Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 20:55
- Nahlásit

corleona
to je teda bordel, jak to že nemáš přehled?

ola
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 20:55
- Nahlásit

articek
A čuba je manželova? Tak to musela u vás být sranda debata - kdo za to může, kdo neuhlídal koho, ne?

articek
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 20:56 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

ola
corleona
čoveče jsem slepá nebo nejsou u dvou štěňat v tom vrhu nevybarvené spojivky?

corleona
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 20:59 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

ola
Nejsem žádný odborník.. podle té jedné fotky se mi líbí všichni, ale ten první psík asi nejvíc. Ale je to jen jedna fotka a z vždycky jen jednoho úhlu..

articek
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 20:59 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

ola
to si piš, že je manželova, ale bylo to v době kdy jsem blula a on hlídal a normálně Buče znásilnila, tak to bylo. A ani prý nedostanu za krytí a ještě se o štěňata budu starat. To jsme teda s tima krycíma psama dopadli.

corleona
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:02
- Nahlásit

articek
Matka je tuším po Kismetovi a ten je oboustranný, ne? Takže asi jo..

corleona
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:05
- Nahlásit

articek
Já s ním jen běhám dokola na výstavě a sbírám po ňom houna a sypu mu grahule a hážu tenisák a mlátím mopem po hřbetě. Statistiky a přehled krytí si vede Alberto ve svém komjůtri.. Ale ve dvojce Zpravodaji vyšly nějaké statistiky, tak se tam mérkni.

articek
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:12 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

corleona
acha já jsem taky přes ty hovna

articek
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:17
- Nahlásit

corleona
jo je tam Kismet, teď jsem koukala na rodokmen a fotky a kdybych to nevěděla od Artrozy tak bych tam ty spojivky ani nehledala, takových titulů a žampionů

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:31
- Nahlásit

ola

hola hola, jsem tady a mně se taky líbí ten první a pak ten bílý

ola
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:40
- Nahlásit

Cituška
Tak už mají malé piraňky nacpané pupíky?

Jééé, ještě jsem chtěla poděkovat Včelce, Lendě a Corleoně za PF!!!! Úplně jsem to vypustila z hlavy. Jsou všechny suprové kvality!

ola
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:44
- Nahlásit

Jo, dneska, když jsem šla na Martinovu besídku, tak jsem - poučena z loňského roku - varovala Jakuba, že se bude chovat slušně, bude hezky poslouchat, nesní tam všechno cukroví a hlavně, že za žádnou cenu nebude prdět!!! Podíval se na mě těma studánkově modrýma očima a povídá "Ale ta besídka vždycky trvá děsně dlouho..."

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:44
- Nahlásit

Takže odedneška jsem velkej rasista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A klidně se tim budu chlubit.Přišli ke mě dva cigoši a jeden na mě jestli mu pujčím stovku.Já že né a šla jsem pryč a ten čůrák(pardon ale jsem nasrana) mě kopl do zad a nadával mi do kur... pak doběhl nějakej pán a oni zdrhli.Se klepu ještě ted.

articek
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:46
- Nahlásit

Ada
Ty máš teda věci,hlavně že to dobře dopadlo

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:50
- Nahlásit

Ada
ty jo, já se k rasismu taky připojuju a souhlasím s artickem hlavně že si O.K.

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:50
- Nahlásit

articek
Lituju toho že jsem tam neměla Fatty.Už by si nikdy nekop a ještě by byl po kastraci.

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:51
- Nahlásit

Ada
achjo

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:51
- Nahlásit

ola

jo jo, mají, granulky všude, ale nevadí, zítra je budu muset trochu zkulturnit, přijede se mkrnout majitelka krycího psa

ola
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:53
- Nahlásit

Ada
Už by si nikdy nekop a ještě by byl po kastraci.
Tak to bych mu přála.
Podstatný je, že ti nemohli udělat víc! Ale bacha na ně...

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:53
- Nahlásit

corleona
a uvnitř vyhlášeného dua Los Kretenos se nikdy nestrhla bitka jak bambitka - služebně starší Koki byl vždy náležitě ctěn a respektován

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:59 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Lidičky takže potřebuju helfnout!!!!!!!!!!!!!Artrozo, Corleono, Blaženo Doma proběhla diskuze.Tentokrát jsme se dohodli.Fatty nakrejem Perrym.A po poradě s paní veterinářkou Fatty nakrejem pak hned při dalším hárání.Co se psů týče, nemám přehled.A vy jako úspěšné chovatelky se vyznáte.Měl by to bejt pes je jedno od kud.Nesmí mít vystouplé líce a světlé oko.Pač obojí má Fatty.Takže já navrhuju Balua nebo Aga(infinito),Co si o těch hafách myslíte?????Taky Fatty je na fenu dost mohutná.

corleona
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:03
- Nahlásit

blažena
ale prdlajs.. občas ale velmi občas do sebe krutě vjedou, ale je to kvůli žrádla. A jde je seřvat a nechají toho. Je taky spíš tím, že Koki do toho až tak nejde (špatné zadní) a moc si nevěří a navíc má Maxe vedle sebe a vychoval ho od štěňátka. Kdežto s Nunym se potkali až později.
No a dneska bitka byla! Porval se Nuny s těma dvěma. Poláci neznalí systému zavírání dveří vypustili Nunyho ven z domu a tam byli zrovna venčící se ti dva - Max a Koki. Já jsem rvala Nunyna, Polák držel Kokiho a Maxe.. takový pěkný závěr návštěvy

corleona
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:05
- Nahlásit

Ada
Cse cse cse.. ty jsi dobrá!!!!!!! A kdo bude radit nám??????????

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:06
- Nahlásit

corleona
Já určitě ne.Vy máte už ty psy v malíčku.Já je vidím sotva na fotce.Aspon názor na ně.

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:06
- Nahlásit

corleona
šmarjá - to je adrenalin k vám přijet

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:07
- Nahlásit

corleona

jo, a já taky potřebuju poradit, čím příště nakrýt Citušku, když je taková, jaká je

articek
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:08
- Nahlásit

Ada
to jsem zvědavá kam tě pošlou, když se to tady naposled probíralo tam směřovali na jih, aby se ohřáli jako doprovod

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:09
- Nahlásit

Ada
si taky netroufám.....
ňákou lehčí otázku nemáš - třeba jako: bude na Štědrý den sněžit nebo dotáhne to v šoubysnysu dál Drda nebo Spilka - to bych si jako odpověd lískla, to jo

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:09
- Nahlásit

articek
Mě by zahřátí v teplejch krajích rozhodně nevadilo

corleona
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:10
- Nahlásit

blažena
No tak furt je to lepší, když přijedou pejskaři a do řešení problému jsou schopni se zapojit, vědí, kde chytit psa. To jak se nám to jednou rvalo všechno, byli jsme na to s Tomem sami a na střeše ještě nedostavěných kotců stáli tři zedníci a zírali jak puci, jak se tam válíme i se psy po zemi. Asi si mysleli, že s nima jen tak laškujem.. Beztak se psi porvali kvůli něčemu, co jim ti šulini hodili.

<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání