Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 693 . 694 . 695 . 696 . 697 . 698 . 699 . 700 . 701 . 702 . 703 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 17:09
- Nahlásit

Zítra budou mluvit na nově ráno o komínářích a o hubnutí po Vánocích

Teta
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 17:10
- Nahlásit

Ada
Huráááá, to je bezva zpráva!

Včelka
Já si myslím že bys klidně měla jít do barevného boxera. I výstavy zvládneš. Vžďyt nemusíš na každou, stačí 2 -3 za rok!

Artíček
Si myslím že ta jedna slečna by měla být Corleona
Jinak mě ještě napadá:
Centrifuga
Condom
Condor
Cacao
Calamita
Camel
Camelie
Camouflage
Canon
Carafe
Carmine
Cavalier
Celma (tak se jmenovala moje babička)
Chaos
Cocaine
Czech

Ada
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 17:10
- Nahlásit

Cituška
Děj si ho i za měA at jsi brzo fit?

Cituška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 17:12
- Nahlásit

articek

mně se líbí Crazy, ale pak se to vyslovuje s K, dále jsme měli kdysi Cedru a Cyklona

Cituška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 17:13
- Nahlásit

Teta

BOMBA

Teta
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 17:18
- Nahlásit

Cituška
Mě to hrozně baví vymýšlet jména.

Tak já to balím, jdu domů. Zjistím co ta moje banda tří chlapů tam vyvedla, uvařím a pak asi padnu za vlast. Jsem dnes nějaká unavená.

Mimochodem, do zdravého jídelníčku patří i hodně pít (vodu ). Tak celý den cucám vodu a zvládla jsem 4 sklenice. To je na mě výkon protože většinou piju v práci jenom kafe. Má to ale jeden háček, vypadá to že jsem víc na oo než za stolem. Nová kolegyně ale tvrdí že když budu pořád pít, že si organismus zvykne a časem se to zlepší.

blažena
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 17:22
- Nahlásit

Teta
ta jména jsou bombová!!!
hlasuju pro Corleonu
nám až se někdy zadaří další mumínci - budou na Q: právě jsi byla pověřena výběrem jmen....tak dávej, dávej....

blažena
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 17:25
- Nahlásit

Ada
když jsem přečetla tu druhou větu - dost se mi rozklepala brada ale ty další už jsou mnohem veselejší!!!!
je to báječné a název toho preparátu by mne opravdu zajímal a moc - tak to sem pak napiš- kuju a hezky papejte a rekonvalescentujte

blažena
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 17:29
- Nahlásit

Cituška
a tebe také prosím o napsání názvu injekcí na podporu imunity - znám jen Baypamun - ale ten není na přírodní bázi
člověk se furt učí, nesmí zakrnět, že....
na přírodní bázi mne napadá tak leda echinacea - tož su napjatá

corleona
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 18:01
- Nahlásit

Blbne nám net, tak nevím, jestli tento příspěvek vůbrc odešlu

articek
big gratulejšn!!!
To mě po.er! Žádný bílý! No totok..

Ada
chvála Bohu, že už je oukej!

Teta
Nevím sice, esli nám to zabřezlo, ale nezapomínejte, že TEORETICKY teď nebo někdy později čekáme vrh B a C!!!!! Corleonu už chcu jáááá!!!!!!

Ada
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 18:15
- Nahlásit

blažena
corleona
Cituška
Teta
Libka
articek
Stýnka
Lenda
Krista
....................omlouvám se zatu větu.Když já měla takovou radost že jsem moc nepřemejšlela jak to píšu.Tak prominte.
blažena
Vím že u nás v ČR je jen pár těchtdle injekcí.On mi veterinář říkal že je to fakt pokus a že neví jestli to zabere.Zítra sem hodím název.

articek
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 18:18
- Nahlásit

Ada
tentokrát jde všechno do světa

articek
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 18:20
- Nahlásit

Teta
Corleona není špatný nápad a jedna fena se stěhuje na Moravu a bude jí mít občas i na očích

articek
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 18:22 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

blažena
A Corleona zlatá nebo žíhaná fena?

articek
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 18:25
- Nahlásit

corleona
taky jsem v šoku. Pořád jsem na tebe myslela a když šlo nějaké štěně, tak jsem říkala teď bude huhulák. Ne že žádný bílý, ale ještě maj poměrně málo znaků, některý si myslím budou úplně bez. Jo jinak až dojdeš k mé prosbě, plís počítám s tebou a chcu pravdu natvrdo.

articek
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 18:28
- Nahlásit

už máme tři lůžka pryč, vypadá to dobře

articek
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 18:29
- Nahlásit

Si tady povídám sama, ne?

Ada
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 18:31 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

articek
Super určotě to bude ok.A jak se cítí rodička?JE v poho.Nevím jestli jsi to tu už nepsala.
Tak já chcu nějaké jména na B.Tak sem taky něco hodte.Prosím

Ada
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 18:33
- Nahlásit

articek
A abych nezapoměla.Mluvila jsem ze Zlatuškama.Míša Ti pošle foto celého G vrhu v dospělosti

articek
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 18:59 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Ada
jsem se tě nechtěla ptát, když si měla trable s Aidou.Hezký děkuji, děkuji
Irisa vypadá v pohodě, trochu míň žere, ale hlavně že dopadlo dobře to sono. Poprvé jim nepředělává pupíky, takže jsme víc v klidu. Ty dva vrhy byla až moc pečlivá a o to víc jsme museli hlídat. Teď je zatím pohoda

ola
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 19:36
- Nahlásit

Téééda, konečně jsem se prokousala nakonec! Vy hubice ukecané!!!

articek
S ohledem na artrozu navrhuji tyto jména :
Candidóza
Celulitida
Cystitida
Celiakie
Cirhoza .... atd.
Nééé, vážně - štěníci jsou krásně podaření a hrdý otec jablkožrout je borec!!!

Ada
Téééééda, mám husí kůži jak praliny! Ještěže ten závěr byl optimističtější než "věta druhá"!!!!

všechny dietudržící
Tak co? Žerete????
Já dnes měla pouze jeden jahodový džus Relax, plátek hovězího s rýží, kafe, misku salátu s celozrným chlebem a teď hrst lískových oříšků. Hlad mám jako sfiňa, ale držím se.
(málem jsem spáchala manželovraždu, když si poručil nabrat cukroví ke kafíčku!!! )

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 19:41 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Paja s Tinou
Lenda

TV zNOVA - 4. 1. v 7:50 hod. host Bob Randýsek (místopředseda SČK)

Artroza
to jste si vymysleli fakt dobre (zitra z prace to musim udelat (po schvaleni) - kdybys to nezaspala, mohla sis k tomu taky říci své. Takhle jsme ti domluvili práci.

Ada
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 19:58
- Nahlásit

Aida se ted najelda konzervy a plácla sebou na gauč.Už je tady Fatty tak ležijou spolu a vypadaj spokojeně.
articek
Fatty první den po porodu nechtěla žrát vůbec.Ale pak se rozežrala.
Akorát zadečky nechtěla pucovat.Vždycky si čuchla a odsunula se.Pak začala dělart to že když se štěndo vykadilo tak přišla pro nás a normálně na nás štěkala dokud jsme to neuklidili.Ale pak se to nakonec naučila

Cituška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 20:00
- Nahlásit

articek

Hezký s těma lůžkama, já tu měla doteď paní Jindrovou na druhé kontrole vrhu a možná spíš na návštěvě, když jsou to její děcka
ola
teta
vzhledem k chřipce jsem měla dnes jen dva banány, ale až začnu mít hlad, tak nevím, jak to dopadne

Vcelka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 20:08
- Nahlásit

Ada
teda se taky přidávám že po tý druhý větě se mi udělalo na chvíli šoufl než sem to dočetla a pochopila. To už nám nedělej. Ale jsem ráda že to snad zabralo, už to muselo být dlouhý a vyčerpávající.
articek
tak sem ukázala štěníky Zdeňkovi a je mu se zase líbil ten nebo ta žíhaný s bílym za krkem. No ale na 99% si asi žádnýho nevezmeme
Jo corleona jako jméno mně taky napadla a nebo Cituška to jako po tetách z diskuse.
ola
Tak co? Žerete???? ani mi nemluv, mam tak děsný hlad, dneska sem měla semínkový chleba namazaný sýrem Cottage a na tom plátek sýra, pak celozrný rohlík, mrkev, hrušku, kiwi, trochu žemlovky ale nějak se mi nepovedla takže fakt jen malinko, to sem pak zajedla půlkou pytlíku brambůrků, potřebovala sem si nějak spravit chuť. No a během dne sem vypila tři kopřivový čaje a teď bych si dala kus flákoty mam na ná chuť že bych brečela. Když sem přišla z práce tak sem sice měla o kilo míň než včera večer, ale teď už to určitě bude zase víc. Zdeněk jel z klukama do bazénu, já to odmítla ani bych neměla hlady sílu plavat.

Krista
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 20:09
- Nahlásit

ola,Teta
Tak já dneska vydržela!!!2,5 litru vody+2 celozrnné rohlíky+1 jablko+1 banán+1 hrnek mlíka....Mám hlad jak blázen,ale musím to vydržet-si asi půjdu lehnout.Jo a taky jsem permanentně na WC...

Ada
Omluva se přijímá,hlavně ať už je Aida v pohodě

Ada
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 20:10
- Nahlásit

ola
A to víš že lískáče jsou na tloustnutí a né na hubnutí.Prej oříšky a tičinky.Když jsem to četla jsem čumkala jak péro z gauče.Tqkže nežrat oříšky tyčinky.A jelikož já a oříšky jsme nerozlučná dvojka tak raděj hubnout nebudu

Ada
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 20:13
- Nahlásit

Krista

Ada
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 20:15
- Nahlásit

Vcelka
To ti teda řeknu.Už jsem pořádně nespala ani nepamatuju.A před chvilkou volal pan doktor jak to vypadá.Že byl zvědavej jak na tom je.Zítra už musím začít makat a dohnat co už jsem měla mít udělané.A tak se mi nechce.Ale před tím se pořádně vyspím

Cituška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 20:17
- Nahlásit

Ada

také jsem permanentně nevyspaná, ale z radostných důvodů

Na B jsme měli psa jménem Bredy, legendární erdel - 3krát mistr světa záchranných psů, ve vrhu B to jméno určitě dám

<< 1 ... 693 . 694 . 695 . 696 . 697 . 698 . 699 . 700 . 701 . 702 . 703 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání