| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 12:53
- Nahlásit
pawLINka
Ten, kdo nenaučí svého psa, aby respektoval jiné psy, tak prostě svého psa nezvládl a nemá na něho
se vrátím 2 dny zpět
jako budu tvrdit že tihle maj v sobě cosi víc než ostatní..ale neber to že svýho psa omlouvám...myslím že čubu"zvládám" ale po té co nás dvě feny pokousaly taky není vždy OK..a to lidem nevysvětlíš a ani to na první pohled nepoznaj že..že tohle byl kousnutej pes a je teda prostě někdy divoká..jako respektovat cizí psy..nevím co si pod tím mám představit..já respektuju svýho psa a pokud vím že mu nějakej pes nesedne necpu ho k tomu..taky mi všichni lidi neseděj
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 12:55
- Nahlásit
bullvnouzi
Tak 10.11.2007???
Jiný návrh??
hele počkáme na Mel a uvidíme..rozhodně jsem pro sobotu...i když..no uvidí se
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 18:48
- Nahlásit
sarax
Já učím Garona respektovat nebo spíš ignorovat psy už dva roky a nemyslím si, že bych ho nezvládala a že bych na něj neměla. Prostě to má v povaze. A myslím si, že člověk se ohledně psů učí pořád, pokud chce a má trpělivost.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 22:03
- Nahlásit
Nejsem mimo.
Jen kurzuju kdesi u Polska bo kde. A bez Máfa. Ale příští běh jede see mnoouu.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2007 07:48
- Nahlásit
Galadriel
Já učím Garona respektovat nebo spíš ignorovat psy už dva roky a nemyslím si, že bych ho nezvládala a že bych na něj neměla
no právě vo tom mluvím.sem to fčéra řešila na cvičáku a koukali na mě jako co po psu chci ..jak má koho respektovat??to prej má mě ale že neviděj důvod proč by měl respektovat jiný psy...a ani si jich nemusí nevšímat..prostě psu je to přirozený,prostě to každýho psa zajímá co jde kolem za pesana..myslím že u konkrétních psích prudičů člověk časem dosáhne toho že projdem kolem v pohodě bez vrčení a tak...ale aby si nevšímala žádnýho psa? to jí neudělám
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2007 08:18
- Nahlásit
sarax
Myslim ze tu slo prave o to ze pokud mas psa agresora naucit ho nevyletet na kazdyho psa co jde kolem, ale aby si ho teda nevsimal, kdyz ho nechce.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2007 11:09
- Nahlásit
Fuissem
Myslim ze tu slo prave o to ze pokud mas psa agresora naucit ho nevyletet na kazdyho psa co jde kolem
Přesně tak jsem to myslela...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2007 11:11
- Nahlásit
pawLINka
ok to prostě nebylo zřejmý
mě čuba sama nevyjíždí..jen po mini psech co ječej a ty chce lovit a ne sežrat..a makáme na tom fakt tvrdě ale bude to na dlouho
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 09:59
- Nahlásit
Halo halo. Jak se máme po víkendu??
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 11:20
- Nahlásit
bullvnouzi
Nazdárek, máme se nemocně, teda aspoň já! Celý víkend jsem ležela, pila čaj a potila se. Takže bomba!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 11:21
- Nahlásit
hojte - my sme o víkendu coursingovali
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 11:22
- Nahlásit
sarax
Fuissem
Já po Garonovi chci, aby ignoroval psy, s fenkama ať si blbne jak chce. U psů ale vím, že by to dopadlo špatně, neriskuju to. Je lepší, když dělá, že tam žádný pes není, pro něj i pro mě. Vyhnu se tím zbytečným problémům.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 11:22
- Nahlásit
Mno, my máme zase srajdu jak sviň... A vůbec netuším z čeho. teda ne my, ale pes...
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 11:25
- Nahlásit
bullvnouzi
Taky?????????!!!!!!!!! Garon se mění ve vodotrysk nebo gejzír! nechápu, kde se to v něm bere! A ty zvuky . . . . .
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 11:30
- Nahlásit
Galadriel
Kua já jsem měla kliku, že se mu podařilo vzbudit spolubydlící. Bo jak by to pustil v bytě, tak nevim nevim.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 11:31
- Nahlásit
bullvnouzi
No, udělat to doma, tak mám vymalováno!!!!!!
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 13:47
- Nahlásit
sarax
hele, klidně můžem, já mám ten víkend "volno"... můžem klidně přespat v kriminále nebo jet jenom na otočku
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 16:13
- Nahlásit
To all
Ahojte lidicky. Mam takovy problem. Nakonec toho 10.11. nemuzu vlezla mi do toho skola. Neslo by to posunout na NE 11.11. prsim prosim smutne koukam.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 18:05
- Nahlásit
Fuissem
Co se mě týče, tak klidně!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 18:58
- Nahlásit
Mě je to taky vcelku jedno. Akorát newim, co Hans. On se drží zásady, že v neděli se nic nedělá.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 19:21
- Nahlásit
bullvnouzi
Tak ji jednou poruší, nóó!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 19:29
- Nahlásit
Galadriel na to jsem sama zvědavá...
Jinak asi zas budu muset osomrat nějakýho moderátora, ať přepíše datum v titulku. Ale ještě počkám pár dní, až se ozvou další.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 19:58
- Nahlásit
bullvnouzi
Musíš mu to politicky vysvětlit. Tak si udělá neděli v sobotu. Prostě si to prohodí!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 20:12
- Nahlásit
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 20:21
- Nahlásit
bullvnouzi
Chlapovi to musíš umět vysvětlit a podat tak, aby si myslel, že na to přišel sám a že je to skvělý nápad!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2007 08:35
- Nahlásit
to sarax, pawLINka, Mel, Mar, suri & další
Tak jak teda???
11.11. nebo 10.11.???
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2007 08:50
- Nahlásit
Máme další adepty.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2007 09:42
- Nahlásit
Fuissem
bullvnouzi
mě je to jedno, volnej mám celej ten víkend, takže neděle nebo sobota - to je u mě jedno....
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2007 14:01
- Nahlásit
Nikaj nik?? Dalšííí.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 08:31
- Nahlásit
Sorá....dřív to nešlo, jsem se taky potila v posteli...ta neděle asi teda neva, však v Kroměříži to byla taky neděle, ne?
A vidím, že se přidají BULLdočci, tak to bude mít Surikata co zakusovat
|