Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pouštěčky??
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 .
Autor Zpráva
Kanpe
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 15:38
- Nahlásit

Sali

Dočkej času jako.........

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 15:50
- Nahlásit

Kanpe

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 20:14
- Nahlásit

Kanpe
to je škoda že se nemůžu kouknout na tvý , aspoň že Dolf se nám povedl!

Baileys
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:32
- Nahlásit

Tak to jako podle toho, kdo má jaké odchovy, výsledky(kde je na to metr!?!?) , tady může dávat rady, nebo ho budete docela uznávat???
Čím vším se musí nejdříve pochlubit?
Docela odhaduji, že některé znám z vyprávění, od dobrmanů, NO, BOM, se závodů, ale občas mi to navážení do některách příjde zvláštní...
Ještě, že jsou tady tací, co to humorem metou ze stolu, nebo na pitevní stůl...)

Baileys
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 09:34
- Nahlásit

Samooo, vynechala jsem hlavně ty s VK )))...., tak to se omlouvám!

gera
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 12:46
- Nahlásit

Baileys
A co boxeri?

LUCKA
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 13:10
- Nahlásit

Baileys
Ahojky, nebyla jsi na Mistráku MSKS s velkým kníračem???

Terri
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 13:30
- Nahlásit

LUCKA
To víš že byla!!

Baileys
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 15:15
- Nahlásit

LUCKA
Ahoj Lucko, jo , jo, to jsem byla já....
Bavily jsme se pár slov i u stolu a pokud se nemýlím, těšila ses na BOM a již můžeš mít štěně doma, né?? Byla jsi to Ty, co Tě J.P. na svých stránkách prezentovala, jak se nemůžeš dočkat)??
Co jsem četla, připadá mi, že tady máš docela zdravé názory

A Terri, to je práskač))) !

Baileys
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 15:19
- Nahlásit

gera
Boxery, ty já můžu, jestli neurazím, tak zejména zlaté s bílou náprsenkou.
Fandím, kdo se snaží a cvičí. Ale je pravda, že mi příjde , že v dnešním sportu jsou díky povahám, upřednostňování exteriéru a kratší mordě zejména na obranách hendikepovaní.
To já zase nejsem zaujatec jen na vybrané plemena.Každé má své kouzlo, možnosti a předpoklady )

LUCKA
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 16:28 - Změnil/a: LUCKA
- Nahlásit

Baileys
Jéjej, tak to jsi ty (teda Vy- nebo co já vím???). No myslela jsem si to podle přezdívky
To jsem já, co mě J.P. prezentuje, jojo...
Mimi už doma máme (letí to, zítra to bude týden!) a jsem z ní úplně nadšená
Oooo, děkuji za pochvalu mých názorů...No snažím se nedělat chytrou ale hlavně rozumně odpovídat, když to jde...
Plánuješ (plánujete) i letos výběráky na MSKS??

Baileys
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 17:05
- Nahlásit

Plánuješ... Už jsi přece dospělá, tak jako my...proto už nemůžeš do mládeže, ne?
Pojedu zřejmě Porubu, tu mám za domem a Brno.Chtěla jsem jet ČKS, ale z důvodu, že včervenci čekáme dvounohé štěně, jsem to na poslední chvíli neplatila.Mrzelo by mne pak, kdybych se dostala na mistrák a to už bych neuchodila
Já se po BOM taky dívám, i po jiných, ale to NE, že bych měnila, z posledního vrhu (sestry od Baileys) jsme si nechali fenku.
Ty jsi mne poznala podle přezdívky a feny se závodů?? To teda musí být výrazné jméno ? Ale je pravda, že nikdo s podobným nejezdí a ještě k tomu s exotem
Jezdíš, nebo budeš jezdit zejména trénovat kam ??

Kanpe
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 17:07
- Nahlásit

Baileys

...hmm hmm, asi ne , neznám tě ani z vyprávění...

Baileys
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 17:14
- Nahlásit

Kanpe
z jakého vyprávění??? )
A odkud bychom se mohli znát?
Je zvláštní, jak někteří lidé se nestydí za svůj názor, ale snd to až hraničí s bázlivostí, se identifikovat krapet víc....
Teď neříkám, že to musí být zcela určitě Tvůj případ...

LUCKA
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 19:02
- Nahlásit

Baileys
Jojo,dospělá...nějak rychle to uteklo Tak teda oficiálně, já jsem nějaká Lucka. těší mě

Tak to se v Ostravě potkáme.Plánuji taky jet,bohužel už jen jako divák...

Takže dvounohé štěndo?? to držím moc moc palečky,aˇje vše o.k. a ať je hlavně zdravé!!!!

Tebe jsem poznala podle přezdívky, to víš, máš exota stejně jako já, takže se po exotech koukám

Já budu jezdit dál trénovat na Rádě Lišku (pokud bude zdravotně o.k.!!), občas se na cvičáku objeví i Ferda (jirka bravenec) a občas jsem byla u vítě glisníka v kroměříži (jsem tam v klubu). jinak tohle zatím moc neřeším...letos bych chtěla maturovat tak bych se měla víc učit...pejsci,závody,zkoušku neutečou...ale maturita by mohla, což bych nerada!!!

Baileys
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 22:28
- Nahlásit

LUCKA
To joo, to zvládneš a máš klid na dušičce

Kdyby byla jiná situace, taky bych častěji do Kroměříže, nějak nám odsud ten Víťa utekl (, ale areál super a jsou dosti pružní, všimla jsem si jejich akcí.
Uvažuji s mladou o něj víkendu v obranách , tak i třeba tam se zase můžeme vidět )
A vzala jsis fenku? A jaké má jméno?

LUCKA
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2006 13:10
- Nahlásit

Baileys
Areál Vítě je super...akcí tam mají miliony, ale abych řekla pravdu, tak je to docela cenově náročný...(pro mě).Byla jsem tam na školení o poslušnostech a obranách a bylo to super. Super lidičky kolem sebe, nové informace...a pojedu na tábor v červenci.už po 4. nebo po kolikáté...ani sama nevím

Mám fenku, já už chci jen fenky...psi mě přijdou paličatí.Teda mám vlastně psa toho labradora...a ten je paličák!! ale musím říct, že teďka ta mladá holčička bude taky síla!! když si usmyslí, že se nehne, tak prostě bude sedět a já se můžu stavět na hlavu však mrkni na fotečky www.sweb.cz/laretbo/soucasnost.htm
Jmenuje se Unica de Aplhaville Bohemia

Baileys
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2006 15:48
- Nahlásit

LUCKA
Dívala jsem se, gratuluji k obětavosti,citlivosti, cílevědomosti, které jsi jistě musela vynaložit s Borgem a hlavně k ZVV3!!!

Ty jsi z Blanska??????
Nemohla bych na tebe odkázet lidičky odtamtud? Nevěděli, kam chodit, aby to stálo za to.
Jestli koukneš na můj profil, na stránkách je e mail, můžeš mi poslat tel, který bych ráda předala.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2006 16:41
- Nahlásit

Děkuji za gratulaci

Já jsem z Blanska a klidně na mě odkaž lidičky. No víš, ono tady na cvičácích žádná sláva...to spíš byla zásluha figuranta, který za mnou jezdil každou neděli trénovat.Trénovala jsem víceméně v lese, na loukách atd. Ale pokud budu moct, ráda pomůžu!! Není problém...
Tvoje stránečky zkouknu a určitě si je přidám do odkazů! Víš ono se taky moc nevidí,aby knírač makal. I když je to prac.plemeno, tak máš můj obdiv taky...No jo,exoti naši

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání