| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:11
- Nahlásit
articek
ale prd, v Madridu byla větší kosa než tady!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:11
- Nahlásit
corleona
vy už to máte naplánovaný na roky dopředu a s takovým přehledem
|
articek
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:14
- Nahlásit
corleona
A já myslela, že je tam teď ještě teplo. Tak pak už jenom Egypt
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:14
- Nahlásit
corleona
Tak u nás když dělali na baráku fasádu bylo taky veselo.To byla jen Fatty.Nedopatřením se Fatty dostala ven a jeden ze zedníku si chtěl něco zvednout ze země a vždycky když se pohl mu Fatty ukázala zuby.A nebo nechtěla pustit jednoho se žebříku dolů.Najednou slyším je tu někdo???Tak jsem vyběhla a Fatty opřená o žebřík má srandu jak zase někomu nahnala hrůzu
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:15
- Nahlásit
corleona
no doufám že aspoň nevěsta odjela náležitě ukojena
to bych do Nunýka neřekla že se pere - dyk je to Nunýk, ne
já psí bitky nesnáším, ale v tom stádu co mám doma se jim člověk někdy nevyhne - teď je sice klid, ale trojčata si už někdy po hubince taky dají , ještě je to takový nevinný, ale ono to dozraje
|
articek
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:18 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
blažena
u nás si taky začíná mladá vyskakovat, když teď Irisa ustoupila, jsem zvědavá jaké to bude až se vrátí Irisa z mateřský zpátky
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:20
- Nahlásit
Ada
A jestli tyto uvažujete až na to další krytí, tak je důležité, aby vám teda vydrželi.. Ago, jak Ago, tomu bude tuším 8, ale Balu už tuším dědek teď. Tak na to bacha.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:21
- Nahlásit
blažena
nevěsta to měla u Corleony i s představením
|
articek
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:24 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
corleona
I dětci plodí statečně, že.
A máš nějaký žampiony v zásobě?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:26
- Nahlásit
blažena
Nunýk se nezdá. Pak je taky boužel lovec malých psů. Kočku ještě neměl čest, ale pár psíků už dohnal a rvali jsme mu je narůžovělé z huby. Hodně ostudy jsem s ním zažila. Když pejsek stál, tak si ho nevšímal a jak se psík dal na úprk, tak Nunyho lapla jakási lovecká vášeň a už o nebylo. Kolikrát mi utek i do jiného městského obvodu. Zlatá Baška a ploty kolem domu
No a fena asi spokojená nebyla, protože po 45minutovém spojení si ji chtěl ještě Kerinek očuchat a chňapla po něm! Poláci říkali, že to znamená, že má dobrou povahu. No tak to teda jsou hoši mimo mísu..
|
Ada
Člen |
- Nahlásit
corleona
To je fakt.Balu už má dost.Ale já na něm netrvám.Ago se mi líbí.Ale jsou i jiní.No budu pečlivě hledat a pak vás informuju.napíšu seznam a vy mi napíšete co si o jakém psu myslíte jo?
|
blažena
Člen |
- Nahlásit
Ada
corleona
jo, jo jsou to dědoušci
tož musíš vyrazit na Atibox a tam si vybrat něco mladšího, Corleona tam bude (sice prej s pytlíkem přes obličej - aby nepobuřovala nemístnou kritikou).....
tam bude žampionů a i nevokoukanejch
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:28
- Nahlásit
articek
No jak keří, jak keří... to je jak u lidí. Všichni dědulové zdaleka jůrové nejsou a někteří možná jsou, ale spermie už mají třeba alzhajmra a zapomenou, co to vlastně chtěly..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:29
- Nahlásit
blažena
Taky plánuju udělat si vejlet na atibox.Tak až uvidím někoho s pytlem na hlavě tak nenápadně přistoupím a nenápadně se budu informovat kterej jo a kterej rozhodně ne
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:31
- Nahlásit
corleona
no doufám že jsi nebyla měkká a nedala jim s sebou to perníkovýho boxera
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:33
- Nahlásit
Já nemůžu nikomu radit, neb jsem sama bezradná. Já sama nevím, čím budem krýt. Ty otazníky u plánovaného krytí Viktorky, to nebyla žádná prdel z lidí, my jsme fakt nevěděli, čím ji nakryjem. Ještě dva dny před odletem jsme domlouvali na tuti úplně jiného psa, úplně odjinud!!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:34
- Nahlásit
blažena
nedala.. radši ani neukázala, aby nedyndali..
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:38
- Nahlásit
corleona
no ale každopádně znáš většinu evropských plemeníku "živě"
a to je obrovská výhoda - vybírat jen podle fotek se velmi ošidný - člověk se může řídit rodokmenem, již odchovanými potomky....ale je to vždycky loterie
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:43
- Nahlásit
Právě ke mě přišla Aida, položila mi hlavu do klína a kouká na mě.Tak ju pustím vyvenčit.Vodu jí vyměním nažrana je.Zase mi položí hlavu do klína a knuká na mě.Nachvilku odejde vrátí se sedne si vedle mě, kouká a v hubě drží molí ponožku a děsně kroutí zadkem a chce si hrát. V půl jedenácte večer
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:47
- Nahlásit
blažena
A proto jsme Vadimem kryli jen podle fotky, kdyby jsme ho pak třeba viděli naživo, tak by jsme si to mohli třeba rozmyslet
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:53
- Nahlásit
corleona
Vám se jen tak nějakej pes nezalíbí co.To když si vyberete nějakého ženicha to už musí bejt třída
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:54
- Nahlásit
No nic.Já jdu ještě chvilku pracovat a pak padnu.
Se mi bude zdát o cigoších
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 23:01
- Nahlásit
už tady taky čumím jak sůva bez brejlí
tak ahojky všem a dobrou
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 23:03 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Ada
tak já se tu rozepisuju a ty jdeš spát.. tak jsem to mázla a jdu taky
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 00:53
- Nahlásit
Teta jeste nedorazila z bankovního mejdla? To jí tam asi ušlapali ve frontě na jídlo ze švédského stolu?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 01:08
- Nahlásit
Ada
kurňa teda co to bylo za kickboxera...krypl!
ola
Feebule okoukala tu vášeň pro zahradničení od tebe! Vždyť ona se určitě tak snaží, říká si, ať to tady má panička hezký, trošku jí s tím pomůžu když toho má tolik... Hodná, pilná včelka je to!
Héééj a s těma ženichama... vy vybíráte jen vzhledově...?! Koukáte vůbec taky na pořádnej boxeří drajv a pracovní akční potenciál a prostě boxer musí být pořádnej bourák nééé?!
Chm, i když možná jestli např. k Giordině nevybrat radši něco klidnějšího, moulovatějšího co?! Ale NE!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 07:07
- Nahlásit
kde ste všicí????
Denisa
no opovaž se Giordině vybrat něco "moulovatějšího", linie bahnožroutů musí být zachována!!!!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 07:11
- Nahlásit
blažena
tady hlásím se do uklízecího procesu
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 07:12
- Nahlásit
Ada
Tak až uvidím někoho s pytlem na hlavě tak nenápadně přistoupím a nenápadně se budu informovat kterej jo a kterej rozhodně ne jen aby to byla pod tím pytlem Corleona
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 07:13
- Nahlásit
blažena
articek
Dobré ráníčko
nemáte někdo recept na domácí vaječný koňak? Slíbila jsem ho synáčkovi a sama žádný nemám
|