| Autor |
Zpráva |
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 17:43
- Nahlásit
Michla,
super napad. Je to strasne krasny!!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 17:52 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Michla
..... já chcu taky PéeF, na mě maila máš, ne?
Artroza
ale jo rozchodi..... po zkusenostech uz vim, ze toho snese pomerne dost....( i alkoholu) ze jo topgane? - tý jo, si tu ze mě udělala perverzního alkoholika!
A nepočítej s tím, že ti ještě někdy pošlu nějaký prasečinky, který chceš po mně furt posílat nebo že spolu ve dvou ztrestáme litrovou butylku rumu.
No furt lepší, než bejt voyeury , o kterých všichni víme, že nás tu šmírujou.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 18:03 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Cituška
děkujem, děkujem moc, to víš že jsem se koukala a i když tomu nerozumím a koukala bych naživo i jak se chovaj tak Kája vede.
Nevím, podle fotky se mi ta hlava zdá nejšišatější. A nevím jestli to zkresluje, ale zdá se mi taky největší?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 18:04
- Nahlásit
Tommy Gun
cha chá perverzní alkoholik:
mohu jen potvrdit, kompromitující materiály mám stále uložené v rubrice "oblíbené"
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 18:06
- Nahlásit
Cituška
podle fotek je to hezký vyrovnaný vrh - gratuluju
vybrala bych si stejné zviřátko jako babička Jitka
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 18:07
- Nahlásit
Tommy Gun
perverzní alkoholik něco podobnýho naznačil muj Tom v Třeboni, když tě viděl poprvý Ale pak hned změnil názor...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 18:08
- Nahlásit
Tak nám zrovna papoušek udělal díru do zdi, jako by neměl v kleci vápnoa to jsem včera douklízela
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 18:09
- Nahlásit
Kdo posílá PFka a chtěl by muj mail, tak katka.dubova@senam.cz Taky PF dostanete... ale zatim prej vypadá, jak kdybych všem oznamovala, že Agáta zemřela a ještě k tomu na vánoce
Tommy Gun
Ty dostaneš PF poštou, a vzhledem k tomu, že jdu na poštu až ráno, tak to přijde asi až po svátkách, hihi
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 18:12
- Nahlásit
Tommy Gun
nee (= ne e, tedy ne né)
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 18:13
- Nahlásit
Tak my se pry za chvili presouvame do mistnosti dolu a zacina party...se teda nechci videt...pry nas ceka i zelena s mlekem...kez bych stala u nejake kytky v kvetinaci
Tak ja se radsi loucim a preji poklidny vecer
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 18:14
- Nahlásit
Paja s Tinou
jasné, pořádám totiž letos dobročinnou sbírku PéeFek.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 18:15
- Nahlásit
kkathy
děvče z toho si nic nedělej - já PF neumím dělat vůbec - tak je ani nedělám , ale o to raději je dostávám!!!!
proto touto cestou i všem zasilatelům znovu děkuji
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 18:15
- Nahlásit
blažena
tý woe, vopovaž se, vopovaž se.
no i když - proč to máš zrovna ve složce oblíbené ???
kkathy
něco podobnýho naznačil muj Tom v Třeboni - tý wogo, to fakt vypadám tak hrozně.
No ty hlídej schránku taky až po 26.12. - no není to vánoční přání, takže klidně až po svátcích to bejt může.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 18:17
- Nahlásit
Drbálisti jedny nechutný kdo to má číst 7 stránek dozadu.
Cituška
díky za info o tom boxerovi z Brna, jsem ráda že jsme se mýlili a že ho nikdo nevyhodil a že byl pán rád že ho našel.
Tak já dneska byla v Táboře po nákupech a mám už tak nějak snad všechno. Snad už do vánoc do žádnýho krámu nebudu muset.
Sem hrozně nachcípaná, tak vánoce asi promarodim. Zítra mně ještě čeká úklid máme tu burdel jak ve chlívě.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 18:18
- Nahlásit
articek
no a co takhle "papoušek na pomerančích" jako předkrm u štědrovečerní tabule
|
articek
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 18:21
- Nahlásit
blažena
ti nevim samá kost a kůže, ale za to vím že žere zdravě samé ovoce atd. Jenže on mě má tak rád, furt mi něco povídá hlavně v 6h ráno když Bohouš odjede . Máme taky nové slovo ,,Simandlová,, a Bohouše sere, že se to naučil dřív než ,,Simandl,,
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 18:22 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Michla
nee (= ne e, tedy ne né) - rádobyredakce bulvárního plátku pochybného spolku.
blažena, articek
.... a já myslel, že papoušci se žerou na Den Díkuvzdání.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 18:24
- Nahlásit
blažena
teda už sis to rozhodila u Bohouše s tou březostí až si tohle přečte tak cesta do Ungelťákova je jistá
|
articek
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 18:25
- Nahlásit
Tommy Gun
to je zase jinej pták
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 18:34
- Nahlásit
kkathy
kkathy
Máš to ve schráně. Mimochodem, nápad na novoroční parte.......... to není vůbec marný
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 18:36
- Nahlásit
Tommy Gun
Tak nedostaneš parte. Tedy PF sem chtěla napsat, už tady z teho blbnu....
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 18:38
- Nahlásit
všichni
hned teď kanec diskusí, kdo to pak má dočítat, že jo Včelko
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 18:44
- Nahlásit
articek
Větší vypadá ta druhá fenka, ale je celkově delší, kdežto Kája je kratoučká a kulatá, ona a ten pejsek mají hlavu úplně šišatou, ta druhá feňulka ne tolik, ale to je zase úplná dračice, dorází na nohavice, dneska se snažila "běže", takovej malej tajfun, i když ty dvě ostatní si taky nezadají.
Úplně chápu, jak už se hrozně moc těšíš
|
articek
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 18:53 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Cituška
tak bych vybrala dračici, ty mám rada
Jsem se byla nedávno podívat na jednich štěňatech , takový normál vrh, ale byla tam fenka, nejmenší a asi nejméně vyvedená, ale takového draka jsem dlouho neviděla. Výběh jí nestačil, pořád něco v držce. Chovatelka si jí chtěla nechat koukala hlavně na povahu, ale pak jí jeden zájemce ukecal, tak jí prodala.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 19:00
- Nahlásit
articek
já jsem taky na takový štěňata, ale je fakt, že se to pořád mění, tak uvidíme v těch 8týdnech, jak budou vypadat.
Dneska je poprvé olízal strejda Kendík, je z nich celej zjihlej
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 19:22 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 19:44
- Nahlásit
kkathy
..... pěkné PéeFko a moc hezká fena. Po kom je?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 19:53
- Nahlásit
Cituška
Když jsme si nechávali Arta tak jsme to taky pořád měnili, já chtěla to jméno, byl to takový malý sen, takže každý den byl Art někdo jiný
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 19:56 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Teda člověk tu chvilu není a hned se doví novinek.S chudáka Tommyho uděláte perverzního alkoholika.To jsem zvědavá na co dnes ještě příjdete
Sem byla na obranách a figuroval Labík.To je taky huba.Ale je sním prča.A výbornej figurant.Znáte ho někdo?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 19:59
- Nahlásit
Cituška
plís udělej fotky prcků se zjihlým strejdou Kendíkem
|