| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 23:21
- Nahlásit
corleona
To je právě blbé no.Je to děda.Ale ještě se mi moc líbí Davinci(nebo jak se to píše) Moravia Box.Ale neznám ho povahově.A u nás je povaha důležitá.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 23:24
- Nahlásit
corleona
To věřím.Je to smutné.A určitě se na to nedá připravit.Známé vymřelo 6 štěnat.Byla úpně zničená a už nechtěla chovat.Ale pak zase začala.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 23:24
- Nahlásit
Ada
Achá, tak to není děda! Vincek je mlaďoch!!!!! Myslela jsem na toho Balua! Tak to je gól, profláklas to..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 23:28
- Nahlásit
corleona
No, já původně myslela Balua ale jak jsi psala je dědula.Davinci se mi líbí.Ale mě se líbí psů.Ale musíme vybírat i podle hovahy.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 23:30
- Nahlásit
corleona
Mě se u boxíků líbí dost krátké čumáky.A ještě když jsou pořádní a né žádné tintítka.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 23:36
- Nahlásit
Ada
Jo, jo. Teď tomu rozumím, četla jsem to pozorně znovu
Je dobré mít ještě nějaké aspoň 2 alternativy. Nevím, jak to je Německu s délkou chovnosti. V tom mám mezery. No a s povahou těžko říct. O povaze nesvědčí počet zkoušek. Jedině za psem někam jet, na nějakou akci a tam to omrknout. Nebo dát na zdání někoho, na koho je spoleh a kdo psa viděl.
I když.. nevím, kdyby někdo chtěl přijet a zkoumat třeba Kerinovu povahu. Kousal kdysi kdysi kdysi... A pokud někdo uvidí, že lítá jak magor po zahradě a od radosti všechny kousne, tak nevím, nevím... Prostě temperaménto stupíííído
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 23:40 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Ada
No vidíš a po tom se teď pase. Aby měli delší čumáky a nebyli moc velicí. Velké množství je prý přerostlé.
Asi jsme taky divná. Líbí se mi velcí psi s krátkými čumáky
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 23:40
- Nahlásit
corleona
Zkouškám nevěřím.Třeba naše Fatty ZCH 6
Což kní vůbec nesedí.Takže jak píšeš.Chce to omrknout.Ale možná že na konec nebude proč omrkávat.Uvidím.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 23:43
- Nahlásit
corleona
Delší čumáky??? Tak to jsme divné dvě.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 23:43
- Nahlásit
Ada
Přesně.. taky neberu ty ZCH vážně... až když někdo neprojde, to jedině..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 23:46
- Nahlásit
corleona
No jo, a Kerda má chovnost do kdy?Taky se mi líbí a jsou, co jsem koukala, po něm pěkné dětičky
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 23:48 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
corleona
No ale stím neprojitím to taky beru z rezervou.Když někdo přijede na zkoušku a pes nikdy nebyl na gumě a ona ho najednou stáhne tak ho to může rozhodit.A to jsem viděla u dvou jinak super psů(super v povaze)
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 23:50
- Nahlásit
bubu
Vítej v "lepší společnosti" bonboniero + malý lesíku, globetrottere s francouzským plemenem. Doufám, že jsem ostatním napověděl dostatečně. Mohu tykati, aj houp? Původně jsem myslel, že jsi pechem (za případné komplikace se omlouvám). Podezření jsem ale měl i na Nohavicova jmenovce, tedy osobu, která asi právě teď u vás doma drží myš. Doufám, že nám tu pecha pomůžeš odhalit. Já už fakt nevím. Taky koukám, že si šetříš Caps Lock .... To jsi můj člověk.
Ada
Poch..l mi nohu. -
Balu už je starej strejda - odhadem 97-98. ročník.
A majitelka toho boxera "všestranného makarónského renesančního umělce" to tu čte jisto jistě taky a určitě bude ráda za to, cos tu napsala.
corleona
To je normální mapa - sleduj šmouhy - ty jsou podstatné pro vývoj toho, co padá zeshora.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 23:52
- Nahlásit
Tommy Gun
Máš meil
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 23:54
- Nahlásit
Tommy Gun
Běž do dupeny, Zákopčaniku, jak tomu možeš rozumět? Šmouhy sem, šmouhy tam.. A či poznam, kolik teho kurefstfa pado?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 23:54
- Nahlásit
corleona
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 23:56
- Nahlásit
Ada
Kerin má teprv 6 máš čas
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 23:58
- Nahlásit
corleona
No jo.Dyt' sem ho viděla jak pojídal k narozkám kuřátko.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 00:01
- Nahlásit
corleona
dupeny? - co to je ?
barva šmouhy = intenzita spadu toho mokrého sfinstfa tobě na kebuli, dyš si nevemeš deštník bo kapucu. Až se k vám začnou blížit rudý velký fleky, tak zabedněte a nevylézejte. Ale zatím jsou tam nejhůř zelený a to jeste není nic moc. Taky je na těch stránkách zajímavá detekce blesků - zj. pokud jsou v létě bouřky. Ale o tom rači nebudu psát.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 00:04 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tommy Gun
dupeny? - co to je ?
ad rudé velké fleky - tak těch se bojim, jak čert kříže. Proto volím ODS!
Až se k vám začnou blížit rudý velký fleky, tak zabedněte a nevylézejte
Tak v tom máme jasno : to bychom emigrovali
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 00:06
- Nahlásit
corleona
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 00:08
- Nahlásit
Tommy Gun
Ty fakt nevíš, co je dupena? Si robiš řiť, ja, synečku..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 00:10
- Nahlásit
corleona
Já vím co je dupena.JEště si to ostravské nářečí pamatuju
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 00:15
- Nahlásit
Tommy Gun
Tak už jsme ten modrozelený hlahol pochopila. Tak TY jsi klidný, bo ani vločka!!!! Ale tam, kaj jedu v sobotu se miha modře-zeleně-mode-zeleně, že nasněži jak cyp a my tam budem šklhat ztym Berlingem od škarpy ku škarpě.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 00:16
- Nahlásit
corleona
Fakt dupena, dupenu, dupeno neznám.
Já jsem si to myslel, reagovat na to raději moc nebudu, ještě sem tahat politiku...... Já kdyš neska viděl toho nabubřelýho a arogantního Topolánka, tak je mi blbě. O zkorumpovaném starostovi Springfieldu Quimbym - alias Paroubkovi alias Klémovi G. ani nemluvím.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 00:19
- Nahlásit
corleona
A s kym tam jedete, že jsem tak smělý, že jedete Citronem a ne čtyřma horizontalně vedle sebe uloženýma kruhama?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 00:22
- Nahlásit
corleona
To je německy mluvící Slovák s lyžema - URL
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 00:29
- Nahlásit
corleona
Moje dvě oblíbené - jedna lepší než druhá !!! Fakt na to mrkni.
URL
+ URL
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 00:35
- Nahlásit
Tommy Gun
Si zelené, jak sfiňa, už ťa vidím, bursiku..
Dupena jest řiť.. to snad znáš
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 00:37
- Nahlásit
Tommy Gun
|