Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 648 . 649 . 650 . 651 . 652 . 653 . 654 . 655 . 656 . 657 . 658 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
blažena
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 20:05
- Nahlásit

no ony jsou tím často nakaženi přežvykavci (hovězí skot), je to tak zvaná "nemoc ze siláže" - kontaminuje se mléko a následně sýry.....teda kontaminují se v případě že je špatný výrobní postup.... při správné pasteurizaci by měly být zárodky spolehlivě zničeny....
hodně taky záleží na tom kolik těch bacilů zbaštíš....
já jsem závislá na hermelínovém salátu a baštím ho furt
pozor by si měl dát jen artíček .....
tyhle bakterie totiž zjednodušeně řečeno přednostně napadají placentu a taky se rádi rochněj v nervovém systému
konec mikrobiologického školení

blažena
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 20:06
- Nahlásit

articek
reportáž na Nově jsem neviděla - nevím čím lidi strašili....

ola
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 20:11
- Nahlásit

blažena
A ničí ty bakterie alkohol?

articek
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 20:26 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

blažena
byla to reportáž z hygieny a z právě z gynekologie z Podolí, že uvažujou a testech pro těhotný a že hygiena má poslat nějaké příručky pro gynekology jak to poznat. Tak s mě napadla, že se zeptám. Právě že ta reportáž byla hlavně ohledně těhotných. Testují nás na bůh ví co a na tohle zrovna ne.
A já tak ráda sýry

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 20:30
- Nahlásit

articek

A i kdyby to alkohol ničil - tak těhulky nic

všickni kdo jsou tu

dala jsem na stránky 2 fotky krmení štěníků, ale zase tak srandovně jak to je ve skutečnosti to nevypadá

articek
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 20:35
- Nahlásit

ola
Tady jsem našla nějaké info http://www.hygpraha.cz/data/download/aktuality/doc %5F200612191157542%2Edoc

ola
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 20:35
- Nahlásit

Cituška
articek
No jo, to je fakt. Já v těhotenství vůbec nepila alkohol a pak jsem oba kluky rok a půl kojila, tudíž opět bez alkoholu. Pak když jsem dokojila, tak jsem si dala panáka a byla jsem na plech. Nezvyk no!

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 20:36
- Nahlásit

articek
Tak ty plesnivý vynech.Myslím,že se to týká i mazacích.

articek
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 20:39
- Nahlásit

Lenda
Jenže v tom infu píšou i majonézový salát a nějak my nedochází proč. Že bych nesměla ani bramborovej doma dělanej. Se na to vykašlu

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 20:42 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Artroza
..... tak co, už máte lepčejší připojení k netu?

blažena
..... tý woe, ty to máš vědecky podchycený. Jsi fakt odborník !!! Na těch webovkách, cos mi poslala wodkaz - tam je spousta zajimavejch článku!!! Škoda, že je to pojato trochu komerčně.

corleona
ty si skoro vodtama a mluvíš po jejich - co jim jeblo?
http://www.novinky.cz/zahranicni/konzervativci-cht eji-vyhlasit-jezise-krista-polskym-kralem_104617_i n9lf.html

Albertovy výrobky přestěhovaly NC o několik metrů dále - URL .

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 20:44
- Nahlásit

articek
Tak raději bez majonézy.Ty jsou taky dobrý.

Ada
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 21:57
- Nahlásit

My děláme br.salát jen bez majonézy.A je dobrej.Jen s nálevem.Já majolku ani tatarku nemusím.

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 22:01
- Nahlásit

Ada

My sice ne, ale moje švagrová má špatnej žlučník a tak udělá úplně klasický bramborový salát a do něj přidá obyčejný bílý jogurt a trošku nasekaného kyselého zelí a já se olizovala až za ušima

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 22:04
- Nahlásit

Tak i my už máme konečně naše PF
Nemůžu najít seznam mailíků odsud, tak dávám Pf alespoň sem do prostoru

Ada
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 22:04
- Nahlásit

Cituška
My dávame jen nálev.Ocet voda cukr.A chutná mi moooocAle zas nemusím kapra.Si dělám místo něho řizka

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 22:05
- Nahlásit

Bohužel jsem ještě nevytvořila vlastní stránečky, tak to máte s celou galerkou

Ada
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 22:05
- Nahlásit

Paja s Tinou
Pěkné.Já taky dala jen sem.Zkoušela jsem to rozeskat ale nějak to nechce jít

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 22:22
- Nahlásit

Paja s Tinou

Krásný!
Vypadá tam jako gepard

Ada
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 22:41
- Nahlásit

Mě se zase vůbec nechce spát.Já si snad budu muset dát panáka nebo co.Psi už vytuhli a já zase sedím u počítače.Ale aspon na horách si dám od něho pauzu.(doufám že mě nepopadne absták)

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 22:49
- Nahlásit

Ada

to já teda už odpadám, ale pravda, otevřeli jsme s manžílkem rum na cukroví a budem muset koupit nový, protože půlku jsme ho vypili s kofolou, takže já se loučím a přeju Ti krásnou dobrou noc

Anelka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 22:54
- Nahlásit

blažena, Cituška tak to je dobrý :O) takže Aimee ma nové skorosourozence.

Cituška, na webu nové fotky nemám, bo mám plnou kapacitu - musím to pročistit a přidat aktuální fota. Ráda bych tam vedla i její sourozence - naštěstí se nám všichni páníčci pravidelně ozývají. Bohužel na to ale teď nemám čas - učím se na státnice.

Tady mám vloženou galerii ale nemůžu se na ni přihlásit - přitom heslo a nick by měl být stejný jako v diskuzi, ne?? Asi mi už z toho učení hrabe

Anelka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 22:56
- Nahlásit

blažena a já se tady cpu jogurtem. No tak snad to nebude taková hrůza - jsou nějaké příznaky?? neviděla jsem to v telce.

Anelka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 23:04
- Nahlásit

Paja s Tinou moc pěkné PF, děkujeme

Anelka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 23:08
- Nahlásit

Cituška tady je jedna starší fotečka z galerie

Anelka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 23:09
- Nahlásit

Cituška tady je jedna starší fotečka z galerie

Ada
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 23:14
- Nahlásit

Anelka
To je krásné mimi

Ada
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 23:15
- Nahlásit

Cituška
Tak my máme rumy ještě dva
A už jsem si dala panáka,vlastně dva maléA nějak to semnou nic nedělá.Já dnes snad neusnu.

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 23:24
- Nahlásit

UF, jsem dočetla...

Dnes jsme stihli i stopičku za světla, akorát na poli byl jakejsi mrtvej bílej pták bez hlavy, Giordi k němu samozřejmě čuchla, tak dnes je bez pusinek!

Štěňáci - no to bude pro mě hrozně těžký pokud se zadaří s miminama, jak loučení, tak pak s těmi zájemci, jestli mi budou psát, že boxík zlobí a že neví co s ním a tak a nedej bože se dozvím horší věci... no já je budu proklepávat co nejvíc to půjde... a třeba za cenu, že mi zůstane doma hafan... no nevím jak to zvládnu

Včelka
no jasně, že si Ala pamatuju! taky měla z Ungeltova... no a vdala jo? to teda se do toho docela vrhla, jako myslím brzo po rozchodu, anebo vlastně to možná je už dýl, ten čas letí...

Teta
no já si to přečetla samozřejmě... no nemám slov, kleplo by mě!

a ten pán co štěníci dostali herpes... achjo, chuďátka

Paja s Tinou
ty videa znám, jsou bombastický!!!
a pěkný přáníčko, fakt gepardice!

Ada
taky pěkný přáníčko! a nemají holky ten modrej přehoz z IKEA? Giordi má totiž takovej...

Anelka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 23:26
- Nahlásit

Ada, zobrazilo se to?? A ji tady nevidím

Dostala jsem se do své galerie tak jsou tam 2 aktuálnější fotečky. Zrovna mi spinká v postýlce obložená skriptama.

Kdy jedeš na ty hory a co srnečky??

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 23:30
- Nahlásit

Anelka
není to vidět, ale když se na to klikne, tak se to zobrazí! Je moc roztomilé štěnisko, takovej pořádnej buclík!

<< 1 ... 648 . 649 . 650 . 651 . 652 . 653 . 654 . 655 . 656 . 657 . 658 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání