Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 19:24
- Nahlásit

Denisa
prej se to dělá tak, že pak dáš jednoho psa co se ti narodí... nebo když je nemůžeš prodat, tak i víc, no prostě co ti zbyde, ti vejškrabci, tak ty jim za to pošleš! Tak doufám, že až sem manžovi narodí ty štěňata tak dostanu za krytí taky štěně

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 19:30
- Nahlásit

Lenda
jo jo, já jsem laboratorní krysa - přímo mikrobiolog

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 19:30 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

corleona
Eura na stůl a až pak zapínáme varnou konvici, co kdyby proud šel jen tak nazmar! -

Teta
No my měli jen malý pobočkový mejdlo v pátek v Grand Hotelu u nás. A dneska jsme dostali ráno všichni punč a dárečky: skořepinový kufr s madlem na kolečkách, archivní víno Šardoné 2005 pozdní sběr, velkou tlustou knihu o hradech a zámcích v našem okolí a tričko s logem Banky první volby, co má i Hypotéku roku - že Blážo.

Lenda
Naši psi taky malý děcka nemusej! Důvod: okolo naší zahrady chodí denně na procházku hlučný průvod dětí ze školky. To je řevu - z obou stran plotu.

Cituška
Na "nastrouhaný" masíko bys mohla pozvat i pana Big E. - ten to baští taky a jeste se syrovým vajíčkem a topinkou. V životě jsem to neměl a nepozřel bych to. Brrrrrrr - z toho mám vosejpky.

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 19:31
- Nahlásit

articek
no a co koberce, a jak mamina přežila koupel
a gde jsi se celej den flákala???

articek
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 19:32
- Nahlásit

Teta
nečekáte po legoušovi štěňata? nebo jsem opět mimo?

articek
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 19:33
- Nahlásit

blažena
maminu jsem přeložila na zítřek neboť jsem to dodělala až teď, ty hovínka se na tom čistém koberci budou jen vyjímat

articek
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 19:35
- Nahlásit

jo a taky to čtu zpětně od rána a fakt jste mě všechny pobavili

articek
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 19:37 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

No vám nevím s tima krycíma poplatkama, taky jsme chtěli jednorázovou částku, ale to jsme jen slyšeli, že jinde to maj jinak a ještě za nima přijedou až domů. Tak jsme se přidali k ostatním, aledomů k feně teda nejezdíme.

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 19:39
- Nahlásit

Tommy Gun
tož neštvite mňa
všicí dostávaj v práci dárečky, 13, a 14. platy, odměny....., to já jedu za holej tabulkovej plat nonstop
to se vám to v ČS naděluje, co - když na to každej měsíc přispívám horentníma sumama
hele zbal tričko, víno - pozdní sběr - dej do balíčku a pošli(adresu mám na stránkách), knížku a kufr na kolečkách si můžeš nechat.....
jé Big E. má rád tatarské biftečky - hmmm, dobře ochuzený s topinkou ňamka

Lenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 19:43
- Nahlásit

blažena
Tak to taky s lidma moc neděláš.

Lenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 19:44
- Nahlásit

blažena
U nás jedem na netabulkovej plat už několik let stejnej.Ach jo.Co já bych dala za tabulkovej.

ola
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 19:45
- Nahlásit

Tommy Gun
blažena
Tak už konečně vím, kdo si mastí kapsu z těch posledních řádků na výpïsu z účtu. Nevím, jak u vás, ale mně ty poplatky zaberou celou stánku...

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 19:47
- Nahlásit

Lenda
víš co s s bacilama užiju švandy - neměnila bych
ovšem dřív jsem dělala v Motole (pro změnu hematologa) a hojně docházela na dětskou onkologii a hematologii, bylo to hodně zlé - už nikdy více

articek
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 19:47
- Nahlásit

blažena
nepsala si někde, že vypínáš komp?

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 19:51
- Nahlásit

articek
jsem odhalena, chtěla jsem, chtěla - ale závislost je strašná věc
rodině jsem předhodila špagety - a tady mě máte

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 19:54 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

blažena
....... no můžeš to zkusit třeba na jiné adrese, kde si za tvý prachy udělaj mejdlo pro 2500 lidí - třeba tady [url=www.csob.cz][/url] nebo tady [url=www.hypotecnibanka.cz][/url] nebo tady URL, že Teto a Lucy.

corleona
hele, Corli, bere tě taky někdy Alberto na mejdany bankovních domů? Určitě nějaké pozvánky dostáváte? Chodíš nebo nevyndáš startku bez filtru z koutku, nezuješ gumánky od hlíny a hoven a nesvlečeš zablácenou vestu zn. Gappay - a tedy tím pádem trčíš doma s placatejma chrchlama.

articek
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 20:00 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Teta
No právě proto mám Legouše v hledáčku že nedává sněhuláky, kdyby si aspoň vybrala Irisa jeho, ale ona musí zase Buče.Tomu snad potom krytí přeskočilo, hraje si jak oživot vrtí se na nás a v ksichtě má něco jako ,, to jsem vám to teda nandal ,,. Jen aby jsme netrumfli Corleonu se sněhulákama

articek
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 20:02 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

blažena
no vždyť já taky mezi děláním večeře a koukáním na zprávy ještě sedím tady
Jo taky jsem proběhla dneska zahradou a jen tak mrkla na Irisu a buď nebyla ještě vyvenčená nebo zase nakynula, dneska měla nějak malou hlavu

Lenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 20:04
- Nahlásit

blažena
S bacilama musí bejt větší sranda než s lidma-to je jasný.
Na těhlech oddělních bych asi nemohla dělat.Já už asi ani na normálních.

ola
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 20:10
- Nahlásit

Lenda
Taky bych radši brala bacily než lidi!
Např. dnes mi jeden opálený spoluobčan na otázku "jak jste mohl vykopnout ty dveře od cizího bytu??" odpověděl : "Přééce nohouuu, ne, vole?"

articek
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 20:10 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Corleona
Stupido taky nemá sněhuláky, ne?

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 20:18
- Nahlásit

Tommy Gun
hele nemlž - voba dobře víme který bankovní ústav sponzoruju tak dárkový balíček sem

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 20:19
- Nahlásit

articek
no s kynutím Irisky to teď teprve bude fičák - na to se připrav

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 20:21
- Nahlásit

ola
zlatý bacily - ty aspoň nejsou drzý.....
tak pěkně na mě jukaj z Petriho misek, akorát za nima blbečkama musím denně docházet

articek
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 20:24 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

blažena
akorát za nima blbečkama musím denně docházet
docházíš, ale jenom na skok

articek
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 20:28
- Nahlásit

blažena
to abych v té Ikei koupila dojkřeslo

ola
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 20:38
- Nahlásit

articek
A co vy? Necháte si štěníka?

corleona
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 20:47
- Nahlásit

ola

Mám jednu úchylně pořádkumilovnou známou a ta vysává trávník.. Okna myje jednou týdně. A boty myje všem z rodiny když přijdou z venku - ale pozor! I zespodu.

U nás bylo vypuštěno k vyvenčení opět slavné duo Los Kretenos (Koki a Max). Výsledek - zmizela další ozdoba z mého aranžma. Tak jsem ten květináč raděj dala na stůl. Zkrátka vzdávám to..

Tommy Gun
Tatarák je VÝBORDELNÁ věc! Děláš chybu, Jaromíre..
Zkus a uvidíš!
Lepší než ti mletí potkani v KFC a u Donalda.

articek
čeče, já stupistatistiku nevedu, ale myslím, že nějaké bílé má..

ola
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 20:50
- Nahlásit

corleona, artroza - holky kritičky, které štěnisko se vám tady jeví jako perspektivní??

http://www.agnus-dei.de/html/g-wurf.html

articek
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 20:53
- Nahlásit

ola
ne nenecháme, tři psi ze stejného spojení by asi nebylo dobré, jedině když bych štěně dostala za krytí, jsem majitel psa

<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání