| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:12
- Nahlásit
Artroza
moc díky, máš chvíli?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:13
- Nahlásit
articek
Taky moc gratuluju k úžasnému přírustku.Jsou nádherní a mají krásné kožíšky.
Tommy Gun
Já doma mám takovou degenerovanou bobinu.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:16
- Nahlásit
ola
nejsem si jistá, jestli Ada netipovala 7
kdoví, co Aidička, snad je jí líp
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:17
- Nahlásit
articek
jo, su vedle
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:31
- Nahlásit
articek
jo,jo s tím Oxy má Artroza pravdu.....
ona někdy lůžka vychází ještě řadu hodin po porodu, člověk taky u feny pořád není a většina mamin je s velkou chutí požírá,
ale chybí jich dost - asi by ji měl vet vidět.....
jinak tedy velká gratulace a ať mi někdo něco říká o genetice - dělá si to co chce (no ale možná za to můžou fakt ty jablka)
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:32
- Nahlásit
všickni
chovatelé, mám dotaz, asi blbej, ale spí Vám štěňata celou noc?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:34
- Nahlásit
to all
jinak jsem se ptala chodici encyklopedie...
k IPO na SK opravdu potrebujete 80bodu na obrane k vystaveni certifikatu... i k IPO1... k IPO3...
i pri 79 bodech pri obrane vas vsak pusti na dalsi zkousku, takze pokud splnite vyssi stupen na 80b. tak vam vydaji certifikat...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:37
- Nahlásit
articek
na dočištění dělohy by mohl pomoci Depotocin nebo Ergometrin
ale to musí uvážit a aplikovat vet.....
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:40
- Nahlásit
Cituška
tak naše teda ne....
teď už to nemonitoruju tak přesně - maj vlastní bydleníčko,ale ještě v Praze, když jsem bydlela a i chovala mrňáky v paneláku, bylo to dost na šíšu....v zájmu zachování slušných sousedských vztahů jsem si s nima i v noci hrála - jinak tam běhali a štěkali jak....
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:40
- Nahlásit
blažena
děkuji za rady
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:41
- Nahlásit
articek
Gratuluju ke krásně povedenému vrhu i k tomu, že jste to celkem bravurně zvládli. Snad už teď bude všechno v pohodě.
celý podzim žral jablka,co spadla ze stromu jelikož jsem byla líná je sesbírat, asi na potenci ideální
Nezbyly vám ještě nějaký jabka?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:43
- Nahlásit
Cituška
Naše štěňátka vždycky spořádaně spinkají celou noc až do 4.00 v zimě, v létě pak až do 3.00. Poté propukají v hlasité veselí a divoké hry.
Vlastně kecám, grifonci si hrají milounce a tichounce. Nejhorší jsou bordíci.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:45
- Nahlásit
blažena
Tak jsi mě uklidnila, budí se od předvčerejška 2krát za noc a právě v zachování sousedkých vztahů mžourajíc sedím na zemi a hraju si se štěňaty (dnes mezi 1.30 - 2.10 a 4.50 - 5.30) a poprvé si říkám, že těch posledních 14 dnů bude očistec
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:46
- Nahlásit
Markét
taky jsi mě uklidnila, ano, doteď spinkali spořádaně zhruba od půlnoci do pěti, tak jsem se docela vyspala
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:47
- Nahlásit
Cituška
to znam
u nas se ozyva vyti a vypada to, ze je nekdo vrazdi.....
nastesti soused chodi v podrousenem stavu...ten urco neslysi nic
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:49
- Nahlásit
PEJSKAŘI, POZOR!
Dostal se mi do rukou důkaz o tom, že ten Santa, který se tváří jjako milý dědoušek, který nosí hodným dětem dárečky, ve skutečnosti jen pod touto záminkou proniká do našich domácností, kde krade a následně týrá pejsky!!!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:52
- Nahlásit
artíček
Posílám moc velké gratulace
Šest jich teda není, ale bylo to bĺízko. Pořád lepší než těch 10 -12 ne?
Artroza
Díky za info ohledně IPO SR.
Jsem večer s encyklopedií mluvila a úplně se zapoměla zeptat.
Tommy
Hele, už raději mlč. Fakt budeš chodit pěšky!
Pro hubnoucí
Hlásím že jsem se ráno zvážila, což jsem fakt neměla dělat. Myslela jsem že bude hezký den, ale teď mám depku
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:58
- Nahlásit
Teta
jezismarja! nehubnete!
muj strejda rikaval: velka p*del= zaklad rodiny!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:59
- Nahlásit
Poslušně hlásím že by dnes měla nastoupit nová kolegyně kterou budu zaučovat, takže nevím jestli se přes den dostanu na cz-psa. Asi by bylo blbí před ní hned první den chatovat, by se jí to zalíbilo a taky by to dělala. To právě nepotřebuji, musí makat jak šroub ať je toho míň na mě že?
Píšu že by měla nastoupit, protože je 9. hodin on ona nikde. Včera měla vstupní školení a dnes už tady měla normálně být. Doufám že jí tam nevystrašili a že si to nerozmyslela
Jestli dorazí, tak to bude trochu pakárna než se vše naučí, ale zas je dobrý že mě určo bude motivovat k zdravé stravě. Má totiž 180 cm (10 cm víc než já) a tak 10 kg míň než já. Taky je o 6 let mladší
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 09:00
- Nahlásit
Artroza
Haha, a ty si myslíš že když trochu zhubnu že mi tak prdel zmizí? Mám jí dost i když něco shodím! Stejně mi první zmizí prsa a tváře
Ne, vážně, já raději říkám že nebudu dietit ale zdravě jíst.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 09:01
- Nahlásit
Markét
určitě jsi ale zapoměla napsat, že prcky večer náležitě utaháte, takže tak cca 0.30 vytuhnou a dáchnou si do těch 4.00
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 09:33
- Nahlásit
articek
no jo no co se dá dělat, ale jste hodný že jste si pro mně jednoho huhuláčka přáli. My už docela doma o tom tak mluvili jako že už ho budeme mít. Hlavně sem se těšila na to jak by vypadal, kde by měl nějaký flíček a tak. Ale třetí vrh se vám teda podařil pěkně, hlavně aby bylo vše v pořádku a neobjevili se nějaký komplikace. Jestli počítám dobře tak při každym vrhu máte o dvě štěňata víc, tak kdyby jste zkusili ještě čtvrtý tak by jste těch 9 kousků třeba měli.
Jinak si teda vůbec nepamatuju kdo kolik štěňat tipoval, ani nevim kolik sem tipovala sama, kdyby jste se někdo nudil a chtěl to dohledat na který to je stránce, tak přeju hodně štěstí.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 09:38
- Nahlásit
Ode me taky velikanska gratulace Artickum ke krasnemu vrhu!!! Hned jsem nahlizela na ty zlatacky
Jinak vcera jsem Ondrovi rikala o nasi debate zde a vyslo z toho ze tedy vecer po zpravach budeme cvicit. No nakonec jsem cvicila jenom ja, ale aspon mam dobry pocit, jen to pekne vydrzet a cvicit poctive kazdy den
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 09:42
- Nahlásit
blažena
tak jedno lůžko je venku, ale stejně jsme objednaný na sono pro jistotu
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 09:43
- Nahlásit
Markét
Nezbyly vám ještě nějaký jabka? ještě by se na stromě našly
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 09:44
- Nahlásit
Teta
to já se raděj nezvážila, tak nevím, jak budu sledovat to hubnutí, ale vidím váhu a je mi divně
Ale musím se pochlubit, mám bezva chlapa, povídá, ty chceš něco hubnout?
Takovej kompliment po 12ti letech manželství, to se počítá
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 09:45
- Nahlásit
Teta
byla si blízko, ale Bohouš to tipl přesně, ale jelikož akorát na dskuzi šmíruje nedostane hlavní cenu
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 09:45
- Nahlásit
Teta
oprava - po 13ti
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 09:49
- Nahlásit