| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 20:31
- Nahlásit
Markét
Lenka se samozřejmě nepochlubila bo na cvikoši nebola.Budu sní mluvit až v sobotu.Dělala to s malinačkou?Jo jo jsou to fajn lidičky.Uvažuju že na tu záchranařinu taky začnu jezdit do Polné.
Cituška
Určitě Helenín.Jinej cvikoš tam není.Na Labíka jsem tam taky jezdila.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 20:32
- Nahlásit
Cituška
Markét
No jasně.Do Polné určitě pojedte.Se tam sejdou konečně placatky v hojném počtu
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 20:58
- Nahlásit
Denisa
A mohla by jsi dojet taky.Stejně plánuješ náštěvu u nás na cvikoši ne?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 21:38
- Nahlásit
Artroza
.... slibovalas mi nějakou pěknou fotku Big E. s "již v chovu".... pošleš?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 22:19
- Nahlásit
Tommy Gun
Kdybych byla potvora (ale nejsem) tak bych ti poslala pěknou fotku z dovolené kde je Big E. se strejdou, který je taky již v chovu
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 00:51
- Nahlásit
Teta
|
alli
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 06:15
- Nahlásit
Denisa,Dannie
Včera, když jsem přišla na obranu, tak mi výcvikářka říkala, že z Martina bude za chvíli expert na boxery , že Allis je dnes pátej boxer, co na něho kouše , ona tam měla dva (jeden z nich byl Allisin mladší brácha) a ještě jeden její kámoš tam měl dva, ale bohužel měli již odkousáno, tak jsem je neviděla kousat.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 07:24
- Nahlásit
Tommy Gun
uz ji mam pripravenou ale je rozmazla .....
Blažena
tak je to vazne stara Kynologie ... jeste jsme nasli negativy s nafocenymi rodokmeny, Metou a plemeniky... bohuzel se mi nepodarilo naskenovat negativy k me spokojenosti ( presto, ze by to ten scener mel umet ) navic je to na dloooooouhe zimni vecery...tak treba casem
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 07:36
- Nahlásit
Artroza
..... mazla - nemázlá to je jedno .....
Včera kolem 22 hod., když jsme přišli z venčení, zůstal Kulekouš ještě na zahradě - nechtěl jít domu. Posléze jsem pro něj musel dojít, stál na podezdívce od plotu a hlídal. Jak se k němu blížím, okolo plotu šel 70kg leonberger a Kulekouš do něj drsně nastoupil přes plot. Byli pěkně vytočení oba. Kulekoušouv váhový handicap činil cca 55 kg, tzn. přes půl metráku. Pak jsem ho musel domu odtahnout temer smykem, protoze neustale stekal a chtel jít k plotu. Cca do pulnoci neustale stekal - smer zahrada. Ted je rano, probudil se a steka nananovo směr zahrada. Prostě vylízanej Kulekouš.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 08:04
- Nahlásit
Tommy Gun
Artroza
Nazdárek,
jsem u rodičů v rodném domě svém a signál internetový zde jest oukej, tak se jdu podívat, co jste mi to poslali..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 08:09
- Nahlásit
Tommy Gun
vylízanej Kulekouš k frenč buldočkovi přidávám i částečně vylízaného Fifina, protože když jsme dnes k našim dorazila v 7.30, tak ještě nebyl po ranním venčení a mamka mi ve dveřích místo pozdravu říka:"Jé, tak on už se mi teď venku nevykaká. On nebude chtít, když tě teď viděl.. On je vyšinutý." Tak fakt nevím nevím, co si o tom pakovi mám myslet. Buď mě poblije,když k nim přijdu, no a teď jsem mu dokonce svým zjevem zarazila sraní..
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 08:11
- Nahlásit
corleona
tak to musis po ranu vypadat fakt hrozne
|
articek
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 08:37 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Artroza
čau všem, máš odpověď na email a jednu otázku, budu asi ještě hodinu pak až odpoledne
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 08:38 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
articek
eee nemuzu zcela klasicky tam, tak az odpol...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 09:02 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Artroza
děkuji
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 09:16 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
articek
cenzored
|
articek
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 09:20 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Artroza
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 09:25
- Nahlásit
articek
jsu uplna trubka...jak se tam leze???? kde to najdu???
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 09:29 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Já tam jsme, ale sou tam nějací cizí lidi.. Kde je ta místnost? Nenašla jsem NIC..
|
articek
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 09:35 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Artroza
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 09:35
- Nahlásit
uz tam jsem tak tam bezte taky ne???? co tam budu sama delat????
|
articek
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 09:36 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 09:57
- Nahlásit
corleona
pohybujes se tu???
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:17
- Nahlásit
Artroza
Posli mi sms, kudy tudy. Stupido.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 11:21
- Nahlásit
Dobre poledne, koukam ze dneska se tady toho ale moc nedeje
Dneska rano prisel kolega s tim ze pojede na veterinu ze jejich cubina strasne spatne chodi na zadni nohy, tak ze budou asi zjistovat jestli nema DKK, akorat nevim jestli v sesti mesicich toho tolik poznaji...byl z toho chudak docela hotovej
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 12:32
- Nahlásit
Tommy Gun
dělám na tom, dělám na tom - úplně novou verzi, Artroza mi poslala nějaké další fotos a dnes očekávám od balženy toho dalšího Alfréda
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 12:43
- Nahlásit
corleona
Ať žije Portugal!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 12:48
- Nahlásit
Ahoj všem,teda tady se fakt nic neděje.Jindy je tu plno a dnes nic.Ven se taky nedá jít bo leje jak s konve.
corleona
Artroza
Znáte psa Constantino v. Hofmannstal?Viděli jste ho na vlastní oči?Bych chtěla vědět co na něho říkáte?Je pěknej.Sem ho viděla jen na fotce a tam člověk moc nepozná.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 12:53
- Nahlásit
Zdar lidi, opět mám jeden stupído dotaz. Je to už měsíc po tom dni, kdy FeeBee svévolně opustila rodný dům a vesele hárajíc čuměla na zahradě. Poslední dny je divná. Hůř žere, včera blila (že děsně prdí, to neuvádím, protože to je normál), je taková chcíplá!? Mám s ní jet na to sono? Myslíte, že po třiceti dnech od "možná" početí by na ní bylo něco vidět, co se tloustnutí týče? Jsem z toho na nerva. Víte, že trpí faleškou, takže jsou asi moje obavy zbytečné, taky nevím, kolik by stála ta legrace u veta, tak please poraďte?!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 13:02 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Ada
.... nic moc, teda spíš nic než moc. Potomstvo taky nee. Nebrat. Myslím, že vede ze strany otce nějakou anglickou linii - teda to je bez záruky, to bych se musel podívat na PP. Je to ten, co je v CH - tedy Konstantin?
Kde sou fšici?
|