Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 693 . 694 . 695 . 696 . 697 . 698 . 699 . 700 . 701 . 702 . 703 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Lenda
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 14:45
- Nahlásit

Paja s Tinou

Artroza
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 14:50
- Nahlásit

Ada
tak jak??
a co ji to pichnul?
snad uz bude o.k. kdyz ma takovouhle komplexni peci!
drzime palec!

Cituška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 14:56
- Nahlásit

Markét

No vidíš, tak že jste za blbečky jsem já o Vás neslyšela, spíš chválu, tak nevím
Zatím nikde, potřebuju relaxaci a oddech a k bývalým katolíkům nechci, ale cvičit budu jako lvice, neboj

Markét
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 15:01
- Nahlásit

Cituška
Hm, tak aspoň, že nepřestáváš cvičit. Já jsem myslela, že se zase budeme potkávat na závodech a akcích jako dřív, teď s placatkama by to bylo ještě lepší. A navíc se k vám postupně blížíme, už jsme "v Pelhřimově" Škoda....

articek
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 15:03 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Artroza
Calvados postupuje do užšího výběru
Jo a jinak si to udělejte s Corleonou jak chcete, ale potřebovalabych poradit v exteriéru v rozdílnosti psů děkuji předem
Ono zatím na tich stránkách moc fotek není, ještě dvě fotky jsou na odkazu http://www.bosim.cz/vcelka.htm

Ada
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 15:24
- Nahlásit

Takže dík všem za podporu.Aidě se už pomoct nedá.Protože už se jí pomohlo.Já su tak štastná.Ani si to neumíte představit.Páni doktoři Aidě píchli nějaké antibiotika a pak tu injekci.Zítra napíšu jak se menuje.Budu mít od toho fakturu.Byl to trochu pokus ale vyšel.Aida se pokadila poblila osipala.Jenže osipání zase jako zázrakem zmizelo a na Aidě jde vidět jak se jí ulevilo.Pan doktor snáma chodil po venku a každé pokakání pečlivě skoumal.Aida ještě dostala kapačku s výživou ale už na ní jde vidět že by něco jedla.Má povolenou půlku konzervy ráno a jednu večer.Postupně budem přecházet na granule.
Ani mi neřekli že to je spíš pokus.Nevěděli jestli to bude mít učinek.

Slova pana doktora: Měla tak oslabený organizmus že už nebyl schopen bojovat.Dostala injekci která vyčistí na ráz organizmus a mělo by se jí ulevit.Je to sice drastické ale mělo by to pomoct.

A taky že jo. Ještě budem kontrolovat játra a ledviny.Ale zatím tam nic nebylo.Nechci nic zakřikovat ale myslím že už to bude OK

Krista
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 15:26 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit

Ada
To je super!!!!!Držím palečky,aby se z toho rychle dostala!Ale teda,při té druhé větě mě docela zamrazilo,to nám nesmíš dělat...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 15:26
- Nahlásit

Jezisi ti jsou tak nadherni a ty sametovy kozzisky jaky maji Ja chci taky jedno

articek
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 15:28
- Nahlásit

Ada
Aidě se už pomoct nedá ty s mi s touhle větou dala.Málem jsem to nečetla dál. Ale hurá

Ada
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 15:28
- Nahlásit

Markét
Co se to tam u vás zachránářu děle?Sem mluvila s Dvořákama a Lenka mi říkala pěkné věci. sem čučela jak puk

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 15:29
- Nahlásit

Ada, tak to je ta nejlepsi zprava dnesniho dne!!! To je fakt paradni Ale pri te druhe vete mi uz bylo do breku...to mi taky nedelej!!! Tak at pekne basti a nabira sily na litacky s Faty

Ada
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 15:30
- Nahlásit

Krista
articek
To mě prvně taky pan (z velkým P) doktor taky řek.Málem jsem se složila.Pak vysvětloval dál tak mi spad kámen ze srdce.

Artroza
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 15:32
- Nahlásit

Ada
SUPER!!!!

Krista
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 15:34
- Nahlásit

Ada
Jsem fakt rádaUž ani nejsem naštvaná na tu naší malou bestii..Chtěla jsem se s ní nebavit,protože se ráno za vzteku,že jsem jí odešla do práce,vychcala v ložnici...Ale teď už se na ní ani nezlobim.

Lenda
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 15:38
- Nahlásit

Ada
Taky mě to dost vyděsilo.
Hlavně,že to vypadá dobře.O takovém doktorovi jsem ještě neslyšela.

Lenda
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 15:39
- Nahlásit

articek
Co dělají mimíšci?Jak si užívají svůj první den?

Markét
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 15:45
- Nahlásit

Ada
No tak sláva! Ale že to trvalo, to si, chudinka, užila. Teda ty taky, že jo?
Ad záchranáři - buď ráda, že Polná tak skvěle funguje. To už je poslední dobou asi jedna z mála výjimek. U nás v brigádě je teď nějak veselo, ale hlavní je, že se scházíme a cvičíme jako vzteklí!

Ada
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 15:58
- Nahlásit

Lenda
Pan doktor má u mě flašu.Až tam pojedu s Aidou na kontrolu donesu mu ju osobně.
Markét
Lenka říkala.A Polné je super.Pojedu tam snad v sobotu.Ale jen s Fatty.Aida se bude pěkně šetřit.Bude se válet a nic nedělat

Ada
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 16:00
- Nahlásit

Lenda
A ještě, já mám takovou super veterinářku u nás taky.Udělá první i poslední pro každáho a rozhodně to není pro prachy

Stýnka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 16:14
- Nahlásit

Ada
teda Ada, takhle blbě napsat tu druhou větu. Dostaneš po čuni až se potkáme.
Ale jinak jsem moc ráda, že se to takhle dobře vyvíjí.

Ada
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 16:15 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

articek
Ty mimi jsou kouzeklné.To zlaté mimčo s bílejma znakama se mi líbí.Má fakt pěknou barvu.A všechny jsou kouzelné

Ada
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 16:17
- Nahlásit

Stýnka
Já se tě bojím.Ty mi vyhrožuješ jo?
Sem si prvně ani neuvědomila jak to píšu.Až když jsem si to znovu přečetla.
A co bostonci?Jak se mají.Kolik jich máš vlastně ještě doma?

articek
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 16:24 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Lenda
spěj, kakaj, kvílej a žerou

Stýnka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 16:25
- Nahlásit

Ada
se boj!!!!
Bostoňáčci už jsou u nových majitelů a co je doma? Včera to tu padlo - nechávám si 2 fenky-Brown Sugar a Be My Baby. Původně měla být jen jedna, když já už si zvykla na obě a ony na sebe taky. Kdyby to byli boxeři tak bych se možná rozmýšlela, ale tihle prckové, s nimi je všechno mnohem jednodušší. Takže rodinná rada rozhodla, že zůstanou doma obě

articek
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 16:26
- Nahlásit

Ada
on je takovek sympaťák a ten žíhaný s límcem taky jsou skoro stejný

Ada
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 16:38
- Nahlásit

Stýnka
Teda tak to je super.To máte do ma pěknou smečku.A bostonci se mi líbí.Jsou správnácky.

Ada
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 16:39
- Nahlásit

articek
A nějakej prcek zůstane doma?

Ada
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 16:41
- Nahlásit

Nic já se loučím.Jdem si se sestři uvařit nakou naminu.Ale myslím že skončíme u pizzy.

Libka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 16:46
- Nahlásit

Ada
Mě si teda taky pěkně vyděsila, potvoro jedna. Jsem moc ráda, že přišel tak zásadní zlom, a držím palečky aby už to bylo jen lepší

Cituška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 17:08
- Nahlásit

Ada

No já se probudím propocená po dvou paralenech a prvně dostanu takovou ránu, že se mi roztřepala brada a jak píše Artiček už jsem málem nečetla dál
Já si snad jdu dát panáka

Articek
a vrhám se na fotky mimísků

<< 1 ... 693 . 694 . 695 . 696 . 697 . 698 . 699 . 700 . 701 . 702 . 703 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání