| Autor |
Zpráva |
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 14:04
- Nahlásit
corleona
chudák Itálek
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 14:08
- Nahlásit
Vy jste se snad připoserinkovali nebo co. Od včera od tří hodin tu přibylo 10 stránek to se nedá vše číst, sem to jen tak přejela.
Sem už dneska nějak grogy, venku padá furt a furt, ráno sem to vzdala a nechala auto radši doma a svezla sem se se Zdeňkem a jak koukám ven tak sem dobře udělala.
Docela se ale těšim až pudu s Vikym ven, ten bude zase radostí ze sněhu skákat jako kozlík.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 14:08
- Nahlásit
Cituška
No ale po vypuštění pak lítal taky a mě pak sníh i na hlavě. Jeho rodačka je naopak dokonale asimilovaná, ta začla hned norovat a našla tenisák a bavila se pak tím, že ho zas o kus dál upustila a zase se pro něj "potopila".. a tak furt dokola.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 14:11
- Nahlásit
corleona
tož to by i šlo, fakt je že jeho vnučka je taky hoooodně velký
(nejen vzrůstem ale i blbec)
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 14:16
- Nahlásit
Tak v hlasování už jsme třetí
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 14:20
- Nahlásit
Vcelka
Beztak to mají podvodem
Tak ale v diskuzi jsme naopak NEPORAZITELNÍ s osmi sty stránkami!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 14:25
- Nahlásit
all
dívali jste se někdy do fóra o maltézácích, bišonech atd. zde na cz-pes, nebo na můj pes, fóra o malých hafáncích, jorkšírech atd. ... jak ony tam ty ženy o nich krááásně mluví a furt bříško, pacičky, oblečky, střihy, ondulace atd.
a my tady o stupídech, žgryndách, jak s nima zápasíme, s kým oni zápasí a tááák...
mě by zajímalo, kdybych si třeba pořídila bišonka, tak jestli bych tam s nima taky tak prndala! anebo corleona třeba!
jestli to ale nebude už tím, že bišonka bych si nepořídila.
to je ale úplně jiná odrůda kynologů!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 14:28
- Nahlásit
Denisa
No já asi ne..
Já jsme se osypala i v porodnici, když mi zdrav. sestra řekla "mamčo"
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 14:30
- Nahlásit
corleona
Itala teda lituju.To musí být šok.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 14:34
- Nahlásit
corleona
"mamčo" a jak ti říká Mišan - matko nebo mamo? anebo Corleono...?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 14:42 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Denisa
matičko
ale od syna mi to samože neva. Tam to tak trochu i člověk čeká, že..
Ale tenkrát mě to šoklo, jaká já jsem její mamča!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 14:44
- Nahlásit
Lenda
Ale vždyť už tady zažil minimálně dvě zimy, truhlík..
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 14:46
- Nahlásit
corleona
nám říkali v porodnici maminko, já byla mladá, zjihlá, hezký to bylo
krajanka je správná horalka
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 14:47
- Nahlásit
corleona
já to chňápu...
zas na druhou stranu, jaká ona je tvoje sestra...?!
no nic, myslím, že jdu s G. na běžky... dnes už tu nic smysluplného nevyprodukuju!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 14:51
- Nahlásit
corleona
on Itala nezapře, tam sníh nemaj, náš ital také žádné zvláštní nadšení a ještě mu namrzaj tlapy
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 15:45
- Nahlásit
Cituška
slib splněn a ještě není večer
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 17:33
- Nahlásit
Téééda, kdyby byl k mání zdecimovanej smajlík, tak ho sem dám!!!! Deset stránek!
Hlásím, že u nás sype jako blázen. Sněhu jak za dobrých časů. FeeBee lítala po parku, čuchala až se jí od nozder prášilo. Bohužel cestou domů si dala za cíl dostat toho cikánskýho psího bastarda a drobet mě otloukla o popelnici. Ta naštěstí byla plná a já se na ní udržela. Rameno sice v hajzlu, ale pes zůstal celej. Ještě bych platila "romům" za rasistickej útok naší blůmy...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 17:45
- Nahlásit
corleona
Starého psa novým kouskům nenaučíš-se říká.
Spíš nechápu,jak boxéři na tom jihu můžou vůbec přežít.
Tady když je 30st.,tak B. leží jako lemra.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 18:14
- Nahlásit
articek
jukni pak na pobocku, jestli jsou to ty spravny.....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 18:21
- Nahlásit
articek
bomba
máš mailík
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 18:23
- Nahlásit
ola
no a jak marod Kubas?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 18:36
- Nahlásit
blažena
Díky za optání. Ještě odpoledne měl 39,6, tak jsem se naštvala a šla koupit jiný sirup na teplotu. A zabral!! Dokonce už i něco trochu večeřel. Včera nic nechtěl a dnes oběd taky nejedl. Jak nejí, tak vím, že mu je fakt zle. Odpoledne si taky schrupnul, takže se mu asi trochu ulevilo. Strašně jsem se smála, když nad ním FeeBee nakrucovala hlavu, protože jak má rýmu, tak děsně chrápal. Fee vůbec nechápala, co to je za zvuky. Dám mu ten sirup ještě na noc a snad bude líp.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 18:45
- Nahlásit
articek
Teda tak dlouho jsem se nezasmála, jako u pěveckého výkonu Cedrička. Super! Jasně z toho poznávám : Hůůůůůůůůůů, pojďte si pro mě a nečumte na mě přes tu bednu, hůůůůůůůů!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 19:04
- Nahlásit
Tak krytí je ohroženo.Jsme se dnes nedostali ani do Jihlavy Nějak nás zapoměli prohrnout.a navíc od nás vedou dvě cesty které zablokoval jeden kamion a druhou Šumachr s bláznivým tranzitem.Tak jedem zejtra.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 19:14
- Nahlásit
Artroza
no moc děkujem, jsou to oni. Mám toho žíhaňáka líp vyfotit? Asi nic moc. Si to dělala s pytlíkem, co?
ola
ty si to vystihla, přesně tak to bylo řečeno blbí je že se to naučili rychle i ostatní a teď už je to jak ve sboru, ale každy ječí jinak. Ať se ti mlaďoch uzdraví, to lítá nějaká chřipka? Jsem mimo
Ada
no já bych se bála někam jet, u nás chumelí jak blázen jsme odpoledne prohrnovali zahradu a můžem začít znova
Cituška
Děkujem za pochvalu, zítra by měli být myši točený na výpravě po bytě. Máš email
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 19:18
- Nahlásit
articek
Buď ráda, že jich není deset, jak jsme ti tady plánovaly s holkama. To by bylo hotový Bambini di Praha!
Jo, jo, Kuba chytil nějakou svinskou chřipajznu a já už smrkám taky!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 19:22 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
blažena, corleona
corleona
Chudák Ital. Takovýho sněhu. On nebude asi z Dolomitů.
bubu
aha, s tím bratříčkem jsem to nepochopil jelikož a protože jsem to diskuzu dočítal ledabyle - kaju se.
corleona
[/i]
To potápění za míčkem do sněhu znám. Jsou schopní zmizet po lopatky. A schválně ho zas o kus dál upoustí, vyloví, vyklepou pysky a jede se dál. Pak je znorovaná celá zahrada.
corleona
[i]mamča - mamča vod plotny.
ola
Rameno sice v hajzlu, ale pes zůstal celej. - ... mi vyprávěj.
Lenda
A mrkni na boxe z jižních zemí. Na výstavě vedro k padnutí, naši psi chcípaj vedrem a oni jsou v pohodě a vystavujou se skoro se zavřenou hubou.
blažena
Molto della Talpa (Moc z Myši) - aspon tak mi to přeložila naše sousedka 85-tiletá Čechoitalka, která užívá zaslouženého důchodů opět doma, v rodném městě.
Moc myšleno jako vláda, moc - to je podobný jako říká Genzer - řiť ať jedeš lip - řiď jako řiď ne jako řiť jako řiť - teda dupna či jak je to po pšonsky.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 19:25
- Nahlásit
Tommy Gun
Moc z Myši
tak rit at jedes lip......
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 19:32
- Nahlásit
ola
ty jo, Pája to měl fakt 10 dní, soucítím s Váma, taky měl tak vysoký horečky
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 19:32 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Jedme z vostra - todle mi teď poslala Artroza. Tak gdo bude nejlepčejší z nejlepčejších?
"Aj wont tu plej e gejm - let d gejm bigin" sed Jigsaw.
http://www.tredz.co.uk/game/
já mám 1379,6 m
|