| Autor |
Zpráva |
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 13:56
- Nahlásit
bullvnouzi
Tak to je bomba, pěkná trasa.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 13:58
- Nahlásit
Galadriel
Takže jdeš??
|
suri
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 13:59
- Nahlásit
Galadriel
jj, docela fajn, bez obtěžujících cyklistů a není to ani moc dlouhý. Jen ta moje malá mrcha bude zas jak v transu z těch zvířecích pachů v lese
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:00
- Nahlásit
suri
jak v transu z těch zvířecích pachů v lese
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:01
- Nahlásit
bullvnouzi
Jo, půjdeme moc rádi, nějak se zařídím!
suri
Jak to tak vidím, bude Garon pořád na vodítku a s náhubkem. Jakmile se octne v lese navolno, není k nalezení!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:03
- Nahlásit
Galadriel
suri
Šmárjá, já mám sice občas šílenýho psa, ale kdyby mi utek za nějakou stopou, tak by pro něj bylo lepčí, kdyby se nevracel.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:05
- Nahlásit
bullvnouzi
no možná by ještě pomohlo kdybych vzala kolo ale to by jsme tu trasu zvládli asi vícekrát tam a zpátky a teprve pak by možná byla natolik mrtvá, že by jí to bylo fuk , ale mě už asi taky taky, páč domů už bych se nedoplazila a v lese by mě sezřali vlci
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:07
- Nahlásit
bullvnouzi
No, jak myslíš, nemusím být u všeho. Chtěla jsem za vámi vážit dvouapůlhodinovou cestu vlakem. Ale nepolezu někam, kde mě nechtějí. Pitbulla si snad každý pořizuje s tím vědomím, že si s některými psy nesedne. V Polsku rozhodčí říkala-vůbec se nic se neděje, že na sebe vrčí, vždyť u těchto psů je to naprosto normální.
Že budu psa schovávat doma, aby se náhodu nepodíval do světa, ho nenaučí nebát se lidí a snášet psy.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:08
- Nahlásit
bullvnouzi
suri
Mě na jedné dovolené utekl za divokýma prasatama! V tu chvíli, kdy se rozběhl a nabral rychlost, jakoby neviděl a neslyšel. Než ovšem stačil doběhnout k tomu stohu, na kterém prasátka byla, zapadl až po hlavu do močůvky. Když se vrátil, smrděl jak celý kravín!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:09
- Nahlásit
Mucholabka
Jen jsem řekla, že bych byla ráda, kdybys to zvážila, nemusíš se hned urážet...
|
suri
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:09
- Nahlásit
Galadriel
jj, tam to dokonale znám
bullvnouzi
no ona si to asi taky někdy myslí, páč jednou jsem ji našla jak na mě čeká radši o cca 200m dál a podruhé jsem ji našla kňučící po někalikahodinovým hledání po lese před barákem, ale i přesto přeze všechno, i když ví, že na tu budku dostane ji to baví víc než procházky s paničkou
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:11
- Nahlásit
Galadriel
Když se vrátil, smrděl jak celý kravín!
To ho pánBůh potrestal, že utek.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:15
- Nahlásit
Mucholabka
já myslím, že to přežijem ta moja blka se taky jen tak s někým nesnese a to má jen 10kg a taky je to svým způsobem účel těchhle srazů, aby si pejsci zvykali taky na jiný pejsany podobnýho ražení, ne?
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:15
- Nahlásit
suri
Musela jsem ho pak narvat do sprchového koutu a pořádně ho vydrbat. Jak jsem ho ovšem namočila, smrděl ještě víc! V tu chvíli by mi bodla plynová maska . . . . .!
|
suri
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:16
- Nahlásit
Galadriel
To věřím....
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:17
- Nahlásit
bullvnouzi
Tos ho měla vidět, jak byl šťastnej, i když smrděl! Úplně jsem viděla, co si myslel: "Hele paničko, dohonil jsem divoká prasátka, to jsem šikovný, co? A pochvala nebude?"
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:18
- Nahlásit
suri
Ještě že se to stalo hned druhý den, co jsme na tu dovolenou přijeli. Větrali jsme ten smrad skoro celý týden, co jsme tam byli.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:25
- Nahlásit
Mucholabka
V Polsku rozhodčí říkala-vůbec se nic se neděje, že na sebe vrčí, vždyť u těchto psů je to naprosto normální.
Heh.
suri
i když ví, že na tu budku dostane ji to baví víc než procházky s paničkou
Tož to Máfo si zřejmě uvědomí hned, jak panička zařve. Ale na druhou stranu při jeho hysterických záchvatech nepomůže ani to.
Galadriel
Tos ho měla vidět, jak byl šťastnej, i když smrděl!
Fuuuuj.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:28
- Nahlásit
bullvnouzi
Jsem se ho snažila vyválet ve vysoké mokré trávě, ale stejně to prd pomohlo, takže jsme museli změnit plán a místo toho, abychom šli do hospody na oběd, šlo se domů o hladu!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:57
- Nahlásit
Mucholabka
no, nevim,já se zase ostatním nedivím - podle toho co o svejch psech tady na cz-psu po různu píšeš - já bych s tebou taky asi venčit nešla...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 14:58
- Nahlásit
Galadriel
jo ten muj hájzl malinkej se rozběh za divokejma prasatama na vysočině před 2 tejdnama! neviděl,neslyšel - prostě zdrhal ...
naštěstí nic nepotkal (bo by bylo po něm), vrátil se asi za miutu (nejdelší minutu v mym životě) a v klidu se ještě rozhlížel,kam by moh zaběhnout teď---sem ho málem zabila
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 15:09
- Nahlásit
Mar
Dík za pochopení..
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 15:14
- Nahlásit
bullvnouzi
no,viš jak, osobně ty psy sice neznám ani jednoho,ale podle toho,jak je tu prezentuje jejich panička......no zkrátka....stačí číst..
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 15:55
- Nahlásit
Mar
Ten můj si odběhl tak na pět minut. Sem myslela, že mi hrábne!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 15:59
- Nahlásit
Galadriel
no jo, si vem ale,dyby ten muj to prase fakt potkal! má 31,5 cm v kohoutku tak strávil dovolenou na stopovačce a pro velký úspěch ji stále (už 14 dní) používáme
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 16:16
- Nahlásit
Mar
Taky jsem měla strach, byly to teprve mláďata a kde jsou mláďata, je i matka a ta by se s Garonem asi nemazlila!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 16:19
- Nahlásit
Galadriel
hm,to asi určo nee....
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 16:20
- Nahlásit
Mar
A nadej mu pak, když vlastně přišel, stejně už by si nepamatoval, za co ho trestám!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 16:22
- Nahlásit
Galadriel
no právě! já ho chtěla fakt dobít jak psa - ale nemohla sem, bo nakonec pomalu se svěenou hlavou přišel,takže sem ho vlastně ještě pochválila,jakože "ano,to je dobře,tak je správně ke mně" . ..
ten pes m tolik naučil asertivitě jak nikdy předtim nikdo
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 16:24
- Nahlásit
Mar
Přesně tak. Všechno to ve mě vřelo, ale musela jsem se ovládnout. A ještě se na mě díval, jako že on nic, on muzikant! A byl tak šťastnej, že je dohonil . . . . . .
|