| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 09:58
- Nahlásit
articek
tak já tipuju 7 statečných - z toho 4 holky a 3 kluky!
výhru si přijedu vybrat osobně!
jáááááááááááááááá jsem tipovala 7!!! akorát jsem netipla dobře ten poměr kluků a holek...
a tak co je hlavní výhra???
jinak naše tipování začíná zhruba na str. 636... ne že bych to četla zpětně, ale měla jsem dobrou trefu... zas no. a přitom když si občas vsadím, tak vyhraju kulový!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 09:58
- Nahlásit
articek
Ty jo, to jsou macíni, bodejť by netahala břicho po zemi, a krásně vyrovnaný
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 09:59
- Nahlásit
articek
a ještě jednou tedy obrovitánská gratulace!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 10:00
- Nahlásit
articek
hele arte!!! zlobivej!
tak to jsou docela veliky!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 10:03
- Nahlásit
articek
tak to je fajn
ale sono je jistota - zkontrolujou děložní obsah a vy budete klidní, že tam je vše O.K
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 10:06
- Nahlásit
Denisa
Si přijeď pro výhru já se tomu nebráním , já na tebe úplně zapomněla a to si příbuzná
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 10:08
- Nahlásit
Teta
příště až budeš chtít zhubnout zveme tě na porod. Za dva dny Bohouš zhubl 4 kg
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 10:11 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Vcelka
při každym vrhu máte o dvě štěňata víc, tak kdyby jste zkusili ještě čtvrtý tak by jste těch 9 kousků třeba měli
jinak str. Articek vzkazuje, že kdyby si změnila názor na barvu....
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 10:16 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Artroza
hele arte!!! zlobivej to víš zase šmíruje, byl vzbuzen a odeslán na veterinu, vážení mimin je jeho práce
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 10:18
- Nahlásit
articek
a co teda je ten výherní artikl?
jako štěňátko jo?
tak to bohužel teď nemohu výhru přijmout, takže se jí vzdávám ve prospěch někoho jiného zde na diskuzi
achjo, hned bych si ňákýho šmudlu pořídila...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 10:19
- Nahlásit
Denisa
já vím , ale osobně se přijet podívat můžeš, i když to máš krapet z ruky
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 10:29
- Nahlásit
articek
A kdyby náhodou Denisa jela, můžu se připojit? Určitě už budu mít v té době absťák
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 10:38
- Nahlásit
articek
jé, to by bylo príma, ale pochybuju, se svým naditým časovým harmonogramem... to tak leda budu ráda když se dostanu na jukandu k Cituška!
takže Cituška, připojit, to asi neklapne, ale apropo kdy se to hodí tobě, abych přišla, vždyť ono to letí, abych si nevzpomněla až bude po odběru!
je v neděli zas jakési to cvičení a obranaření? že bych se na chvilku napojila a pak třeba zašla nebo jak to máš?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 10:40
- Nahlásit
Cituška
to je samo, ne?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 10:40
- Nahlásit
all
už jsme na 701. stránce! vždyť před chvílí to bylo 600?!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 10:50
- Nahlásit
Tak to zatím vypadá slibně. Holka je docela milá a má i humor. Jsem tady rejpala do pc technika a hned se chytla a pomohla mi.
K tome ještě má psa, nepapírového hnědého labradora Nobela. Je fakt moc pěknej.
Jo, a když se jí technik ptal jaký potřebuje naistalovat systémy tak se mimojiné ptala jestli tu může mít ICQ. Technik řekl že fakt ne, tak se zeptala jestl má alespoň přístup na internet.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 10:54
- Nahlásit
teď se koukám na fotky z coursingu, kdo najde mezi zrzavci RR jednu placatou agentku...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 10:58
- Nahlásit
už se oblizuju na střapeček a za chvíli je stáááááárt!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 11:17
- Nahlásit
Denisa
To jsou super fotky!
Nevím, zda v neděli něco bude, ale zjistím a napíšu, jinak by to šlo jedině dopo, protože kolem třetí nám přijedou noví majitelé za pejskem
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 11:31
- Nahlásit
Cituška
tak jo! tak já budu předběžně počítat s nedělí dopoledne a s přesným časem počkám jak se ti to bude hodit... a na cvikoš nemusím... to jsem jen myslela, že bychom to tak spojily... budu čekat na info!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 12:01 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
sono dopadlo dobře máme konečný počet
Moc moc děkujeme se star. Artičkem za podporu rady a pochvalu
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 12:06
- Nahlásit
Ahojte
articek
Štěnátka jsou super.Jsou nádherné.Gratuluju
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 12:10
- Nahlásit
Ada
a co Aida?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 12:11
- Nahlásit
articek
Hurá, tak teď už jen zdárný růst a vývoj a pohodu mamče i miminkům!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 12:12
- Nahlásit
Ada
Jak je na tom Aida?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 12:19
- Nahlásit
articek
Cituška
Aida blbí.Dostává nitrožilně výživu a čekáme.Jsem stoho na nervy.Pan doktor mi včera dal dietní konzervy coi jí mám dávat.Byl moc hodnej.Říkal že má pro boxery slabost.Že měl boxerku která mu umřela v 15 letech a to proto že jí srazilo auto.
A když mi dones účet tak jsem si myslela že si dělá srandu.500kč. A já myslela že aspon 2000kč.
Aida ráno dostala trošinku konzervy a zatím to nevyblula a je to už 4hodiny. Ale ani na výstavu do Brna asi nepojedem.Zhubla i na ocásku.Ted ju du venčit tak se tu pak ještě ukážu.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 12:20
- Nahlásit
articek
jinak str. Articek vzkazuje, že kdyby si změnila názor na barvu....
No zrovna včera zdeněk řikal že by sme si mohli vzít třeba zlatýho a že bych s nim jezdila na výstavy a tak. Jako mně by se líbil, jenže já sem hrozný hňup a lenoch na to abych s nim jezdila po výstavách, zase až tak mně to nebaví. Vim že to neni podmínka s tim psem něco dělat, ale určitě jste radši když je někde vidět a má úspěchy. Přeci jenom u toho bělouška je to takový volnější a taky sem hrozně ráda že máme ten klub bílých boxerů, takže u mně to spíš vypadá že budu mít vždy huhuláka. Jinak by se mi u vás líbil ten zlatý jak má ten bílý znak vzadu na krku.
Denisa
tak to vypadá že ten boxer Felix z Kociánky už konečně našel novýho páníka, maji ho na stránkách už v našli domov. Sem ráda byl tam už dost dlouho, ještě kdyby se podařilo najít domov tomu boxerovi z Kroměříže ten už je tam snad rok.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 12:24
- Nahlásit
Ada
To je šílený, člověk by řekl taková blbost a přitom je to jedno z nejhorších, co se může stát. U nás na sídlišti se pořád něco povaluje, jehly, prášky, stříkačky, mám oči jako ostříž
Protože máme všichni chřipku, chodím ke štěndům s rouškou a nechám jim dneska píchnout injekci na povzbuzení imunity, trošku se prohnu - 250 jedna, ale mám o ně strach
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 12:30
- Nahlásit
Cituška
Jo jo.Raděj si to pojisti a nech jim to píchnout.
Musela jsem Aidu snést ze chodů.Sama už to nezvládne.Ale vždycky zvládne zavrtět na m,ě ocáskem.Je to bojovnice.
Pan doktor za náma přijede do Náměšte až z Brna aby se kouk jak to sní vypadá.Dokonce i volal.Prej se radil s nějakým kolegou a dají ji nějakou inekci(říkal název ale už ho nevím). Že by mohla zabrat.Že mi pak vysvětlí o co de.ale že to stojí 3500kč.Ale to mi je jedno.Hlavně že už bude OK.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 12:40
- Nahlásit
Articek:
Takze konecny pocet je 7??? Tak to je super. Tak at se jim dari a tesim se na dalsi fotecky!!!
Denisa: Teda ty mas ale odhad! Jinak foto z coursingu moc pekne
Ada: Drzim pesticky at Aida nabere dalsi silu a vzpamatuje se z toho!!! Je videt ze pan doktor bude dobrak coz je super a ma snahu. Tak pokud ji injekce pomuze, taky bych nevahala
|