Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Dogtrekking
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 23:02
- Nahlásit

Dáška
Zatím
no prave...

Ebony
tady byla taková ledovka
jo, ja rano jela na coursing... Tak jsem vylezla v Brne z baraku a dala si sest schodu po prdeli a zadech... Nastesti mam akorat rozsvaclou ruku, jinak ziju...
Bohuzel po prijezdu dom jsem zjistila, ze na nasem uzasnem severu opet vladne blato a sracky...

želva
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 16:51
- Nahlásit

wami
chtěla bych se zeptat: to myslíš jako těch 35km ujít bez přestávky anebo s přestávkami?

Mel
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 16:54
- Nahlásit

želva
těch 35km ujít bez přestávky anebo s přestávkami?
to je na tobě, treky někteří i běhaj v kuse!

wami
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 16:55
- Nahlásit

želva
na dogtreku to chce dat aspon tech 50km za den. Prestavek si delej, kolik chces, ale dlouhych moc nebudes stihat... (I kdyz ja mam pak oddechovky na cukr kazdou chvilku, ale to jsou doslova triminutovky... )

želva
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 16:57 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

wami
díky, mi jsme ted na tom uplně začátku a koupila jsem si knížku :Běh s ''Vlky'', mám jí asi 100x přečtenou

želva
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:56
- Nahlásit

wami
ještě bych se chtěla zeptat:
- když bych šla jenom pro začátek těch asi 40 km, musím mít v poviné výbavě i čelovku?

wami
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 09:08
- Nahlásit

želva
mno, tak to jsem zvedava,jak ti knizka o canicrossu pomuze pri dogtreku...

jinak na midech celovku mit nemusis...

želva
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 09:10
- Nahlásit

wami
jo dost mi pomohla , zní to možná divně, ale pomohla
nevíš jestli existuje ještě nějaká knížka? asi ne co?

wami
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 09:12
- Nahlásit

želva
ne, o dogtreku se nejvic dozvis ze stranek www.dogtrekking.info - jsou tam stranky se zazitkama ucastniku, fotky, reportaze... pravidla, navody, rady...

želva
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 09:12
- Nahlásit

wami
když ona je tam taky kapitolka o dogtreku

želva
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 09:14
- Nahlásit

wami
díky za odkaz

younglady
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 22:29
- Nahlásit

Ahojky všichni dogtrekaři, pokud by jste chtěl někdo trošku potrénovat a zároveň i vyhrát nějakou tu odměnku za snažení, jukněte sem:
URL

davkli
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 17:01
- Nahlásit

wami to je skutecne delikatni web, pred nedavnem jsem jej cely nastudoval, cte se sam a kdyz jsem o dogtrekku vedel jen to, ze neco takove existuje, teoreticky uz vim kde co )) ted jeste to prevest do praxe. tak casem ...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2008 23:46
- Nahlásit

jaký používáte karimatky,spacáky a stany? dík za odpovědi

Dáška
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 00:06
- Nahlásit

brezen2008
Ahoj, tak já odpovím za zástupce chudých studentů- mám alumatku z hypernovy za 50 Kč zhruba, spacák jeden letní z Hervisu značky Kilimanjaro (takže ťaman) a jeden tlustší z Makra za tři stovky, když je zima, spím v obou naráz. Stan máme s dírou nejaký no name beztak taky ze supermarketu, už je starej. Určitě jsem ti velmi pomohla
Jinak já prostě na drahou výbavu nemám a ani ji nějak nepotřebuju, u nás nejsou nějaké extrémní podmínky (když jsou tak mi stejně nejde pes)

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 00:20
- Nahlásit

Dáška
takže něco jako já
koupila jsem si alumatku za 45 v tescu,po spacáku kouknu v tom hervisu a stan taky někde seženu,dík za tip
taky nemám moc peněz,takže taky něco levného a koukal jsem v tescu na hole,za 300 za kus,takže taky pak koupím

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 01:57
- Nahlásit

není tu náhodou někdo z Prahy,s kým bych občas trénovala?

Dáška
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 11:02 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit

brezen2008
No vidíš, hole měli v Hervisu taky levný myslím že levnější než v tescu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 11:05
- Nahlásit

Dáška
tak se kouknu,dík

reneeska
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 16:22
- Nahlásit

Já dneska koupila gaťata a mikču v Hypernově

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 11:56
- Nahlásit

lidi a jak krmíte psa při trekku?

reneeska
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 11:58 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit

brezen2008
myslíš přímo na trati? Minule jsem nesla sýr na našem prvním longu, tvrdej. Jinak na midu nijak. A te vemu asi sulc a okrájenou vepřovou nožku co mám, do sklinky a budu jí po nějakých intervalech dávat, že se tím i na pije i energii získá. A sýr asi vezmu taky, ať máme co uždibovat

Na dogtrekařským foru nejvíc vede sýr a špek na cestu pro lidi i psy

Jo a ještě dostane trochu větší příděl před zabivakováním

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:11
- Nahlásit

reneeska
aha ,já jsem myslela že musíš mí přdepsané jako váhou maso nebo tak,no ten sýr to nám jede oběma a jak tak čtu,tak se po cestě dají koupt polévky něco do žaludku

a ty máš co za psy a ty chodíš long? a už jsi šla nějakej?
já chci jít příští rok Jednookého vlka ,nevím proč ,ale nějak mě to tam táhne anebo jít Steskou vka

reneeska
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:16
- Nahlásit

brezen2008
Já šla long jen jeden a nedošla, na 80. jsme vzdali (měl 103km). Jinak jsem šla pár midů.
jednookýho vlka doporučuju, jestli bude zas na vysočině v krásném, tak bude na co koukat. Já ho šla mid, protože jsem měla obě psice - Aranku (pitbul x bulterier) i Žižlu (asi bulík a šeltie). A Ži by dlouhej neušla.
Jinak předepsaný není kolik toho poneseš, ale já dykcy nějaký granulky nesu, v cíli se to kontroluje, tak aspoň něco tam donýst. víš jak.
A po cestě jsou hospody, takže hlady se neumře

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:43
- Nahlásit

reneeska
jo a ještě jednu věc bych potřebovala vysvětlit,jako nechápu:
heled ty si zakoupíš mapu,řekneme číslo, plácnu 456 a pak ti někdo,dřejmě pořadatel řekne,půjdete po zelený,pak po červený,tam je kontrola,pak po žluté a jsi v cíli? anebo jak vy víte kudy máte přesně jít abyste nezabloudili? a neminuli kontroli?
dík za odpovědi
tohle měš vrtá hlavou furt

reneeska
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:44
- Nahlásit

brezen2008
dostaneš itinerář, kde je že deš xy km po modré, pak dojde na rozcestník 123 a deš dalších zv km po zelené k dalšímu rozcestníku ... a ještě ti na meetingu řeknou kde jsou kontroly, nebo jestli josu i tajný na trati ...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:47
- Nahlásit

reneeska
aha,dík za rychlou odpověd
no tak uvidíme kolik si zajdu km,ale určo bych se pak někoho chitila a poprosila zdali mohu jít sním

reneeska
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:50
- Nahlásit

brezen2008
to ono se to tak nějak rozdělí, někteří teda jdou sami, někteří se připojí když jim sedí tempo ... ale neboj, já teda nevím jak jsi na tom s orientací a prací s mapou, aspoň základní, že poznáš na jakou stranu asi od rozcestníku jdeš ... ale já nikdy neměla moc problém, zašla jsem si asi 2km nejvíc, ne jak nekteří i 20 ... já to občas nechápu. Leda v noci se ztratit, páč čelovku mám takovou, no řekněme aby se neřeklo

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 13:00
- Nahlásit

reneeska
a jakou máš? čelovku
já chodím denně ,ale tempo jaký to je,no mě se zdá dobrý,možná je i pomalí,já ti nevím

reneeska
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 13:02
- Nahlásit

brezen2008
tak pokud chodíš, tak dobrý .... já su docela šnek. No jak se to veme, longy zatím fakt nedávám, midy jo.
čelovku mám nějakej šunt z hornbachu ... svítí, ale značku s tím v noci nenajdeš

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání