| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 00:40
- Nahlásit
Tommy Gun
Tu první znám, je skvělá, no a u té druhé jsem teda prskala smíchy , dost dobré, miluju tykové reklamy..
Já oroduju za Q7, ale představ si, jsou lidi, co se jim to nelíbí. Jsou normální? "TI LIDI" ?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 00:45
- Nahlásit
Tommy Gun
To je německy mluvící Slovák s lyžema toš o je cyp jak lampa.. a tak mu třeba, chujopletovi..
Jedenáct z desíti dovozců pyrotechniky toto nedoporučuje.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 00:57
- Nahlásit
Tommy Gun
Ad You Tube: na polském fóru je velký hit toto: http://www.youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM
nevím, jestli to lze pochopit i tehdy, poku někdo neumí polsky. Ale je to takový jednodušší občan, který chce "spasit" své město tím, že se stane starostou a v místní TV se snaží prezentovat sebe (Poláci se řežou smíchy..)
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 01:07 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona
Řiť znám, ale dupenu ne , ale teď už vlastně jo.
Zelené taky nejsu. Což jsem njákej Čochtan?!
Q7 moc pěkný, ale za tu cenu už máte Humvíka, kam se vám toho vejde ještě jednou tolik a trefíte-li eMBéčko, tak to ani nepoznáte.
Ten Pšonek je vostrej - tomu se říká "sliby chyby". Hele ty svetry "s norským vzorem" asi fasovali ve straně, ne?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 01:10 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tommy Gun
pšonek je krapitek mimo.. nejrači by fšecko zrušil, narkotyki, papjerosy, alkochol..
Humm se líbí, akorát moc žere..
a neveyde se absolutly do garage!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 01:16
- Nahlásit
Tommy Gun
toš tak žebysbyl alibisticky bezpatijní?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 01:22 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Vožralá důchodkyně - "leží tam v komoře, nožky má nahoře ..... ":
URL
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 01:33 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona
Osobně jsem bezpartijní a jediný volby od začátku mé "voličské kariéry" jsem nevynechal (chodil jsem i na brigádu do volebních komisí). Občanská povinnost je občanská povinnost. Ted si párkrát nepřijdu k volbám a až se k moci dostanou rudý šmouhy, tak z toho budu mít nějaký popotahování, že nechodím k volbám a nebo že chodím, ale chodím za plentu, to víš že jo. Túdle. A konec politiky.
Když jsme dnes večer šli venčit, tak ještě než jsem otevřel bránu od zahrady, stačil se 15-kilový Bradokouš servat přes plot s 80 kg leonbergerem. Chovíka jsem včas odchytil, jinak by se servali přes plot s leonem a pak jeste mezi sebou. Vyrazili jsme až po 10 min., a voba debilové nabrali čáru směrem kudy šel leon. Nepřiběhl na zavolání ani jeden, tak jsem si pro Chovíka došel, a trochu víc mu "ubral kyslík". Když začal "Sadám" sípat, vrhnul se na něj Bradokouš, jako co že na něj vrčí. Takže jednomu jsem ubíral kyslík, do druhýho jsem kopal. To vše v půl jedenáctý uprostřed ulice. Jestli na nás někdo koukal z vokna, tak na nás asi brzy zavolá ÚKOZáky. A jaké pak následovalo Chovíkovo vzorné a radostné přivolání ani nemusím psát - jako bych měl v ruce balonek nebo kus žvance.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 01:58
- Nahlásit
Tommy Gun
Zas někdo nespí že se divim ...
Ráno jedeme s Agátou na hory, máme tam být do neděle, jsem na to zvědavá, jak to tam s ní přežijem...
Jsme ubytovaný u pani, co má obřího Bernardýna a ještě kokršpaněla, takže pokaždý když pujdeme venčit vzbudíme štěkáním celou chatu, už vidim jak druhý den balíme a mažeme jinam, samozřejmě nedobrovolně ...
Jinak vánoční stromeček jsme měli do včera, a kdyby z něj Agáta nelámala větve na ohryz, tak jsme ho měli snad až do dubna, ani jehlička z něj nespadla prostě fákt kvalitní dánská jedlička
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 07:04
- Nahlásit
teda Vy jste toho stihlijá včera odpadla a celou snídni čtu a čtu
Corleona Ada
mně se líbí psi s krátkým čumákem, osvalení, ale střední
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 07:25
- Nahlásit
kkathy
Jéje, vy se máte, na hory jo - to jste si uměli načasovat. A co Agi - jede doufám s váma. Takže přeju metr sněhu, na chatě hodný psí kámoše a tolerantního chataře.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 07:30
- Nahlásit
http://www.blesk.cz/Clanek68432.htm
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 07:40
- Nahlásit
Corleona
jo a úplně chápu, já si po prvních třech týdnech štěňat říkala, že UŽ NIKDY!
A tak už mám krycího psa a naplánovaný vrh na podzim 2007
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 07:56
- Nahlásit
jejda to je sněhu a Praha nemá opět schrabáno
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 07:57
- Nahlásit
articek
na dalnici taky nic moc.... a uz tam byla bouracka....
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 08:00
- Nahlásit
eee ted tu budu chvili za blondynu...kam se pise urcita vesnice v tom meteo radaru??
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 08:02
- Nahlásit
Artroza
jsem si říkala, že nedorazíš, tak to s váma není tak špatný, u nás pluh ještě nebyl a hlavní stojí
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 08:03
- Nahlásit
articek
u nas byl pluh v 05.00 .... a pak uz nic.... k dalnici jsme jeli za pluhem, ale hned za nim to bylo uplne stejny...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 08:04 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona, bubu
Tak co Baska Snow City? A co u bubuáků..... že se ptám vůbec, co? U nás se čerti žení: http://www.chmi.cz/meteo/rad/index.html
Artroza
Nenasazovali jste ráno na auto šípovou radlici, abyste vůbec vyjeli?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 08:07 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Artroza
Roletka mezi Obnov nyní a Ulož aktuální nastavení a pak dej Ulož aktuální nastavení.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 08:11
- Nahlásit
Tommy Gun
jsem opravdu blond
to jsem nasla ale nas vidlakov tam neni
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 08:11
- Nahlásit
Tommy Gun
víš jsem asi blondýna, ale ty čísla vlevo to je jako co?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 08:13
- Nahlásit
articek
zemepisna sirka a delka
|
articek
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 08:25
- Nahlásit
Artroza
ta stupnice? ty jo ještě že jsem se obarvila
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 08:28
- Nahlásit
Hojky lidičky, bacha blížíme se k stránce 800!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 08:31
- Nahlásit
Stýnka
Jsem zvědaf, kdo první přispěje na str. 800.
Odhadem v 9:30 hod. jste tam.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 08:31
- Nahlásit
articek
Artroza
Ani v Brně nejsou protaženy silnice, chtěla jsem jet upravit Arčiho a nejedu nikam
articek
Už tam jsou fotečky?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 08:35
- Nahlásit
Tommy Gun
tak rychle pis ne??? at to stihnem nez pujdes do prace...
Cituška
klasika.....i kdyz se obavam, ze tentokrat silnicari vyjeli, ale neni to nic platne...
a jak dlouho trva upravit erdela??
jeste ze mame ty kratkosrstky.....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 08:42
- Nahlásit
Artroza
cca 2 hodinky, dělávala jsem to sama, ručně a pomocí hauptnernůžek, ale Arči má nestandardní měkkou srst vhodnou jen na strojek, tak jezdím ke známé
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 08:47
- Nahlásit
Cituška
noo musim rict, ze dlouha srst nejni pro me..... zila jsem 5 let s briardem a ne ne ne....
|