| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 13:10
- Nahlásit
Artroza
kdo je matkou feny Orka Aurus Rexob (Joshua z Ringu x ??????)
Potřebuji to do bulváru. Dík.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 13:13
- Nahlásit
Tommy Gun
Je to on.Aha tak to nic.Dík za info.Sem koukala po psech a tendle byl tak blbě vyfocenej že nešlo nic poznat.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 13:49
- Nahlásit
Tommy Gun
Joshua z Ringu-Zorika Moravia Box
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 13:53
- Nahlásit
Tommy Gun
Artroze volej, už není na pící!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 14:02
- Nahlásit
ola
V Brně stojí sono od 150 do 200 Kč, jen jsem nepochopila, on ji někdo nakryl? Nebo je to jen obava?
Na Citě po 30ti dnech nebylo ještě vidět nic, a to jich čistě teoreticky má mít 6 až 8 podle sona, i když to může být všechno jinak
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 14:07
- Nahlásit
Cituška
Jestli to jde vidět na sonu tak tam určitě sou ne?To leda že by je vstřebala.A to už by jsi poznala.Ne?Nám veterinářka poprvé řekla že tam jsou 4mimča a pak najednou nebyly žádné.Tak nám řekla že je vstřebala
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 14:18
- Nahlásit
Zdravím,
než zas poletím...
ola
to nejspíš bude pohárací období, zrovna kamoška řešila onehdá jak má čubinu jak vyměněnou, že s ní nic není a tak...
jinak sono je levná záležitost, já jsem byla asi 3x s G. aby jí udělali rozbor výtoku po hárání (jak furt straší s tou pyometrou všude) a sono k tomu jí dělali vždy a bylo to za 300,-
já jsem taky "matka" plašička, ale co furt lepší prevence anebo v tvém případě prevence žaludečních vředů nebo psychické újmy - tvé !
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 14:39
- Nahlásit
ola
To asi záleží na tom,jestli by jsi to nějak řešila?Jestli ne,tak je to asi zbytečný.
B.má před háráním a taky se chová nějak divně,to budou ty hormony.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 15:37
- Nahlásit
Teta
Ať žije Portugal
pšššššt! Už vyprchal, už jsem doma.
blažena
Díkes! Fredy krueger i se dvěma strašidýlky dorazil na Bašku.
Foto čestně vrátím.
Ada
Toho Hofmanstala jsem neviděla live, čili nemohu soudit.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 15:56
- Nahlásit
corleona
No tak to musíš honem dokrmit!
Co Alberto, už se vrátil?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 16:15 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
ola
Sono se dělá po 28 dnech
|
articek
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 16:22 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Teta
corleona
Artroza
tak jsem všechno vylíčila manžovi a velký souhlas
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 16:23
- Nahlásit
Ada
Štěňátka určitě budou, jen si netroufnu říct kolik, ale o tom vstřebání jsem už slyšela mockrát, takže se to asi stává běžně. Já mám zkušeností málo, na první feně 3 vrhy, pak erdel pes 11 let a teď znovu čubinka a první vrh
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 16:47
- Nahlásit
Cituška
A jakou máš vlastně CHS?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 17:04
- Nahlásit
všude pusto prázdno
Artroza to zabalila v práci nějak brzo?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 17:22
- Nahlásit
Alelujááááá,
vrátila jsem se od veta! Udělal sono a zjistil, že moje holčička je čistá jako lílium! Byl to planý poplach! (tady by měl být smajlík s mohutným "uuuuuf" u huby!)
Při té příležitosti jí aspoň zkontroloval játra, slezinu, žlučník, močák atd. Vše OK! Jupí!!! Vyplázla jsem, šťastná jako blecha, za tu legraci 380,- Kč a hurá domů!
To je teda megaúleva!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 17:33
- Nahlásit
ola
No, obvykle se gratuluje ke šťeňatům, ale v tomto případě gratuluju, že žádná nebudou
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 18:18 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Boxer je pitomec!!!
Vrátila jsem se z vycházky a v kapse mi zbyly nějaké granule. Obvykle je rozházím na zem a zavolám na smečku: "Ná pipipi...", aby si to sezobaly. Stejně tak i dnes. Jenže kromě granulí jsem v kapse měla i zelený umělohmotný rozlišovač na klíče, který se mi rozpadnul. Okamžitě jsem se sehnula, že ho zvednu, ale Charley byla rychlejší.... Zítra či pozítří můžu očekávat barevné ho... bobek
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 18:33
- Nahlásit
Tramtadadaaa,tak jsem se byla kouknout na byt.3+1.Kuchyn a obívák jsou spojené.Velká koupelna.Majitel je ochotnej za 5500kč mi ho pronajat.Je to jen 1km od místa kde bydlím ted.Tak podepíšu smlouvu a budu se stěhovat.Bydlí tam sice asi 150 obyvatel ale je tam pěkně.Tak jsem zvědavá jak to Aida bude snášt v novém.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 19:13
- Nahlásit
Markét
PS: U nás by to probíhalo asi tak:
"Na pipipipi.. "
a pak:
"Prosím tě, kam jsi dal tu desinfekci?"
a pak bych šla vyhodit do popelnice další zlomený mop..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 19:26
- Nahlásit
corleona
Jak to vypadá u vás s krytím? Jo, a chtěla jsem se zeptat, nemáš fotky štěníků Querdy a té fenečky Lac-box? Nebo odkaz na stránky?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 19:31
- Nahlásit
Posledních 5 sekund klipu - Bobik vs. Sex Bomby - tak to už trochu přeháněj !!!! To snad nemůže nikdo brát vážně. http://www.centrum.cz/?MB=bobik
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 19:37 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Markét
Kíd az ínelěds yktam Ykro Surua Boxer.
ada, corleona
Já Konstantina viděl na výročce v Žernově. Je takovej nějakej nedefinovatelně divnej.
corleona
Prosím tě, kam jsi dal tu desinfekci?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 20:01
- Nahlásit
Markét
Ještě nemám, moje původní Palbox mi zanikla a tak mám už 2 měsíce požádáno o novou a zatím nic
Já kdybych hodila něco na zem a zvolala napipi, tak by sezřali nejen všechno na zemi, ale erdelci taky sebe navzájem, tak krmím odděleně , mám agresivní variantu slepiček
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 20:02
- Nahlásit
ola
No vida, a s těmi všemi pozitivními výsledky to ani nebylo tak drahé!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 20:14
- Nahlásit
Cituška
Přesně to jsem si říkala!
Navíc jsem s sebou měla malýho Jakuba, který dostal od pana veterináře přednášku ohledně toho, co je vidět na ultrazvuku (jeho pokus vysvětlit močový měchýř mě výtečně pobavil ) a nakonec se ještě zvážil na "zvířecí" digitálce! Fakt jsem byla spokojená!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 20:27
- Nahlásit
ola
.... a kolik váží Kuba?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 20:34
- Nahlásit