| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 12:40
- Nahlásit
Vcelka
tak ten šel jako první a toho jsem tahala, ale za to hned začal sát tlapu. No zrovna včera jsme o tobě z str.Artem mluvili, že jsi taková akční, jezdíš se koukat tam a tam a máš bělouše takže si omezená. Sama víš, že je pro nás nejdůležitější aby se měl dobře, to jestli se někdě někdo se štěnětem ukáže je pak už bombonek na dortu, jak se říká.
Cituška
Asi dobrá věc, ale neznám. Jeden vrh u nás zažil taky chřipku když jsme měli a nic
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 12:57 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Včelka
tady ho máš hned po narození, v té chvíli jsem byla zralá na panáka a on si cucal nohu http://www.bosim.cz/vcelka.htm
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:00
- Nahlásit
articek
Zatím na nich není nic vidět, žerou a jsou veselí, ale vzhledem k omezenému množství mlíka, co jim Cita poskytuje, se trochu bojím
Je to nějaká látka vyvinutá speciálně pro štěňata na povzbuzení imunity na přírodní bázi a píchá se injekčně
Ada
jo taky bych neváhala, a ten doktor je z kliniky? Jak se jmenuje?
Takových víc!!!
Včelka
ten zlaťáček ovšem je!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:02
- Nahlásit
articek
No to je prdelka, a jak má krásně symetricky ty bílý znaky na hlavičce a na packách a super bílej obojek
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:04
- Nahlásit
Articek,
jejda ten je ale krasne zbarvenej, takovej k ponuflani a jak vypada ta zlata fenecka???
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:07
- Nahlásit
Artroza
Máš vzkaz na mailu a "vedle".
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:09
- Nahlásit
Cituška
menuje se Růžička a myslím že Antonín ale tím si nejsem jistá.Stou injekcí neváhám.Až dojede tak jí ju dá.Měl by tu být v 13:30hod.Aida si chrupká v posleli a neteř u ní sedí a ptá se mě.Aida je nemocná? A už jí chtěla dávad obkad a telpoměr.Ale dala si vysvětlit že ju musí nechat v klidu.Dnes sem přijede i Fatty.Celou noc pry naříkala a běhala k oknu.Tak tu budou holky spolu.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:21 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Paja s Tinou
ta šla poslední a na to že jsme čekali už jen obal tak vypadá pěkně. Nemá tolik bílých znaků. foto ti za chvíli dám na web je to ta vedle toho zlatého obíleného
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:23
- Nahlásit
Ada
tak hodně štěstí aby se to už zlepšilo.
articek
je to macíček a bude hezkej
No moc akční zase nejsem, loni sem byla jen na výstavě v Bráníku a v Třeboni a pak na tom srazu běloušů.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:24
- Nahlásit
Koukejte zítra na TV NOHA od 7:50 na Snidani s Nohou.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:25
- Nahlásit
articek
jo a ještě budete jim nechávat ocásky? Koukám že tenhle zlaťáček má bílou špičku ocásku. A jaký jste vymysleli jména?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:26
- Nahlásit
Tommy Gun
to asi těžko když budeme skoro všichni v práci A co tam bude? Že by ňáký komíni nebo že by boxeři?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:37
- Nahlásit
Articek, tak na ni se rada mrknu!
Tommy co tam bude? Obvykle Novu vidam, ale zitra na osmou uz musim byt ve meste a zaridit si nejaky veci...ale treba se necham ukecat necim zajimavym
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:46
- Nahlásit
Vcelka
už máme objednanou vetku Olinu petříkovou na pátek. Do té doby se zájemci kteří jsou musí rozmyslet, jinak jdou všechny ocasy pryč
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:48 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Vcelka
jména máme někde na papíře, ale ještě nevim, taky to budeme muset dát dohromady. Přijímáme návrhy od C
vzkaz pro TETU
Coca - cola se zamítá předem
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:54 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
articek
vzkaz pro TETU
Coca - cola se zamítá předem
A "Cubánský Rum" by neprošel?
Jinak absolutně nejvíc psích jmen podle abecedy je na www.dogomania.com jestli to neznáte - já jsem z toho vždycky úplně hotová. Když jsem měla vybrat něco na "C" pro Charley, tak mi to trvalo 14 dnů a dost jsme se u toho nadebatovali...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:55
- Nahlásit
topgun
nic vedle jsem nenasla....
jdu na mejl (...infiltrovala jsem se k nekomu.... )
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 14:06
- Nahlásit
Tommy Gun
Já vím,co tam bude.Hned jsem si ne tebe vzpoměla.Budeš tam osobně?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 14:10
- Nahlásit
Markét
teda těch jmen tam je požehnaně
articek
a Coca Cola tam je taky
výběr: cabernet, cadillac, cain, calamity jane, caramba, carmen, carolina, claudie a nebo Cipísek
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 14:14
- Nahlásit
Artroza
ty žiješ? neříkej že pracuješ?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 14:15
- Nahlásit
Markét
děkujem za tip
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 14:18
- Nahlásit
Ada
Teda,to je hrůza...Je mi Aidy fakt líto.Držíme pěstičky,ať už se to zlepší...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 14:19
- Nahlásit
topgun
to jste si vymysleli fakt dobre (
zitra z prace to musim udelat ( po schvaleni)
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 14:20
- Nahlásit
articek
no jifte ze ziju
ale vyrizuju e-maily za posledni dobu vypadku compu ...
jdu se podivat k vam na stranky na mimina
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 14:31
- Nahlásit
articek
jeste by slo Cobydup Ceres...ale to by ses opakovala, takovej pes uz v CR je.....
takze co treba Cerberos Bosim?... Calvados....
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 14:32
- Nahlásit
Lenda, co tam bude ny ty Nove??? Doufam ze to napraskas
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 14:33
- Nahlásit
Ada
Ty jsi v Náměšti? Kousek odtud máme chalupu... tak hlavně aby se Aidince ulevilo.
Cituška
Ty jsi taky vystoupila ze Svazu? Ach jo! A my jsme tak doufali, že si třebas obnovíš rozhodčího....
Asi jsi to tak cítila. Ale my se stále snažíme držet hesla, že se nemá ustupovat! Možná, že jsme za blbečky, jak se o nás proslýchá, ale to je jedno. Kdo chce poctivě cvičit, tak se mu to jednou vyplatí. Tomu věřím a podle toho jednám. Tož tak. A kde teď vlastně jste? U bývalých "Katolíků"?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 14:33
- Nahlásit
articek
a nebo Cuba Libre
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 14:39
- Nahlásit
Paja s Tinou
Boxeři to nebudou.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 14:42
- Nahlásit
Lenda, takze ty mi budes jenom napovidat jo?
No dobra...a co kominici (nebo lezci na komin, nebo ti co s nim maji neco spolecneho???)???
|