Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Bulloidní sraz v Brně - 11.11.2007
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . >>
Autor Zpráva
Šárka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 11:49
- Nahlásit

no to bohužel asi ne

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 12:25
- Nahlásit

Šárka
Jasně. Naopak. Psi vs. páníčci 100:1.

Šárka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 12:31
- Nahlásit

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 15:01
- Nahlásit

Héééj, moc moc mě mrzí, že na sraz nemůžeme

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 15:28
- Nahlásit

pawLINka
No co s tebou, že... Bude zatím nejpočetnější sraz.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 15:36
- Nahlásit

bullvnouzi
Chjo.. Bude mě to mrzet... Ale samotné se mi nechce a navíc, když nám začala Jessie hárat, tak by to bylo naprd. A doma sama zůstat nemůže - je závislá na Aaronovi a celou dobu by řvala...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 15:53
- Nahlásit

Šárka
Jak to vůbec vypadá v Brně? Budem zítra jak čuňátka??

Šárka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 17:22
- Nahlásit

jo zatím to vypadá na čuňátka

Galadriel
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 08:28
- Nahlásit

Tak je pěkně blátivo!
Jinak s Cassynkou bojujeme, co se potkanice a andulky týče! Je to takový nevyblbnutý štěnisko, bude s ní hromada práce, ale držte palečky, ať nám to dobře jde!
Jinak Garon má ještě průjem, dávám mu černý uhlí a čekám, až to přejde!
Takže mě to moc mrzí, ale jít nemůžu.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 08:48
- Nahlásit

No comment.

Šárka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:49
- Nahlásit

sněží

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:56
- Nahlásit

Vidim. Čím blíž Brnu, tím víc sněhu. Máfo zmrzne.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 15:37
- Nahlásit

Tyy woe. Totalní kalamita a nejezdej vlaky ani do a ani z Brna. Super výlet.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:41 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

No, dorazili jsme sice o hodinu a půl pozdějc, ale jinak w poho. Výlet super, akurát mám dojem, že ne všichni byly z těch hromad sněhu úplně nadšení a někteří to radši vzdali rovnou.

Musím pochválit Mafiána. Po pár minutách chůze jsem mu odepla vodítko a nechala ho jít na volno s košem a byl úžasnej. Myslím ve srovnání s posledním srazem. Nejenže neošukával všechno, co se pohlo, ale navíc statečně odolával neustálýmu napadání jedním ovčounem, aniž by mu to na drsno vrátil! Čímž mě úplně nadchl. Je pravda, že se mu slečna kavkazanda strááášně líbila (ale to i mě ), ale nebylo to tak strašný, jako na minulým srazu - tzn. nevisel jí celou cestu na ocase a normálně běhal a kamarádil se s ní. Dokonce se kamarádil i s Balim, dokud teda neměl plný kecky toho ovčouna. Btw. kavkazanda byla naprosto boží, jak se vždycky vyvalila do sněhu a spokojeně se rochnila.

Vtipnej byl závěr - totálos kalamitos v Brně na vlakáči a zpoždění cca 80-120 minut u všech vlaků. Mi jsme byli naštěstí na té spodní hranici, tže jsme s Máfem skákli k ťamanům, panička si koupila kamaše pod totálně mokrý rifle, u druhých ťamanů jsme zládovali oběd a metli do vlaku, kterej byl naštěstí aspoň vytopenej.

Tož tak. Příště se stěhujeme ku Praze.

Galadriel
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:47
- Nahlásit

bullvnouzi
Tak to Máfa za mě pohlaď! Je to pašák! Počasí bylo šílený, to je pravda. Když jsem lítala ven s Garonkem, jen udělal svoje a pelášil domů! Vůbec se mu venku nelíbilo! Cassynka si to naopak venku hezky užívala! Asi viděla sníh poprvé v životě!

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:50
- Nahlásit

Galadriel
Tak to Máfa za mě pohlaď!
Bych ho musela v té hromadě peřin a dek na posteli napřed najít.
Jako Bali z toho ke konci též už moc urvanej nebyl, ale Máfo je zvyklej šlapat v jakýmkoliv počasí, tže v poho.

Galadriel
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 18:12
- Nahlásit

bullvnouzi
Takl Garon je na tohle taková citlivka! Když prší, to se mu nechce vůbec a kaluže raději obchází, vypadá u toho jak baletka!

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 18:23
- Nahlásit

Galadriel
Já mám terénního psa, tže u nás nehrozí nějaký kličkování mezi kapkami deště. Navíc když fakt hodně lije bo sněží a jsme 3-4 hoďky venku na ulici, tak mu šoupnu pláštěnku a mrská.

Galadriel
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 19:32
- Nahlásit

bullvnouzi
Tak to Garon je taková pokojová slečinka, oproti Máfovi!

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 08:16
- Nahlásit

Ještě jsem zapoměla na poslední příhodu. Když jsme se vraceli už téměř do města, tak se Máfo zdržel za mnou a najenou zmiznul. Tak jsem začala volat a pískat a von normálně spadnul do jakési šachty či co to bylo.
Naštěstí nebyla hluboká a vyškrábal se po žebříku sám. Jinak nevim. Jinak tam lítám asi doteď a hledám psa. Pokud by ho nenapadlo štěknout.

Mar
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 09:14
- Nahlásit

bullvnouzi
wo počasí mi ani nemluvte! my v tomdle závodili! pes (teda aspoň ten muj pidipes) podle mě ten střapec ani nemoh vidět a valil jenom tak za zvukem který vydával plast tahaný po sněhu

masakr! fakt! auto zaparkovaný a už nejezdim

chci fotky z vaší vycházky

P.S. SURI byla s váma? bo na závodech nebyla...

suri
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 09:21
- Nahlásit

Mar
Já nebyla ani na jednom, páč odvoz na závody jsem nesehnala a bez auta tam nechat mrznout psa než si zaběhá v tomhle počasí byla blbost a předpokládala jsem, že byl zrušenej závod i sraz, ale jak koukám, tak nebylo zrušený nic. V tomhle počasí by ani psa nevyhnali. Ženský máte můj obdiv, páč nevím jak to vypadalo jinde, ale v Tišnově napadlo cca 30cm sněhu a silničáři nikde.

Mar
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 09:23
- Nahlásit

suri
no tak v Kuřimi to bylo lautr to samý hele tos měla doject, bysme ti psa do auta skovali by se tam aspoň ten muj netřepal sám

suri
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 09:32
- Nahlásit

No jo to mě ale nenapadlo Tak třeba příště.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 09:34
- Nahlásit

Suri nepředpokládám a píšu sms, ne?

Mar fotečky nejsou, odmítla jsem si v té chumelenici nechat zreznout foťák.

Mar
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 09:36
- Nahlásit

bullvnouzi
a to je mi teda divný

no tyjo, jakože mužu upřímně říct,že nechat na sebe 5 hodin chumelit - tak to už nikdy ....
ale zase je to nezapomenutelnej závod hlavně nezapomenu jak nám asi 5 lidí tlačilo auto a tááák

Fuissem
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 09:39
- Nahlásit

Mar suri
Tak tu to vypadalo stejne, co si auta nerozjezdili, to uklizeny nebylo.

Bali je specifickej v tom, ze zustat dalsi dve hodiny v lese, tak lita jak das nadale. Ale jak se dotanem do mesta je nastvany, co tu ma delat. A tak, kdyz sme nastoupili do vytopene saliny, uz se mu z ni nechtelo a to az tak, ze odmitl vystoupit a vyvlekl se z obojku a nahubku.

suri
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 09:40
- Nahlásit

bullvnouzi
njn, já vždycky předpokládám a blbě

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 09:46
- Nahlásit

fuissem

A utekl se schovat zpátky do šaliny.
Já byla z té šachty tak v šoku, že jsem si na ni vzpoměla až před usnutím..

Fuissem
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 09:47
- Nahlásit

bullvnouzi

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání