| Autor |
Zpráva |
Mar
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:03 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
Galadriel
hm,ale taky je to pěknej hájzl
na minulym vejletě se mi kuásně porval s kámošem (psím kámošem samo ) - vo klacek...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:04
- Nahlásit
Mar
tak to se plete,páč šecky aportky sou Berryho
No, je fakt, že teď pár posledních dní sleduju to, jak si Máfo nechává od svýho nej kámoše vytáhnout z huby všechny aportky... Což mě docela zaráží. On si je ani nedovolí Arčímu sebrat... A jediný, co mě tak napadá je, že v tom bude ten bič, co nám visí na dvoře.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:06
- Nahlásit
bullvnouzi
Tak to Garon taky chodí po sídlišti volně s košíkem, ale ze začátku, když byl v té nejtěžší pubertě, mi normálně přelítl silnic za druhým psem, jen aby ho mohl zrubat!
Teď už se zklidnil, jak věkem, tak i výcvikem. Ale na srazu bude jen na vodítku, nehodlám riskovat nějakou ostudu.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:07
- Nahlásit
Mar
Stejně mu ho určitě ukrad . . . . . . . (ten psí kamoš)!
|
suri
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:07
- Nahlásit
Mar
Tak to se přidáte, ne? Když už jste ti Brňáci a ještě bull...!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:08
- Nahlásit
hm, a kolik jim tak je těm vašim? muj začal dělat ramena tak v roce a třech měsících - teďko mu budou v listopadu 2 a pozoruju zklidnění - už dyž po něm pes vyjede,tak z 70% uteče - předtím se ze 100% šel hned rubat....ale taky sem ho pak zrubala dost já za to žejo.....
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:09
- Nahlásit
Galadriel
normálně přelítl silnic za druhým psem, jen aby ho mohl zrubat!
Fákt? No potěš koště. Tohle mít doma, tak chodí s fialovým zadkem.
nehodlám riskovat nějakou ostudu.
Vostuda bude máfo, až ho tam posedne nějaký hysterčení. Jakože: Tuhle fenku chci ojeeeet. Hrooozně mooooc.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:10
- Nahlásit
suri
no uvidime - nevim,estli něco nemáme - se budu muset mrknout a posepisovat akce a tak - o víkendech ale máme agi....
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:10
- Nahlásit
Mar
muj začal dělat ramena tak v roce a třech měsících
Von je takovej od začátku A máme tři roky a 2 měsíce.
předtím se ze 100% šel hned rubat....ale taky sem ho pak zrubala dost já za to žejo
To mi něco připomíná.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:11
- Nahlásit
Mar
Tak Garonovi jsou 3,5 roku a zklidnění pozoruji až teď! Ale na pamlsky zvládáme. Jak už jsem tady psala, zavolám, varuji, škrtím!!!!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:13
- Nahlásit
Galadriel
já zařvu, pak se ho pokusím chytit (je malej a dost skáče,takže to bejvá někdy taky nadlouho ) a pak ho dobiju.....nebo vycukám na škrťáku, podle toho co mi v tu chvili přijde na mysl jako první
sem tam si všímám,že dyž mu nějakej pes něco bere (onehdá štěně ridgebacka mu bralo jídlo) ak se vohnal,ale jenom tak "zkusmo" a po vočku mě sledoval,co já jako na to - já ho na to chytla pod krkem,tak už to pak nezkusil (jenže milý štěně ho pak asi 2 hodiny v tahu ojíždělo a Berry se na mě jenom útrpně díval jak týranej nalezeneček a držel )
|
Galadriel
Člen |
- Nahlásit
bullvnouzi
Fákt? No potěš koště.
Ale teď už si to nedovolí! Ví, že by to pro něj skončilo leteckým dnem . . . . . . . !
Vostuda bude máfo, až ho tam posedne nějaký hysterčení. Jakože: Tuhle fenku chci ojeeeet. Hrooozně mooooc.
Hm, tak to tam možná budou s Garonem dva . . . . .
|
suri
Člen |
- Nahlásit
bullvnouzi
Vostuda bude máfo, až ho tam posedne nějaký hysterčení
Tak to zas nebudete sami U nás bude zas: Já chci lítat po lesééé a Hrooozně mooooc.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:15
- Nahlásit
Mar
a pak ho dobiju.....
U Garona bití použít nesmím! Je to citlivá dušička i navzdory tomu napadání. Už se mi několikrát bloknul díky nesprávnému a špatně načasovanému potrestání.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:15
- Nahlásit
suri
Galadriel
Mar
Mám dojem, že je to prašť jak uhoď. Jeden smeták vedle druhýho.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:16
- Nahlásit
Mar
víkendech ale máme agi....
tak jednou můžete chybět ne? a vejlet bude asi zas až po obědě, tak třeba zvládnete obojí
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:17
- Nahlásit
suri
U nás bude zas: Já chci lítat po lesééé a Hrooozně mooooc.
O tom mi chvíli povídej . . . . !
Občas mám pocit, že místo psa mám doma jelena!
|
suri
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:17
- Nahlásit
bullvnouzi
jj, souhlasím...prostě máme doma poklady
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:18
- Nahlásit
bullvnouzi
Mám dojem, že je to prašť jak uhoď. Jeden smeták vedle druhýho.
Ale není to nádhera? Ve své podstatě jsou stejní a stejně jiní!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:18
- Nahlásit
bullvnouzi
Tuhle fenku chci ojeeeet. Hrooozně mooooc.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:19
- Nahlásit
Galadriel
hm,já u Berryho musim, on do té doby to bude zkoušet zas a zase, až dyž dostane,tak toho nechá - ale hnedka s nim valim dělat náký cviky,abych ho mohla jako chválit, a tak je zase hned v poho - ale už tu danou věc chvilu něudělá....
suri
uvidime,ale nic neslibuju, Oki?
bullvnouzi
jo,a dyž se rozhodně,že teď bude ojíždět (záměrně nepíšu fenu,páč mu to je fuk, ani to nemusí bejt pes ) tak mu v tom nezabráním vubec bych ho mušela zabít asi aby přestal
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:20
- Nahlásit
bullvnouzi
|
bullvnouzi
Člen |
- Nahlásit
Galadriel
To u nás zase jak kdy. Ale co mám zkušenost, tak nějaký švihnutí vodítkem jde úplně mimo. Když už mě vážně vztekne, tak si ho chytím za tváře a pěkně z očí do očí na něj zařvu. Intenzita záleží na prohřešku. Zpravidla stačí jakoby zavrčet něco ve smyslu: Ku*** tys mě neslyšel?!
Ale abych nevypadala jako tyran... Já mu zase vyjdu vstříc, když chce on něco po mě. Třeba když jdu z práce a on to fikne otevřenýma dveřma do zveráče jako: Paničko kup mi ouško... tak tam prostě vlezu za ním a koupím mu ho. Stejně tak si někdy sende před ledničku a kouká, jakože má na něco chuť, tak kdo by mu odolal. Ale nezneužívá toho. Děje se to jen vyjímečně, tak proč ne, že.
|
Fuissem
Člen |
- Nahlásit
Tak ja mistoprisezne prohlasuji, ze si zadny micek sebou brat nebudem (taky jsme ted 2 ztratili :cry . Ale ze si Bali nenajde nejakou nahradu v podobe klacku, opravdu nezarucim.
Mar
Co mel za kosik, ze v nememohl dychat?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:21
- Nahlásit
pawLINka
Ty jedna. Nesměj se nám.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:22
- Nahlásit
Fuissem
tento:
ale on prostě na té tlamě nemuže mít nic - aby ji moh pořádně otevřít inak je to v pr...i
dyž mu ho povolím,tak mu padá, dyž mu ho dám tak,jak to mána té fotce,tak nemuže při lítání pořádně dejchat .....
ty bezčumákový psi jsou v tomhle fakt špatní no
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:23
- Nahlásit
Mar
Chdáááák. Jak se xichtí. Ty tyrane jeden.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:23
- Nahlásit
Mar
On se totiž potom, co dostane vynadáno, tváří asi nějak takhle:
http://www.garonek.estranky.cz/archiv/inahled/36.j pg
. . . . .no nedala bys mu pětikorunu . . . . . ?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:24
- Nahlásit
bullvnouzi
to já mu nosím dárky i jen jako omluvu třeba proto, že třeba přijdu později z práce
já mu musím dát pohlavek normálně jak dyž mu liskneš po tváři, anebo zatahat za slabiny. fláknutí vodítkem by si Berry ani nevšim už od mala ho jakože prostě nikdy nic nebolí
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:24
- Nahlásit
Fuissem
Jak jsem psala výš, třeba to nebude tak hrozný. Arčimu je taky už nebere. Kua jsem s Honzou řešili, kterej pes bude jakože na dvoře velet a dohodli jsme se, že upřednostníme Máfa. Ale nějak mám dojem, že psi si to řešej naopak. Což mě vcelku překvapuje...
|