Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:03
- Nahlásit

Lenda
jak na ťamanské tržnici

Artroza
Je nejlepší, co můžeš nabídnout? Já chtěla trochu bílejch znaků ve xichtíku! Asi počkám ještě, co se urodí u Corleonů!

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:07
- Nahlásit

ola
To začíná vypadat vážně.

Artroza
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:10
- Nahlásit

ola
hele pockej pockej.....ja jsem nemyslela, ze to myslis vazne....!
pockej si na stenaky u Corleonu, tam bych si vzala klidne taky! jedinej problem je, ze neumim ostravsky, tak bych si se stenakem nerozumnela

ola
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:15
- Nahlásit

Artroza
ja jsem nemyslela, ze to myslis vazne....!
Cha, chá - to jsem tě dostala, co?
Nedovedeš si ani představit, co různých taktik jsem vyzkoušela, aby byl druhý boxerek povolen! Musím se ještě moc snažit a manžel si to evidentně vychutnává...
Ale jednou to dopadne... Už jsem mu navrhla výlet na Bašku, jenže on myslel do Chorvatska...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:17
- Nahlásit

Vy co sem chodíte už od začátku Denisa, Ola apod. pamatujete se na Alu měla boxera Rockyho (Mirco z Ungeltu)? Jak ho musela nechat u přítele se kterym se rozešli, protože ho neměla kde mít. Tak u něj už zustal ale prý se má dobře a prý zlobí jako čert. Ala se mezi tim vdala a s manželem staví baráček a až dostaví tak si určitě pořídí boxera. No a co je paradox, že její mamka která nechtěla tenkrát Rockyho v bytě si před dvěma měsíci pořídila boxerku z ch.s. Sametový čumáček.

ola
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:20
- Nahlásit

Vcelka
No, to je super. Jak jsi k tomu přišla? Ala ti psala? To je fain informace. Až by´s s ní byla v kontaktu, tak jí určo pozdravuj!!! (byl to tenkrát Rocky, co zlomil tý skorotchýni nosní přepážku? nebo si to pletu? )

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:28
- Nahlásit

Vcelka
Taky si na to vzpomínám.
Dobrá je ta její mamka.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:31
- Nahlásit

ola
já jsem jí posílala vánoční přání, tak mi dneska napsala. Tak to nevim jestli Rocky skorotchýni zlomil nosní přepážku. Nebyl to náhodou náš Víky? Ten tenkrát když nám ho hlídala a šla s nim ven jí tahnul po hubě pár metrů, že jí museli sešít pusu ze vnitř a měla nateklý nos.
Rocky ten bývalí skorotchýni devstoval její okrasnou zahrádku. To byli taky dobrý příběhy.

ola
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:33
- Nahlásit

Vcelka
šla s nim ven jí tahnul po hubě pár metrů,
To jsem se od srdce zasmála!

Teta
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:33
- Nahlásit

Hlasím že jsem tu, žiju a jsem mírně společensky znavená.

Kdo to tady má všechno číst!!!!!!!!!! Takovejch stránek?!

Artroza
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:34
- Nahlásit

Teta
to je pracovni moralka! vis kolik je hodin?!

jakej byl mejdan?

articek
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:36
- Nahlásit

ola
ty jo to je štěňat, to foto mě úplně zděsilo
2 mladý úplně stačí a na cvičení 3 taky od Justitz. jsme nebyli na stopě, občas poslušnost a obrana a takové jsou ideal podmínky

articek
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:41
- Nahlásit

Teta
jsme teda zvědavá jestli v tom znavení najdeš mou otázku

articek
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:42
- Nahlásit

Vcelka
a s nim ven jí tahnul po hubě pár metrů, si se ani nepochlubila

ola
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:45
- Nahlásit

articek
Včelka to sem psala, ale už je to nějakej ten pátek. To´s ještě asi netušila, jak fantastická drbárna existuje...

Teta
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:49
- Nahlásit

Artroza
Hele, jsem tady od 8 hodin. Ale musela jsem něco připravit na jeden "workshop" který byl od 8:30 hodin a pak dočíst těch x stran co tady přibyli!!!
Mejdan byl ok, bylo hodně a dobré jídlo i pití. Celý večer uváděl Petr Rychlý. Měli jsme několik sálů, v jednom cimbálovka, v druhém disko 80. léta (jsem si vzpoměla na Big E), ve třetím orchestr a v hlavním sále na střídačku velký taneční orchestr, brazilské tanečnice a Queen revival. Většina lidí asi byla lehce zklamaná že tam nebyli Chinaski nebo No Name jako v předchozích letech, no ale Teta byla s Queen revival naprosto spokojená

articek
Denisa a ostatní budoucí rodičky, toto prosím nečíst!
Dotaz jsem zaregistrovala. Mám smutné zprávy. Legouš se stal 10. prosince tatou ale jedno štěně bylo mrtvé. Nezemřelo při porodu ale bylo zřejmě mrtvé delší dobu, protože se v obalu již rozkládalo. Matka dostala infekci a to co přežilo asi po infikovaném mléko tak do 4 dnů umřelo, a nakonec bojovali o fenu. Včera jsem mluvila s majitelkou a vypadá to že fena se z toho vylíže, ale bylo to o chlup. Dostává 3x denně injekci antibiotika a od včerejška začíná žrát a vůbec projevovat trochu zájem o dění kolem sebe. Tak snad to dobře dopadne. To by mě fakt mrzelo kdyby přišli i o fenu.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:50
- Nahlásit

articek
jojo psala sem to sem, už to byl v listopadu rok co se to stalo. To ho prvně hlídala trochu dýl protože sme jeli bratránkovi na svatbu a byli sme tam až do druhýho dne tak ho měla doma den a něco. No a hned v sobotu se šla projít, měla ho na vodítku to vodítko ještě obmotaný kolem ruky a Viky viděl kočku, ťal do toho, tchyně sebou řízla a on jí kousek tahnul po hubě. Tak jí švagrová hned vezla na pohotovost a oni jí sešili ze vnitř pusu. My když sme navečer volali jestli je vše v pořádku tak nám to ani neřekli, když sme pak druhý den přijeli pro Vikyho tak tchýně měla nateklý celý obličej a nemohla mluvit. Chudák muselo jí to bolet jako sviňa. No jo sranda musí bejt.

Anelka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:51
- Nahlásit

Ahojky vespolek - po dlouhé době jsem opět zde. Čtení pozpátku vzdávám....bych sem nenapsala ani čárku.
Pořád mi na email chodí zájemci na štěňátka a nemám jim co nabídnout. Nemáte někdo, nečekáte?? Že bych jim dala na vás kontakt ať se ozvou.

articek
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:56
- Nahlásit

Teta
ty jo, hlavně aby aspoň fena byla o.k.

ola
to jsem teda netušila, a to že jsem vás našla byla fakt náhoda

pech
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:57
- Nahlásit

Tommy Gun
Artroza

ad DKK jak jste se toho údaje dopídili, když stránky veterinární komory jsou zaheslované?

articek
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:58
- Nahlásit

Vcelka
chudák

Anelka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:58
- Nahlásit

Artiček, děkuji za PF zkusím také něco sesmolit. Ty myslím čekáš štěňátka, mohu jim dávat tvůj kontakt nebo už máš zájemců dost??

articek
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 11:00
- Nahlásit

Anelka
není zač, kontakt dej, zájemců není nikdy dost, děkuji předem

pech
Člen
- Nahlásit

Vcelka
[i]Sem včera u veterináře čekala minimálně za 600,- účet za tři návštěvy, za dvě sona, a tři týdny bral Augmentin, no a on na mně vyvalil částku 240 korun, sem fakt čuměla a řikám mu jestli si tam fakt započetl všechno. Si snad na sebe takhle nemůžou ani vydělat.

No to myslím za tím 240 chybí jedna nula.

Artroza
Člen
- Nahlásit

pech
mame mezi sebou tajnou chodici encyklopedii, ktera na dotaz pravdive odpovida

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 11:04
- Nahlásit

pech
né to zase ne, oni tady nejsou drahý, loni jak měl Viky krev ve stolici tak sme tam jezdili taky asi týden na injekce a dostali sme všechno možný a řekli si taky jen přes třista, takže tady aby to stálo přes tisícovku to by toho muselo být asi hodně.

Anelka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 11:14
- Nahlásit

articek
Tak čekej jestli se ozve pan Kopecký (ten psal včera)

Anelka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 11:19
- Nahlásit

Vcelka, tak to jste tedy z levného kraje já když jedu k vetovi tak tam nechám minimálně 1000,- kč. Zrovna asi 3 měsíce léčíme Alisino oko (poškrábalo ji kotě - kterého jsme se ujali), každou hodinu kapem antibiotika, 2x denně mastičku + nějaké další kapky a celkové sumy bych se snad ani nedopočítala. Teď už se nám to ale konečně lepší.

articek
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 11:19
- Nahlásit

Anelka
děkuji

Teta
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 11:20
- Nahlásit

articek
Zatím to vypadá že to fena zvládne. Byla moc fajn a dost mladá, tak snad bude mít dost síly!
Jinak štěnata byli samé holky a byli sytě zlaté po tatínkovi Škoda!

<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání