| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2007 20:36
- Nahlásit
Ták šup s tím do novýho tématu, ať se nám chytne víc lidiček.
Mě je i ten listopad vcelku jedno. Kurz tam taky někde kolem 20.11. mám a doufám, že se mi to netrefí do víkendu. Dám vedět v pondělí.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2007 20:47
- Nahlásit
Tak už to vím. Jedu 21.-23. listopad. Takže nám je termín fuka. Hlavně nezapomeňte objednat počasí.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2007 21:20
- Nahlásit
Tak do Brna bych aji jela bo Bucka tam miluje ZOO, její nejoblíbenější tygr sice už umřel, ale něco se najde
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:32
- Nahlásit
Hop nahoru.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:49
- Nahlásit
Lidičky, tak kde bude ten srázek? Páč bych s Garošem taky šla.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:51
- Nahlásit
Info ze staré diskuze:
Mel
No, já koukám do svého deníčku a volný víkend mám až v listopadu... takže říjnového srazu se taky nezúčastníme, ale pokud bude něco v listopadu, tak máme volno 10. -11. 11. a 24. - 25. 11. no a v prosinci nemáme zatím vůbec nic.
Suri
Halo, halo, já mám říjen plnej, co tak až pvní víkend v listopadu?
Fuiisem
Oki, jestli se to nikomu v rijnu nehodi, muzeme to nechat na listopad.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:53
- Nahlásit
Galadriel
Bude v Brně. Datum se řeší.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:54
- Nahlásit
bullvnouzi
To jsem pochopila, že v Brně, ale chtěla jsem vědět, jestli už se ví kde v Brně. Ta ZOO by špatná nebyla.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:56
- Nahlásit
Galadriel
Do ZOO? S takovou smečkou??
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:58
- Nahlásit
bullvnouzi
No co! Ať i zvířátka v ZOO vidí, co máme!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 10:59
- Nahlásit
bullvnouzi
Jednou jsme s cz-pse, šli taky do ZOO se smečkou, a ustáli to.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:01
- Nahlásit
Galadriel
hele někde ta trasa byla v tématu minulýho srazu, mám ten dojem. Ale nemůžu to najít. I když holky to sem určitě písnou.
Mucholabka
No, už vidím Mafoše. Dojančenej z tolika psů a ještě ZOO k tomu...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:03
- Nahlásit
bullvnouzi
No, uvažuju jestli Draka jo nebo Draka ne...včera jen tak přerval kožené vodítko...a to ani neviděl tygra...
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:05
- Nahlásit
bullvnouzi
Já si počkám, až to sem teda písnou.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:07
- Nahlásit
Mucholabka
No, já Garoše potřebuju zvykat na psy, takže chci jít i z toho důvodu. Bude to sice záhul, ale musím se do toho řádně vložit.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:10
- Nahlásit
Mucholabka
No já myslím, že vzhledem k jeho rvavosti bude lepší, když zůstane doma...
Ale to je čistě můj soukromý názor. Nerada bych, aby se to tam servalo...
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:12
- Nahlásit
Mucholabka
A Drak se rve hodně?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:12
- Nahlásit
Galadriel
No, my Draka potřebujem taky zvykat na psy-ale pokud možno na to, že se psi neporcují už pouhým pohledem. Včera se na cvičáku bráchovi urval z vodítka, brácha jako vždy nevěděl co má dělat, bo je trochu zakřiknutý a zpomalený, a Drak rovnou ke štěněti ovčáka, tak jsem na Draka zařvala, až se málem posral, ovčáka podběhnul a schoval se do odkládačky. Já na něho docela platím.. Ale bráchu absolutně sere, brácha se s ním furt přrtahuje na vodítku, nezvládá to, až je mi líto, že toho psa nemám já, protože jinak je strašně moc šikovný, motivovatelný, úžasný pes. Původně jsem ho chtěla mít u sebe, ale naši řekli, že to zvládnou a že budou chodit na cvičák. Na tom cvičáku je to ale fakt o chození, ale ne o cvičení. minule jsem si tam Draka vzala na povel já, tak šupal, ani nedutal. Včera jsme chodili v řadě a brácha za ním vlál, tak jsme bráchovi strčila do ruky Bucu, vzala si na povel Draka a nejadnou to zase šlo. Párkrát jsem sice musela zařvat, až se mi hlava roztrhla, ale dobrý brácha nezařve, brácha ho prosí, a pak to tak vypadá.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:15
- Nahlásit
Galadriel
Jak s kterým psem. Když se se psem slušně seznámí, tak je schopný vedle něho fungovat, jsou ale i tací, se kterým se vůbec nesnese, třeba od našich setr Guliver, to nemůžou být vůbec spolu. U mně má ale utrum a když má pindy, dostane kouzelný obojek a hned si uvědomí, co po něm chci.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:16
- Nahlásit
Mucholabka
Tak to já už to teda celkem zvládám. Na Garona jsem se naučila neřvat. Jak říká kamarád: jednou požádám, podruhé varuju a potřetí vraždím!
Tak nějak to praktikuju taky. Ale neřvu. V třetí fázi ho vezmu pod krkem a trošku přiškrtím, pak si nedovolí ani ceknout!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:22
- Nahlásit
Galadriel
No, jemu nějaké to škrcení moc nevadí...on ale pozná, že jsem panovačná tak si radši dává bacha. Je to s ním těžké, on se jinak bojí lidí, protože byl v mládí týraný, bitý a zavíraný potmě, tak je to jinak taková trosečka. Takže ho vždycky dořvu, pak pochválím, že pohoda, on pochopí a dobrý.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:24
- Nahlásit
Mucholabka
A jaký kouzelný obojek?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:25 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Galadriel
Ostnáč.
On má děsnou sílu a je strašně moc svalnatý. Brácha říkal, že ještě o sval víc, a už se mu nebude líbit, že už to bude moc. Včera tahal po ulici děcko od sousedů na kole, a měl z toho radost
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:26
- Nahlásit
Mucholabka
Tak jasně, na každého psa platí něco jiného. Vždycky si ho musím posadit vedle nebo před sebe a fixovat si ho na nějakou dobrotu, to pak poslechne.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:27
- Nahlásit
Mucholabka
Ten mám doma sice taky, ale na Garona nefunguje, tak ho nepoužívám. Ani stahovák s ním nic nedělá.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:29
- Nahlásit
Mucholabka
Garon má taky posunutý práh bolesti, ale když se mu trošku sevře krkavice, pochopí, že tudy cesta nepovede. Má na krku kůži, do které by se vešel ještě jednou!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:32 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Galadriel
Přítel o něm tvrdí, že je to ošklivý hranatý pes. Já jsem ale hezčího psa v životě neviděla
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:34 - Změnil/a: Galadriel
- Nahlásit
Mucholabka
Je prostě nádhernej a to osvalení je perfektní! Je úchvatnej, impozantní, já takové fakt miluju!
http://www.garonek.estranky.cz/archiv/inahled/46.j pg
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:35
- Nahlásit
Galadriel
Garon je taky pěkný, kolik váží?
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 11:36