no istě na chlapy se muší tvrdě, žádný rozmazlování
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 09:17
- Nahlásit
ola
tož upřímnou soustrast
já mám v krku taky dost nekomfortní pocit - baštím vitamíny, cucám Echinaceu - brzy se hukáže zda zvítězí choroba nebo ja
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 09:49
- Nahlásit
ola
tak to upřimnou soustrast, já to od Páji chytla taky a bylo mi bídně asi 5 dní
sádrovej Lenin
|
alli
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 10:01
- Nahlásit
ola
Přeji brzské uzdravení tobě i Kubovi. Také tu u nás řádí různé virozy a chřipky... ,tak trnu, kdy mladej s něčím takovým příjde.
V pátek vypršelo ultimátum naší ničitelce, ale že by dostala rozum a přestala ničit (když měla ty druhé narozky)...to ji tedy nepostihlo , včera se učila počítat do tří...už jí nestačil sundat jen jeden knoflík ze sporáku (jako doposud), ale sundala hned tři a to jsme jeden nemohli najít neb se jí nějak podařil prohodit okýnkem do obyváku, což nás nikoho nenapadlo
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 10:19
- Nahlásit
blažena
Talpa... jsem myslela, že chovatelka tím myslí špióna nebo vyzvědače apod., že myslí krtka, to bych netipla...
anebo se spletla a myslela Tlapa! Tak to bylo jistě!
jo a proč vlastně z Ungeltu?
alli
je moc šikovnáááá!
my máme do části kuchyně takovou ohrádku, přece jen jsou tam lákavé věci, že... no a za tou vždy nacházím různé věci, který G. přehazuje z místností kam smí... nechápu proč to dělá, asi aby nás naštvala, že tam ji nepustíme, tak udělá aspoň bordel... pravidelně tam háže misku na krmení a misku na pití (pak nemá co pít když je sama, koza!), jestli si teda nemyslí, že jako když se to tam u linky plní, tak že to snědla, tak mi to tam háže... jakože do dřezu... nebo nevím co si o tom mám myslet
že pozdravuju Allis kuchařku!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 10:24
- Nahlásit
alli
Panečku, tak ona už Aliis měla dva roky? To teda letí. Tak posíláme gratulace!
A že ji zajímají zrovna ty čudle od sporáku?! Jestli ona vám nechce něco dobrýho uvařit!?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 10:26
- Nahlásit
ola
alli
Jestli ona vám nechce něco dobrýho uvařit!? ...určitě chce, že jo?
vždyť já si pamatuju jak už i mouku přichystala a různé přísady přimíchala... proto už jí jinak než Allis kuchařka neřeknu!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 10:29
- Nahlásit
Dnes jedeme obranařit, se trošku bojím jak bude v tom mrazu G. čekat na druhý kolo v odkládačce... jí obleču svetřík svůj a dám deku, ale i tak...mráz bude velkej, takový náhlý změny na mou krátkosrstku bytovou...
ale jinak je to supr, se těším na víkendový řádění na sněhu
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 11:02
- Nahlásit
Ada
Tak jak? Jedete dneska?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 11:36
- Nahlásit
Artiček
máš mailík
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 11:50
- Nahlásit
Ahoj všem
Tak já su stoho krytí cela popletená.Dnes jsem ještě ráno byla dát krev od Fatty.Pan doktor pak mamce řek, že ještě ne, že tak zítra by jel A překréjt v sobotu.Ale nevím ty hodnoty.Mamka spěchala tak mi je ani neřekla.Ale pak Vám je sem hodím.Zítra jedem určitě.A uvidíme Zase to vychází na ten 13den, jako když zabřezla poprvé.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 11:53
- Nahlásit
ola
Denisa
Díky, vyřídím. A že ji zajímají zrovna ty čudle od sporáku?! - no ona je fakt trochu ujetá, Jestli ona vám nechce něco dobrýho uvařit!? - jo, vaření je její koníček , každý den má vytažené plechy a poshazované šufánky a další náčiní pověšené u sporáku...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 13:25
- Nahlásit
Blažena
Artroza
Ahoj tak ten výsledek je 5,1 a doktor teda říkal že zítra by to mělo bejt?Fatty dnes už z bernákem laškovala ale ještě se mu nestaví.Normálně se prostě zastaví a nechá se nakrejt.Tak myslím že by to zítra mělo bejt.Co myslíte vy?
|
Mistr II
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 13:51
- Nahlásit
Ada
ja si myslim, ze teorie a veda je jedna vec, ale vy znate tu cubinu nejlip a vidite ze to ukazuje sama, urcite to na ni poznate, budu drzet palce urco se to povede.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 14:23
- Nahlásit
tak se mi podařilo hodit na stránky 2 videa toho malého pošuka, co už zejtra půjde k Jitce, sekce odchovy, tak mrkněte, jak řádí na sněhu a ráno doma. Jsou kratoučký, nemám dobrej program, tak je toho vždy jen půlka. Ale dá se to domyslet
Ada
Jestli už laškuje, tak zítra určitě podrží, a nebo to zítra zase s berňákem zkuste a když bude chtít držet, honem jeďte
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 15:38
- Nahlásit
Krista
teprva ted jsem byla na poste a DEKUJU!!!
( teda doufam, ze tu neudelam fópáá a dekuju spravne )
prosim napis, zda to mam poslat po ofoceni zpatky, nebo si to predame na nejake vystave....
diky
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 16:57
- Nahlásit
Mistr II
Peávě že jen laškuje a když chce jako by na nu tak na něho vystartuje.No uvidíme jak to dopadne
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 17:01
- Nahlásit
Blažena
Ahojky, už jsem tu, ale jen na chvilku.
Měla školení a pak konferenci, ale od zítřka už funguju normoš.
Z Italštinou na mě ale zatím nechoď!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 17:06
- Nahlásit
Teta
mám zaručený informace že italštinou už vládneš slušně - prej s italským slovníčkem vstáváš i chodíš spát - tak nedělej krky
a my už v tom máme stejně jasno Talpa - krtek
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 17:13
- Nahlásit
Sem se dnes naprdla.Udělala jsem špenát s br.knedlíkem a krkovičkou.Naložila jsem si a odběhla si pro příbor.A když už jsem skoro seděla u jídla s protějšího křesla vyběh kocour na stůl a vzal útokem můj talíř.Podjelo mu to a talíř letěl na zem.Na to se okamžitě vrhli holky a jak tam obě žrali tak se najednou strhla mela.Sem na ně ječela, mlátila je ale nic.Rvačka pokračovala, nakonec už jsem je řezala tak že se nakonec nechali.Ruce mě bolí fest.A mršky spokojeně nažrané mojim špenátem chrupkaj v posteli.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 17:26
- Nahlásit
Ada
.... uz se mi sbihaly sliny...... ale kdyz to sezral kocour
hele drzim palec na kryti ...
|