| Autor |
Zpráva |
argosek
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 09:39
- Nahlásit
kuura
.v přírodě by s nima máma byla od malička venku, byla by třeba v jeskyni, díře v zemi, ale ne vevnitř ve vytápěný místnosti..
kdyz s ni budete venku, tak to bude bez problemu. po generacich zvyklych na zivot v teple se nase i psi odolnost vuci zime snizila, ale aspon se oddeli zrno od plev.
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 10:33
- Nahlásit
argosek
my lidi jsme celkem zdegenerovaný, možná by nebylo na škodu si taky pořídit PP...já mám v plánu postavit stan na zahradě a ukázat mu, že venku spát může. Jinak ano, odolnost se snížila, proto stavíme zateplený boudy. Vlčice si mohla tak možná natahat seno do jeskyně. My jim dáváme boudičky zateplený polystyrenem a ještě koberečky dovnitř, aby se nám nenastydli. Je to správný, neříkám, že ne. Jsem absolutně proti vesnickýmu zvyku mít psa na řetězu u boudy, aby sežral všechno, co se kolem něj hne a k jídlu dostával zbytky a chleba v mlíce. Ale pozor na to. Pořád je to zvíře. Možná by nebylo špatný, kdyby se lidi občas odpoutali od tohohle příšernýho švěta a vrátili se aspoň trochu k přírodě. Pouze můj názor, nikoho nenutím k tomu, aby si myslel totéž:)
|
elliss
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 12:30
- Nahlásit
Náš pes je v kotci a je tam odmalička-v květnu jsme si ho přivezli a v srpnu šel do kotce,předtím byl s náma doma..ze začátku trochu kňučel,přece jenom byl zvyklý s náma,ale pak si zvyknul a teď už zase nechce spát doma-když byly v zimě velké mrazy,tak jsem si ho chtěla nechat doma,ale vydržel přesně jednu noc-celou noc pochodoval a pořád chtěl jít ven,bylo mu doma prostě horko..Ale jinak přes den,pokud není venku,tak je s náma doma,ale večer už chce jít na místo..má zateplenou boudu,v ní ještě deku a v zimě i seno a je tam spokojený..a rasa-dlouhosrstý jezevčík..
|