Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:11
- Nahlásit

corleona
Co víc si přát? A to už máš jako uklizenou zahradu? No to je hrůza. U nás mrzne

articek
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:13
- Nahlásit

U nás v rodině je nejaktivnější papoušek, pořád něco mele a nejvic v 5 h ráno. Ani ho to učit nemusíme, on se to učí sám jak nás s Bohoušem poslouchá hakzl jeden - nejnovější slovo Bobešek Simandlová

Artroza
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:15
- Nahlásit

articek
pres modem znamena ADSL pres telefoni linku? nebo mas kartu zapichlou v picitaci?

articek
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:16
- Nahlásit

Artroza
Kvůli tomu listí na ti našich stránkách, máš aktivovaný Javascript?

Artroza
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:16
- Nahlásit

articek
vim ja????

articek
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:18
- Nahlásit

Artroza
přes modem asi ADSL ( co je to za zkratku?) k tomu nám dali tel číslo začínající 601, ale hrůza i v té nejvyšší rychlosti je to pomalý a když něco posílám na stránky tak se to v polovině vypne a to by mě jeblo

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:20 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

articek
Máme většinou jehličnany - některé krapítek reznou z těch čuralistů, takže úklid před zimou spočívá ve shrabání listí z vinné révy a ostříhání rákosu.

Právě jsem koukla z okna a je to u nás jak v Erotic Clubu - háravky ve výběhu předvádějí Lesbi Show a Ital sedí na zápraží a hraje si na vibrátor.
Asi je mu kosa a chtěl by do té Kalifornie. Tak jsem vyšla ven, že ho zavřu a lehne si do boudy, mají tam teploučko a ten blb mi radši zdrhnul za garáž. Raději prý zmrzlý, než zavřený. Jestli to tak bude dělat i přes zimu, tak nebudpou muset jezdit zájemci o krytí k nám, ale budem jim posílat zmražené sperma přes DHL.

articek
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:20
- Nahlásit

Artroza
Nedělej mi brouka v hlavě, ten kod jsem dávala dohromady snad den a tich pokusů a ty mi pak napíšeš, že to nejde, potřebuju studený hadr na hlavu

Vcelka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:20
- Nahlásit

articek
vy těma granulema Krokette 26/16 krmíte jen Bessinu nebo i ostatní? Nepříde vám že toho po nich nějak víc vykadí? Já sem o víkendu šla sbírat hovňajse a čuměla sem jaký hromady mám v jahodách. Zdeněk ten už prohlásil že nedá naše jahody do pusy. Je to tam hovno na hovně, nevim že musí srát zrovna tam.

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:24
- Nahlásit

Ahoj všem

ola
Moc na to mimi nespěchám.Stěhování zařizování.Zatím hledám.Táta mě furt ukecává na ty italy.Ale nic není rozhodnuto.Taky mám strach.Nemám zkušenosti s výběrem štěněte.Chci si ho vybrat osobně.Né jen přes foto.Budu muset někoho zkušeného poprosit o pomoc s výběrem.Uvidím od kud vyberu.

Artroza
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:24
- Nahlásit

articek
dotaz vedle...

articek
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:25 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

corleona
No a ty se mu divíš, už ho holky nepotřebují, taky u nás bylo Lesbi show, ale na jednou tam místo mladé Bessiny byl na Irise Buč, to je tak když je hlídá chlap.
Úplně se děsím příští týden ultrazvuku, kolik jich tam napočítaj, Irisa den předtím vrčela na všechny a pak mu 12 den podržela. Asi věděla kdy a my chodíme jak blbci na stěry. Snad se spletla nebo už by mohl být Buč hluchej, i když to co psala OLA s tím jezevčíkem mě dostalo

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:27
- Nahlásit

Vcelka
Furt lepší v jahodách než všude. Naše prasata už kadí všude. Teď si oblíbili místo kolem překážky! I po sesbírání se tam cvičit nedá. A Nunda kdysi srával tak pěkně - chodil do křoví.. A teď, co je tu Kerda, tak sere tak, aby byl co nejblíž jeho kotce a viděl ho, jak tlačí tu šišku přímo na něj. Nechutné. Se nedivím, že na sebe pak mají pifku..

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:27
- Nahlásit

Vcelka
Proto máme jahody v závěsných květináčích.A taky pro to že nám je než dozrály Fatty zežrala.

Artroza
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:28
- Nahlásit

Ada
nezapomen, ze kdyz si objednas stene, tak na nej muzes v cizine klidne rok cekat, takze doporucuju objednat co nejdriv.... nutno rict, ze vetsinou ti nedaji moc vybrat chces cubu? oni ti napisou mam zde tuto cubu+fotka- chces x nechces... neni to jako v cechach, ze se zadavaji stenata az kolem 6 tydne....
samozrejme zalezi na ch.s. kterou vyberes... je fajn si pro stene dojet primo k chovateli, podivat se jak to ma vymakany, na sourozence a poklabosit.... je mraky veci, ktere ti muze ( a nemusi) ricz o stenakovi uz dopredu ( a samozrejme co se chovu tyce)

Krista
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:28 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit

Ada
Jo a chtěla jsem se zeptat...Fatty necháváš u vašich?Nebude se holkám stejskat?

Artroza
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:30
- Nahlásit

corleona
hmmm nasi chodi s*at zasadne na novy sterk pripravenej na terasu, takze jim manza proste udelal takovej s*aci ctverec

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:32
- Nahlásit

Ahojda,
Ada, taky gratuluji k takovemu bydleni!!! A za tu cenu, to je bomba...tady za ni sezenes tak maximalne garsonku a kolikrat ani to ne... Kdyz jsme ted byli v tom Vandaku, tak jsem koukala jak blazen kdyz mi kamoska rekla ze jejich zrekonstruovany byt (fakt nadhernej 2+1) prodaji maximalne za 300 000Kc...jsem rikala ze se tam snad prestehuju My budeme radi kdyz sezeneme 2+1 tak za 1 200 000Kc

Ola, tak vidis ze si to FeeBee chovava az pro ni ty vyberes nejakyho zenicha!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:36
- Nahlásit

corleona
no on taky nechodí jen do jahod, ještě má pár hromádek po stranách zahrady, ale v těch jahodách je to nářez, je tam víc hoven než jahod. Budeme tam muset asi udělat plůtek, aspoň že nesere doprostřed zahrady nebo k baráku pod okna.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:36
- Nahlásit

Jinak jsem zase mrtva, tak jsem zasla k obvodakovi a mam ATB, sedim v praci a uz premyslim jak zdrhnout do postele...doufam ze me teda pustej

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:38
- Nahlásit

Artroza
Dík za info.Teda já mám velké nedostatky.Tak to já jdu hledat.A poradíte mi?Já ty zahraniční moc neznám.Chcu čubinu na chov.Ono je jedno za jak dlouho to bude.I kdyby ten rok.Budu zatím makat s Aidou a pak s oběma.Pro štěndo bych si jela osobně určitě.
Krista
Fatty zůstane u našich.Ale budou se vídat každej den.Fatty zanedbávat nebudu.Fatty má začít hárat a pojedem krejt.Tak si holka užije.Pak se to snad narodí a o zábavu má postaráno.V létě tady budu u našich.At si holky užijou sebe i zahrady.Jezdí taky dohromady na cvikoš.Tak myslím že stesknit nebudou.

Vcelka
Člen
- Nahlásit

Paja s Tinou
to mi příde hodně málo byt 2+1 za 300 tisíc. Kámoška má 2+1 tady kde dělám, je to malý město nevim kolik obyvatel ale taky taková díra a teď ho akorát prodala za 800 tisíc.

articek
Člen
- Nahlásit

Kde máme Tetu?

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:42
- Nahlásit

Paja s Tinou
Takové prachy.Ty jo za 2+1 My jsme měli štěstí na barák.Koupili jsme starší barák za 900 000kč a zrekonstruovali ho.A je to pěknej domeček.Naši mě ukecávali na podkroví ale bydlet dohromady se mi nechtělo.No a už se stěhuju.

Artroza
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:43
- Nahlásit

Ada
spis projdete s tatkou co se vam bude libit... pokud budes potrebovat se s nima domluvit, tak urcite pomuzem
ono se tezko radi - vem si tohle tohle si neber... pak to nebude jak si predstavujes a je to blbe...
muzem te s Corleonou ( ze jo??? Corli ) navigovat, kdyby jsme fakt mely pocit, ze tohle ne a vysvetlime samozrejme proc....

Ada
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:46
- Nahlásit

Artroza
Já budu vděčná za každou radu.Náš táta by si vzal cokoli.On nepozná co jo a co ne.Vždycky se může stát že to nebude co jsem si představovola ale to je život.A ráda ju budu mít i z vekým předkusem

articek
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:47 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Artroza
Jen aby vám na ten výběr něco zbylo

Artroza
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:53
- Nahlásit

articek
))))))
a jsi drza!

Krista
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:54
- Nahlásit

Ada
Tak to joA na koho pojedete na krytí?

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:57
- Nahlásit

Ada, tak Pardubice jsou pomerne dost drahy...je to tu desne naceneny, takze se asi nemuzeme cemu divit... Od baracku jsme nakonec opustili, takze si budu muset zvykat na byt, ale uz bych byla rada kdyby jsme neco sehnali. Preci jen takhle je to na nic, Tina je doma a ja u Ondry bez ni...navic obcas me to tam uz taky trochu leze na mozek...
Snad uz zacneme resit hypoteku a budeme doufat ze neco dopadne. Od bydleni s rodici jsem taky hnedle opustila, a to mame taky pekne podkrovi...

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání