| Autor |
Zpráva |
Filip
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 18:20
- Nahlásit
Přesně pošťačka od Garfieldů , já to věděla
Smečka
Jo a wo tom to je !
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 18:31 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit
Tchor
Filip
jen nějak nechápu, proč se zde snažíte vysvětlovat něco lidem, kteří nejsou schopni pochopit (či se nad tím jen zamyslet), že tahat psa smykem je dost blbá korekce ....
)
hezký víkend všem
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 19:02
- Nahlásit
Filip
bingo
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 19:16
- Nahlásit
Nezáviďte!
Poskytnu kurzy TART za výhodnou cenu, zbavte mě psa, zbavím vás nepřátel...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 19:22
- Nahlásit
Garfield
hele já ti rozumím a soucítím.Mě sejmul pes minulý víkend člena rodiny a zabránit se tomu moc nedá.Někdo to pochopí někdo ne....
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 19:30
- Nahlásit
zabránit se tomu moc nedáAnu
Myslíš tomu hrdému pocitu nad úspěšnou zkouškou dospělosti svého syna?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 19:34
- Nahlásit
Smečka
Ano ano, jsem velmi hrdá na svého chlapečka. Ještě mě trošku mrzí, že šel jen po ruce a nemá vychytanou techniku přímo na krk, ale dopilujeme.
Teď na něj musím vytvořit ještě nějaký manuál a pak ho šupsnu do dražby klasických zbraní pro armádu SSSR. Budu mít bohatýho ježíška.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 19:39
- Nahlásit
Garfield
Ještě mě trošku mrzí, že šel jen po ruce a nemá vychytanou techniku přímo na krk, ale dopilujeme.
Teď už to bude hračka Držím ti palce!!!
Ještě někdo drží?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 19:42
- Nahlásit
Smečka
Já myslím, že každej drží, ne?
Víš co, ono je to fakt hezký když na něčem dva roky děláš a tiše doufáš, že to spolu jednou dokážete a tvůj drahý koloušek chlupatý ti dá takový hezký dárek pod stromeček.
Zkusím se s děckama domluvit a na srazu v lednu tu technologii definitivního zneškodnění dopilujeme. Ještě to musím vychytat s těma děckama, ale to je jednodušší, to jsou snadné terče a krk mají níž. To půjde.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 19:47
- Nahlásit
sím já držím taky... a Garfieldovi věřím
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 19:49
- Nahlásit
sarax
...to řikám pořád.
Půjčíš mi batolátko ne?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 19:50
- Nahlásit
Garfield
já myslím že dobrovolníků nejni nikdy dost a pokud to pomůže dobrý věci
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 19:53
- Nahlásit
sarax
Škoda, že zítra nebudeš. Vyzkouším hned v ZOO a pak i v restauraci, ještě nemám vymyšlenej nějakej povel. Víš, co... "trhej" a "vem si ho" zná každej, já potřebuju něco fakt echt gold brněnskýho, např. "Slepico fčil!"
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:00
- Nahlásit
Garfield
Já myslím, že každej drží, ne?
Já myslím,že mohu hrát také komedii, ne?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:00
- Nahlásit
Garfield
taky mě mrzí že nebudu..ale obávám se že bych musela rodit v Brně a to se mi nechce
Slepico fčil!"
to bude dost dobrý mno já doufám že bude nějaký Brno někdy v únoru na jeden den bych jela
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:02
- Nahlásit
Garfield
Ještě to musím vychytat s těma děckama, ale to je jednodušší, to jsou snadné terče a krk mají níž.
Maji ho dost krátkej.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:03
- Nahlásit
Smečka
Jasně! Su pro fšema deseti.
Ty poslyš, přijeď v lednu taky. Jestli bys chtěla, můžeme zkusit v noci, až budou všichni spát, že by jsi jakože natajno vlezla k nám do chatky, buď dám Gafínkovi náhubek, nebo na sebe hodíš nějakej skafandr, potřebuji mu zvednout sebevědomí a předpokládám, že Ty se nebojíš vlka nic. Jsi pro?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:05
- Nahlásit
Smečka
Maji ho dost krátkej.
Hm, to blbý. Ale on je drobounkej pes, má maličkou tlamku. Taková drobná kříženečka fenečky. On se trefí i do malé krkavice.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:05
- Nahlásit
Garfield
Převléknu se za Agara,to nepoznáš.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:07
- Nahlásit
Smečka
Agara neznám.
Ale mám celý život před sebou, myslím, že to zvládnu taky.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:09
- Nahlásit
Garfield
Hm, to blbý. Ale on je drobounkej pes, má maličkou tlamku. Taková drobná kříženečka fenečky. On se trefí i do malé krkavice.
Ale to máš blbou techniku.Lepší je to zezadu.(teď nevim jestli udělat smajl )
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:11
- Nahlásit
Garfield
Ale mám celý život před sebou
Kdys to říkala,že mám přijet? V lednu?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:11 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Smečka
Zezadu, zezadu....
Víš, jací jsou psi poťapi. On potřebuje ten oční kontakt, on se vopravdicky nasere jen z voka do voka. Zezadu by to nemělo ten drive, ten esprit, jak říká Sali. A to je to, co já chcu. Hlavně hodně krve.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:13
- Nahlásit
Smečka
Ale mám celý život před sebou
Kdys to říkala,že mám přijet? V lednu?
...hlavně si ten nůž musíš nabrousit. Nebo velký zlatý královský prsten s kuličkou jedu.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:24
- Nahlásit
Smečka
zabránit se tomu moc nedáAnu
Myslíš tomu hrdému pocitu nad úspěšnou zkouškou dospělosti svého syna?
jojo jsem taky hrdá,když mi pes (sice krapek menší)napadne člověka se kterým denodenně žije neb ho vyhodnotil jako nebezpečnou osobu a asi po stopadesáté ji rafnul.Není nad ty pocity.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:26
- Nahlásit
Garfield
Mě to nejde,dyž to nemyslim vážně
Stejně už mi jde z kuchyně naproti těsto...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:28
- Nahlásit
Anu
To je, že? Labůžo, jako fakt. Mě štve, že to nemám natočený. Pouštěla bych si to před spaním, ale jak říkám, není všem dnům konec. Náš čas teprve přijde.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:29
- Nahlásit
Anu
Proč to dělá? On sám má možnost něco vyhodnocovat?
...jdu buchtit.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:31
- Nahlásit
Smečka
Tak sem pošli trošku té nádherné vůně horkých křuplavých buchet či cukroví. Miam, jen slintám, jak Garfield, když vidí uklízečku.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:31
- Nahlásit
Garfield
nejvíc mě na celé věci se*e,že mi nikdo nevěři,že takový pes může ublížit a přitom můj pes je větší parchant než tvůj.Jenže tvůj je velký pes,tvůj pes je NO a tak to tady půl republiky řeší.
PS: a už ti asi po stopadesáté řikáš ať si dáváš bacha co sem píšeš,nějací lidé tě tu nemají rádi bo co ale já tě rádá mám a těším na bojové zápásy zítra až si povykládáme,kolik máme zase od Prahy skalpů,prokouslých nohavic,potrhaných bund,zakouslých koček...
|