| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 22:50
- Nahlásit
Teta
cha, cha po hodině ručního vyndavání zatím vyhráváš hlavní cenu
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 22:50 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Teta
co ty tady přitakáváš na moje řeči o tom že nejvíc švindluji večer když strejda není doma...... Zajímavé je že limonádu moc nepiju - a co ta mnou rozlitá limoška v ZíZí autě, když jsme zastavovali s nebrzdícím autem u takového toho fast foodu s velkým žlutým M. "To sem ale háááájzl" - jak by řekla Corleona. Tak ted to vypadá, že na metro už mě asi nehodíš. No nic, půjdu pěšky.
No nic, dostal jsem chut na mandarinku. Jdu si pro ní do lednice.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 22:54 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
mistr
zatím bez vad, i ocasy v pohodě
Kromě tich dvou zpříčených porod normál zatím
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 23:10 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
articek
.... myslíš, že vás čeká jeste dlouhá noc? Máte veta na telefonu, kdyby něco? Že se ptám vůbec, asi co?
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 23:27
- Nahlásit
articek
Véélikánská gratulace! Mimískové jsou náderný
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 00:09
- Nahlásit
articek
jůůů, jsou uplně nejkrásnější, gratulujuuuu
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 00:15
- Nahlásit
Tommy Gun
Taky mám Skype, ale u tebe mi to myslím psalo, že ses nepřihlásil, tak dlouho,že už ani neni možný zjistit,kdy to bylo hihi, asi mám špatný kontakt
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 00:16
- Nahlásit
všem
NEHUBNĚTE pak se ani nepoznáme na tom srazu
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 07:22
- Nahlásit
articek
velka gratulace k mimišákovi - co jsem propásla (zaspala)
a jak to u vás vypadá po ránu - snad už máte doroděno, ne
tak jaký je konečný skore
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 07:28
- Nahlásit
articek
Tak jak? Tedy spíš kolik?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 07:28
- Nahlásit
articek
já chci huhuláčka, aspoň jednoho prosím. sem se na něj tak těšila. Jinak jsou mimísové hezoučký.
Hubnutí je svině, samozřejmě mně doma chytli hrozný chutě, myslim že sem to nepřeháněla, sice sem si pak od televize šla dvakrát šahnout do pytlíku s brambůrkama, no ale jinak sem se snad držela, ovšem na váze to nebylo absolutně znát.
Včera Zdeněk vzal náš počítač ke kámošovi aby nám ho přeinstaloval, tak sem ho zapřísahala že jestli mi opět vymažou všechny mejli a adresy tak ať se nevrací domu, už mi to totiž takhle udělali dvakrát. Přijel a že mi tam zustali, ale zatim sem to nezkontrolovala, to bylo ale první kolo, ještě ho tam poveze jednou. Vždycky by mně s toho mrsklo, teď hlavně tam mam spoustu mejlů k boxerum v nouzi tak bych o ně nerada přišla.
A nezapomněli jste hlasovat pro boxery ještě z práce? No já jo, jdu hned na to.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 07:35 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
Tak máme 37 hlasů a jsme první, ale šlapou nám na paty mopsové a jim podobní z 32 hlasy a Rotweileři z 31. Poslala sem pár lidem ať nám daji taky hlas.
Koukala sem u artíčků na stránky a maji tam 7 kousků. ještě přibyla zlatá holka a žíhaný kluk, takže huhulínek nebude.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 07:36
- Nahlásit
2 zlatí psi, 3 žíhaní psy, 1 zlatá fena a 1 žíhaná fena
tak to ma Articek na webu, takze gratulace!!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 07:41
- Nahlásit
Tommy Gun
zpětně odpovídám, že nás dlouhá noc čekala, nevidím na klávesnici, vet byla na telefonu a musím jí sklonit poklonu, moc moc děkujem
Teta
hlavní cenu jsi nevyhrála
Vcelka
Při posledním štěněti ( snad posledním ) si na tebe Bohouš vzpomněl a přál si aspoň jednoho huhuláka, ale to že nebude ani jeden a štěňata jsou ještě málo znakatá na to bych si před porodem nevsadila
Irisa si v noci dáchla a ještě si pak zatlačila a byla tam zlatá fena opět zpříčená. Musím říct, že dva vrhy předtím byla sranda, ale tady jsem se teda snad naučila vše, gynekologie byla můj obor
Irisa se vyspala a vypadá jako by se nic nestalo, za to já i Bohouš jsme totálně na šrot a to jde dělat Bohouš k vůli podnikání psychotesty
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 07:44
- Nahlásit
articek
tak jsem taky nevyhrála
Moc a moc blahopřeju, jsou fakt nádherný, jdu se kochat a přeju, ať se s Bohoušem vyspíte.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 07:44
- Nahlásit
Artroza
ty šmíruješ
Corleona
Teda tvoje věta ,, genetika je svině ,, se naplnila, tohle jsem nečekala
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 07:46
- Nahlásit
blažena
Artroza
máte nějaké zkušenosti s obalama a lůžkama? Něco nám chybí a nechci ještě volat vetovi, aby se chudák vyspala
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 07:46
- Nahlásit
articek
dedek jeden se rozsoupnul co?
ale dobre mu to vyslo
to vis, si rychla s aktualizacema a co delat mezi rozenim ze?- zaktualizuju si web ne?
tak at rostou!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 07:50
- Nahlásit
articek
v podstate se da pockat ( treba blaza rekne neco jineho
a kdyby nevysly do rana ( pokud jste skoncili ted rano) tak k vetoj...
vytahni ji odpol ven na prochajdu ( ne dlouho) a zatim si s tim nelam hlavu....
pouzivali jste ox?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 07:50
- Nahlásit
Cituška
ta věta, o kterou jsem si asi před týdnem řekla by se hodila.
Mléko od happy dog teda zatím super. Irisa ho nemá zatím teda moc a chybí nám taky nějaké cecky navíc
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 07:51
- Nahlásit
articek
Já taky jedno postrádala, veterinářka přišla odpoledne, píchla oxytocin a bylo během minuty venku, a tvrdila, že pokud bychom to neudělali, mohla by dostat zánět
To je krásná fotka rodičků štěňátek na stránkách!
A genetika nevím, ale příroda je příroda, udělali si to podle sebe a podle toho to taky dopadlo
velmi velká gratulace
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 07:51
- Nahlásit
Artroza
právě, že jsme museli od 5 štěněte pýchat, jak tam byly ty zpříčený, tak to jí dalo zabrat a už nemohla. Skončili jsme o půlnoci tak jsem jí dala poslední dávku, přišlo pár stahů a konec
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 07:53
- Nahlásit
articek
Mám doma 4 balení (plechovky) mléka beaphar, strašně jim chutnalo, kdybys chtěla poslat, pošlu Ti to za nákupku PPL
Já musela dokrmovat už od 10ti dnů, Cita dostala mastitidu, sice jsem to chytla okamžitě, takže žádné tvrdnutí ani teplota, ale funkční jen 3 struky a já co 4 hodiny krmila z flašky než začaly žrát, užila jsem si
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 07:54 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Artroza
dědek se rozšoupl má v důchodu pohodu a celý podzim žral jablka,co spadla ze stromu jelikož jsem byla líná je sesbírat, asi na potenci ideální
Hlavně aby byly všechny, večer se nám ještě zdálo, že tam něco cejtíme, ale nereagovala na ten ox, tak jsme to nechali
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 07:58
- Nahlásit
Cituška
předem díky, zatím mám, ale budu muset pomáhat, tak nevím jak nám ten kýbl dlouho vydrží
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 07:59
- Nahlásit
articek
po ox by se melas vycistit....
jestli si nejste jisty, tak radsi at se na ni jukne.....
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:01
- Nahlásit
všechno zvířectvo je od včerejška v pozoru, fakt to vědí, že se něco děje a papouškovi stačilo pár hodin, aby se naučil kníkat jak štěňata, takže běháme k ohrádce co se děje a ono nic. Blbec je to
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:03
- Nahlásit
articek
Velká gratulace! Jsou fakt úžasní! Mimochodem, taky jsem se těšila aspoň na jednoho huhuláčka pro Včelku!
Jo, typoval někdo sedm?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:09
- Nahlásit
articek
jinak deloha reaguje 48 h po porodu na ox, takze mas 48h na to, aby se na ni kdyztak vet kouknul...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:09 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Artroza
tak jsem mluvila s vetem ox už je na prd, mělo by to vyjít samo a když ne tak antibiotika, možná bych sjela na sono, uvidím, měli by tam být asi 3 obali a 4 lůžka
Plís, kdotipoval 7 štěňat?
|