Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Teta
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 21:56
- Nahlásit

corleona
No jo, co to krytí? Už se to blíží?

Vy máte mop, u nás dobře funguje taková ta dlouhá železná lžíce na boty. Není nutno s tím mlátit do psa. Stačí upustit na dlažbu. Zkuz to, nemáš co ztratit a Albert bude mít pohodlnější obouvání

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 22:06
- Nahlásit

Teta
Orka Aurus Rexob. Přečti si Rexob pozpátku.

U nás máme taky nazouvací "lžíci" - reklamní plastovou zn. Scholl. Z ruky ti jen tak nevyklouzne - Kulekouš jí zubama zdrsnil tu část, za kterou se drží. Byl včas odchycen, jinak by asi "zdrsnil" nazouvací lžíci celou.

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 22:27
- Nahlásit

Teta
DíkSe nemůžu dočkat.Nejvíc se těším na malování.Zatím jsou tam žluté zdi.Ale na jaře už nebudou.A hlavně budu muset pořídit velkou postel aby tam Aida měla dost místa a nelepila se na mě.Navíc ještě přibude mimi tak bude veselo

Markét
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 23:05
- Nahlásit

Cituška
No právě proto jim to házím všem naráz - a běda, kdyby některá něco naznačila, to by teda pěkně lítly a ony to dobře vědí. Proto zobou spořádaně, i když neuvěřitelnou rychlostí. A házet se musí jen na podlahu, kde nejsou žádné jiné drobné předměty...

Cituška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 06:47
- Nahlásit

Markét

kluci to taky vědí, tedy spíš Arči, Kendík je sluníčko, ten se rvát nechce, ale je to silnější, mockrát měl Arči letecký den a kdyby ode mě, ale od Pavla, který má o 50 kg víc, ale po desáté ošetřené Kendyho ucho či tlapka už mě přestalo bavit. A pak jednou se spletl a chytl za hlavu Citu
Tak to byla korida, nevím, kdo měl víc červeno, zda já či on, ale dostal takovou nakládačku, že od Té doby se hnusně kouknu a pes se dekuje a je to

articek
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 07:51
- Nahlásit

ola
Tady máš ten odkaz na Lac-Box http://www.comico-box.euweb.cz/

Vcelka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 08:08 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

Kdyby jste nevěděli co dát svýmu boxerovi k vánocum, tak tady maji plyšovýho boxera, jednoho 39cm a jednoho 68 cm.

ola
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 08:10
- Nahlásit

articek
Díky. Jen nevím... funguje ti odkaz na fotky štěňat? BuĎ su blbá, nebo mi to nefachčí?

Ada
Navíc ještě přibude mimi
Už víš jaké a odkud?

Cituška
Nevím, jestli jsi to tu psala, pokud ano, tak prosím ještě jednou pro mě : Kolik máš psů a jaké?

Cituška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 08:17
- Nahlásit

Vcelka

to je hustý, škoda, že nemaj bostonka, ale koupím synáčkovi boxíka, to bude taky nadšenej

ola

mám 11 erdela Kendíka (ten už je na odpočinku) a 3 letou boxerku Citu (Ixie Dračinec) a manžel má 5letého erdela Archibalda a pak máme ještě jednoho syna 11 let a všichni pospolu žijeme v třípokojovým bytě v Brně

Krista
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 08:17
- Nahlásit

Ada
Gratuluju k novýmu bytečkuJak já ti závidim...Taky už bych chtěla vlastní bydlení a k Meggince kámoše(-ku).Jenže si ještě tak rok budu muset počkat..
A mimísek už je někde domluvenej?

Artroza
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 08:20
- Nahlásit

nazdarek vsici!
tady je odkaz na konstantina:
http://www.hofmannstalboxer.com/index.htm

je po privezenem anglicanovi, na zivo jsem ho nevidela, pokud budes chtit, zeptam se manzi jestli ho videl a jakej je....

congratulation k novymu bydleni! super!!!

a jinak koukam, ze otazky na me jiz byly zodpovezeny, toz dobry

articek
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 08:34
- Nahlásit

ola
Já myslím, že se to ještě nenarodilo, kryli 4.10, takže to má asi jen připravený

ola
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 08:36
- Nahlásit

articek
To je fakt! To by bylo foto leda z ultrazvuku.

Včera mi taky vet říkal, že tam měl v pondělí paní s jezevčicí, kdy pozitivní nález byl narozdíl od nás žádoucí. Prý to byla osmiletá čuba krytá jedenáctiletým jezevčíkem - ovšem uměle. A vyšlo to! Byla březí! Paní prý dojetím plakala! To mi přišlo hezký...

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 08:39
- Nahlásit

Včera odpo se mi nešlo vůbec připojit. Pitomý krám..

Dneska čerstvě z rána bitka, pustila jsem Kokiho z kotce a ten mě mrštně oběhl a vrhnul se Kerimu na mříže kotce. Naštěstí nestačil proběhnout vzájemný piersing. Tak jsem ho hned zrána zmlátila a sviňa se po mě ohnal. Tak dostal ještě víc. A ohnal se ještě víc. Tak jsem si řekla "Moudřejší ustoupí". Je to háááájzl..
Tak jsem poklidila houna, vystříkala kotce a provedla následné rozdělení, které krapítek zavání nacionalismem: Francouzky ve výběhu, Italové na zahradě a tři čeští kucí si válejí koule v domě.

ola
Krytí nevím, jdem zítra zase na krev. Tentokrát i s Unit, vypadá že se nechce zahanbit.
A Comico snad ještě štěňata nemají, ne? To by nám paní dala určo vědět.
articek
Nevíš, víc?

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 08:43
- Nahlásit

articek
jsem si nevšimla odovědi.. no jo, kryli vlastně až 10/2006..

Artroza
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 08:44
- Nahlásit

corleona
hele az ted jsem koukala, ze delali pribuzeneckou....(3:4,3)...taky jste si mohli sakra vzit neco uplne bez arijce....

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 08:48
- Nahlásit

Artroza
bez arijce? po ránu mi to nějak nemyslí

Artroza
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 08:53
- Nahlásit

corleona
AArijce...
ale to se ted tezko hleda

articek
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 08:56
- Nahlásit

corleona
Ten otú je věčně bez signálu a to nám končí smlova až příští rok

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 08:57
- Nahlásit

Artroza
achááá..
tak my ho pošlem do Kalifornie a vemem si nějakou vhodnějsí krev. Stejně je s ním nuda..

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 08:59
- Nahlásit

articek
Vám to taky blbne? Včera u rodičů v Ově to bylo OK, ale tady v pobeskydí je to k pláči. By měli dát podpůrný vysílač na krk nějaké té vovečce, co se tu pasou.. Herdek!

articek
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:00
- Nahlásit

corleona
Už se ti nechtějí lámat košťata?

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:02 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

articek
ono je tu na to zbylo ještě dost hřbetů..

co to melu.. ono by tu na to zbylo...

articek
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:02
- Nahlásit

corleona
Pořád to blbne, ale náš IT man říkal, že jsme si hůř vybrat připojení nemohli. Jak jsem dýl připojená tak to začne stávkovat a je bez signálu. My máme nějakou antétu v okně , ale stejně je to na ho****

articek
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:04
- Nahlásit

corleona
U nás mlaďoch taky furt čučí, kdy sejmout otce a to by si s ním Buč tak hrál, nějak jak se blíží ten 10rok, tak si chce pořád hrát a dovádět

Artroza
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:05
- Nahlásit

articek
hmm taky resim pripojeni... ty to nemas pres pevnou linku O2? mas to vzduchem nebo jak???

Artroza
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:08
- Nahlásit

corleona
s Kalifornii nevim nevim... najednou by mel mraky chorob, ktere ani neznas...a chodil by zasadne na vysokou veterinarni skolu,kde se na tom vsichni shodnou.... kdyz by ti pak poslali rentgen, tak zjistis, ze mu nic neni a na to by nasadili tetracyklin na 4 tydny....mam pokracovat? radsi pres nej lamej mop...je to bezpecnejsi...

articek
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:08
- Nahlásit

Artroza
přes modem, ale fakt nedoporučuju

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:09
- Nahlásit

articek
Náš Koki si moc hrát nechce, tak jednou za měsíc má dobrou náladu a blbne. Ten má v životě jen pár cílů:
1. Všechno sníst a dostat ještě a ještě a ještě
2. Ležet na měkkém a hlavně v teple
3. Zabít Querose
4. Zabít Nunýna

Pořadí trojka-čtyřka se mění dle situace.

articek
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:09
- Nahlásit

Artroza
Ale zase v Kalifornii je pořád teplo, ne?

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání