Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 08:44
- Nahlásit

Dannie
No jsem prostě blázen.... ...vítej v klubu!
Hm, fly-ball se mi taky líbí, jenže pro nás není... jaksi moje kořistnice by nerozdýchala, že má běžet s balonkem a naproti ní už další pes co vybíhá a obráceně pak- by ho sejmula raz dva! to známe...
Jo a co Lucka, jak šel trénink?
A kousačky v sobotu-myslíš Pleskina?

blažena
frisbíčkovou placatici jsem neviděla, ale dělala to jako snad první boxina jedna Sára bez PP... tak to mohla být ona dělala i agility docela dost...

all
tak jsme se na diskuzkách bavily s holkama, že mají propadlou technickou... no já se smála a že doma teda taky kouknu... a hádejte co, mám taky propadlou... Hlavně, že jsem říkala Martinovi ať se mi o to všechno stará! A to už mám mít dávno vyměněný rozvody bo co, to ale budou dělat až v pátek...

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 08:46
- Nahlásit

Artroza
no jo, tak třeba nabuzovali psi... něco jako u obran...
Hm, jenže ono fakt strašně záleží na tom jestli to umíš vůbec hodit... to je polovina úspěchu!

Dannie
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 08:48
- Nahlásit

Denisa
Ne, v sobotu u Glisně. Lucka tam byla teď na víkendu a tak domluvila, že můžeme kousat v sobotu. I když já pořád přemýšlím, jestli mám kousat na takovýho profi figuranta...

ola
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 08:51
- Nahlásit

Denisa
Já mám čerstvou technickou cca 14dní! Když jsem auti svěřovala svému servismanovi, tak bylo OK! Když mi ho vrátil po technické, tak mi pískají brzdy a celé je to volajaké posraté... Na můj dotaz skrzevá hnusné pískání se mi dostalo odpovědi : "Máte v autě rádio?" .... "No, tak si ho dejte nahlas!"

Stýnka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:08
- Nahlásit

Dannie
a já myslela žes to vzala s tou dietou tak vážně že už fakt nemáš sílu ani psát

Sem ráda že ste si agility užily, už vidím Bonču jak lítala jak pako

Stýnka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:10
- Nahlásit

všem

Dannie a Bonnie taky už zkoušely frisbee - mrkněte ke mě na stránky jak Bonča lítala jako kdyby jí křídla narostla

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:10
- Nahlásit

Dannie

nevím, odkud jsi, ale u nás na cvičáku (Zetor Brno) dělají i flyball, ale asi budeš někde dál

ola
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:13
- Nahlásit

Stýnka
Včera jsem mrkla na bostoňátka. Jsou úúúžasný!

Dannie
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:15
- Nahlásit

Cituška
Jsem z Jedovnic, kousek od Brna.... Vím, o tom, že na Zetoru je... Ale zase flyball nechci brát tak nějak profi.. Spíš jen pro radost...

Stýnka
Bonnienka lítala jako blázen... Byla vždycky strašně natěšená, když jsme měly jít na plac... Bylo to moc fajn.... Jen mám všude modřiny... a hlavně mám dokousaný ruce, jak jsme trénovaly slalom... Bonnie se zakousla do ruky a tak jsem ji občas mezi tyčkama protahovala zakousnutou na ruce... No byla to fakt sranda... Ale nemám žádný fotečky... Však nějaký časem určitě budou, nebyl to náš poslední trénink...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:19
- Nahlásit

Zdravim po trosku delsi pauze
Jsme od stredy dovolenkovali ve Varnsdorfu az do nedele a byl to uplny balzam...akorat ten navrat do reality je tedy vzdycky strasnej...
A jak jste se tu meli vy???

Stýnka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:21
- Nahlásit

ola
bostoňáčci začínaj bejt správně srandovní - začínaj si hrát a přitom maj ještě strašně nešikovný nohy
Začínaj na sebe štěkat, okusovat se a včera když jsem je vypustila z bedýnky a máma Cherry je začala tak úžasně provokovat až byla mimča naštvaná a vrčela, že je máma převrací na záda... No prostě začíná bejt na co koukat

Ada
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:23 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Dannie
Já tam byla v Jihlavě.Jsou tam pokoje ale jen omez.množství.myslím že se to tam dá taky domluvit.Ale zima brrrr.Jinak je to tam fajn.Sem na ně koukala a je to super.Bych ti nabídla azyl.Kdybych to věděla.Ale ještě to tam bude ne?

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:29
- Nahlásit

Dannie

Tak to je fakt kousek, mám dojem, že se tam přestěhovala moje kamarádka Lenka Kotisová s maliňákem, ale nevím jestli ji znáš a nevím, jestli fakt Jedovnice

Stýnka

aspoň vím, až bude naléhání syna nesnesitelné, kam se obrátím, bostonek je jeho láska a drží ho to už 2 roky. Má 11 let a sen, že napíše knihu, vydělá peníze, postaví si dům a koupí bostonka

Dannie
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:31
- Nahlásit

Cituška
Lenka Kotisová? Ben od Meszta? Ta bydlí na Olešné, kousek od Blanska... Nebo se z Olešné odstěhovala?

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:33
- Nahlásit

Tak jsem mrkla o par stranek zpet a alespon nejake novinky pochytila, takze Ole gratuluji ke slozeni ZZO!!! Je super ze uz si se do toho poradne obula
Taky Libce a Elisce k vystavnimu uspechu!!!
A pak vsem ostatnim u kterych jsem si treba neceho nevsimla

blažena
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:34
- Nahlásit

corleona
úkol splněn, fotos odesláno směr Baška
vypusť Kverdu ať vyhlíží svou oblíbenou pošťačku

Dannie
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:53
- Nahlásit

stýnka
Já jsem strašně šikovná holčička a proto jsem ti teď poslala ten mailík.... ale zase nevím jestli jsem šikovná natolik, že ty z toho něco pochopíš...

Markét
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:56
- Nahlásit

Cituška
Má 11 let a sen, že napíše knihu, vydělá peníze, postaví si dům a koupí bostonka
Cože? To malé děťtko, co se motalo po Spálku na vašem LVT má už 11? Tý jo! No ale cílevědomý tedy je, to se musí nechat....

Stýnka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 10:05
- Nahlásit

Cituška
Má 11 let a sen, že napíše knihu, vydělá peníze, postaví si dům a koupí bostonka
božínku, ten to má krásně naplánované

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 10:08
- Nahlásit

Dannie

No jo, Lenka už u Blanska nebydlí a myslím, že zakotvili právě v Jedovnicích, jestli bude ve čtvrtek na obranách, tak se zeptám

Markét
No jo, už má taky 160 cm jako já a boty nosím já po něm

Cituška
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 10:09
- Nahlásit

Stýnka
to má, jen nechápu, proč si nekoupí boxíka, ale bojím se zeptat, že se dovím, co nechci

Dannie
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 10:12
- Nahlásit

Cituška
No tak to možná je ona... Někoho novýho s maliňákem jsem tady potkala....

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 10:29
- Nahlásit

ola
no to je tedy servisman! Martinovi to dělají všechno známý, tak snad... akorát teda jsem to v té rychlosti tam dala totálně zaprasený od G. a se smradlavýma věcma-dekama, výcvik. pomůckama, gumákama,... to Martinovi udělám pěknou ostudu, že jako chodí s takovou cáklou ženštinou... dobře mu tak!
Dannie
no co bys nejezdila! furt lepší jak za blbým figošem ne?! sím tě, tady v okolí stejnak lepší není! ber to!
Paja s Tinou
jé, zdár, ty žiješ?! nepřijedete zase v únoru do Brna? vypadá to opět docela na povedený srázek...

Markét
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 10:29
- Nahlásit

Pro estéty:

A tohle už jste viděli??? www.kostymy.wbs.cz

Stýnka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 10:45
- Nahlásit

Markét
božínku ty sou nádherný, hnedka sem si jedno stáhla na plochu a je v práci hnedle líp

Vcelka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 10:47 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

Ach jo to mám zase špatný zprávy, jak sem tu psala o tý pani co si vzala od nějakých lidí boxerku a až doma zjistila že je březí a že se jí narodilo 6 štěňat, tak štěňata postupně umíraji a už jim zbyli jen dvě, pani dala jedno na pitvu a prý je to parvoviroza, ty zbylí dvě dostávaji nějaký injekce, ale prý jim moc nedávaji naději, jsou jim teprv dva týdny. Neznáte někdo tuhle nemoc, co je to zač?

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 10:56
- Nahlásit

Denisa, no jeste ziju vid, jen zase nejak nestiham
Ja myslim ze si Martinovi servisaci budou spis myslet jak aktivni ma prave pritelkyni! Me pro zmenu vcera zase dodelal brouk. Odjizdim z prace a v celym aute tma jak v pr..., tak jsem kroutila s tim cudlikem co je na svetla a nic (jindy mam normalne podsvicenou palubku). Rozsvitila se mi jenom kdzy jsem tam dala parkovacky. Tak si ho sinu pekne k Ondrovi a pohoda, jeste jsem potkala cajty a pohoda. A kdyz jsem ho chudacka vecer preparkovavala, tak mi Ondra rekl ze mi nesviti vubec zadni svetla. Tak nevim co je... A co jsme si omylem minuly tyden zablokovali blikace, ze vubec nesli, a bylo to pro zmen jen tim ze jsme nejakym nedopatrenim otocili cudlik s vystraznyma svetlama a pak neslo nic...tak to jsou ted moje akce s bugiskem

Jinak zrovna dneska jsem si rikala kdy tak ta vystava bude a jestli pojedeme. To vis ze ja bych jela hned, jen to musim nadhodit doma a taky to nesmi byt 9.2., nebo vikend po tom patku... No snad to vyjde, kort kdyz mi tu pises jaky to bude zase sraz!!!

Markét
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 10:56 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

Vcelka
Jedno rychlé hledání:
Parvoviróza je velmi nebezpečné virové onemocnění, které napadá především štěňata, má rychlý průběh a může skončit tím nejhorším způsobem. Jedinou možností, jak se ubránit této nemoci je očkování. Jaké příznaky parviróza má?
Parviróza je virové onemocnění
Parviróza patří k závažným virovým onemocněním, které se vyskytuje nejčastěji u mladých psů, kteří mají 6 až 12 týdnů. V tomto období jsou štěňata velmi náchylná k infekčním onemocněním, protože si ještě nedokážou vytvořit protilátky a zároveň ještě nemusí být očkována.
Parviróza má dvojí podobu
Parvoviróza se projevuje ve dvou základních podobách. První se projevuje zánětem střev, které doprovází zvracení, zapáchající trus, vodnaté průjmy i s příměsí krve. Tělesná teplota se pohybuje dokonce nad 40 °C, psi jsou dehydrovaní, vyčerpaní, apatičtí. Průběh onemocnění bývá velmi rychlý a neléčené zvíře může rychle uhynout. Při druhé formě dochází k napadení srdečního svalu, kdy štěňata hynou náhle, zpravidla bez klinických příznaků onemocnění.
Co může být příčinou nákazy parvovirózou
Zdrojem nákazy může být infikovaný pes, ale k nákaze také může dojít zprostředkovaně a to například kontaminovanými předměty. Inkubační doba je 7 až 14 dní.
Léčba parvirózy
Nakažený pes musí být urychleně v rukou lékaře, protože zahájení léčby v pokročilé fázi nemoci může být neúspěšné. Všímejte si každého netypického chování u psa jako je zvracení, nechutenství, celková slabost, otupělost apod. Lékař zahájí léčbu pomocí nitroděložního doplňování ztracených tělesných tekutin. Dále jsou použity antibiotika a léky proti zvracení. Domácí léčba pak vyžaduje zavedení dietního režimu.
Prevencí je očkování proti parvoviróze
Jediným prostředkem jak se vyhnout tomuto virovému onemocnění je vakcinace štěňat, která se provádí v 6 až 8 týdnech života štěněte. Dále by se mělo zabránit hromadnému kontaktu mezi psy.

Pak také: http://www.veterina-info.cz/websites/pes_pritel/cl anky/cl-PP062001_6b7.htm

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 10:57
- Nahlásit

Vcelka, jejda, tak to je teda rana. To z toho chudaci museji byt uplne hotovi. Nase jedna bassetka mela paravirozu nekdy na 7. mesici a to uz rikali ze ji vytahli hrobnikovi z lopaty na posledni chvili. Pak uz nevyrostla a zustala ve velikosti odrostlejsiho stenete. Nevim jestli se to u takhle malych mrnat da nejak vylecit a zachranit je...ale prala bych jim to

Markét
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 11:08
- Nahlásit

Stýnka
Já se nemůžu dopátrat těch tvých placatých pokládků, jaká že je to adresa? Nedala jsem si ji do "obílených" a chci se taky kochat!!!

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání