Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
blažena
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 15:43
- Nahlásit

Teta
nene, ty se v tom špatně orientuješ - porodné platí Boxerklub

Lenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 15:46
- Nahlásit

Teta
Ne,ne.Já taky přivezu osobní dary.

Teta
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 15:51
- Nahlásit

blažena
Lenda

hele a pošleš mi PF s fotenkou Alexe

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 15:56
- Nahlásit

Teta
do kolika jsi v práci, ty chuďátko nešťastný
teda já kdybych tam seděla do teď - vyjde to skoro nastejno a to jsem si zakázala dnes doma pouštět počítač

Teta
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 15:57
- Nahlásit

blažena
Hele, a myslíš na to že Alexovi nejsou ještě ani 4 měsíce = nemáme ani svod, chovnost, atd. Jediné potřebné ke krytí co zatím máme je bimbásek a dvě kulky

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 15:57
- Nahlásit

blažena

Co jim chutná nejvíc jsou štěněcí rozmožený granulky, kaši od happy dogu buď neumím připravit nebo jsou štěnda ještě moc malý, je fakt, že tam píšou od 4týdnů a ty malinký granulky fakt jsou tvrdý a dusej se jima, na to nemám nervy, a dneska zkusím naškrabat hovězí, tak pak poreferuju.

Lenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 16:03
- Nahlásit

blažena
No já si vzala celý týden dovču a za dva dny jsem zatím nic moc nestihla.Tak možná zítra,ale to bych si fakt nesměla ten počítač pouštět.

Teta
Člen
- Nahlásit

blažena
To má být nějaká provokace či co, takové hloupé dotazy!
Ano jsem v práci a normálně bych tady ještě chvíli byla, ale dnes už to jdu balit. Máme dnes firemní mejdan tak se tam juknu.
Poslechnu si co nám řekně vedení (které stejně celý týden vidím a slyším), pak předpokládám bude asi vystoupení nějaké známé české popové hvězdy, pak něco zobnu na rautu a zdrhám!
To víš, mejdan o 2500 lidech je takový "nemejdan".

blažena
Člen
- Nahlásit

Teta
hlasuju pro volný chov
trojčata maj jen svod.....

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 16:06
- Nahlásit

Teta
naše zdravotnické zařízení mělo dneska taky vánoční besídku - bez pacošů ale i bez popové hvězdy.....
no a 2500 lidí - to by tam muselo bejt i celé naše městečko

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 16:09
- Nahlásit

Ještě se zeptám, ale trošku se bojím, co se asi dozvím

- štěňátka se muchlují, jsou přítulná, olizují mi všechno, kam se dostanou ale zároveň vrčí jak divá zvěř třeba když je zvednu a vyndám z bedny, samozřejmě taky na sebe při hraní a někdy zase třeba nevrčí, ale nějak si nemůžu vzpomenout, jak to bylo tehdá když jsem chovala ......???

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 16:09
- Nahlásit

Cituška
já když dělám prckům kaši - tak jen mléčnou kaši a pak už hodně rozmočené štěněcí granulky
no ale masíko - to vede

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 16:12
- Nahlásit

tak konec kašpárkování, vypínám kompl a jdu něco dělat - čestný pionýrský a packu na to

Teta
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 16:14
- Nahlásit

blažena

naše zdravotnické zařízení mělo dneska taky vánoční besídku - bez pacošů ale i bez popové hvězdy.....
no a 2500 lidí - to by tam muselo bejt i celé naše městečko

No jo, ale zase můžeš jít domů dřív než já!

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 16:15
- Nahlásit

blažena

udělám to stejně, a jakou kaši máš odzkoušenou?
Na masko se těším

corleona
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 16:49
- Nahlásit

Cituška
Naši taky pořád vrčeli. Až jsme z toho byli celí špatní. Jedna budoucí majitelka mi kladla na srdce, že už agresivní boxerku měla a musela ji dát pryč a že je pro ni důležité, aby toto štěňátko bylo k její 4 leté dcerce vhodné. No a když tahle feňula se mi v šesti týdnech snažila uhryznout nos, když jsem ji vzala od hračky, tak už jsme z toho měla čím dál tím větší strach. Ta fena na nás hrčela furt. byla sice milá, ale na ruce nechtěla. Prodávala jsem ji s tím, že jí tu holčičku asi sežere. No a dneska :
www.maximusdeus.cz/am_02.htm
www.maximusdeus.cz/am_03.htm
www.maximusdeus.cz/am_01.htm

corleona
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 16:52 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Lenda
Ty můžeš být s výběrem ženicha celkem v klidu, vždyť máš černošku! Stejně tak ola a Denisa, Vám je hej!

Lenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 16:59
- Nahlásit

corleona
Že by byl boxer krutej na děti??To jsem snad ještě neslyšela.My měli divošku tu první,ale kluka zbožňovala.Jen jsem měla strach,aby nesežrala nějakého jeho kámoše.To ji musel zavírat,protože by stačilo na něj šáhnout a pak teda nevím.

V klidu docela jsem.Ale ta genetika!

Markét
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 17:05
- Nahlásit

Lenda
Že by byl boxer krutej na děti??To jsem snad ještě neslyšela.
Tak to teď uslyšíš poprvé - moje první bezpapíranda děti docela nesnášela, čím menší, tím horší. Byla v jejich přítomnosti nervózní a když se kolem ní začaly motat, tak vrčela a věřím, že by se i ohnala. Takže jsem ji musela zásadně držet od dětí dál. Ale je pravda, že nebyla na děcka zvyklá, při její socializaci se zrovna žádné v okolí nevyskytovaly.

Lenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 17:17
- Nahlásit

Markét
Tak to možná proto.Jinak mám pocit,že "vlatní "dítě fakt milují.Já se nikdy nebála je nechat o samotě.

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 17:33
- Nahlásit

corleona

tak to mi spadl kámen ze srdce a ty fotky jsou fakt kouzelný
Naše Cita Páju taky miluje a když je s náma venku, tak já pro ni neexistuju, motá se jen kolem něj a nespustí z něj oči, až mě to někdy s...

Tak tedy jen ať si vrčí!!!!

ola
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 18:36
- Nahlásit

a ještě jednou

Právě jsem jakožto kretén umístěníhodný k Chocholouškovi dozametala zahradu! Vážně! Příjemně naladěná z vánoční besídky jsem při příchodu domů z okna na zahrádce uzřela jakési cosi točící se ve větru. S úděsem jsem vylezla ven a šlak mě trefil! To točící se něco byly dva plastové obaly od pytlů se zeminou, kterou jsem si slavnostně dotáhla z Horbachu. Z toho jeden vzácný pytlík se zeminou na mé milované orchideje. Nechápu jak ta svině svinutá vytáhla dvacetikilový pytel psíma lítačkama?! Rozmetání po zámkové dlažbě a trávníku jí ovšem evidentně nečinilo problém.
Teď čekám, kdy uslyším za okny pípó, pípó a přijede si pro mne ambulance s kazajkou. Soused jednoznačně nepochopil situaci a moje hoblování malým dětským smetáčkem na zahrádce mezi drny pochopil tak, že sousedce je třeba lékařské pomoci, neb jí z vánočního úklidu definitivně jeblo...

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 18:37
- Nahlásit

všem

poslušně hlásím, že masíčko zabodovalo, nastrouhala jsem ho syrové na struhadle, takže úplně mini kousíčky a zamíchala do štěněcího royalu a tentokrát tam nechaly jen pidi část pro maminu. Pak se samozřejmě ještě dopily....
Tak krásný večer všem, já tu dneska nebudu

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 18:39
- Nahlásit

ola

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 18:52
- Nahlásit

ola
ale nejeblo ti viď jsi holka odolná

ola
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 19:06
- Nahlásit

blažena
Nejeblo.
A víš díky čemu? Hned po nálezu té spouště jsem vzala mobil a vypucovala jsem svého chotě... Aby si jako nemyslel, že to tu vyžeru všechno sama! Áááách to mi pomohlo!

Lenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 19:07
- Nahlásit

ola

a FeeBee je taky moc šikovná

articek
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 19:09
- Nahlásit

Michla
4 až 11..... to by si se i mohla trefit

Lenda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 19:09
- Nahlásit

blažena
Ty děláš taky ve zdravotnictví?

articek
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 19:16 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Vcelka
No popravdě řečeno, moc dobrý pocit jsem neměla ani manža, žádná komunikace, PP jste chtěli poslat, kotec atd. No, ale to co teď děláš jako boxer v nouzi a co tady píšeš, musím upřímně říct, že jsme se oba sekli a fakt vás neodhadli a jsem ráda, že je zrovna u vás. No a tvoje fotky mluví za vše

<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání