| Autor |
Zpráva |
Anu
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:34 - Změnil/a: Anu
- Nahlásit
Smečka
Proč to dělá? On sám má možnost něco vyhodnocovat?
dělá to proto,že ho kdysi někdo řezal a tak je ve velkém střehu-bývalý majitel si zval domů opilce či snad i dokonce nějaké nakromany takže si s náštěvama užil
a čas vyhodnocovat???NO nevím,prostě jsem byla v kuchyni a myla nádobý a holka co s ní bydlím jenom mi šla něco říct,když přijela z práce,normálě otevřela dveře tak jak je otevírá za den 30x a nic se nestalo a po 31xse pes prostě lekl,nějak mu to zase v té bedně překlaplo a okamžitě šel do útoku.Než stačila Dana zařvat,solidně ji trhnul bundu.Pak zjistil,že to je náš člen rodiny a zase šel.To je život,tomu se fakt neubráníš.Nelze být s ním 24hodin denně a hypnotizovat dveře kdo přijde.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:34
- Nahlásit
Anu
Taky se těším. Se v tom budeme společně rochňat, jo? Taková předrochňačka a načisto to bude až v kotelně.
Ale oni mě pravě že milují, ti lidi a tak to řeší. A taky milují mou slepicu a oni si vůbec neuvědomují, že až je jednou poslechnu a udělám, co mi radí, tak úplně ztratí smysl života, protože až se z Gafa stane plyšáček děckoidní, tak mají po prdeli.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:37
- Nahlásit
Anu
Pak zjistil,že to je náš člen rodiny a zase šel.
To znám. Ten debil místo aby pošťačku dorazil, aby se netrápila, tak se v další vteřině lísal, mazlil a olizoval jí xicht. Ten pes snad nikdy nedospěje...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:39
- Nahlásit
Garfield
Taková předrochňačka a načisto to bude až v kotelně.
no tyjo já na tu kotelnu úplně zapomělu,ale vypadá to že mi nic jiného nezbyde.Jako holka být Anub velký jak slepice tak je už podrnem.By nás sežral všechny i s babičkou,karkulkou a myslivcem dohromady.Takhle ho sejmu lapatou,redioátorem,asi před 5minutama jsem ho málem udusila jak jsem ho vyvěšila,když šel zas po Jakovi a jinak dobrý.Jsem ráda že je tak malý,bych si strhla záda
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:42
- Nahlásit
Garfield
To znám. Ten debil místo aby pošťačku dorazil, aby se netrápila, tak se v další vteřině lísal, mazlil a olizoval jí xicht. Ten pes snad nikdy nedospěje...
smutný je že Dana prohodila "Nic moc on už buď tak moc nekouše a nebo mám silno bundu"
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:47
- Nahlásit
Anu
To je blbý. Zkus ho zase zmlátit něčím novým, musíš mu zvednout adrenoš. Třeba mu zkus aportovat tu králičí kůži a jestli ti ji předpisově přinese a předsedne, vyjmi mu ji z tlamy a zmlať ho hlava nehlava. Nebój, on zas chytne šťávu.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:49
- Nahlásit
Garfield
To je blbý. Zkus ho zase zmlátit něčím novým, musíš mu zvednout adrenoš. Třeba mu zkus aportovat tu králičí kůži a jestli ti ji předpisově přinese a předsedne, vyjmi mu ji z tlamy a zmlať ho hlava nehlava. Nebój, on zas chytne šťávu.
víš já to vidim spíš v té nové péřové zimní bundě....on z něj nebude nikdy trhač on dělá jen takové solidní jelita našití jsme ještě nejeli myslím teda jako člověka
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:51 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Anu
No já člověka taky ještě nešila. Ale ve dvou letech, to už by moch zmáknout, ne? Jako mamce prokousl durch ruku už několikrát při aportu, ale to je člen rodiny, to se nepočítá. A hlavně se to nešilo, vrazily jsme tam mašličku a byl klid.
Příště musím sáhnout do nějaké lepší pracovní linie NO bez PP z VZPN.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:54
- Nahlásit
Garfield
škoda že za dob Anubovi největší kousací sezóny jsem neměla digitál.Takové moncli co měla Dana na nohách vůbec neodpovídali velikosti murdy Anuba...chudák Danča musela chodit v létě v kalhotech neb by ji hned podezřívali,že ji doma někdo bije.
Příště musím sáhnout do nějaké lepší pracovní linie NO bez PP z VZPN.Jaký příště,využij tvé popularity a vyrejžuj z ní co nejvíc už teď.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:56 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Anu
Teď se učím. Úplnej zabiják z něj už nebude. Takovej polovraždící nástroj to jo, ale profi už asi ne. To právě až ten NO bez PP z VZPN jako je Garfield, ale vybrat tu linii drivových pracáků. Trotelchen by mi mohl poradit.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:58 - Změnil/a: Anu
- Nahlásit
Garfield
hmhm máš pravdu pojedem spolu vybrat nějaké to nadějné štěnátko k pánovi na Moravu,jsem slyšela že tam jsou nejlepší exempláře.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 21:07
- Nahlásit
Trotelchen by mi mohl poradit.
Spí.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 21:08
- Nahlásit
Smečka
Jednou se probudí a to on mi zase ze srdce rád podá pomocnou hlaveň.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 21:10
- Nahlásit
Anu
Proč toho psa nemáš nějak zajištěného,když si dělá v podstatě co chce?Já vim,je to složitější,ale teď jde o výsledek.To máš tak tolerantní spolubydlící?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 21:12
- Nahlásit
Smečka
Proč toho psa nemáš nějak zajištěného,když si dělá v podstatě co chce
jako jak zajištěného? Třeba jako v kleci a nebo dát na dveře obrázek nasraného psa Pozor kouše? Vstup jen na vlastní nebezpečí! On si nedělá co chce,on se prostě lekne a vybaví se mu minolost. A pak zase na tu minulost na 4měsíce zapomene a ty si už myslíš jak je o.k. a najednou se zase připomone.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 21:14
- Nahlásit
Anu
4 měsíce klidu?
To bych se ukousala nudou. Musíš ho popostrčit.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 21:17
- Nahlásit
Drahé dámy, dobrou noc Vám přeji.
Anu
My se uvidíme zítra a užijeme si společného kontaktu "tělo na tělo" prostřednictvím štěkající lásky.
Smečka
My se uvidíme v lednu v noci v chatce ve skafandru.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 21:18
- Nahlásit
Anu
Co je to za psa?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 21:19
- Nahlásit
Garfield
4 měsíce klidu?
já jako myslela 4měsíce ohledně Dany,nepočítám dědu kterého sejmul minulý týden....chudák má moderní tepláky s střásněma....je to prostě můj miláček. Jako já se tomu už musím smát a každý kdo jde ke mě s tím rizikem,že odejde o nohavici kratší musí počítat.Já už to vzdala nějakou převýchovu,rok a půl a ten pes je furt stejný.Stačí projít kolem hospody kam ho brával,uvazoval a opilci si sním dělali co chtějí a pes je zase z toho měsíc v háji.Jenže to lidi tady neznají,umějí jen radit a nevěří tomu,že špatnou minulost nejde úplně vymazat.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 21:23
- Nahlásit
Smečka
on není jak Garfield,nevrčí a neutočí na vše a navšechno.Není to sraba a jde do boje,když cítí nátlak na něj,když chce bránit a v neposlední řadě když mu chce někdo zabránit jít za mnou.Je to sebejistý pes a ví co dělá.Jenže má špatnou minulost a vyhodnocuje každého jako zlého a špatného a teprve se musí přesvědčit,že tomu je jinak.Lidi co jsou na něj zbrklý či mu připomenou minulost tak prostě bohužel.Není to takový nevyrovnanec jako Garfield a v celku spokojeně si žije ve svém světě.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 21:26
- Nahlásit
Anu
Znala jsem takového jednoho basenjika... ta pani ho nakonec dala pryč. Nenáviděl všechny psy a bojoval by snad až do smrti. Pokousal její rodinu i jí... nesnesl se se skoro žádným psem, ale naše 2 psy miloval jako žádného jiného. Dokonce jsme ho den hlídali a ten pes byl naprosto, ale naprosto v pohodě. Nikoho nekousl nebo tak, kdokoliv z rodiny přišel domů, toho přivítal... Teď ho má nějaké rodina z Německa.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 21:29
- Nahlásit
WhiteWolf
je pravda že u něj je takové další velké minus to plemeno.Tydle psi to mají v sobě.Jsou to bojovníci a strašní machrovníci.Ale Anub nekouše z dominance a že by mi přerost přes hlavu.to ani náhodu,na mě si nedovolí nic.Je to miláček a mazel.Se psy je taky už v pohodě-dřív by ho člověk zabil.Myslím,že jsem s ním udělala fakt kus práce,ale tu špatnou minulost,lépe řečeno to,že ho někdo řezal když byli opilý a chodili mu do bytu cizí lidi co ho taky dost možná otravovali tak to mu z té hlavičky nevymažu a on se podle toho chová.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 21:31
- Nahlásit
Anu
když cítí nátlak na něj,když chce bránit a v neposlední řadě když mu chce někdo zabránit jít za mnou.
Když ti napíšu,že k takovým situacím nesmí docházet,odpovíš jak to máš udělat....takže ti napíšu rovnou,když nevíš jak,to máš udělat,má být pes zajištěn košem v situacích kdy má možnost takhle reagovat a nebo musíš přijít na to jak to udělat.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 21:34
- Nahlásit
Garfield
My se uvidíme v lednu v noci v chatce ve skafandru.
Ty mě děsíš
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 21:37
- Nahlásit
Smečka
když mu chce někdo zábranit jít za mnou.
Příklad č.1. minulý týden mi přivezli kola na auto,vylítla jsem ven je přebrat,děda mazal zamnou,že mi půjde je odtáhnout,pes chtěl prolítnou lítačkama,děda ho chtěl zadržet aby nešel na toho člověka a pes ho rafnul...
bránění
když v jednom rodinném domě kde žiju s babičkou a dědou +Danou mi přijde babička přinést buchty co upekla a místo obývakem vejde kuchyní....
nátlak na něj...
když náštěva co ke mě přišla a on si k ní sedne na sedačku,nechá se od ni škrapkat,oblíže ji a pak u ni usne.Když se chce zvednou na záchod a psa nenápadně osdrčit-on se probudí lekne a je zle.
Vždy si uvědomí,že to přepíkli,nikdy jeho "útok" netrvá dlouho a hned se zklidní,ale to jsou opravdu reakce z minulosti.A zabránit se tom nedá.tvé smysli se otupují,on třeba opravdu 4měsíce nic neudělá a pak skratuje.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 22:01
- Nahlásit
Garfield
Garfíku, Ty víš, že v praktickej věceh Ti moc neporadím...občas dokážu rozpoznat, co je hodně špatně, ale jak z toho ven, to je horší....ovšem, jak již bylo několikráte psáno, v první řadě bys měla zařídit, aby si slepica nedělala, co je ji libo....pokud to tak nebude, bude to furt blbý...a to je praktická zkušenost.....holt je to zvíře a chce životní prostor a prostor pro projev tak veliký, jak to jen jde...když mu ho dáváš, tož se nediv.....nezlepší se to samo...tohle je myslím jeden ze základů. když to změníš, měly by být vidět výsledky........
a nebo si zajed za někým, kdo má s převýchovou praktické výsledky........a nezapomeň, že vše, co má reklamu, nemusí být zrovna super
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 16:40
- Nahlásit
Smečka
Ty mě děsíš
Proč? Máš klaustrofobii ze skafandrů?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 16:56
- Nahlásit
Garfield
Máš klaustrofobii
Ne,ta to není.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 16:57
- Nahlásit
Smečka
To jsem sama ráda. Pak se není čeho bát. A s nevychovanými zvířaty a nevychovanými sebestřednými páníčky to jistě umíš.
Se svou vyřídilkou.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 17:01
- Nahlásit
Garfield
Proč o to setkání stojíš?
|