| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:20
- Nahlásit
reneeska
Já přijedu, zapiš si mě. Můžu se všema psama? Páč z Chřib mi vyhodili přihlášku a prý můžu maximálně s třema Mě nakrkali teda, ale co nadělám, holt nechám saň doma a vezmu jenom tři hlavy
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:31
- Nahlásit
Biluška
No když si myslíš že to s nima zvládneš :-D a že si saň zkrotíš v base campu, kde budou muset být na vodítku, jelikož paní provozní tam pes pokousal, tak se bojí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:34
- Nahlásit
reneeska
samozřejmě, že si je zkrotím, oni jsou v zásadě úplně krotcí . Stejně nechodí všichni, někteří z nich by to nedali. Zapiš si je v sestavě - Armageddon,Bellary,Lilátko,Megane,Bagetka,Nýna, Bon-Bon a Semtex. Zbytek nechodí.
Jo a půjdem mid.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:37
- Nahlásit
Biluška
Pošli normoš přihlášku, ať to maj všichni spolupořadatelé dík
Btw semtex?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:38
- Nahlásit
reneeska
Pošli normoš přihlášku, ať to maj všichni spolupořadatelé
Tak jo.
Btw semtex?
Hajzlteriér
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:42
- Nahlásit
Biluška
Aaaaaa má láska
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:46
- Nahlásit
reneeska
jj ten . Nejspíš ho při odjezdu zapomenu v basecampu, nebude ti to vadit, že ne?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:48
- Nahlásit
Biluška
ha ha ha
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 10:41
- Nahlásit
Se s dovolením taky přidám s naší akci - Zde jsou lvi
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 12:42
- Nahlásit
Myslíte, že netrénovaný člověk s vadným kolenem zvládne ujít 40 km? Docela mě to láká, ale nerada bych skončila někde v temných hvozdech sežrána vlky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 12:54
- Nahlásit
zuzkaJ
Netrénovaný člověk jo. S vadným kolenem nevím. Maximálně si zavoláš pořadatele, řekneš, že jsi v ohrožení života, páč už neuděláš ani krok a oni tě odvezou
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 12:58
- Nahlásit
zuzkaJ
do prvniho treku zbyva jeste vic nez mesic, tak mas dost casu stat se aspon trochu trenovanym clovekem.
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 14:38
- Nahlásit
Biluška
Prosím vás, paní, proč to pořádáte v takový ďouře. Člověk musí třikrát využít služeb ČD, aby se k vám dostal
argosek
Když ta lenost, to je prevít
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 15:29
- Nahlásit
zuzkaJ
Paní, kdo bude potřebovat svoz tak budem zajišťovat dopravu Třemešná- Liptaň, popř. Krnov - Liptaň pro ty, kteří už nebudou mít spoj do Třemešné . Já vím, že k nám se dostat není nic jednoduchého
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 17:33
- Nahlásit
Biluška
Tak teď teda o tom začínám silně uvažovat. Chrtíci tam budou?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 17:36
- Nahlásit
zuzkaJ
Tak teď teda o tom začínám silně uvažovat
Přijeď a neprohloupíš, u nás je vždycky plno překvapení . Třá loni - ti co nezůstali na hřbitově vyhráli rybu. Živou Tatanku prugowanou, ten den v Polsku zakoupenou
Chrtíci tam budou?
Jací chrtíci?
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:00
- Nahlásit
Biluška
Takoví ti malí nohatí, co je moje erdelka ráda honí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:04
- Nahlásit
zuzkaJ
ááá ti ostravští? . Asi ne,ti plánují účast až na džukelky . Z nemocnice už se ptali essi bude letos skok vysoký a essi mají rovnou přistavit sanitku před zámek
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:05
- Nahlásit
Biluška
vyhráli rybu
V propozicích je, že letos bez ryby. Tak to jsem v klidu
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:06
- Nahlásit
Biluška
bude letos skok vysoký a essi mají rovnou přistavit sanitku před zámek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:09
- Nahlásit
zuzkaJ
V propozicích je, že letos bez ryby.
jj, my se neopakujem . Letos budou nejspíš křečci
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:11
- Nahlásit
Biluška
Nebyl by zakrslý králík. Už od malička ho chcu a naši mi ho nechtěj povolit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:14
- Nahlásit
zuzkaJ
zeptám se malokrálíků essi neplánujou mladý. Pak by to snad šlo
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:25
- Nahlásit
Biluška
V tom případě přijedu určitě
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 19:43
- Nahlásit
Potřebuju poradit - který pás mám pořídit? Nebo spíš, jaký je mezi nimi rozdíl?
URL
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 21:18
- Nahlásit
pawLINka
heled já mám tenhle,koupila jsem ho tady na bazaru,ale ty na nohy nepoužívám,takže jenom opasek + šnuru a jsem velice spokojená,ale já to nosím jenom na dlouhé vycházky,netrekuji
http://www.spokojenypes.cz/dogtreking-na-kolo2/ski -opasek-simple-manmat?id=16671
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 21:26 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
brezen2008
Jj, to je ten "levnější"...
Ještě se dívám na Polar. Asi počkám a nejprve to proštuduju, a pak až teprve objednám. Zatím nechodím na 100 km výšlapy, ale člověk nikdy neví. Tak radši koupím jednou a pořádně. Jde mi o to, že když objednám ten manmat hned, tak nebudu platit poštovné...
A jinak nemám nijak extra tahací psy (ale opět člověk nikdy neví co bude...), ale chci začít běhat, což s mým pásem nejde...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 08:07
- Nahlásit
Tak ozivuju diskuzi trochu, doufam, ze tu není nějaká aktuálnější
dogtrekking by měl být na 80+ km co jsem četla, ale mám pocit, že ste různě zmiňovali třeba i 20 - 40 km věci, tak se chci zeptat, jestli třeba do konce roku něco nebude, docela ráda bych to vyzkoušela někdy (ne že bych nemohla chodit se psem na výlety jakože sama, ale ono to je často nudný že člověk furt všude jde sám)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 08:52
- Nahlásit
cernej caj
tak se chci zeptat, jestli třeba do konce roku něco nebude
ted jsem docela hledala ale nic už sm nenašla asi bude až první jarní na kterej vždycky chodíme a pořádá ho ZKO Nymburk a pokaždý byl moc pěknej. Trasy mají krátkou přro štěníky tak 10-15 km, pak výlet cca 20-25 a pak MID a ten je tak 40-45 km. Pokud to nemáte daleko tak na něj určitě jedte..pro začátečníky jako dělané, je to po rovinách takže se jde dobře
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:19
- Nahlásit
Fajka
Hm tak Nymburk je pro nemotorizovane Brno trochu z ruky. Takže pak se to víc rozjede až z jara tak to zkusím víc sledovat. Spíš tak ze zvědavosti
|