| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 11:42
- Nahlásit
Markét
URL
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 11:52
- Nahlásit
Markét
Jééé, pirát, banány a medvídek Poo jsou božský. Kdyby byl i Tygr z medvídka poo tak si ho objednám pro ZíZího.
Artroza
Ahoj Kikino! Budeš dnes na cvičáku?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 12:30
- Nahlásit
Markét
ježíšku to je nádhera, smála jsem se jako blázen, co si ti hafani nechaj všecko líbit
v novém PPČ je i velká reportáž z agility - že tam je i grifonek?
takovej pěknej, skoro černej
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 12:39
- Nahlásit
Vcelka
obávám se že proti parvu není očkovaná matka štěňat, prcci nemají žádnou imunitu a čuba to mohla dotáhnout domů z venčení....je to fatální chyba, nastávající matka musí být perfektně proočkovaná - imunitu předává prckům spolu s mlezivem a mateřským mlékem, teprve cca po 6 týdnu věku imunita štěňat získaná od matky klesá a je vhodné 1.očkování.
Ti předchozí majitelé feny museli být pěkná hovada
bude to znít asi krutě - ale 14denní štěňata po prodělaném parvu budou doživotní chcípáčci ( pokud někdo přežije....)
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 13:13
- Nahlásit
Cituška
Má 11 let a sen, že napíše knihu, vydělá peníze, postaví si dům a koupí bostonka - ale pořád mi tu nějak chybí ta dovolená v Jugoslávii.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 13:36
- Nahlásit
blažena
jo předchozí majitelé byli hovada stačilo mi už jen co sem na ně slyšela. Pani je v tom nevině, protože asi nemohla tušit jak je naočkovaná nebo spíš neni. Oni jí to určitě neřekli, nevim jestli jí dali sebou očkovák, neřekli jí ani že je fena březí. Pani jí teď nechala radši naočkovat, ale pro štěňata už je to stejně pozdě.
No máme se na co těšit protože ty lidí jí řekli že jí dávaji pryč protože chtěji mít už jen chov s PP, takže mezi vás vstoupí asi fakt "skvělý" chovatelé, už předem ty boxery lituju.
Je to škoda, pani byla s tý fenky nadšená a hned si jí zamilovala, ale takový problémy asi nečekala ani náhodou, teď jsou s toho prý celá rodina docela zdrcený.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 13:40
- Nahlásit
Vcelka, no tak to se pani ani nedivim. Preci jen kdyz clovek ty mrnousky uz vidi na svete, tak si je taky hnedle zamiluje a jsou soucasti cele rodiny a najednou kdyz umiraji a oni nemuzou nic delat, to je silenost! Je to smutny, a ty majitele jsou pekny ....
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 13:43
- Nahlásit
Četli jste tohle? To je taky dobrý
http://www.novinky.cz/koktejl/brazilska-kocka-udaj ne-porodila-stenata_101786_4c93o.html
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 13:52
- Nahlásit
Vcelka
????????????????????? To jsou věci????????????,
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 13:55
- Nahlásit
Vcelka
Tak to už je snad možné všecko.
Náš Márvin se nám taky snaži nakréjt kočku.Ale nic stoho nebylo.Byl to totiž kocour a navíc si marvin plet strany.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 13:59
- Nahlásit
Vcelka
jo, jo ta kočka byla vyfocená i v Blesku, prý si toho psa prý spletla s kocourem
|
articek
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 14:01 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Vcelka
Jako malá holka jsem měla NO fenu, kterou jsme dostali z parvovirizi, ale jak řekla Blažena dieta celý život a pořád na veterině a byla strašně malá
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 14:03
- Nahlásit
articek
Bych chtěla vidět toho psa.Když si hi spletla s kocourem.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 14:05
- Nahlásit
Ada
jestli on Marvin nezkoušel orál
articek
jo asi by bylo pro ně lepší kdyby to nepřežili, je to škoda, budu vás ještě informovat jak to nakonec dopadlo.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 14:11
- Nahlásit
Vcelka
On chudák nevěděl.Jednou se snažil do oka,podruhé do nosu.Mu bylo jedno kam.Hlavně že někam.Byl to děsnej vobšoustník.By nakryl všechno i slepice.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 15:03
- Nahlásit
Tommy Gun
no jo, a kde je první dítě a pak druhý dítě? Chci být jednou taky babičkou!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 15:04
- Nahlásit
Vcelka
Díky za odkaz na mimča.
Stýnka
Jen ta mimča vidím a už hořím... jéžiš, já bych nutně alespoň jeden kousek potřebovala! V neděli v Praze mě pronásledovali celý den, byli "všude".
Až zakážou sekat boxerům ocasy, jdu do bostona.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 15:15
- Nahlásit
Markét
byli "všude"
no prosím tě nepřeháněj, dyť jich u nás v republice ani zas tak moc není
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 15:17
- Nahlásit
Stýnka
No fakt, nekecám, ono totiž když člověk má něco zamilovaného, tak si prostě všímá... to třeba pudlové mě nepronásledovali, ty jsem viděla jen kolem jejich kruhu
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 15:22
- Nahlásit
Stýnka
no je pravda, že já třeba zrovna pudly nebo nedej bože kokry na výstavě taky nikdy nevidim...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 17:02
- Nahlásit
Tak ten clanek me taky hnedle dostal, jen na jeho napis me oko nahledlo...to bych taky chtela vedet jak to bylo
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 18:11
- Nahlásit
corleona
..... přijel nákup z Makra. Máme novej mop!!! Paničku už asi nebaví bejt pořád pokousaná?! Že by měli kluci dárek k vánocům.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 18:24
- Nahlásit
Tak jsem dojela s kousaček.A teda co tam se dneska zase dělo Zaučovali nového figuranta.Mladej kluk.A jak měl nasazenej rukáv tak vystrčil prst sté dírky rukávu co je na konci.No a na vyštěkání v plentě na něho naběhl stafík a kous ho do toho prstu Krve jak z vola a klučina že to nic není že ho škrábl.Že si to de teda umejt.Najednou sebou šlehl o zem a nic.Tak jsme ho propleskli.On chudák prej nesnáší pohled na svojí krev.Takže další normální den u nás na cvikoši.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 18:32
- Nahlásit
Ada
A kde leží ten veselý cvičák, mohu -li se zeptat?
A taky je super, že tam někdo někoho zaučuje, u nás na cvičáku nikdo mladý figurovat nechce
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 18:48
- Nahlásit
Cituška
Helenín Jihlava.No on sem jezdí figurant z Tábora a tak se od něj ten klučina učí.Ale to jen v té IPO skupině.V jinejch skupinách na všechno dlabou.To jen přijedou někdy otevřou flašu a nebo si jen pokecaj.Jinak cvičím v té Polné.Super kolektiv a přístup. To bych přála každému takovej cvikoš jak v Polné.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 19:06 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
blažena
Ten pěknej skoro černej grifonek v PPČ je opravdu grifonek, přímo brabantík. A je úplně černej. Kdyby nebyl, tak by měl pálení a nebo by byl červenej. To je reklama! A vidím, že jsem vás boxeráře tady trošku dovzdělala co se jiných placatých plemen týče
Ada
Super kolektiv a přístup.To bych přála každému takovej cvikoš jak v Polné.
Že jo? To jsou príma lidi! Měli jsme o víkendu soustředěni a to byla taková pohoda.... A to pozor, Lenka v pátek složila ZPJ - zkoušku pohotovostní jednotky, to je v podstatě vrchol záchranařiny. Je mi jasné, že se při své skromnosti určitě ani nepochlubila
CituškaVedou to lidi od nás z brigády a jsou.... no prostě skvělí. Umí udělat srandu, jsou do party a ještě k tomu umí cvičit psy. Co víc si přát?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 19:48
- Nahlásit
Markét
To jo, to je fakticky super. A která Lenka, znám ji? Co má za psa? A jak to vůbec v pátek dopadlo?
My válčili na IRO, a v pátek vyhrál rozhodčí (neudělal ani jeden stopař a jedna plocha) a v sobotu splnili všichni, tak jsme si napravili reputaci. A díky zkouškám jsme se zase všichni sešli a u ohně hráli na kytaru a zpívali, tak to byla fajn.
Ada
Byla jsem párkrát v Jihlavě kousat na Labíka a dělala tam FPr, ale nevím, zda to byl Helenín.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 20:07
- Nahlásit
TAk jsme se vrátili z venčení v černočerném lese, zapli psům stroboskopy, ale pak je radši vypli neb myslím bychom si všichni vyvolali epileptickej záchvat... takže v černotě jsme nic neviděli a najednou těsně u nás se díváme, poulíme oči cože to je (furt jsme kecali), že tam stojí cosi divnýho - jakoby pes seděl na psovi... a ona to byla Giordina a na ní se snažil 10letý kříženec... no užívali si to oba... jsme byli překvapení neb normoš si sebe ani moc nevšímají, G. lítá s jeho spolubydlící ridgebačkou... no a pak jsme vyrušili sexuální lesní tůristy v autě, to už pokolikáté... no prostě sex světem vládne!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 20:23
- Nahlásit
Cituška
Nevím, jestli ji znáš, asi ne. Doteď se Vysočina moc nezúčastňovala. Jo, byla v Žatci na mezinárodkách, někdy loni. Letos na výběráku a teď na ZPJ, ale tam jsi zase nebyla ty. Má maliňačku BPP a je blonďatá štíhlá.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 20:27
- Nahlásit
Markét
neznám, ale třeba brzy poznám
Určitě se na jaře vydám si potrénovat do Polné, máme tam s Pavlem pozvání snad 2 roky a ještě jsme tam nebyli.
Takže až porodíme, prodáme a vrátíme kondici, přifrčím
|