| Autor |
Zpráva |
Mel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 23:16
- Nahlásit
A Mel je taky z Brna, ne?
no, to teda neee. Mel je z Prahy, ale do toho Brna by snad mohla zajet...
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 23:21
- Nahlásit
Mel
ale do toho Brna by snad mohla zajet...
To by mohla . . . . . !
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 23:42
- Nahlásit
Galadriel
Mel
hm to by se s ní sarax šábla o benžo a jela taky třeba
btw:myy taky nemusíáme fšechny fenky a prochajdu dáme na stopovačce neb i lovíme a ještě to není zvládlé
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 00:40
- Nahlásit
Marbullvnouzi
Teď jde ještě o to, jestli vy jste tak v pohodě, že bych o vás stála. Já se budu prezentovat tak, jaká jsem. Pitbulla mám proto, aby dostál svého jména, nebudu z něho dělat nějakého gaučáčka pod paži a do tašky. Co vám přesně vadí na mé sebeprezentaci? Asi smůla, že neohnu hřbet před každým. Chtěla bych vidět, jak byste si s Drakem nebo Ašou poradily vy, při prvním kousnutí by pes letěl.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 07:09
- Nahlásit
Pokud se shodnete na datu vasich srazu a stojite o verejnost, poslete to na pavel.vokaty@seznam.cz
On to prida na pavliskop.blogspot.com do Akci a voriskiad.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 07:34
- Nahlásit
Jee Mucholabko snad nás tady nebudeš napadat krz to, že jsme si dovolily napsat svůj názor? Probůh, kde to jsme?!
Hele jsem už taková - co na srdci, to na jazyku.. A z tebe mám bohužel pocit, že se až extrémě chlubíš tím, jaké máš psy. A tím nemyslím plemeno jako takové, ale to, že napadají ostatní psy. Proto mám obavy z jejich účasti..
A pokud mi chceš sdělit, že mám gaučáka a ještě k tomu vořecha, tak mi nesdělíš nic nového. Já o tom vím a pořídila jsem si psa, na kterýho stačím. Tak mi tady nemlať o hlavu, jak bych si poradila s tvýma psama.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:15
- Nahlásit
bullvnouzi
Mucholabka
Tak holky, nehádejte se! Má to být příjemný výlet a ne soutěž, kdo z koho. Měla by být dobrá nálada, ať ji mají i pesani, ne!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:23
- Nahlásit
Galadriel
Já se nehádám. Jen se bráním.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:24 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
bullvnouzi
Teď jde ještě o to, jestli vy jste tak v pohodě, že bych o vás stála
tomu se říká uražená ješitnost
Mucholabka
jj,pitbulla nemám,páč si na něj netroufnu,ale kdbych ho měla, určitě bych mu "dala povel - Buca ho ani nepotřebovala, probudila se v ní bojová krev" atd.....žáno....
páč jak píše tady bullvnouzijefakt,že ty sama z nich ty "bojové" děláš a ještě se tím veřejně chlubíš....
A pokud mi chceš sdělit, že mám gaučáka a ještě k tomu vořecha
to tady máme skoro všici
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:25
- Nahlásit
dejavu
Děkuji za info. To mě nenapadlo.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:26
- Nahlásit
Mar
Já nemám všeobecně ráda, když se o těchto psech mluví jako o "bojových". Je to naprostý nesmysl. Každý pes je takový, jakého má pána a bojového psa udělá člověk i z jezevčíka, když na věc přijde . . . . . !
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:31
- Nahlásit
Galadriel
Každý pes je takový, jakého má pána a bojového psa udělá člověk i z jezevčíka
přesně tak!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:34
- Nahlásit
Už mi to tady připadá jak na ifauně - samý nesmyslný hádky...
Ale musím říct, že se mi názory Mucholabky nelíbí a že se plně ztotožňuji s bullvnouzi.
Nemyslím si, že je normální prezentovat své psy bez mála jako krvelačné bestie (s trochou nadsázky - pro rýpaly
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:35
- Nahlásit
Galadriel
když se o těchto psech mluví jako o "bojových".
To asi moc nečteš příhody Draka a Bucky, co....?
URL
Tohle mi jako prezentace stačí...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:37
- Nahlásit
Ten, kdo nenaučí svého psa, aby respektoval jiné psy, tak prostě svého psa nezvládl a nemá na něho. A platí to u jakékoliv rasy - ne jen u pitbullů. A nemá smysl se ohánět tím, že "on je přece ten bojovej, tak je to normální". NENÍ to normální a nikdy to normální nebude - znám hafo pitů a hafo jejich majitelů. Někdo na toto plemeno prostě má a někdo nemá.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:43
- Nahlásit
pawLINka
jako např:
Mucholabka
V Polsku rozhodčí říkala-vůbec se nic se neděje, že na sebe vrčí, vždyť u těchto psů je to naprosto normální.
souhlasím s tebou
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:47
- Nahlásit
pawLINka
Ono už stačí i to, že ten majitel s tím chce něco dělat, může to být běh na dlouhou trať nebo taky na celý život toho pesana. Ale pokud vím, že mi pes napadá ostatní, dělám určitá opatření, aby se to nestávalo.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:50
- Nahlásit
bullvnouzi
Tak tuto příhodu jsem četla, to je pravda.
Já u Garona řeším už jen to, když se mu naježí srst za krkem a na hřbetě a když zavrčí. Tohle si prostě nesmí dovolit. Má pořád na šňupáku košík a pořád ho musím mít v dohledu.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:51
- Nahlásit
Galadriel
Ovšem opatření dostatečná - dobrý náhubek a pevný obojek + vodítko. Když vím, že mi urve co může...
Btw. naše zásadní opatření je veeeliká prosba, aby si Bališák nenosil na srazech míčky. Von si totiž Máfo myslí, že všechny aportky světa jsou jeho.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:52
- Nahlásit
Galadriel
no jistě. O tom je přece celá výchova a soužití se psy. Je na majiteli, aby znal své psy a předcházel nepříjemným situacím. Např jeden z mých psů má panickou hrůzu z petard, tak jsme trénovali tak dlouho, dokud jsem ho nenaučila, aby přiběhl ihned ke mně, když se lekne a neletěl bezhlavě pryč. Navíc kolem Mikuláše chodí jen na vodítku. Nebo jiný příklad - když vím, že mi pes napadá jiné psy (což je výhradní právo vůdce smečky!!!!), tak mu dám náhubek a přehodnotím svůj vztah ke psovi a naše postavení ve smečce...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:52
- Nahlásit
bullvnouzi
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:54
- Nahlásit
Galadriel
Má pořád na šňupáku košík a pořád ho musím mít v dohledu.
Máte stejnej systém, jak vidím. Já ani moc nesnesu, aby mi šel máfo za zádama. Jsem hned nervózní, že na něj nevidím. A ani kolikrát třeba krz něho, ale taky krz to, že nevím, kde se jakej čoklík ve městě vyřítí. Tak abych stihla zasáhnout dřív, než on...
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:54
- Nahlásit
bullvnouzi
Jistě, musím vědět, že se mi obojek nebo vodítko nepřetrhne, když mi Garon svými 40kg řádně zatáhne! A košík takový, který si sám nesundá, zapnutý na pevno.
To Garon je zase na klacky a hlavně na žrádlo, takže kdokoliv s něčím zašustí, nesmí u toho chybět!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:55
- Nahlásit
Mar
To vůbec není k smíchu. Chudák Bali. Má zkaženou celou procházku.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:56
- Nahlásit
bullvnouzi
Máte stejnej systém, jak vidím.
Je to potřeba, už je to s tím napadáním lepší, sám už se na žádnýho psa nerozběhne, ale co člověk ví, kdy mu rupne v kuli, že!
A taky nemám ráda, když se Garon poflakuje někde za mnou. To pak dělá jako že nic a vééélikým obloukem je schopen se vrátit na místo činu . . . . . potvůrka podivná!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:59
- Nahlásit
bullvnouzi
Galadriel
taky bych chtěla,abych mohla psa pouštět s košíkem...... jednou sem to zkusila - jak nemoh dejchat,tak pak problil odpoledne (((
Máfo myslí, že všechny aportky světa jsou jeho.
tak to se plete,páč šecky aportky sou Berryho - i když on je neaportuje, ani si s nima nehraje - on je prostě jenom CHCE MÍT
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:59
- Nahlásit
Mar
A co máš za pesana?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:01 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
Galadriel
tohotok:
BULLdočka
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:01
- Nahlásit
Galadriel
sám už se na žádnýho psa nerozběhne
Tak s tímhle naštěstí moc problém nemám. Pokud beru teda normální provoz na ulici. Tam je Máfo zvyklej se od mala pohybovat na volno (jak dorostl, tak s košem) a tím pádem cizí psy vcelku ignoruje nebo na povel obchází. I na těch srazech se to dá. Maximálně tam prudí do nějaké fenky, jestli by se jako nenechala ojet. I když je fakt, že mi minule tak napůl skočil po Aaronovi. Ale Aaronek se nedal, otočil to jiným směrem a panička přidala na decibelech, takže bitka zažehnána při prvním náznaku.
v těch decibelech si fandím - to na něj vážně zabírá.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:03
- Nahlásit
Mar
Ten je kuásnej! Jsou to miloučcí chrochyni . . . . !
|