| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 07:16
- Nahlásit
Cituška
domácí zásadně kupuju v krámě
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 07:17
- Nahlásit
corleona
spermie už mají třeba alzhajmra a zapomenou, co to vlastně chtěly Jen u nás jak si nezapomněli
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 07:24
- Nahlásit
Cituška
5 žloudků, 25 dkg cukru,neslazená tatra, rum
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 07:30
- Nahlásit
Teta este asi furt trsá a kalí na večírku pro půl republiky - zřejmě to vypadá na několikadenní bankovní Čektek.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 07:37
- Nahlásit
Tommy Gun
jen makej do práce, šup
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 07:48
- Nahlásit
Tommy Gun
Teta začíná pracovní dobu dýl než my, tak jí nech ještě vyspinkat
Jsme měli ve čtvrtek taky raut a vůbec to nebylo špatný.
articek
jak sme chtěli poslat PP? Co si pamatuju tak sme byli domluvený že si pro něj třeba zajedem, ale pak nějak to asi nevyšlo tak sme zavolali jestli nám ho nepošlete. Dyť to se normálně posílá ne? Vy taky od nás neskušených budoucích majitelů pejska očekáváte kdo ví co v komunikaci a tak, to byl začátek, příště už to bude lepší Viky se má dobře, akorát pochybuju že s nim někdy udělám nějaký zkoušky, protože teď to cvičení zase pěkně flákáme. Asi to nechám zase až na jaro, nechce se mi ho nechávat v týhle zimě zavřenýho v odkládačce když trpí na ty záněty močáku. Včera jsme byli na sonu, tak antibiotika asi pomohli protože sono i moč byli už v pořádku. No ale když to měl loni tak prášky taky zabrali ale měl to pak hned zpátky když je přestal brát.
Sem včera u veterináře čekala minimálně za 600,- účet za tři návštěvy, za dvě sona, a tři týdny bral Augmentin, no a on na mně vyvalil částku 240 korun, sem fakt čuměla a řikám mu jestli si tam fakt započetl všechno. Si snad na sebe takhle nemůžou ani vydělat.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 07:53
- Nahlásit
ty jo!
vy jste se teda tady rozkecali!!!
a jinak sypu si popel na hlavu...omlouvam se vsem za dezinformaci... veterinarni komora ( ne klub) ma limit pro vyhodnoceni DKK a to od 12 mesicu...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:05
- Nahlásit
Artroza
veterinarni komora ( ne klub) ma limit pro vyhodnoceni DKK a to od 12 mesicu... - ..... máš pravdu pravdoucí!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:08
- Nahlásit
Tommy Gun
hele dostals textovku o demonovi?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:09
- Nahlásit
Vcelka
to je opravdu nějak levný, vždyť ten Augmentin sám o sobě je pěkně drahý, hlavně že už je v pořádku . Já jen psala o našem pocitu, ale taky když jsi poslala ty fotky tak se to změnilo. Asi se to PP normálně posílá, ale zatím si vždycky všichni pro ně dorazili, ale nech to být vždyť jsme psala, že jsme se sekli, ne?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:10
- Nahlásit
Artroza
no vidíš zase nové info , co se tu člověk nedozví
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:11
- Nahlásit
articek
my mame dokonce stale nejake PP doma...
vzali psa, dali telefon, telefon neexistuje, v zivote se neozvali... nezbyva nez doufat, ze je pes o.k.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:19
- Nahlásit
Artroza
No právě, v tom prvním vrhu ten bílý pes se nám zdálo, jak se bude mít super a jak jsou to super lidi a v půl roce psali, že ho chtěj vrátit, že je hyperaktivní a takový jejich kokr není. Co se s ním dělo dál ani radši nevím, jen doufám. A zas u Včelky jsme se báli a pak koukám Viky má stránky, existuje boxer v nouzi, poslala fotky jak se pes válí v posteli atd. prostě pohoda. No a te´d si říkám jak budem vybírat ty další majitele.
Ale nechápu, proč si koupí štěně s PP docela drahého a pak daj neexistující telefon a ani nechtěj PP, to se nám teda zatím nestalo
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:19
- Nahlásit
articek
Děkuju moc, dostane ho chlapec k bramborám a uhlí pod stromeček
Artroza
Tak to je fakt moc dobrý, jen doufám, že se to nestává často
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:23
- Nahlásit
Artroza
jj, došla díky. odpovídal jsem.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:24 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Vcelka
Já mám fakt radost když pak vidím ty naše mimina v dospělosti, člověk se o ně 2 měsíce stará, tak mu prostě přirostou, tak se nemůžeš divit, že se trochu prostě člověk o ně bojí kam jdou. Ty odchody štěňat jsou fakt hrozný. Sama děláš boxera v nouzi a znáš ty osudy a fakt nerada bych tam jednou viděla naše štěně. Lidi vidíme 10 minut a z toho si o nich rychle máme udělat úsudek jak se štěně bude mít
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:27
- Nahlásit
Cituška
no presne jak pise articek:
Ale nechápu, proč si koupí štěně s PP docela drahého a pak daj neexistující telefon a ani nechtěj PP
casto ne .... uz jsme zjistili, ze kazda prezentace chovatelske stanice pritahuje ruzne lidi... musim rict, ze vetsina majitelu nasich stenat je moc fajn! priznam se ze nekdy je strasne malo casu se vsemi komunikovat, coz me mrzi jsem strasne rada, kdyz nam napisou co kde kdy delali, kde meli uspech ( ale neni to jen o uspesich) kdyz mi poslu fotku jak se pes vali v posteli, tak to zahreje
mame samozrejme par lidi, kteri nechteji komunikovat.... s tim se neda nic delat a ja je nenutim, protoze v prve rade je to jejich pes....
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:29
- Nahlásit
articek
no právě že na tý krabičce Augmentinu měl napsáno 28 korun, tak sem myslela že jedna ta tableta je za tuhle cenu tak sem počítala že to bude dražší. Oni si právě to vždycky napíšou do sešitu a když tam jdeš naposled tak jim to zaplatíš, tak si myslim že se seknul, ale řikal že si započítal všechno. No jejich blbost.
No ono vybírat majitele nemůže být vůbec jednoduchý, protože jim do hlavy nevidíš a spousta lidí se umí pěkně přetvařovat a lhát, takže to je stejně asi vždycky sázka do loterie komu toho psa dáte. Teď sem to viděla u švagroví, taky se snažila vybrat skvělý páníky, myslela si že vybrala dobře a buch jednoho pejska jim druhý den vrátili protože jim lhali že jejich smradi se bojí psů. No ale furt lepší když ho vrátili jim než kdyby s nim udělali kdo ví co.
Jestli se vám v tomhle vrhu narodí zase sněhulák, tak jeho páníčkum dejte určitě adresu na bílý boxery, ať tam má Viky taky nějakýho sourozence.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:34
- Nahlásit
Vcelka
adresu jsem dávala i vaší ségře Bonie, ale nevím asi se nepřihlásili. Ona se má jako takové vytoužené vnouče, prostě super. Adresu budu dávat povinně všem sněhulákům
No já když kupuju Augmentin normál v lékárně tak je to něco přes 300 Kč.
Máš email
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:35
- Nahlásit
Cituška
a jinak co me moc tesi, ze se nam ozyvaji majitele stenat po nasem psovi a posilaji fotky, hlasi se k nam na vystavach... a to je moc mile.... samozrejme nevime o vsech... ale ty lidicky kolem jsou fajn
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:36
- Nahlásit
articek
bud optimisticka- zadny snehulak, zadny snehulak! zadny snih kolem a ty strasis snehulakama.....!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:37
- Nahlásit
Artroza
to já je taky nenutím, ale jak píšeš prostě na komunikace zahřeje
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:41
- Nahlásit
Artroza
to je fakt furt straším, nikdy mi to nepřišlo a nemyslela jsem na to, ale od té doby co Corleona psala o svém vrhu vidím jenom sníh, ale zase musím přiznat, že ta dispozice tam je a taky jste změnili můj názor na výběr krycích psů ohledně dispozice sněhuláků
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:42
- Nahlásit
Artroza
To jo, a koukala jsem na Vašich stránkách na ty potomky a je to naprosto skvělý mít takovým způsobem přehled
A strašně moc dělá internetová prezentace, "ti moji" budoucí majitelé píší skoro denně mail, ptají se, jak se bobánci mají, jedni tu už byli a přivezli dárky a hračku pro pejska, aby mu načuchla a necítil se pak sám u nich doma a byli dojemní
Chtěla jsem se zeptat, mně se moc líbí Orry, ale znám ho jenom z fotky, má tmavé nebo středně tmavé oko?
Ptám se, protože Cita má středně, nic moc
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:43
- Nahlásit
articek
tak bychom mohli ješte tipovat počet sněhuláků
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:44 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
articek
Vcelka
hele s tim vybiranim majitelu mam jednu historku: psala nam nejmenovana pani, ze by chtela od nas stene... .po pulroce jsme se meli sejit na nejake akci, aby jsme se poznali.... fena teprve cekala stenata.... tak jsme se potkali.... a byl tam Peta s Fenderou, tak jsem ji k ni vzala a ze je to teta stenat a tak...pani si sedla, Fendera si prisedla k ni, pani si odsedla...Fendera si prisedla, Peta briskne pochopil, namacknul Fender na pani ( at se ji jako lip lezi) pani se zatvarila totalne zhnusene: pes! a mam na nej sahat! pak z ni opatrne vypadlo, ze do kotce.....
takze uz jsme se nekontaktovali.... vzajemne sympatie chovatelu a majitelu take hraji hrali pani si vzala jine stene...zaplatpanbu ze ne od nas, po tom co vim co s nim dela...
diky Fendo!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:47
- Nahlásit
prosím, vy všici, co máte tak krásnou vánoční výzdobu na stránkách, kdepak to najdu na internetu?
Jsem na tyto věci kopyto
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:50
- Nahlásit
Cituška
já bych to tipla ta na jednoho až dva sněhuláky a jestli tam bude nějaký s hnědýma ušima tak si ho snad vezmu.
Artroza
dobrá historka, nechápu proč takový lidi vůbec chtěji psa.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:53
- Nahlásit
Cituška
oba psi co mame doma maji tmave oko.... da se to poznat uz u stenat ( teda manza to pozna), takze doma pochopitelne nezustane nic s zarovkou
jo jo nekteri majitele jsou fajn
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:54
- Nahlásit
Artroza
Úplně jsem ti zapomněla říct, jak jsem se nasmála v neděli na cvikoši s vaším Quorečkem. Musela jsem vést skupinu "vyspělejších", protože Jirka byl na injekcích se zádama. Kluk, co vedl štěňata, mi přihodil navrh ještě dva "polovyspělce", z toho byl jeden váš Quork. Pan Šmída se s s ním fakt moc snaží. Jde jim to. Ale... nejdřív jsem se děsně nasmála, když při aportu Quork čapl balonek do papule a jal se rotovat kolem pana Šmídy, jež se ho šipkou snažil odchytit za obojek. Závěr byl ještě lepší, a to když na dlouhodobém odložení Quork jasně naznačil, že ho to samotného ležet nebaví. Plazil se směrem k pánečkovi s výrazem, že je úplně ale úplně neviditelný!!! Když ho pan Šmída sprdnul, tak zabořil tu svoji úžasně černou hubu do trsu trávy a poulil oko, přičemž pomaloučku sunul přední tlapy a šoupal zadečkem kupředu...
|