| Autor |
Zpráva |
Mar
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 08:38
- Nahlásit
suri
čau,nebylas náhodou v neděli na Panské líše? (já mysím,že jo,ale jistá si nejsem ,bo se neznáme )
|
suri
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 09:27
- Nahlásit
Mar
jj byla...taky jsem si myslela, že seš to ty....ale páč jsem měla hlavu jak střep a u nosa nudli, tak jsem viděla dosti mlžně
Tak to musíme příště napravit
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 09:29
- Nahlásit
suri
jj a běhali ste? (já se na coursingu moc nebavim, bo mám plný ruky práce s batmanem bo ten byť má cca 12 kg,tak táhne jak dby měl přes pade...)
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 09:37
- Nahlásit
suri
hele,ale takže to si tam byla s Markétou že?
|
suri
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 10:07
- Nahlásit
Mar
to si tam byla s Markétou že?
jj byla ...kamoška, dělala nám doprovod, páč jsme vyjímečně z Tišnova jeli sami
běhali ste?
no jasně....a poprvý v páru, a i když musela mít náhubek, kterej fákt jinak nesnáší, tak běžela jak vo život
mám plný ruky práce
nápodobně....ta moje 10kg malá mrcha se mnou sekla aji vo zem...prostě jakmile vidí střapec, tak je z ní magor
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 10:11
- Nahlásit
suri
šak estlis viděla,jak sme šli na start . . . tak to stálo za to tam lidi hulákali prej "tagle to vypdá,dyž pes vede pána" a já měla co dělat, abych nespadla
my taky v páru s tim durhým buldočkem estlis viděla - markéta je bývalá od mýho známýho - já jí zezačátku vubec nepoznala (trošku trapas no :confused
|
suri
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 10:20
- Nahlásit
Mar
no mi se na druhý bohužel moc dívat nemůžem....jó kdybysme tam byli autem, tak ju zavřu a je klid, ale takhle řve a rve mi ruku, jakmile jsem na 50m blízko k dráze....škoda, třeba příště budu mít aji chvilku čas pozorovat ostatní
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 10:20 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
suri
aha - tak a kdy ste z tišnova jely, protože my jeli z kuřimi, takže asi stejným vlakem ne?
|
suri
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 10:22
- Nahlásit
Mar
jsme psali asi zaráz
jeli jsme samo vlakem a pak busem, ale jsem vás teda nikde neviděla....my jeli až 10:41 z Tišnova, takže jsme dorazili naknop
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 10:25 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
suri
BULLdočci, tak to bude mít Surikata co zakusovat
prostě jakmile vidí střapec, tak je z ní magor
V tom případě je les jeden velkej střapec.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 10:26
- Nahlásit
suri
ajó,tk to my jeli tím vo hoďku dřív,bo sem nevěděla,jak se tam busem dostanem, tak abysme to neprošvihli....
|
suri
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 10:35
- Nahlásit
bullvnouzi
V tom případě je les jeden velkej střapec
já vím...bohužel....neovladatelný lovecký pudy, ať je to střapec nebo cokoliv co se hejbe, tak je z ní prostě magor, ale bohužel v tom lese stačí jen zavětřit a je to v pytli...
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2007 13:35
- Nahlásit
Tak to vypada, ze nas snad mate radi a kvuli nam se obetujete jit az v nedeli. Dekujeme
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2007 13:54
- Nahlásit
Fuissem
Co bysme pro naše horolezce neudělali.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2007 12:15
- Nahlásit
a co jít dřív? nějaký bližší termín by nebyl?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2007 13:00
- Nahlásit
Nebyl. Chtěli jsme dřív, ale furt to někomu nevycházelo a na tomhle datu jsme se viceméně shodli.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2007 14:00
- Nahlásit
takže 10.11. a kde a v kolik?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2007 14:41
- Nahlásit
Ne ne. 11.11. bude sraz na vlakáči v Brně. Kdyžtak to tady průběžně sleduj, čas bude upřesněn. Ale počítej kolem poledne.
Copa máš za psíka? Hodíš foto?
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2007 17:12
- Nahlásit
Hodit foto bych musela přemíšlet jak koukni na www.mojipsi.wz.cz a v kamarádech špringer... jsou také naši.
psali jsme si i @
a kam se půjde?
Díkec
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2007 17:18
- Nahlásit
Kdyžtak ti je sem hodím, až budu u PC. Trasa je někde popsaná v tématu. Hledej šmudlo. Já si ju nepamatuju, ptž nésu Brňák.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2007 17:50
- Nahlásit
Kdyžtak ti je sem hodím, až budu u PC. Trasa je někde popsaná v tématu. Hledej šmudlo. :-) Já si ju nepamatuju, ptž nésu Brňák.
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 09:11
- Nahlásit
Šárka
Tak znovu okopirovana trasa.
Mno po mailove diskuzi se Suri me napadla ma celkem oblibena trasa. Jen nevim, kterym smerem ji jit. Je bud narocnejsi nebo skoro vubec. Je podel reky Svitavy z Obran smer Bilovice nad Svitavou, v puli cesty se da odbocit na zriceninu do lesa, a pak se jde po nahorni plosine k lisenskemu lomu, kde se da take plavat. Asi bych to predse jen videla na opacny smer trasy. Lom, plosina, zricenina a reka take z hlediska casoveho rozvrhu. Protoze podel reky, zvlast o vikendech, jezdi spousta ciklistu. Ale dalo by se pres zeleznicni most prejit na druhou stranu reky kde jich tolik neni.
JJ, tak to znám! Lepčí je to obráceně z Líšně do Obřan, a je to tak max. 10km, takže v poho a moc pěkný, přes Hády, výhled na celý Brno.......a já to mám blízko
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 12:09
- Nahlásit
Informace z ifauny:
Ahoj Impact, radi bychom se pripojili, jsme Brnaci, ale nase smecka neobsahuje jen buliky. Je nas pet, tri pitaci, dobrman a labrador, snad to nevadi kdyz pujdem vsici. Muzes mi napsat kde a kdy se to kona?? Jsou tam nejake souteze nebo jen sraz??Muze mi napsat na mejl sunin@email.cz
Dekuji S pozdravem Misa
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 20:47
- Nahlásit
Děkuji za zkopčení. Je to fajn trasa. Také nemám bulíka a to jsem ho chtěla, ale přivdala jsem si 2 psy, tak z toho zatím nic nebude.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 13:38
- Nahlásit
Šárka
Kteří psíci jsou teda vaši...?
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 21:26
- Nahlásit
no přece NO,čivava,špringer, už jsme si psali, ale jestli to vadí, tak to neva. Mi byli dnes na setkání venčičů v Bystrci a chystáme se i na sobotu....
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 11:47
- Nahlásit
Šárka
ale jestli to vadí, tak to neva
Nevadí. Spíš jako upozorňujem, že je to převážně bullí sraz proto, aby si to rozmysleli ti, kteří nevěřej tomu, že bullísci nepapaj ostatní pejsky na potkání.
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 09:33
- Nahlásit
Galadriel
Tak co ta nase spolecna vychazka?? Mas nekdy cas?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2007 14:07
- Nahlásit
Nějak nám to chcípá.
Těšíte se na sraz...?
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2007 18:40
- Nahlásit
Fuissem
Nazdárek! Nějak jsme to zasklily, co! Tak napiš, jak máš volno nebo čas a domluvíme se, jo?
|